Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Ferguson

Du snakker om kampe i alt, jeg snakker om hvorvidt Rivaldo starter på banen eller på bænken. Der gik heller ikke lang tid efter Rivaldo var smuttet til AC Milan som ny verdensmester før han igen røg på bænken.

Spørgsmålet er ikke om Di Maria er god nok til at være fast starter, for det er han bestemt. Spørgsmålet er om hvorvidt Van Gaal vil have en ener som Di Maria til at starte inde hvergang, det tror jeg ikke.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ferguson41
@Inuk

Du spiller ikke 149 kampe og scorer 80 mål over tre sæsoner, hvis du ikke er fast mand.
Skrevet af forza-mufc
http://www.theguardian.c…ster-united
Fremskridt! Det kunne faktisk ske jo :D
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Slettet(262004201905)
"Neither Ramos, 29, nor Madrid have made any public statement but privately their positions are now clear."
Så det de skriver er: "vi har ikke hørt noget, men nu vi alligevel er i silly season digter vi en historie, og skriver, at det ikke er noget de officielt har sagt i en lille indskudt sætning".
Skrevet af Chippen
Jeg har ligesom nogle jer andre et meget ambivalent forhold til Otamendi. Han minder mig ekstremt meget om Phil Jones i spillestil. Tager mange risici og smider sig ind i alle dueller. Han er en stærk spiller, men hans speciale er hverken i luften eller i placeringsevnen. Han er god, men jeg synes, der er mange andre, der ville passe bedre.

Jeg har ikke hørt noget nyt angående en ny højre back, hvad er status her?

Til den defensive midt håber jeg vi henter Biglia, som er en af mine favoritspillere. Tilpas undervurderet, placeringsstærk, disciplineret og god i pasningsspillet. I min optik ville han være fantastisk. Han er dog lige blevet 29 år, men han er ikke en spiller, der levet på sin hurtighed eller fysik generelt, så han vil sagtens kunne klare 3-4 år mere på topniveau.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af Toggle
The negotiations are ongoing and should be completed in the coming days, hopefully before the resumption of [pre-season] training next week," Schneiderlin said.


Så er det spændende om det er united Han taler om i dette interview
LUHG
Skrevet af Kratos
United har, iflg. The Independent, åbnet forhandlingerne omkring Ramos med et bud på £30m, men Real har prissat ham til £46m.

Derudover skrives der også at Lloris har en mundtlig aftale med Levy om at kunne forlade T´ham hvis der kommer et bud over £17.8m. Hvis det usandsynlige sker at en aftale med Ramos kommer i hus så kommer DDG nok til at være en del af den.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Foxy
Ønskescenarie er vel at Ramos til United, vil ændre DDG holdning til at smutte.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(231444192811)
Priserne nu til dags er sindssyge. £46m for Ramos er jo helt hen i vejret. Manden er 29 år - jovist han er måske den bedste CB i verden, så mange år har han heller ikke tilbage. Så hellere smide det efter en der kan være hos United i mange år ala. Varane.
Spurs
Skrevet af Ferguson41
Jeg tror ikke noget kan ændre på, at De Gea vil hjem til Madrid, men jeg bryder mig ikke om, at vi kan ende med at sende De Gea derned, få Ramos den anden vej, og så stadig at skulle kaste £30 mio. ned i Real Madrids pengekasse.

Idéen om et direkte bytte kan jeg omvendt bedre leve med, for De Gea burde være blevet verdens dyreste målmand, hvis ikke det var fordi han kun har et år tilbage af sin kontrakt.
Skrevet af Foxy
Men det sker jo ikke medmindre Varane selv ønsker at blive solgt. Dette scenarie er utænkeligt på nuværende tidspunkt. En spiller Som Ramos siger man ikke nej til, da han sagtens kan holde sig på et top niveau 3 år endnu. Den ro og lederevne manden besidder samt passion for at vinde. Kan ikke købes, og desuden tjener han en god slant hjem igen via merchandize.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(231444192811)
Men smider man næsten 500mill efter en 29-årig stopper Foxy?

@Ferguson

Enig, det virker helt absurd at United skal smide så mange penge oveni.
Spurs
Skrevet af Foxy
Idéen om et direkte bytte kan jeg omvendt bedre leve med, for De Gea burde være blevet verdens dyreste målmand, hvis ikke det var fordi han kun har et år tilbage af sin kontrakt.


Key word!

Det er korrekt, men dette er ikke tilfældet, og det kan vi jo kun takke os selv eller DDG for. Men jeg vil da langt hellere bruge en sum af 200-300m for Ramos, hvis David smutter. I stedet for at fylde vores pengetank med den almisser af €18m som rygterne går på. Det vil jeg have det langt mere svært ved at acceptere. Og desuden skal vi ikke undervurdere den erfaring vi får i Ramos. Samt den rette mentor til at føre sin egen erfaring videre til vores unge forsvarsspillere.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rygterne på DDG siger £18m, og at United vil afvise det, og lade hans kontrakt løbe ud.
Det kan selvfølgelig være, at man vil sælge til den pris man får en ny målmand til.

Ramos rygterne er helt ude i hampen. Der var/er også rygter om at hente Ronaldo tilbage - hvorfor bliver det ikke diskuteret herinde?


Schweinsteiger rygterne har imo mere hold, da prisen på ham lyder til at være meget mere spiselige for en spiller der kun har få år tilbage på topplan.
Jeg synes så af samme grund ikke man bør hente ham, men i stedet en mere langsigtet løsning.
Skrevet af Kratos
Nu er der pålidelige kilder der reporterer at man har budt på spilleren, hvordan det så kan være "rygter" forstår jeg ikke du kan mene.

Det er første skridt i en handel og det er vel mere interessant at forholde sig til end flyvske rygter.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Inuk.
Så længe Schweini kan spille over 30 kampe pr. sæson vil han være god at hente, ellers har vi jo købt en tysk spiller med samme glasben som Carrick.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Kratos
Meh, nvm.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Coolburak
Tyrkisk presse sender Arda Turan til Man Utd. Hvad mener I om det? Kan han bruges?
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Skrevet af Ferguson41
Clyne er nok heller ikke løsningen, og jeg tror også tit spillere fra mindre hold gøres gode, fordi der ikke er nær så meget fokus på dem, ligesom forventningerne naturligt heller ikke er ligeså høje. Når man spiller for United, og kampene vises live hver gang, kan man langt bedre danne sig et ordentlig indtryk af spillerne, fremfor når man kun får serveret højdepunkterne fra Southamptons kampe, hvor Clyne så lige så god ud i de fem minutter den højdepunktspakke varede.

Desuden er kvaliteten blandt engelske spillere styrtdykket de senere år, så man ender meget nemt med at betale overpris for middelmådighed, og Valencia er i forvejen middelmådig.
Skrevet af Ferguson41
@Coolburak

Nej, han kan ikke bruges fordi vi er fint dække ind på venstre wing med både Young, Di Maria og Depay.
annonce
0