Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af K. Schmidt
Generelt en rigtig god første halveg, hvor alle de nye spillere imponerer og forstærker det hold vi er vant til at se på.. DI Maria er for vild..

Rooney og Van Persie er paradoksalt nok de klart dårligste på banen, og jeg ville ikke ryste i bukserne over spilletid hvis jeg hed Falcao og sad ude på bænken..

Edit; og så scorer Rooney selvfølgelig.. Van Persie har dog også været den dårligste..
Skrevet af Acheron 3
Rooney og Van Persie er paradoksalt nok de klart dårligste på banen...


Og så scorer Rooney selvfølgelig.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af dshoig
Van Persie er godt nok usynlig ja. Rooney har heller ikke været imponerende. Dog synes jeg at Evans har gjort det fornuftigt og det samme om Rafael og Blackett.
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Kratos
Efter kampen tror jeg Rio laver en 5-0 cap.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Di Maria er jo fantastisk, det kan alle se, er dog specielt glad for at se hvordan Blind kan deltage i det opbyggende spil uden at sløve det hele ned som Carrick gør. Hvis jeg var Carrick ville jeg nok begynde at oppe mig til træning.

Rojo skal stoppe med at satse hele butikken hver gang. Blackett har gjort det rigtig fornuftigt, men at have så ung en spiller til at dække for Rojo´s raids kan godt komme til at koste. Det ville i hvert fald klæde os at prøve at holde 0´et. QPR kommer jo ikke frem til noget medmindre vi fucker op bagerst.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kroesus
Det er værd at bide mærke i at vores to sidste mål har været holdpræstationer, noget der var sjældent i sidste sæson.

Omkring Rafael så har han set godt ud, specielt i starten, men hans generelle indstilling læner sig konstant op ad en advarsel.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Foxy
Dejligt at se os spille så hurtigt og flyttende pasningsspil. Det er på en billig baggrund, men i disse tider tager vi alt med. Nu krydser jeg fingre for en Falcao debut i anden halvleg.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Kratos
Er jeg den eneste der bider mærke i hvor godt Blind gør det?

Rolig på bolden, deltager stærkt i det opbyggende spil. Arbejder røven ud af bukserne defensivt. Hvis han kan holde det niveau mod bedre modstandere, så er det virkelig et scoop.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Forstår på ingen måder hvordan Di Maria kunne være i overskud hos RM.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af dshoig
det må være Perez´ skyld. Tror ikke på at Ancelotti undervurderede hans betydning for sidste sæson.
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af K. Schmidt
Spillere der fortjener genvalg baseret på dagens kamp:

Rafael, Herrera Blind, Evans, Rojo, Di Maria.

Fremragende indsats af de nye spillere hvor de alle imponerende på hver sin måde. Rojo var overraskende dygtig offensivt og ganske stabil defensivt. Ligner en solid back-up til venstre-backen. Herrera er præcis hvad midtbanen havde brug for; en hårdtkæmpende felt-felt spiller der kan finde ud af tika-taka og samtidig ikke er bange for at sætte en ordentlig tackling ind. Blind ligner en taktisk velfunderet spiller, der med løb, positionering og hurtige afleveringer stabiliserer midtbanen. Han har teknik og er samtidig ikke er bange for at aflevere den fremad eller skyde. Kunne dog godt bruge et halvt år med styrketræning og protein-shakes. Di Maria behøver ingen yderligere forklaring.. Manden er genial. Evens gjorde det stabilt og reddede De Gea´s røv og en 1-1 reducering mens Rafael gjorde det intet mindre en fantastisk. Var virkelig imponeret af den lille brasilianer i dag - både offensivt og defensivt lavede han jo nærmest ingen fejl. Young og Valencia kommer til at kigge langt efter spilletid, hvis højre-backen er den plads de skal konkurrere om.

Spillere der godt kunne bruge en tur på bænken, baseret på dagens kamp:

Van Persie, Blackett, Rooney.

Selvom der er enormt potentiale i Blackett og han sikkert bliver fremragende for holdet, er der stadig børnefejl gemt i ham hvilket i realiteten har skabt de største chancer til modstandeholdet. Rooney var trods et mål og en billig assist ikke særlig synlig i dag, og det er ikke meget han skaber eller lykkedes med. Van Persie var mere en klods for holdet end en hjælp i dag - han skal til at finde niveau meget snart hvis ikke Falcao skal bænke ham..
Skrevet af Mkarner
Synes lidt du undervurderer Rooney i kampen, han havde mange sublime afleveringer (sideskift), til Rafael som satte nogle angreb i gang.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Zaptech
Rafael gjorde det intet mindre en fantastisk. Var virkelig imponeret af den lille brasilianer i dag - både offensivt og defensivt lavede han jo nærmest ingen fejl. Young og Valencia kommer til at kigge langt efter spilletid, hvis højre-backen er den plads de skal konkurrere om.


