Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schleimann
Van der Wiel? Manden er elendig. Så hellere det omvandrende røde kort Rafael.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår ikke snakken om en hb. Valencia er et bæst. Otamendi, Gundogan og De Gea, så er jeg tilfreds.

Hvilken af de pt. pænt ineffektive angribere i truppen skal så score målene?
Skrevet af Ferguson41
Jeg savner både noget offensiv og defensiv kvalitet fra Valencia. Der kommer intet fra ham offensivt, og defensivt står han tit og koger, hvilket har kostet flere mål i denne sæson.

Van der Wiel er jeg heller ikke meget for, han er den typiske moderne back, der kan noget offensivt, men aldrig har lært at forsvare.
Skrevet af a-mg
De to væsentligste pladser at fylde nu, er en holdende (boks til boks) midtbanespiller og en skarp angriber.


Holdende og boks-til-boks er da to vidt forskellige typer? Medmindre du mener at vi skal købe en af hver ..

Det største behov må være en holdende midtbanespiller, der kan spille Carricks rolle. Det er dog hverken Gündogan eller Khedira, som er helt andre typer. Det kan dog være svært at finde en spiller, der er så dygtig i pasningsspillet som Carrick, samtidig med at han holder så meget igen som Carrick gør. Alternativt kan man investere i en lidt mere klassisk 6´er, der er mere oprydder end Carrick, men knap så pasningsstærk, selvom en type som Carrick passer glimrende ind i LvG´s spillestil.

Jeg synes ikke nødvendigvis en angriber skal stå øverst på listen. Det afhænger af om RvP bliver. Rooney er stadig en kvalitetsspiller som nok skal score mål, hvis han spiller fast på toppen. Med RvP, Wilson og måske Chicharito er man fint dækket ind. Så bør forsvaret i højere grad prioriteres.
Skrevet af Geddar , moderator
Der er vel få spillere der er mere oplagte end Schneiderlin, som et par andre også nævner, til den rolle. Men han er vel ikke et tilstrækkeligt sexet NAVN til et par stykker her i tråden?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
RvP er konstant skadet, og er ikke voldsomt skarp, når han endelig er klar (10 mål er ikke nok for en 1. angriber i United). Chicharito har van Gaal sagt han vil af med. Rooney har scoret alt for få mål i denne sæson (12 mål er ikke nok for en 1./2. angriber i United), og Wilson synes ikke til at være en angriber der laver 15+ mål i en PL sæson på nuværende tidspunkt.
Vi har tilmed ligaens 4. bedste forsvar.

Jeg kan ikke se hvorfor forsvaret pt. er vigtigere end en angriber.

En holdende midtbanespiller er en tilbagetrukket spiller (defensiv midt om du vil). En Boks til boks spiller er en spiller der både bidrager til offensiven og til defensiven, og løber overalt på banen. Det jeg mener vi mangler er en spiller der kan fordele spillet fra en dyb position, men hvis største force er det defensive.
Typemæssigt er Keane og Viera vel nok dem der kommer nærmest den type.

EDIT: Schneiderlin er et udemærket bud på sådan en spiller. Om han er god nok, ved jeg ikke. Han synes dog på vej til Arsenal.
Skrevet af Bosse1983
Schneiderlin bekræfter desuden at han er på vej væk fra Soton, så det er vel en mulighed. Jeg tror ikke han har et tilpas stort navn på kontinentet, til at nogen byder sig til her. Han skulle have takket nej til Spuds, da det ikke er et skridt op i forhold til der han befinder sig og så er det vel hold som Arsenal og United der er oplagte, og som begge er tynde på pladsen. Han kunne dog også være en oplagt signing for Chelsea, da han har alle de dyder som Mou efterspørger og kan dække begge pladser på den en central midt, som så lidt metaltræt ud sidst på sæsonen. Videre er han vel Home Grown, hvilket er noget både City og Chelsea må være på jagt efter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Geddar , moderator
"Typemæssigt er Keane og Viera vel nok dem der kommer nærmest den type."

Vieira var nu ikke sådan en type. Han var tættere på en box-box-spiller end den type du nævner.

"EDIT: Schneiderlin er et udemærket bud på sådan en spiller. Om han er god nok, ved jeg ikke. Han synes dog på vej til Arsenal. "

Not really. Den snak er forstummet lidt igen efter den store Coq-rejsning. Og Schneiderlin er bestemt god nok. Han kan diktere tempoet, placerer sig klogt, og solid i sin boldomgang og i pasningsspillet og kan vinde mange bolde.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
-
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
efter den store Coq-rejsning


ONCE YOU GO BLACK, YOU NEVER GO BACK! Jeg er så moden..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af a-mg
Schneiderlin er et af de bedre bud på en spiller til Carricks plads. Ham så jeg gerne i United.

Vi har tilmed ligaens 4. bedste forsvar.


