Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Der var hånd på ja, men han anede jo ikke, hvor bolden var. Totalt tilfældigt. Det straffe ville have været hårdt dømt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Kratos
Januzaj krydrer lige en elendig præstation ved at sparke over på den der...
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Det er også bare stolpe ud.
Skrevet af Kratos
Acheron: hvis man slår ud med hånden opad i sit eget felt kan man vel ikke blive sur over at det dømmes.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Ferguson41
Nu skal Young redde dagen...
Skrevet af Toggle
Han falder to gange...
LUHG
Skrevet af Kratos
Så skal der køres på!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Seriøst Januzaj, lav nu det simple...
FCK og United siden \'92.
Skrevet af super frø
Blind ligner en klassesigning
Skrevet af a-mg
Januzaj har været katastrofal i dag.
Skrevet af Toggle
2-2. Tjaaaah...vores defensiv og vores offensiv stinker idag. Bliver dejligt at få carrick igang igen. Positiv kamp af fellaini...
LUHG
Skrevet af super frø
Og så skal Januzaj lejes ud, han er ikke tæt på st have det niveau man kan forvente af en Unitedspiller. Vil for meget, træffer næsten altid den forkerte (og sværeste) beslutning, og mangler kvalitet i sine indlæg.
Skrevet af Ferguson41
Vi mangler den sidste klasse her til sidst, muligheden var der for at lave et comeback a la gamle dage, men kvaliteten er der bare ikke. Skuffende resultat, og jeg groer for hvor meget vi er bagefter om 5 ugers tid, når vi har spillet færdigt på Emirates, og herefter mangler vi stadig Liverpool og Tottenham.
Skrevet af Recognize
Hans første starter sæsonen.. Måske man lige skulle tage den med ro med at leje Januzai ud når vores kantspillere i forvejen ikke har den største kvalitet.

Falcao skulle have startet til fordel for Mata imo, da Mata bare ikke har særlig stor indflydelse på spillet i øjeblikket.

Både Jones og specielt Rojo flagrede for meget rundt og var dårlige til at dække hinanden af - ikke kun ved målet. Der var jo tidspunkter hvor Shaw og Rafael reelt var de eneste der stod inde i feltet for at forsvare indlæg fordi de 2 var gået ud for at presse boldholder.

Van Persie bør være 3 valg som angriber.
Skrevet af a-mg
Det er skuffende at holdet går lidt i stå, da West Brom kommer på 2-1. Udover det var indsatsen i dag ok, og ser man bort fra målet til 2-1 giver vi ikke rigtig West Brom nogle chancer. Målet til 1-0 er svært at gardere sig mod, det er bare suverænt sparket ind. Jeg synes bestemt vi var bedre end West Brom i dag og med en smule mere held eller dygtighed havde vi også vundet. Falcao er i øvrigt langt mere synlig end RvP.
Skrevet af andib
Nu ved jeg ikke om I ser TV3sport2, men der var jo lige den "gale" danske Man Utd fan Helge Konradsen. De fleste "kender" ham vel herinde. Han MÅ være den største Man Utd fan i DK. Husker da han vandt 64000 i kvit eller dobbelt engang tilbage i 90´erne og det var vel første gang man rigtig hørte om ham. Siden har han været med i sportslørdag og sikkert også andre TV-programmer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Toggle
Gode gamle Helge :)
Hvordan skal det forstås at LvG mener at vi spillede sæsonens bedste kamp? Jeg synes ikke der var ret meget andet end 2. halvleg at fremhæve? Er der nogen der har set interviewet med ham.

Hvordan er stemningen overfor Glazers i øvrigt herinde? Jeg har set at man sandsynligvis ændrer lovgivningen i England så fansene skal eje op mod 10% af klubberne og skal tilbydes to bestyrelsespladser fremover. Kan ikke helt gennemskue hvad det vil få af betydning, andet end at man vel sikrer klubberne en smule hvis en eller anden oliesheikh vælger at droppe den klub han har smidt pengene i.
LUHG
Skrevet af Recognize
Synes også der virkede spøjst, da flere spillere slet ikke præsterede på acceptabelt niveau.. Måske er det bare LVG´s egen form for mediehåndtering efter et lidt skuffende resultat..

Drogba starter, efter i går, nok på O.T i weekenden hvilket gør chancerne for et positivt resultat en del bedre.. Fabregas, Matic og Hazard er selvfølgelig stadig klasse modstandere, men vores offensiv burde kunne volde nogle dem nogle problemer på O.T.. Måske 5-3-2´eren gør comeback i weekenden ?


Skrevet af Scouse-free
Glem alt om 1 point, eller 3 for den sags skyld, mod Chelsea.

De obligatoriske 500 kr, skal bare spilles på Chelsea.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Kratos
Ja med vores form pt, en mulig lårskade til ADM og vores defensiv taget i betragtning er succes mod Chelsea den her gang at undgå en snitter.
FCK og United siden \'92.
annonce
0