Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Foxy
Så længe man ikke gør det ordenligt kan man lige så godt lade vær...
Det gruppepres vi disker op med, er stadig uden koordinering eller struktur. Det er allemand fræsende imod boldholder, i stedet burde man dække den nærmeste frie modstander samt presset på boldholderen. Trekanten som man har set blive udført i både Barcelona samt Dortmund.

Der er så meget andet der skal justeres, som mere chance skabende på den sidste 3 del af banen. Fokusere på at stabilisere det forsvar som stadig laver serie 5 fejl, i næsten hvert eneste kamp. Det er en mentalt brist hos mange af spillerne.

Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Geddar , moderator
@Foxy

Du hæfter dig en del ved det defensive. Men ser man på udviklingen over de senere sæsoner så er faldet i antallet af scorede mål pr. kamp. noget mere bemærkelsesværdigt. Det antal mål der lukkes ind i dag er ikke langt fra hvad man kan forvente af et mesterhold. Det svarer til et sæsonsnit på 35. Til gengæld bliver der scoret mål i en rate der svarer til 64 mål over en sæson. Det er alt for lidt. Og det bør især bekymre at der ikke kommer mere fra midtbanespillerne, ser man bort fra Rooney.

Børnefejl i defensiven kan selvfølgelig være frustrerende, men det bør være nemmere at gøre noget ved end at få en noget tandløs offensiv til at fungere.

http://imgur.com/cOtTfO4
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
@Geddar

Statistikken lyver ikke, men det er bare helt absurd at man er nødsaget til at fokusere mere på det offensive, når man lige netop har nogle af verdens største stjerner på de positioner. Jeg forstår slet ikke at man ikke scorer mere, når man har spillere som RvP, Rooney, Falcao og Di Maria.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr. Pink
Uanset hvor store stjerner United har - især i det offensive - så er det nærmest nyttesløst, når holdet ikke spiller som et hold, ikke har en tydelig taktik, ingen automatismer har, virker forvirrede, ingen offervilje har og ikke formår at få det bedste ud af de nye mia-indkøb
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af maarkap
Jamen jeg er enig, det er bare fuldstændig absurd at Van Gaal ikke har fået mere ud af den offensiv. Det er jo lige før at AVB ville kunne få mere ud af det hold..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Foxy
@Geddar

Og den eneste grund til vi kun har lukket så få mål ind er DDG´s vanvittige niveau. Dykker hans form en smule ville tallene også være markant anderledes. Vi kan ikke kun sætte vores lid til ham, der er 11 mand på banen, og det eneste vej til succes er at spille som et hold og en enhed.

Van Gaal virker ikke til at have de rette spillere til at viderefører hans filosofi. Han kan ikke bare still med en 3-5-2 og tro han lukrativ kun kan spille på omstillinger, dertil har United ingen Robben.

Jeg er utrolig skuffet over en gammel rotte som Van Gaal ikke kan omstille sig efter de spillere han nu engang har. Jeg tvivler på at de fleste signings i sommers faktisk var hans ideer. (Blind & Rojo) Ser jeg som de eneste Van Gaal havde en finger med i spillet om.

Men igen vi snakker om en mand der sender Alaba fra en DM position ned på venstreback. En Schweinsteiger der altid havde markeret sig ude på fløjene, ind og spille central midt. Og være dirigenten på hele holdet, genistreg fra VG side.

Desværre ser jeg kun Young der er opstået fra de døde, og en Rooney som faktisk viser han stadig brænder for fodbold. Det er de positive historier denne sæson. Men hvorfor kan man ikke få mere ud af så gode offensive fodboldspillere?

Jeg havde forventet mere af Van Gaal, men manden er måske på sin sværeste mission til dags dato. Dog vil jeg gerne give ham tillid og ønsker han får et helt transfervindue, hvor der kan afskibes og hentes nye forstærkninger ind til sit behov. For hvad er alternativet?

Jeg skal blankt indrømme at Van Gaal slet ikke var på min top5 liste over nye trænere efter Moyes. Hiddink så jeg allerhelst i sædet derefter Klöpp / Simeone
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, han har holdt et enormt højt niveau. Men du mener ikke antallet af afslutninger mod ham også spiller ind?

