Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@Foxy

Men skal det være det potentielle køb af en enkelt spiller der skal bestemme hvordan der skal spilles?

Jeg er enig i at der har manglet fart, men hvis det er et generelt problem så giver det vel ikke meget mening at snakke om at hvis Bale ikke hentes, så skal Benteke hentes? Og med den måde du vil spille med Benteke, hvor skal Depay, der er kantangriber i 4-3-3, så bruges?

"dog er det stadig et sats når man ser hvad man skal op imod."

Det er da ikke pr. definition et større sats. Ligesom ved de største profiler handler det om at sikre at der tilbydes de rette spillemæssige kvaliteter og at spilleren passer ind. Netop det har United tidligere haft stor succes med. Der er jo stadig masser af dygtige spillere udenfor de største klubber, som egentlig bare venter på at tage det næste trin.

Di Maria og Falcao har vel netop understreget ovenstående.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Foxy
@GunnerSoren

Ja det er korrekt, men hvordan er det lige Di Maria har spillet?
Hvad skal vi med en spiller der virker ugidelig og ikke mentalt på plads....
Det er som at spille i undertal hver gang han er på banen.
Hvis Van Gaal kan få gang i Maria så er jeg da ovenud lykkelig, men det virker ikke til at være tilfældet. Tværtimod virker Di Maria som en spiller der udemærket ved at United er en mellemstation for hans skifte til PSG.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af GunnerSoren
Jeg synes, Di Maria opgives for hurtigt.

Helhedsindtrykket har ikke været godt, slet ikke. Han viste fine takter fra start og er siden ramt af småskader, et tåbeligt rødt mod Arsenal i Cuppen og selvfølgelig dårlig form.

Men han har også lidt under, at angrebsspillet i Uniteds gode stime har været lagt an på at sparke bolde efter Fellaini.

Det tror jeg dog ikke, United ville bygge spillet op om i fremtiden, og her tror jeg stadig, Di Maria kan komme til at spille en god rolle.
Skrevet af Foxy
@Geddar

Du ved aldrig om en spiller kan tilvende sig Prl, hvis det er udefrakommende spillere vi snakker om. Så det vil altid være et sats.

Og jeg er enig i man skal satse på de spillere Van Gaal selv føler er opgaven voksen, og kan fuldføre denne opgave. Derved med spillere som har spillet på et større niveau burde have en mindre tilvænning end de mindre profilerede spillere. Det er ikke altid tilfældet, og langt fra i United. Men jeg forholder mig til de spillere jeg kender til og vil kunne passe ind i det koncept vi har. Den spillestil og filosofi VG benytter sig af.

Hvem havde hørt om Vidic før han kom til United ?
At diske et ukendt blad op af hatten kan jeg ikke. min viden rækker ikke så langt da jeg ikke følger med i diverse ligaer end de større. Men jeg henviser en bestemt form for spillere til United, om der er andre mindre profilerede der ikke vil koste en bondegård, lader jeg Van Gaal og hans scouts om at finde.

Om ikke andet kan jeg vende den om, og spørge dig Geddar hvem United skulle erhverve sig, hvis ikke de må hedde Hummels, Gündogan etc..
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Geddar , moderator
@Foxy

Og bl.a. derfor har man fuldtidsscouts der skal undersøge den slags. Derudover er der også rigeligt med eksempler på spillere der har præsteret i én PL-klub men falder igennem i en anden, ligesom der er adskillige spillere der netop hurtigt falder ind. Men det er jo sådan set underordnet ift. diskussionen omkring stjerner ift. mindre profilerede spillere, da det må gøre sig gældende for begge grupper.

" Derved med spillere som har spillet på et større niveau burde have en større tilvænning end de mindre profilerede spillere."

Det er sgu noget unuanceret. Det handler i høj grad om hvilke roller der har været udfyldt, og hvilke der skal udfyldes, spillestil osv.

At du mangler kendskab til en række spillere er en ærlig sag. Men så kan du heller ikke køre det over på en snak om kvalitet.

"Om ikke andet kan jeg vende den om, og spørge dig Geddar hvem United skulle erhverve sig, hvis ikke de må hedde Hummels, Gündogan etc.."

