Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
wat
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson

Lindegaard, McNair, Blackett, Herrera, Fletcher, Januzaj, Falcao.

--

Ingen Rojo eller ADM i truppen - forudser at både Jones og Evans har trukket skader i første halvleg.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Mainy
Tillykke med 3 point.

Vi har Brad Jones på kassen og ingen angribere.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af AlstrupLFC
Det var da hurtigt du gav op, mester? Jones kan umuligt være dårligere end Mignolet!
Skrevet af Mainy
Selvfølgelig er Jones dårligere end Mignolet.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Ferguson41
Det er da en kæmpe gevinst for jer, at hverken Balotelli eller Lambert er med. Den ændring kan vise sig at blive afgørende til jeres fordel, specielt med et par rustne spillere i form af Evans og Jones.

Man skal heller ikke glemme, at selvom vi ligger nr. 3, og har vundet 5 i træk, så har vi ikke spillet ret godt, og været heldige af flere omgange. Så der er ingen grund til at hejse det hvide flag på forhånd, bedre er vi heller ikke.
Skrevet af Recognize
Igen en skuffende opstilling.. Selvom Fellaini har spillet ret dårligt på det sidste og har proklameret, at han er træt, får han chancen igen. Der skulle simpelthen ikke mere til end én dårlig hallveg fra Herrera - med et trykket ribben - før han åbenbart røg ned i hierarkiet... Til sammenligning har spillere som Van Persie og Mata spillet mange, decideret elendige kampe, men blive ver med at få chancen.. hmmm..

Skrevet af Toggle
Vi kan også sige det samme til jer med vores super 3mands forsvar
LUHG
Skrevet af Thomasschön
Lækker tur af Valencia og sikkert eksekveret af Rooney.
Skrevet af emil.kirk
He goes by the name of Wayne Rooney!
Skrevet af Toggle
Det går fandme langsomt når mata eller fellaini har bolden. Og hvad laver mata på det frispark der næsten koster et mål lige inden vi selv scorer? Er på ingen måde imponeret
LUHG
Skrevet af a-mg
De Gea er vanvittig.
Skrevet af Foxy
Hvad laver Fellaini på dette hold? hans første berøringer og teknik er simpelthen så pinlig at se på. Han er jo direkte en elendig fodboldspiller, og kan jo ikke engang udnytte sin store fysik fordi han er så pisse elendig teknisk!!!

Og hvorfor er Falcao ikke med? Giver jo ingen mening at sælge Welbeck hvis vi alligevel skal bruge Wilson så meget som vi nu gør. Han er slet ikke god nok til Prl endnu.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Kan da ikke sætte en finger på wilsons indsats indtil videre? Falcao har jeg hele tiden ment var fejlcastet og er slet ikke pengene værd...så hellere wilson. Enig i betragtningen om welbeck men han havde jo været utilfreds i længe og så sælger man vel hellere.
LUHG
Skrevet af Toggle
Utroligt at alt spiller for os udover vores spil :-D det tager vi gerne med
LUHG
Skrevet af Kratos
Mata var omkring to tidszoner offside, medmindre der bliver vurderet at RvP ikke rører bolden.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Thomasschön
Det kan ikke være svært at forstå, at Falcao ikke er klar nok til at starte inde. Han kan måske holdet til mellem 20 minutter og en halvleg.
Skrevet af Foxy
Det bliver jo ikke bedre hvis han så slet ikke får spilletid. Nu har Coutinho trukket 3 gule kort mod os. Amen lad ham nu køre sit rate, eller så time dog den tackling bedre!
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Thomasschön
Mon ikke også han får lidt spilletid, men det er alt andet lige bedre at han får det i slutningen af kampen i stedet for i starten.
Skrevet af Cheech
Fellaini, Evans og Rooney med gult kort. Jeg har et bud på, hvordan spændingen kan komme tilbage i kampen ...

Hvis nogen har noget at sige om kampen (andet end FELLAINI ER DUM OG FALCAO SKAL SCORE MÅL!) er jeg i øvrigt lutter øren. Jeg sidder med en lækker eksamensopgave og livescore og føler mig tom.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
annonce
0