Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Alsen_RedDevils
Men Andib, det kan jo også være et kvalitetsstempel at vinde, selv når man spiller mindre godt (dårlig er sjældent godt bevendt, når man har vundet, så har man typisk gjort et eller andet rigtig). Og selvfølgelig kan de Gea få en nedtur, men det er lige så gangbart som at konkludere, at Hazard eller Costa får en nedtur på et tidspunkt. Så er der andre, der må træde i karakter, og nu har vi eksempelvis allerede set, at forsvarspillet er blevet markant bedre, så presset synes mindre på de Geas skuldre.

Jeg tror da heller ikke på, at vi henter Chelsea, men den der trang til at overgå hinanden i pessimisme, når der er spillet 19 runder, og når spillet hele tiden bliver bedre, mens skadeslisten bliver kortere, virker fjollet. Det er sådan noget, vi tidligere drillede Arsenal-tråden med. Det er frygtelig kedeligt, hvis der ikke er nogen, der tør driste sig til at have lidt tro på klubben, fordi man for alt i verden ikke vil tabe ansigt. Jeg indrømmer blankt, at jeg lignede en idiot i marts/april, hvor jeg storskrydende bebudede, at Liverpool ville snuble (i CL-spillet), og at Moyes-æraen ville begynde. Det har altså ikke betydet, at jeg pludselig ikke kunne logge ind her, eller at alle mine indlæg skal forhåndsgodkendes af administratorerne :-)

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af andib
Det er også helt i orden, Alsen. Der er dog forskel på om Hazard og Costa får en nedtur (Costa har måske allerede haft en lille én) og så De Gea. Jeg mindes en Man Utd sæson engang, hvor Man Utd vandt MANGE kampe med 1-0, hvor Cantona scorede og Schmeichel holdt buret rent. Det var typisk en scoring indenfor det sidste kvarter. Dengang vidste man næsten at det ville ske. Jeg har ikke helt den samme tro i dag. I har smidt for mange point i starten til jeg endelig kan tro på at I melder jeg ind i mesterskabskampen. Jeg tror højst I bliver nr 3.

Det kan godt være City mistede point i går, men de var også uden bl.a. Kompany, Dzeko, Aguero, Toure og Jovetic. Det ville alle hold have været påvirket af.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Recognize
^ Ligeså kan du argumentere at United manglede, Blind, Fellaini, Smalling Rojo og til dels Shaw og Rafael mod Tottenham / Ason Villa..


Alle United fans problem lige nu, er vel, at det er umuligt at kunne vurdere hvilke spillere der er de foretrukne pga skader og de ufattelig mange tvetydige og sparsomme informationer Van Gaal sender ud til medierne omkring de skadede spiller..

Dog virker det til at spillere som Van Persie, Mata og Fellaini er højere oppe i hierarkiet end spillere som Falcao og Herrera - hvilket er ærgerligt hvis man tog et kig på deres mål og assists statstik pr minut på banen samt deres generelle indlydelse på at gøre holdet til et boldspillende og bolddominerende hold.

Skrevet af Toggle
Problemet med sammenligningen med city og chelsea er at de to hold har kunnet stille deres idealopstilling +/- 2-3 spillere i stort set alle kampe. Vi har haft 49 skader i den første halvdel af sæsonen hvilket er helt uhørt - ligesom vi nærmest har skiftet en trup i sommerpausen og fået ny manager, hvorfor man alt andet lige vil forvente at vi over de næste 5-10 kampe efterhånden finder vores idealopstilling ligesom van gaal konceptet vil blive endnu mere tydeligt. Jeg vil da gerne være den første til at indrømme at tabellen aldrig lyver og at city og chelsea har været bedre end os so far, men jeg tror fuldt og fast på at 10 points ikke er umuligt når man har i baghovedet at chelsea har psg og city har barcelona i champions league - og specielt city mangler at bevise noget på den europæiske scene, hvorfor de i hvert fald nok nedprioriterer PL ift CL i februar og marts.
Var det i øvrigt ikke 8 points vi selv formøblede i de sidste 7 kampe i 2011/12 sæsonen og tabte det hele på gulvet til sidst?


Ift idealopstillingen tror jeg ikke på at van gaal går væk fra sit 3mands forsvar. Det ser jeg især to årsager til: 1. det har fungeret bedre de sidste 9 kampe. 2. De andre hold er vant til at spille mod 4 mands forsvar hvorfor det kan være sværere at omstille sig til at spille mod et 3 mands forsvar og det derved kan give os en fordel - noget jeg i øvrigt har set komme til udtryk en del gange de sidste 9 kampe.

Derfor vil jeg tro at de gea, carrick, di maria, rooney og RVP er de 5 sikre startere. I forsvaret kommer jones, evans, smalling og rojo til at slås om de 3 pladser. Mens shaw og young skal slås om LWB og rafael og valencia om RWB. Jeg er ikke enig i at fellaini er i nærheden af at være sikker. Han har selvfølgelig en spidskompetence i sin fysik, men til gengæld er han så dårlig med bolden og i sin perception at han oftest vil være en tikkende bombe at have løbende på banen.
LUHG
Skrevet af a-mg
Jeg tror da heller ikke på, at vi henter Chelsea, men den der trang til at overgå hinanden i pessimisme, når der er spillet 19 runder, og når spillet hele tiden bliver bedre, mens skadeslisten bliver kortere, virker fjollet. Det er sådan noget, vi tidligere drillede Arsenal-tråden med. Det er frygtelig kedeligt, hvis der ikke er nogen, der tør driste sig til at have lidt tro på klubben, fordi man for alt i verden ikke vil tabe ansigt.


