Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Den burde Di Maria have udnyttet bedre. Sløset.
Mojn do!
Skrevet af Foxy
det kan blive så dyrt den Maria brænder
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
For helvede. Nu går det fandme ikke galt
LUHG
Skrevet af Toggle
Puha. Fantastisk indsats over hele linjen. Mom de gea
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Puha vi vandt, men lad det ikke skjule, at vi generelt var elendige, og var pissehamrende heldige. Det er generelt mere held end forstand, at vi ligger i top 4 nu.
Skrevet af Toggle
Med vores skadessituation in mente så er det helt fantastisk hvad vi har præsteret indtil videre. Ja spillemæssigt har det været elendigt men den fight og indsats man lægger for dagen iaften er helt outstanding
LUHG
Skrevet af Toggle
Og så synes jeg egentlig at det var tættere på 3-0 end på 2-2
LUHG
Skrevet af Bosse1983
Puha. Fantastisk indsats over hele linjen. Mom de gea

Ja til det sidste, hvis det første er tilfældet, er I fucked. Jeres midtbane kunne ikke holde fast i et håndtag, I scorede 2 på 1 skud inden for rammen og bagkæden bør holde de fleste vågne om natten.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af a-mg
Det var svineheldigt vi vandt i dag. Naturligvis skal di Maria score til 0-3, men udover de to kontrachancer skaber vi intet. Man kan ikke forvente at alle modstandere er så gavmilde. Der er stadig rigeligt at arbejde med, men vi kan glæde os over at vi, på trods af jammerligt spil, har point nok til at ligge nummer 4. Det er i sig selv et mirakel.

Di Maria skal tage sig sammen. Det klæder ham ikke at lægge sig ned på den måde.
Skrevet af fafner
Stort resultat. Den spilmæssige præstation mindre så. De Gea endnu engang vores bedste mand. Man kan håbe, det kan starte en bedre periode.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know. All of you better duck. Because I\'m about to turn left, and I don\'t wanna smack you with my dick
Skrevet af Recognize
Dem der slutter øverst får også resultater på de dårlige dage, hvilket det må siges at være tilfældet i dag ! Det er positivt og Moyes havde aldrig hevet den der i land.

Nu kommer der 2 hjemmekampe de næste 2 runder der forhåbenligt giver lidt pusterum og 6 sikre point på kontoen.. Hvis det er tilfældet og de skadede forsvarsspillere samtidigt kommer tilbage imens, ser det absolut fornuftigt ud !


Skrevet af han_solo
Når Jack Wilshere prøver at spille stor mod Fellaini haha

http://i4.manchestereven…1469020.jpg
UTD
Skrevet af a-mg
3-1 til Crystal Palace mod Liverpool. Pointmæssigt er vi slupper nådigt gennem de seneste fire kampe, som har budt på både Chelsea, City and Arsenal. Især når konkurrenterne til top4 smider masser af point. Til gengæld er spillet stadig jammerligt.
Skrevet af Recognize
Spillet vælger jeg ikke at bekymre mig om, da Van Gaal er ny og holdet er nyt. Læg dertil, at kun De Gea, Rooney og Di Maria er de eneste i en optimal start-11´er, der spiller hele kampen i dag..

Vi havde vel nærmest mindre point på dette punkt af sæsonen end under Moyes, men følelsen er stadig langt mere postiv ligesom, jeg har et realistisk håb om at spillet udviklet sig og bliver bedre..
Skrevet af Ferguson41
Vi havde 2 point mere efter 12 kampe sidste sæson, men lå til gængæld kun nr. 6.

http://www.statto.com/fo…/2013-11-25
Skrevet af Toggle
Nevermind Ferguson. Jeg vælger at tro at det er et tegn på noget godt der er i vente efter du slettede din signatur. Vi har da vundet siden ;-)
LUHG
Skrevet af Alsen_RedDevils
Som anført af flere andre er det vanskeligt at konkludere noget på baggrund af weekendens kamp. Den taktiske udvikling er selvsagt stærkt hæmmet af det absurde lazaret, der ikke ligefrem har gjort meget for at udbedre den mangel på balance, vi startede sæsonen med. Vel gjorde Smalling, McNair og Carrick (de mest) fornuftige figurer, men vi er jo efterhånden vant til, at særlig de defensive spillere roterer mellem gode præstationer, dårlige præstationer og skader.