"derefter Klöpp / Simeone"

Er der så en grundidé bag? Det er to trænere der står for noget vidt forskelligt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Foxy
@Geddar

Det er utrolig dejligt at se det går den rette vej i forhold til statistikker, men det er stadig lidt misvisende. Det nytter ikke noget at have 2 skud mindre imod sig, hvis vi har fordoblet antallet af 100% chancer til modstanderen grundet børne fejl.

Men selvfølgelig kan fokus rettes mange steder hen, jeg har den holdning hvis du kan kontrollere midtbanen, vinder du mange af dine kampe. Det er i hverfald et skridt til succes. Jeg føler ikke vores midtbane fylder nok, og har den autoritet man skal have som tophold. Men som sagt kan det skyldes et hav af forklaringer.

- Dertil træningen ikke er sat korrekt op.
- Spillerne er ikke deres opgave voksen.
- De offensive spillere ikke tilbyder sig nok, for at få flow og bevægelse i spillet.

Det er bare få af de punkter man kan diskutere og analysere. Og som jeg har fortalt tidl. er det jo ikke kun defensiven som halter. Offensiven er omtrent en lige så stor synder, hvis ikke større i år.

Angående Klöpp:

Manden har kæmpet BVB op på et internationalt niveau fra nærmest afgrunden. Han virker som en utrolig klog og innovativ træner. Han vil være nyt blod med friske ideer, noget som har været tiltrængt hos os. Selv i SAF´s sidste 2 sæsoner haltede spillet.

Klöpp forventer utrolig meget fra sine spillere. de er et af de hold som løber allermest. Noget som fortæller mig, at spillerne kæmper som en i helvede og brænder for succes. De havde 3 spillere i top 5 i Chl sæsonen 13/14 over flest løbet km.
Og grunden til jeg opsummere denne statistik, er det boldpres jeg meget gerne så United udfører. Desuden spiller BVB noget af det mest direkte fodbold til dags dato. Det er en fryd for øjet, samt imponerende hvad manden har opnået med det spillemateriale han har haft.

Angående Simeone:

Noget af det jeg savner mest er spillere som Roy Keane & Paul Scholes. Mænd som går ned i tacklinger selvom de får et skrub. Fodbold er også et mindgame, og kan du som spiller psyke en anden spiller tilpas nok er det til din fordel. Spillere som stråler af autoritet. Det er spillere der ved hvornår der skal sættes en hård tackling ind, om det må koste et gult kort eller ej.

Hvis du ser på United´s kampe er de fleste gule kort dumme, det er unødvendige frispark såsom albuer fra Fellaini. Det er ikke det jeg mener med at sætte sig i respekt det er bare at sælge holdet. Men de fleste kort United får skrabet sammen har der ikke været en dybere mening med. Så du Paul Scholes fik han tildelt en masse gule kort i sin tid hos os. Men tilgengæld sørgede han også for at modstanderen ville huske hans tackling til næste gang der vil være en lignende duel.

Simeone´s mandskab spiller på den til tider meget hårde måde. Men det er ikke for sjov skyld de pludselig kan hamle op med Barcelona / Real. Det er hårdt arbejde og tro på sine medspillere og yde en indsats på 110% hver kamp. Diego kan få sine spillere op på et stadie hvor de ved de kan vinde, ligegyldig hvem modstanderen er.
den form for tro kunne jeg ønske meget mere af hos United. Samt den frygt for at spille på OT.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Alsen_RedDevils
Så du Paul Scholes fik han tildelt en masse gule kort i sin tid hos os. Men tilgengæld sørgede han også for at modstanderen ville huske hans tackling til næste gang der vil være en lignende duel.

Paul Scholes´ har fået meget få kløgtige gule kort. De gule kort, han modtog, handlede meget sjældent om at sætte sig i respekt, men var derimod et udtryk for, at han var en elendig tackler. Jeg kan ikke erindre én spiller, der har fået lige så mange ligegyldige kort som Scholes for os.