Hvis den mand dog bare kunne holde sig skadesfri! Han viser igen og igen, at han er en fremragende fodboldspiller, men der er simpelthen for få kampe i ham til, at man for alvor kan satse på ham. 27 PL-kampe i seneste mesterskabssæson, hvor han også var ligaens bedste højreback efter Zabaleta, er det højeste antal kampe han har opnået på én sæson. Alle andre sæsoner har han end ikke spillet halvdelen af PL-kampene.

Der er jo ikke meget, man kan indskyde om nyindkøbene, men det var fantastisk at se noget der rent faktisk mindede om et genpres. Man kommer som bekendt langt med hurtigt pasningsspil og et godt genpres, så lad os endelig fortsætte ad den vej
Skrevet af Alsen_RedDevils
Opmuntrende indsats.

Nyindkøbene virker stærke - især Blind virker som et scoop, mens Rojo også ser solid ud.
Di Maria var banens bedste i konkurrence med Blind og Mata. Sidstnævnte skulle selvfølgelig aldrig have været skiftet ud, og van Gaal fremstod svag i beslutningen om at holde RvP på banen. Det er evident, at en konstellation med Rooney, RvP og Falcao aldrig bliver aktuel, medmindre vi desperat skal jagte et mål. Mata spillede en af sine bedste kampe i lang tid, og vores opmuntrende spil var i høj grad et resultat af hans evne til at finde rummene - i øvrigt uden at træde Rooney over tæerne.
Jeg gætter på, at van Gaal - trods sit rygte - nok alligevel er betænkelig ved at rejse for mange spørgsmål ved RvP´s status på holdet lige med det samme. Som flere har påpeget var RvP den svageste i offensiven, selvom de andre dog ved flere lejligheder forsømte at spille ham fri i situationer, hvor han lå godt placeret. Der er ingen tvivl om, at Falcao og RvP kommer til at kæmpe om den forreste plads. Rooney har fået anførerbindet, og han spillede i en øvrigt en helt fin kamp i dag.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Ferguson41
Det så godt ud i går, men det er efterhånden også sjældent man møder så tandløst et mandskab som QPR i PL. Allerede næste weekend mod Leicester blev det noget sværere, da de er langt mere aggressive i deres pres, og samtidig bare har fået boostet selvtilliden endnu mere, efter de første fire kampe i PL, hvor de har skabt problemer for både Everton, Chelsea og Arsenal, ligesom de vandt i Stoke her i weekenden.

I sidste ende er det dog først når vi møder Everton 5. oktober, og især når vi har Chelsea, City og Arsenal over en fire ugers periode i oktober og november, at vi kan se hvor vi reelt står, og om vi har flyttet os det store, noget en hjemmekamp mod et håbløst QPR-hold ikke ændre på.
Skrevet af Kratos
QPR virker som nedrykningsmateriale, men derfor skal sådan en kamp jo stadig vindes overbevisende. I sidste sæson havde vi været heldige med en 2-1 sejr eller lign., men her var det fuld hammer og et United-mandskab jeg kunne genkende.

Jeg håber inderligt at Rafael holder sig skadesfri så vi slipper for flere af den slags indhop af Valencia. Jeg tror ikke han lykkedes med noget som helst andet end at dræbe spillet når han fik bolden.

EDIT:

..og så er jeg ked af at denne aflevering ikke blev til en assist, hold da kæft hvor havde det mål set godt ud: http://gfycat.com/Fright…ilarCheetah
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Bosse1983
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Schleimann
Dejlig kamp i går, det begynder at ligne noget. Alle de nye spillede en flot kamp. Man har en tendens til at fremhæve de offensive spillere (di Maria, Herrera), men for mig gjorde Blind det helt fantastisk, og jeg tror, han bliver en stor succes på den defensive midtbane. Ekstremt rolig med bolden, meget få fejl og gør ikke spillet sværere, end det er.

For mig er han det bedste køb til pengene, specielt fordi han dækker en position, hvor der i lang tid har været åbenlyse mangler. Det bliver en Blind-trøje, når jeg skal på OT den 5/10.

Eneste minus var den manglende skarphed.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af han_solo
Januzaj med hattrick mod Sunderland u21 :) Håber virkelig ikke hans udvikling på førsteholdet går i stå!
UTD
Skrevet af Kratos
http://instagram.com/p/tBQ8M5RSzs/

Kan godt lide Andersson (selvfølgelig) lige har sneget sig med til middag!
FCK og United siden \'92.
annonce
0