Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ferguson41
Vi har bolden mere nu, fordi det er en klar del af planen. I denne sæson har vi i gennemsnit haft bolden 61% af tiden mod 55,3% sidste sæson, og 56% i 12/13, men hverken Moyes eller Ferguson havde possession som det næsten altoverskyggende mål for en fodboldkamp. Det er jo også underligt, at selvom vi har bolden mere, har vi scoret færre mål, og mig bekendt også skabt færre chancer, end i de to foregående sæsoner.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu er det nok svært at finde statistik på. Men hvordan ser det ud efter 10. spillerunde. Vi havde en elendig start på sæsonen, og ret beset skal vi jo nok på se fremskridtet siden dengang, fremfor at medregne det famlende spil med 3-5-2/5-3-2 som vi forsøgte uden det store held i starten af sæsonen.

Jeg har stor tiltro til van Gaal og at han nok skal skaffe et mesterskab i den kommende sæson eller sæsonen efter, når han får købt de spillere han mangler, og får de sidste detaljer med i spillet.

Derefter er det svært at spå om fremtiden. Man skal selvsagt ud og finde en træner der gerne vil bruge hovedparten af det van Gaal er ved at bygge op.
Skrevet af Schleimann
Det virker som om, Gaitan kommer til klubben. Personligt synes jeg, det er en lidt underlig transfer, men nu kender jeg heller ikke så meget til ham. Hvad synes i? Nogle, der kan komme med mere info?

Bacca kunne være spændende.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Ferguson41
Ja, han har jo lige scoret to mål i EL-finalen, og er dermed flavour of the month. Så er det mindre vigtigt, at han snart bliver 29.

Gaitan vil være et åndsvagt indkøb, han er ikke bedre end det vi har på de pladser han kan spille, og vi skal ikke hente breddespillere, men kvalitet til startopstillingen.
Skrevet af Toggle
Man skal selvsagt ud og finde en træner der gerne vil bruge hovedparten af det van Gaal er ved at bygge op.

Giggs?

Nu vi er ved statistikker så siger statistikkerne i øvrigt også at man kun taber 20% af de kampe hvor man har hovedparten af boldbesiddelsen. Så på ægte drillo-manér (hovedparten af alle mål scores indenfor de første 6 afleveringer) kunne man jo bare gøre boldbesiddelsen til målet i sig selv. Jeg savner dog i den grad mere kvalitet og flair på den sidste 1/3 - ligesom i de gode gamle yorke/cole dage :D
LUHG
Skrevet af Foxy
Det er manglende kynisme på den sidste 1/3 af banen Toggle. Og spillet har bæret præg af vores offinsive spillere, har manglet den ekstra fart og teknik der vil kunne forbedre dette punkt.

Man ser hvad 1 enkelt teknisk god spiller kan gøre for et hold som Chelsea.

Jeg kunne godt forstille mig, vi ville gå kraftigt efter en spiller som Bale hvis ikke benitez bliver ansat som ny Madrid træner. Bale vil kunne give os den ekstra dynamik og temposkift vi har ledt efter i mange år efterhånden.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af TimE
De tyske medier flyver snart over med mængden af Di Maria til Bayern rygter, men hvor realistisk er det at i faktisk sælger ham..?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Foxy
Det er meget realistisk, jeg har altid fundet den transfer suspekt. I form af han altid tog til United som en midlertidig løsning. Jeg er ret sikker på FFP sørgede for at han ikke landede i PSG.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
De tyske medier flyver snart over med mængden af Di Maria til Bayern rygter, men hvor realistisk er det at i faktisk sælger ham..?

Det kommer an på hvad Bayern eller PSG er villige til at betale. PSG missede ham kun pga. FFP sidste år.

United vil, som jeg ser det, sandsynligvis sælge, hvis de kan få tæt på £60m for ham. Spørgsmålet er så om Bayern eller PSG vil betale det.
Han ville jo ikke være en dum erstatning for Robben der efterhånden synger på sidste vers, og er begyndt at blive meget skadet igen.
Men hvor meget har Bayern at gøre godt med?
Skrevet af Foxy
Bayern har remidlerne til at sprænge transfer rekorden, men det er ikke ensbetydende med at de gør det ;)
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Ferguson41
Di Maria virker ikke som typen, der passer ind på et hold, hvor possession betyder så meget, som det bl.a. gør i Bayern, men også hos os. Ikke desto mindre skal de være velkommen til at smide en halv milliard efter ham, eller alternativt lave en byttehandel, hvor vi får enten Lewandowski eller Müller den anden vej.
Skrevet af Slettet(262004201905)
kke desto mindre skal de være velkommen til at smide en halv milliard efter ham, eller alternativt lave en byttehandel, hvor vi får enten Lewandowski eller Müller den anden vej.

Den slags byttehandler forekommer bare yderst sjældent, da det ikke bare er 3 (4, hvis man tæller agenten med) parter der skal blive enige, men 6 (8 hvis man tæller agenterne med). Og når der er tale om så profilerede spillere er det næsten umuligt.
På stående fod er den eneste helt store byttehandel jeg kan huske, den hvor Crespo skiftede til Lazio (hvis man i så fald mener at Almeida og Conceição var store stjerner).
Skrevet af TimE
Tak for svarene. Hvorvidt Bayern er villige til at betale for Di Maria er svært at udtale sig om, da det er så højt et beløb, men hvis jeg skulle gætte, så ville jeg sige at de er villige til at betale det. Alle rygterne går på at vi på nuværende tidspunkt er villige til at sprænge banken i dette transfervindue.
Specielt når der snart kommer en ny BL aftale, med ekstra TV penge og et stadion der er tæt på at være færdigbetalt.

