Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cykel_Arne
Hvad er det lige der sker for Fellaini ved Stoke´s mål?
20.
Skrevet af Kratos
MAAATAAA!!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Wilson er godt nok vågnet op!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Cykel_Arne
Wilson er godt nok vågnet op!


Knægten bliver klasse hvis han fortsætter... Og hvis han ellers lige lærer at spille bolden til en medspiller som står i en væsentligt bedre position til at afslutte. :-)
20.
Skrevet af Kratos
Ah, man kan sgu´ ikke klandre en 18-årig for at gå efter det skud selv, men ja - han burde selvfølgelig have lagt den på tværs.

Kom lige med et mål mere tak, selvom vi generelt har god kontrol så skal der nok opstå en tilfældighed med Crouch i feltet.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Flying Dutchman
... Fergie time? Jøsses for nogle chancer, Stoke brænder!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kratos
Hvorfor fuck skal det gøres spændende mod Stoke altså?!
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Toggle
Nu er han vist lige blevet 19, men for helvede han er god. Skidt at skifte ham ud når RVP er så håbløs igen iaften.
Fellaini har fandme spillet sig op i denne sæson, men han er stadig skidt i sit pasningsspil...der er plads til store forbedringer.

Fy for helvede det brænder på til sidst...utroligt at de ikke fik scoret...men fandme også ringe at vi ikke lukker denne kamp tidligere. 4 sejre i træk...det er længe siden og hårdt hårdt tiltrængt...jeg tror stadig på medaljer i denne sæson.
LUHG
Skrevet af Marting89
Den kamp skulle jo være lukket 2 og 3 gange. Men uha kanon den går hjem!
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af han_solo
Forlæng med De Gea NU!!!!
UTD
Skrevet af Ferguson41
Vi burde have scoret mere, og det var ved at koste et idiotisk pointtab. Helt ufatteligt at Stoke ikke får scoret til sidst, og en vanvittig redning af De Gea, det var Schmeichel i hans velmagtsdage værdig.
Skrevet af Kratos
Ja giv ham hvad han vil have - om det så kræver en statue ude foran.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Cheech
Hadet til Young må være stort, når De Geas redning, som var flot, men som omvendt var svær at forestille sig gå ind, hyldes som værende verdensklasse, mens ingen kan finde blot ét tillægsord til at beskrive Youngs evne til ikke blot at stå på det rette sted men også tage sig af et hårdt skud på stregen (og lidt over). Med fødderne.

Og nå ja, vores 2-1 mål skulle have været annulleret. Hvis ikke Rojo har indflydelse på spillet, så har ingen spiller i verdenshistorien anden end den scorende haft det. Så kan Peter Kjær ringe lige så tosset han vil til Hr. Milton og bede ham bedømme en situation, han ikke selv har set, men får fortalt, mens han står i Kiwi og leder efter Lambi på tilbud. Det nærige svin.

Med det af vejen, så spillede United god fodbold i flere perioder, og man syntes både at kunne ane en mening i det fremadrettede og en evne til at variere spillet og gøre brug af hele banen.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Recognize
Alt, alt for nervepirrende afslutning.. Smalling gør det igen godt, og det virker lidt til, at han har taget en lederolle til sig i forsvaret, hvilket er meget positivt.. Derudover er venstre back på forunderlig vis blevet en af de stærkest besatte positioner holdet har. Young spiller som han gjorde for 5 år siden, og er ganske solid defensivt. Shaw der også gjorde det fremragende inden sin skade, skal vel egentlig ikke forvente bare at glide ind på holdet igen, når han er klar.

Moyes må sidde og føle sig bare en smule mere dum end normalt. De spillere der blev kritiseret og gjorde det dårligt under ham, udmærker sig med nogle af de bedre præstationer 4-5 måneder efter. Fordi de bliver brugt korrekt og med omtanke og ikke bare bliver brugt som en kopi af hvad Fergurson til nøds gjorde !

Jeg begynder, på trods af det, virkelig at betvivle Van Gaal´s evne til at bedømme spillere bare nogenlunde objektivt, hvis VP starter i næste kamp. Han fik sit mål i sidste kamp - og det har slet ikke kickstartet ham. På bænken med ham ! Udover at have startet alle kampe, får han næsten også altid fuld spilletid, hvilket er mystisk når han kamp efter kamp, er banens mest usynlige spiller..
Skrevet af Aka101
Hold kæft en afslutning i går - det var godt nok vildt!

Ja, VP skal snart til at vise noget. Han skal dog ikke erstattes af Wilson, men Falcao.
Han har ikke fået en chance endnu.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Kratos
Der var også stærkt kraftige rygter om at Wilson skulle have RvPs plads i sidste kamp, men førstnævnte var desværre syg. Så helt dum er Van Gaal nu ikke.

@Cheech, jeg tror det der beskriver DDGs redning som verdensklasse er ikke at han står det rigtige sted (hvilket også er en kvalitet i sig selv), men det at han rent faktisk når at reagere på den og parere den med hænderne i stedet for bare at gøre sig bred og håbe på det bedste.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
LvG skulle iflg Ogden og et par andre journos have fået bevilliget £100m+ til at sikre sig de forstærkninger han gerne ville have til næste sommer.

På listen nævnes Clyne, Hummels, Godin og Strootman som ønskesignings, mens at Rafael, Young, Valencia, Zaha, Hendriquez og Powell er salgsobjekter. Rafael pga. sine mange skader, ellers kan man da ikke andet end elske ham.

Indkøb er desuden ikke afhængig af salgssummen, så det er den store pengepung der er ude igen.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Mercenary
Rafaels mange imbecile gule og røde kort kunne vel være en grund til ikke at ville knuselske ham? Eller det er måske en betragtning fra en udeforstående? Jeg synes tit han har kostet dyrt på den front.

... Og så selvfølgelig hans åndssvage Lille-Per-udseende.
Lose all to save a little
Skrevet af Kratos
Han er lidt en hasarderet herre ja, men jeg tror langt de fleste fans af United ikke ville bytte Rafael hvis han kunne holde sig skadesfri.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Zaptech
En skadesfri Rafael er imo top-2 på sin position i PL. Man må for helvede kunne dosere hans træning, så han ikke igen-igen løber ind i skader.
annonce
0