Overordnet er dine træner-analyser også lettere overfladiske. Klopp ville jo eksempelvis have vanskeligt ved at skabe den samme dynamik med vores trup. Det har været indlysende sæsonen igennem, at vi mangler fart - både foran og bagved, og Dortmunds succes de forrige sæsoner har netop beroet på de meget hurtige spillere, der har tilladt at presse højt og aggressivt.
Hvad angår Simeone vil jeg gentage pointen fra samme tid sidste sæson: Han kan ikke tale engelsk. Og den vilje, han har sparket ind i Atletico, knytter sig i høj grad til klubbens DNA og selvopfattelse, der altid har været kontrasten til luksusnaboerne hos Real Madrid. Det er svært at se overført til os.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Geddar , moderator
@Foxy

Men der er jo stadig betydelig forskel på de to holds tilgange. Hvor Dortmund spiller med meget boldbesiddelse og mange små pasninger, og gerne presser meget højt spiller Atletico mere direkte, og er mere tilbøjelige til at lade modstanderne have bolden, mens de venter dybt på omstillinger. Og når de ellers er i det etablerede angrebsspil søger Atletico mere indlæggene mens Dortmund søger de små kombinationer centralt.

Det lugter lidt af at du har udset dig to succesfulde trænere og forelsket dig i få facetter, men ikke overvejer hvad hele pakken indeholder.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Foxy
Ikke just.

Jeg mener bare de 2 træners hold spiller en god gang fodbold med meget få midler. Ja de spiller på hver deres måde. Men det fungere, og nej det er ikke et indestående med at blive en succes hos United.

Desuden er Hiddink stadig min fortrukne træner.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Så kan man da enten krydse fingre for at van gaal får lov at blive een sæson mere, så han får et transfervindue. Alternativt vil jeg gerne se blanc i stedet - han har trods alt united dna i sig, og gør det ganske glimrende !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tak for kampen. Ordentlig FA Cup og jeg sad med ´99-flashbacks da I gik i undertal.

I skal alle sende jeres førstefødte til De Gea for denne sæson. Ligaens med længder bedste keeper og vel i indeværende den bedste i verden. Imponerende overskud og overblik.

På stregen er han blandt verdens bedste (hvis ikke den bedste). Men Schmeichel og VdS, der ikke var nær så gode på stregen, var meget bedre til at styre deres forsvar, og sweepe og håndtere indlæg.
Det mangler de Gea, og mange af de situationer han redder ville ikke være blevet til farlige situationer ved de 2 andre keepere.
På dødbolde er vi særligt sårbare, hvilket til dels skyldes de Geas mangler i håndtering af indlæg.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vås, hvis Liverpool tager den fjerde plads, som de sikkert gør sådan som det ser ud pt. Så vil det da være dybt fortjent. Liverpool spiller om noget andet langt mere direkte og flottere fodbold end vi har gjort hele sæsonen. Vi har kun spillet en halvleg som har været nævneværdigt for en klub som United.

Fortjent eller ikke fortjent, er det stadig aldrig sjovt at se de største rivaler løbe med den plads man selv havde sat næsen op efter.
Skrevet af Ferguson41
Selv ikke fantasien sætter grænser for sindsyge historier.

http://www.express.co.uk…ster-United
Skrevet af Foxy
Marquinhos er god nok hvis man mener det seriøst. Men de 3 andre vil ikke kunne bruges i forhold til de huller vi har. Cavani ville derimod ikke være helt skidt. Men igen sindsygt rygte. Dog tror jeg PSG byder på Maria til sommer.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Ferguson41
Så du mener ikke vi kunne bruge Matuidi?
Skrevet af andib
Hehe det var også ham jeg tænkte på I bedst kunne bruge af de spillere, der blev nævnt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Foxy
Vi mangler en general på midtbanen. Det vil ikke være slemt med hans tilkomst, men fokus skal bare være andetsteds.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af andib
Vi mangler en general på midtbanen. Det vil ikke være slemt med hans tilkomst, men fokus skal bare være andetsteds.
Hvad er det helt specielt du efterlyser, som Matuidi ikke har i forhold til at være en general på midtbanen? Hvem ser du hellere komme til klubben som generalen?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0