Nu hvor der nævnes en byttehandel, så er den eneste byttehandel der er nævnt i tyske medier, at i får Dante den anden vej også.
Som jeg intet ville have imod, jeg elsker Dante og hans personlighed, men hans varierende niveau kan give hjerteproblemer igennem en lang sæson.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg håber ikke Dante kommer til United. Han er oppe i alderen, og defensivt er han vel ikke bedre, end dem vi har i forvejen. Om han er bedre i opspillet er en anden sag.
Men forhåbentlig går man efter en der ikke er for gammel (som der stadig er masser af fremtid i) og som både er god defensivt og i opspillet.

Rio Ferdinand var ikke vildt godt kørende da han var omkring de 32-33, og Dante er 31.

Otamendi på 27 har lidt mere at køre på, men han er vel også tæt på grænsen til hvad man bør gå efter aldersmæssigt, når vi er ude i så dyre handler, som der er tale om.
Skrevet af FCBayernM
@Tim-E

Vi skal ikke betale 60 mio £ for DI Maria, selvom Bayern har mange penge, skal vi forhåbentligt ikke til at have engelske tilstande og betale så meget for en enkelt spiller, og så i den alder, så ser jeg meget mere perspektiv i at gå efter Griezmann, han er yngre og vant til at arbejde hårdt også defensivt.

men send gerne Dante til Man U, hans niveau er nedadgående.
FC Bayern Munchen - siden 1980 Brøndby IF - siden 1981
Skrevet af Toggle
Det er manglende kynisme på den sidste 1/3 af banen Toggle
Det er jeg ikke helt enig i. Jeg synes vores spil omkring modstanderens felt bærer meget præg af at være langsomt fordi der er mange spilstationer undervejs hvilket betyder at bolden spilles bredt før dybt og ender derfor ved en kantspiller der slår et indlæg mod fellaini. Indrømmet har det været effektivt i denne sæson men som under Moyes synes jeg det er helt skidt at have dette som plan a. Vi mangler mere bevægelse foran boldholderen og så en spiller som carrick som kan lave de giftige stikninger igennem modstanderens forsvarskæde. Det savner jeg og det var noget vi var virkelig dygtige til under fergie.
LUHG
Skrevet af Recognize
Ferdinand blev valgt til PFA team of the year da han var 33, så man kan sagtens være en klasseforsvarer selv om man er lidt oppe i alderen.. Terry er vel det mest relevante eksempel på dette.. Det sagt håber og ved jeg at Dante ikke kommer til United, da det simpelthen ikke ville være en forstærkning ift de nuværende muligheder (minus Evans)..

Schmeichel har desuden travlt med at sende billeder ud fra Bayerns omklædningsrum omkring både et Schweini og Muller skifte.. Håber ikke rigtig på nogen af dem !

Kom nu bare med Hummels og en klasse 6´er.. Så er størstedelen af de indgående transfers vel klaret...
Skrevet af Slettet(262004201905)
JEg tror ikke vi får Hummels. Jeg har også mine tvivl om han passer til PL. Han er god i opspillet, men hvor god er han defensivt, når modstanderne sender deres kontraraketter afsted?
Og så er en angriber IMO vigtigere, end en centerforsvarer. Men det har vi været inde på. Han fik både en centerhalf og en angriber sidste sæson, men angriberen har han ikke rigtigt mere, og RvP er heller ikke en man skal regne med kan score nok mål til at vi kan blive mestre.
Så hvis vi ikke får en rigtig skarp angriber (eller hvis ikke en af dem vi har i truppen lige pludselig begynder at score helt vildt mange mål), kan jeg ikke se os kæmpe med om mesterskabet.
Chelsea fik Costa og Fabregas i den forgangne sæson, og gik fra en 3. til en 1. plads i ligaen. Uden Costa havde det sandsynligvis været meget tættere i toppen, end det var tilfældet.
Skrevet af Recognize
Rooney brugte en pæn portion af sæsonen på midtbanen, og scorede 12 mål.. Costa scorede altså ´kun´ 8 mere mål end det..

Så længe Van Gaal er træner, er Rooney anfører.. Og så længe Rooney er anfører kommer han til at starte kampe.. Hvis der virkelig skulle købes en angriber ind, hvor skulle Rooney så spille i en 4-3-3 ?

Rooney har før scoret 25 + mål i en sæson som spidsangriber (og det var med Berbatov som backup - Van Persie er bedre at have som backup ned Berba).

Kan slet ikke se hvordan en angriber skulle være vigtigere end en forsvarsspiller.. Hverken Jones eller Smalling er specielt sikre i opspillet, og Jones har i hvert fald en halvfarlig situation i sig pr kamp..
Skrevet af Kroesus
Costa scorede otte mål mere i syv færre kampe... Slå lige koldt vand i blodet.
Rooney er blevet et problem for os fordi han ikke har nogen spidskompetence udover et gyldent spark per kamp (ca.).

Hvad angår Smalling og det spilopbyggende så syntes jeg vi så lidt af det da han var kaptajn her sidst på sæsonen. Jeg ser i hvert fald ikke spilopbygning som en svaghed hos Smalling.
Manchester United Chicago Bulls
annonce
0