Der skal ikke herske tvivl om, at det var en fantastisk sejr, der bør give næring til forhåbningerne om en CL-kvalifikation. Liverpools groteske sæsonindledning og gaven Wenger, der bliver ved med at give, ser ud til i deres fælles elendighed at muliggøre en kvalifikation trods den forventede vaklen.


Taktisk fortjener LVG vel heller ikke den store ros; vi burde rettelig have været bagud 0-2 eller 0-3 ved halvleg, og hans stædige insisteren på at spille en komplet uduelig RvP så langt ind i kampen kunne have kostet dyrere. Det er først fra det tilfældige føringsmål, at vi finder os til rette defensivt, og det hænger velsagtens også sammen med, at Wilshere blev skadet omkring samme tidspunkt. Offensivt livede di Maria lidt op i den hængende rolle, og Rooney er vores øjeblikkelig mest stabile omdrejningspunkt, selvom de spektakulære procenter er forsvundet. LVG famler tydeligvis stadigvæk i sin offensive konstellationer, hvor Rooney og RvP virker håbløst udynamiske sammen, og hvor skaderne til Rafael og Shaw hidtil har onduleret ethvert spædt forsøg på at få vores backs sat i scene offensivt. Fellaini er et muntert indslag, der er lidt svært at blive klog på: han er jo blevet bedre med bolden, og han virker langt mere balanceret end under Moyes, men det er stadigvæk sådan rigtig svært at argumentere for, at han er en holdbar løsning på en midtbane hos et hold, der gerne vil dominere bolden.

Vi har et nådigt kampprogram de næste uger, hvor Hull og Stoke gæster. Det er dog med det forbehold, at vi hidtil har set svagest ud mod ringere modstandere. Uanset hvad bør det dog kaste de fornødne seks point af sig og tillade lazarettet at skrumpe ind inden opgøre mod Soton og Liverpool.
te

De massive rygter om centrale forsvars-indkøb, indikerer, at der sandsynligvis bliver arbejdet i kulisserne. Ed Woodward er eftersigende utæt som et gammelt vandrør, når det kommer til lækager til pressen. Jeg har ikke noget indsigt i, hvilke forsvarsspillere der kunne være interessante, men det kunne vel være fornuftigt at kigge lidt efter en, der ikke døjer med skader, og som har en alder, hvormed man kan forvente, at der bliver taget lidt ansvar. Hummels falder selvfølgelig først for.

Lidt mere kontroversielt spekuleres der i, at Nani kan få et retur, da formationsskiftet og skader til Falcao og Rafael har understreget skrøbeligheden på kanterne. Det kunne i mine øjne være en fornuftig løsning.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Toggle
Et godt bud på dagens opstilling?
Jeg tror blackett tager ve back og så tror jeg at mcnair og smalling i midten.

De gea
valencia mcnair smalling blackett
herrera carrick
Wilson/mata rooney di maria
rvp/wilson

Desuden spekuleres der kraftigt i at van persie starter ude pga sin manglende selvtillid og sine kun 13 berøringer i Arsenal kampen. Derudover har van gaal udtalt at både falcao og evans sandsynligvis starter på bænken.
LUHG
Skrevet af Toggle
Hurra for målteknologi :D
LUHG
Skrevet af Nesta89
Nogen der kan fortælle, hvorfor Di Maria blev taget ud? Jeg så ikke de første 20 minutter.
annonce
0