Det er vel snarere et udtryk for realisme end pessimisme. I forhold til det sidste, bør man vel heller ikke være kontroversiel bare for at være det.

eg vil da gerne være den første til at indrømme at tabellen aldrig lyver og at city og chelsea har været bedre end os so far, men jeg tror fuldt og fast på at 10 points ikke er umuligt når man har i baghovedet at chelsea har psg og city har barcelona i champions league - og specielt city mangler at bevise noget på den europæiske scene, hvorfor de i hvert fald nok nedprioriterer PL ift CL i februar og marts.


Når City og Chelsea har trukket svære modstandere i første knock-out runde er der jo også en risiko for at de ryger ud. Hvis City eksempelvis kan "nøjes" med to CL-kampe i foråret, er det jo ikke fordi deres kampprogram bliver særlig tætpakket.
Skrevet af Toggle
Det er vel snarere et udtryk for realisme end pessimisme. I forhold til det sidste, bør man vel heller ikke være kontroversiel bare for at være det.
The pessimist complains about the wind; the optimist expects it to change; the realist adjusts the sails.

People who are too optimistic seem annoying. This is an unfortunate misinterpretation of what an optimist really is.
An optimist is neither naive, nor blind to the facts, nor in denial of grim reality. An optimist believes in the optimal usage of all options available, no matter how limited. As such, an optimist always sees the big picture. How else to keep track of all that’s out there? An optimist is simply a proactive realist.

An idealist focuses only on the best aspects of all things (sometimes in detriment to reality); an optimist strives to find an effective solution. A pessimist sees limited or no choices in dark times; an optimist makes choices.

When bobbing for apples, an idealist endlessly reaches for the best apple, a pessimist settles for the first one within reach, while an optimist drains the barrel, fishes out all the apples and makes pie.

Annoying? Yes. But, oh-so tastyHvis City eksempelvis kan "nøjes" med to CL-kampe i foråret, er det jo ikke fordi deres kampprogram bliver særlig tætpakket.
Spørgsmålet er om man kan nøjes med det i ejerkredsen. Man har i længe vel sukket efter succes på den europæiske scene - og jeg tror at salgsdatoen er overskredet for pellegrini hvis man ryger ud af champions league og samtidig er sat yderligere tilbage i mesterskabskampen ift chelsea, hvilket vil medføre en masse spekulationer og uro internt i truppen og så tror jeg ligeså meget på at det er sandsynligt at overhale city. Derudover afhænger det vel også af om man klarer sig godt i pokalturneringen.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ift idealopstillingen tror jeg ikke på at van gaal går væk fra sit 3mands forsvar. Det ser jeg især to årsager til: 1. det har fungeret bedre de sidste 9 kampe. 2. De andre hold er vant til at spille mod 4 mands forsvar hvorfor det kan være sværere at omstille sig til at spille mod et 3 mands forsvar og det derved kan give os en fordel - noget jeg i øvrigt har set komme til udtryk en del gange de sidste 9 kampe.


LvG:
"Yeah, but as wing-backs and not as full-backs," the manager replied when asked how pleased he has been with Young and Valencia. "Now I am more or less obliged to play with wing-backs because the real full-backs, Shaw and Rafael da Silva, were not fit enough and that is not good. I have to select what I want but now I am forced to select. For a manager, that is not so good."

http://www.manutd.com/en…tactic.aspx
Skrevet af andib
Der er også ret stor forskel på de hold, som I formøblede 8 point med dengang til det hold, som Chelsea har i dag. Jeres hold var jo heller ikke så "sulten", som den nuværende Chelsea trup er. I skal heller ikke bare overhale ét hold, men både Chelsea og Man City og så er jeres hold heller ikke spillet ordentligt sammen endnu, selvom det da begynder at se bedre ud.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Ferguson41
Dagens startopstilling:

De Gea
Jones - Smalling - Evans
Young - Carrick - Rooney - Shaw
Mata
Van Persie - Falcao

Ikke meget rotation fra de seneste to kampe, men flere af spillerne får jo så nok et hvil i weekenden mod Yeovil.
Skrevet af Zaptech
Nå, der gik jo ikke mange sekunder, inden de slog til. Som om tømmermændene ikke var slemme nok...
Skrevet af Kratos
Har Shaw formået at få et indlæg forbi første mand?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Fair nok han ikke dømmer den pga. det er uforsætligt, men hvad skal armene der fra Smalling?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Foxy
Der skal dømmes straffe intet at diskutere. Vi spiller så elendigt og hvad laver Van P Stadig på den bane? han har jo været fuldstændig usynlig.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af andib
Haha man har godt nok Man Utd briller på, hvis man kan kalde den uforsætlig.

Men dommerne kan jo ikke se alt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af JppHlst
Kratos,

Fejrer du stadig nytår? Du vrøvler.
"When it comes to Arsenal my heart will always do the talking" http://bit.ly/1rx0vne
Skrevet af Kratos
Det er et klart straffespark i mit hoved, men Oliver ryster jo på hovedet, så han må vel mene det er bold til hånd og ikke omvendt.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af fafner
De to udskiftninger passer mig godt nok ikke.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Foxy
Og der røg Young....
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Kratos
Gud hvor Evans er frustrende at se på.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Foxy
Smalling og Evans er generelt ikke særlig betryggende at have rendende rundt dernede.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
annonce
0