Baseret på antallet af mål lukket ind? Det er et farligt lighedstegn at sætte, når man har haft sæsonens klart bedste keeper. Det er vel i højere grad hans fortjeneste end forsvaret, at der ikke er gået flere mål ind. Vi bruger pt. en omskolet kantspiller på højre back, som ganske vist er god offensivt, men bestemt også er udfordret på sine defensive pligter. I midterforsvaret er det tvivlsomt om Evans er god nok og Jones og Smalling har store problemer med skader.
Skrevet af a-mg
I forhold til Rooney hører det med, at han har spillet en del på midtbanen i denne sæson, omend du har ret i, at 12 mål ikke lyder voldsomt. Af ren nysgerrighed, bør man så købe et nyt førstevalg til angrebet, og hvor skal Rooney i så fald spille? Eller vil du bare have et andetvalg?
Skrevet af Ferguson41
Rooney er et irritationsmoment, fordi han ikke rigtig er god nogen steder længere, men han er anfører, og vi må også gerne have lidt britisk på et hold, der efterhånden er meget spansk anlagt.

Når det så er sagt, så synes jeg også servicen til vores angribere generelt er elendig, hvilket er en del af grunden til, at hverken Rooney, Falcao eller Van Persie har været ret gode i denne sæson. Hvis ikke spillet bliver sat bedre op næste sæson, så tror jeg det er ligegyldigt hvem vi køber til angrebet, så vil vedkommende stadig have svært ved at score nok, medmindre vi er ude i noget Messi eller Aguero, hvor de selv kan skabe målene, men den slags angribere hænger ikke på træerne.

Bare som eksempel tror jeg alle vores angribere ville score flere mål, hvis de spillede for Arsenal, hvor spillet flyder bedre, og angriberne i højere grad får chancerne serveret.
Skrevet af Slettet(262004201905)
I forhold til Rooney hører det med, at han har spillet en del på midtbanen i denne sæson, omend du har ret i, at 12 mål ikke lyder voldsomt. Af ren nysgerrighed, bør man så købe et nyt førstevalg til angrebet, og hvor skal Rooney i så fald spille? Eller vil du bare have et andetvalg?

Nyt 1. valg.
Rooneys position har hele tiden været bag frontangriberen, (i 10´er positionen, om man vil) når RvP (og til tider også andre spydspidser) har været med. Og Rooney er i "forfald". Han er ikke så vigtig en spiller mere, og hans spidskompetencer er svækket i forhold til for 2-3 år siden. Han nærmer sig også de 30.
Optimalt set kunne vi få solgt både ham og RvP, og signet 2 nye, men jeg regner med, at Rooney bliver.

Bare som eksempel tror jeg alle vores angribere ville score flere mål, hvis de spillede for Arsenal, hvor spillet flyder bedre, og angriberne i højere grad får chancerne serveret.

Welbeck!?!
Skrevet af Ferguson41
Welbeck er ikke vores, og han har aldrig kunnet ramme en ladeport fra to meters afstand.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men ikke desto mindre gik hans scoringsrate ikke op af at han skiftede til Arsenal.
Skrevet af Geddar , moderator
Du misforstår vist. Med "vores" angiver de angribere man har i dag. Angribere der alle har vist betydelig højere effektivitet end Rooney.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg misforstår ikke, jeg drager bare paralleller. Og Welbeck fik ikke et bedre scoringssnit af at skifte, så hvorfor skulle Rooney eller RvP lige pludselig få det.

Begge spilleres scoringssnit er i øvrigt faldet fra rædselsæsonen med Moyes, selvom de i denne sæson alligevel har haft bedre supportspillere bag sig.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er en skidt parallel, idet han alle dage har været helvedes uskarp.

Humlen er at de nuværende kommer til færre gode chancer end tidligere, hvilket naturligvis har en effekt på scoringssnittet. I sin første sæson hos United havde Van Persie 4,06 afslutninger pr. 90 minutter, hvor han i denne har haft 3,24. Falcao havde 3,82 i sin sidste sæson hos Atletico og 2,56 i denne. Rooney havde i samme sæson 3,84 afslutninger, og har haft 2,48 i denne, hvor han dog også har spillet på midtbanen. Ser man kun kampene som angriber hedder den 2,7.

Nok er der også formfald mm. med i billedet, men det er absolut i valid pointe, og overhovedet ikke en odiøs påstand, at det fantasiløse og tempoforladte offensive spil hos jer har haft en klar effekt på det udbytte man har fået fra angriberne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kan du ikke lige smide et link, så man kan sammenligne med sidste sæson under Moyes.
For i den sæson var RvPs snit i hvert fald hæderligt, og Rooneys var bedre end i denne sæson.

Diskussionen går jo ikke på om hvorvidt Arsenal producerer flere chancer, men på hvorvidt Uniteds angribere bør udskiftes.

Er det ikke den der udregner på http://www.squawka.com/ - men jeg kan ikke finde det sted hvor man vælger hvilke stats man vil se for spilleren, hvis man vil sammenligne spillere og år
annonce
0