Det kommer igen an på hvordan der skal spilles og hvilke roller der skal udfyldes. For eksempelvis gûndogan handler det om hvorvidt det er Carrick der skal afløses, og om man mener denne spiller skal hentes eller Ander skal gøre det. Hvis vi siger der skal spilles 4-3-3 a la Southampton i denne sæson, så kunne man fint hente en spiller som Gonalons, der gør det glimrende for Lyon, og kan diktere spillet dybt, og placerer sig godt defensivt. Til midterforsvaret har Gonalons en stærk holdkammerat i Umtiti. Ellers er der i et par særdeles spændende i fx Geis, Kramer og Knoche. I Spanien er spillere som Otamendi, Inigo Martínez absolut heller ikke uinteressante bekendtskaber.

Men som sagt, det kommer an på hvordan der skal spilles og rollen der skal udfyldes. Pointen er under alle omstændigheder at der er masser af dygtige spillere, som også kan være gode for United.https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Foxy
Hvis det er din pointe, behøver vi ikke debatere det længere, er jeg da godt klar over. Men hvorfor nøjes? Jeg ved godt det dyre ikke altid er den bedste løsning.

Og ja Gündogan er ment som stabilisator i stedet for Carrick.

Otamendi er et glimrende valg, men jeg mener bare Hummels er en tand bedre. Men somsagt ved Van Gaal vel bedst....

Jeg forholder mig mest til de manglende spillere på ryggraden af et fodboldhold.
Dertil skal der en CB - CM - ATT ind. Desuden bryder jeg mig ikke om Mata som højrefløj men det er en anden snak.

Gonalons har jeg ingen kendskab til da jeg ikke ser nok Fransk fodbold. Har hørt om ham og set ham på det Franske landshold, men dertil er der stadig langt at ønske ham til klubben.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg siger ikke noget om at nøjes. Pointen af at det mest profilerede ikke nødvendigvis er det bedste, og at der er mulighed for at hente mindre profilerede spillere, der stadig giver det nødvendige sportslige bidrag.

"Og ja Gündogan er ment som stabilisator i stedet for Carrick."

Gündogan har jo netop haft en 6´er bagved sig hos Dortmund. Jeg tror det bliver for tyndt defensivt med GÜndogan som den bageste midtbanespiller.

"Har hørt om ham og set ham på det Franske landshold, men dertil er der stadig langt at ønske ham til klubben."

Ja, det kan selvfølgelig være svært at ønske en spiller man ikke kender det store til. Det giver sig selv.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
(4-3-3)
Depay-Rooney-Mata
Di Maria-Carrick-Herrera
Shaw-Hummels-Smalling-Clyne
De Gea

Ville ikke være helt dumt, men der mangler stadig et alternativ til Carrick. Det er imo vigtigere, end Clyne og Hummels.

@Geddar:
Og med den måde du vil spille med Benteke, hvor skal Depay, der er kantangriber i 4-3-3, så bruges?

Det kunne sagtens tænkes, at Depay blev omskolet, som f.eks. RvP, CR7 og Messi er blevet det - uden nogen sammenligning, ud over placeringen som wing, i øvrigt.

Gündogan har jo netop haft en 6´er bagved sig hos Dortmund. Jeg tror det bliver for tyndt defensivt med GÜndogan som den bageste midtbanespiller.

Jeg er enig - Gündogan er imo mere en dybtliggende playmaker, end en tovejs spiller, der også glimrer med det beskidte defensive arbejde, som f.eks. Keane og Viera.

Men mon ikke LvG har en plan for den plads allerede. Pogba er usandsynlig, og Vidal er heller ikke så åbenlys en mulighed mere.
Hvem der er, er svært at sige. Alex Song er god defensivt, men ikke så god offensivt. Det samme med Nigel de Jong. Jeg har ikke fulgt så meget med i Carvalhos udvikling, så jeg ved ikke om han kan noget offensivt der bare minder om Carricks klasse.
Skrevet af andib
Det kunne sagtens tænkes, at Depay blev omskolet, som f.eks. RvP, CR7 og Messi er blevet det - uden nogen sammenligning, ud over placeringen som wing, i øvrigt.
Ville det ikke give mere mening at købe én, der i forvejen kan spille pladsen i stedet for at skulle omskole?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Foxy
Med en Benteke ville den fordelagtige formation være en bred diamant. eller en simpel 4-4-1-1.

Desuden håber jeg lidt på Depay kunne få succes på højrefløjen, da Young har gjort det mere end hæderligt i denne sæson.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ville det ikke give mere mening at købe én, der i forvejen kan spille pladsen i stedet for at skulle omskole?

Det kommer an på, om man kan finde en, der har de fornødne spidskompetencer, som er ledig på markedet - og om pengene er der til at hente ham.
Depay er uden tvivl meget talentfuld, og ifølge diverse tabloids er der en del større klubber ude efter ham.
Han spiller allerede en meget offensiv wing (han laver ikke mange defensive aktioner), er hurtig, fysisk, og afslutter godt. Derfra, og til at ændre på hans løbemønstre, er der jo ikke så fandens langt.

Og skulle det ikke lykkedes med at omskole ham, er han jo stadig en god wing, hvis man bare har en rigtigt kompetent back bag ham, som kan klare det defensive selv - eller hvis man kan udvikle hans defensive spil.
Skrevet af GF4life
Vi bruger bare Young som back og så Depay som wing. Det vil være den giftigste venstre side i PrL. Desuden skal Van Gaal nok få lært Depay at arbejde defensivt som han lærte Valencia det.
Skrevet af Geddar , moderator
Valencia har sgu alle dage været en arbejdshest i begge retninger.

Men ja, man lærer dem "bare" at arbejde defensivt....

Hvor helvede er Razz, Kongen og Duncan??
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Foxy
Har i alle glemt Blind? han har da med lysår været den bedste mand på venstre backen...
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Hvad skal vi med en spiller der virker ugidelig og ikke mentalt på plads
Det samme tænkte jeg sidste sæson med fellaini. Det samme kan man sige i denne sæson om shaw. Jeg tror det handler om at give nogle af disse spillere tiden til at finde sig til rette - får de tiden og tålmodigheden så skal de nok blomstre.

Ift. startopstillingen kan vi så ikke være enige om at carrick er ønsketænkningen, men at han nok ikke holder til mere end halvdelen af kampene i løbet af næste sæson hvorfor det vigtigste pt er at få en ny 6er kørt i stilling. Kan Powell spille pladsen og måske køres i stilling til den, eller er han mere scholestypen - så kunne det måske være en mulighed, men har vi tiden til at få en ung spiller kørt i stilling til den plads fra eget akademi, eller skal vi se os omkring? Derudover mangler vi vel bare en midterforsvarer - så har vi da en klasse stamme helt nede fra - de gea, (hummels?), carrick (en erstatning?), rooney.
LUHG
Skrevet af andib
Arsenal har det rigtig svært i dag, Toggle....
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Toggle
Næh...håber til gengæld det kan komme os til gode i kampen mod dem om 2 ugers tid. Men vi ender sgu nok med selv at formøble det mod hull...ikke flere forudsigelser herfra nu - jeg jinxer den jo tilsyneladende for hårdt hver gang
LUHG
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Foxy

United er det anden største brand i verdenen lige bag Coca Cola.


Det har du fået fuldstændigt galt i halsen. Coca Cola er ikke verdens største brand, og Manchester United er ikke blandt de 100 mest værdifulde brands i verden i henhold til kilder som Forbes, InterBrand og BrandDirectory.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Blastino
^
http://www.forbes.com/po…rands/list/

Her er Forbes´ liste, hvis man var interesseret i at se deres top 100....
The Gunners
Skrevet af Foxy
Ja det var vist noget værre vrøvl jeg kom ud i. Tror jeg er et par år bagud på den liste...

Pointen var dog at vi ikke lider last på den økonomiske sektor. Det er ikke ensbetydende med dyre hovedløse indkøb á la City anno 2008 - 2010

Jeg er ret fortrøstningsfuld med Van Gaal når vi kommer til dette punkt.

Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
annonce
0