Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Betfair gætter øjensynligt på, at den (nye) "surprise" angriber van Gaal nævnte i pressemødet er Zlatan - de har sænket odds med 3/4 siden i går.
Jeg tror ikke rigtigt på det.
Skrevet af resurrección

Jeg melder mig ud hvis Pedro kommer til klubben. Young er slem nok, men Pedro er den mest usympatiske fodboldspiller overhovedet.


Nonsens.

Din uvidenhed omkring FC Barcelona-spillere skinner igennem.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg kunne da også hurtigt finde 2 barcelona spillere som er mere usympatiske - Busquettes for hans skuespil (især i el clasico opgørene) og Suarez, som bare er et usympatisk menneske.
Pedro slår mig ikke som en usympatisk spiller - heller ikke som en diver.
Skrevet af Mr. Pink
enig
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Iflg bild er der budt 100mio € på müller. Derudover er pedro rygtet også varmt så mon ikke der snart er en ny striker at finde? Vi ender jo næsten med at blive det engelske svar på galacticos ;)
LUHG
Skrevet af Slettet(041151193011)
@Toggle

Buddet på Thomas Müller blev afvist med det samme - han skal ingen steder.
Skrevet af Ferguson41
Vi ender jo næsten med at blive det engelske svar på galacticos ;)


Og det kan du godt lide? Jeg synes godt nok det er pinligt at byde €100 mio. for Müller. Messi og Ronaldo jo, men alle andre er hul i hovedet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nogle af de seneste rygter går på, at van Gaals "Surprise" angriber skulle være Llorente.

Jeg kan i øvrigt ikke helt føle noget pinligt over, at den klub jeg holder med skulle byde et astronomisk beløb på en spiller, som Træneren finder vigtig for sine planer.

Jeg tror dog ikke helt på det. For er der noget Woodward har vist, er det netop, at han er god til at forhandle. Og han ville næppe starte med at smide et astronomisk beløb efter en spiller der dagen før udtalte, at han var smigret over at United angiveligt bør på ham sidste år, men at han er fint tilfreds i Bayern.
Det er vel netop fordi Woodward (og evt van Gaal) mener Otamendi kan erhverves for mindre, end de £35m han har i sin frikøbsklausul, at man ikke har fået fat i ham endnu.

Mit hurtige bud: Vi henter Otamendi og en mindre profileret angriber til under £20m
Skrevet af ConCort
Otamendi lyder fint, men naar jeg nu har $200 paa Rooney som PL topscorer er det jo ikke noedvendigt at hente en ny central angriber. Spoeg til side saa tror jeg at man med en central forsvarer er godt daekket ind og nok ikke favoritter til mesterskabet men taet paa Chelsea. En skadeshistorik som sidste saeson ser man nok ikke igen.
Skrevet af Geddar , moderator
@Crazy

Mon Fergusons kommentar bygger på at han har været begejstret for den lidt mere romantiske måde klubbens succes har været bygget på, og at han er træt af at man begynder at minde mere om the noisy neighbours?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Foxy
Så længe vi selv kan betale fløden til kaffen og ikke spørge far om flere penge, skal det nu nok gå.

Det er en kedelig tendens med alle de dyre indkøb og vanvittige lønninger. Men vores akademi skaber bare ikke gode nok talenter til at kunne holde det kørende alene. Og derved bliver vi nød til at følge trop, hvad angår sindsyge beløb og lønninger. Desuden er vores belligenheden bare elendig ift. de andre store hold i Europa.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mon Fergusons kommentar bygger på at han har været begejstret for den lidt mere romantiske måde klubbens succes har været bygget på, og at han er træt af at man begynder at minde mere om the noisy neighbours?

Det kan sagtens være. Men en udrensning af truppen var en nødvendighed, og de spillere man har brug for kommer desværre ikke gratis. Så jeg mener aldrig det har været en mulighed at transformere truppen til en mesterskabskandidat uden brug af store summer. Jo, hvis man havde haft 5-10 år til det, måske. Men så ville man have brugt samme summer på samme typer spillere, men kun købt 1-2 dyre spillere i hvert vindue - som da det kørte allerbedst under Fergie.

Men problemet er jo bare, at truppen blev suppleret af lottokuponner (og RvP) i de sidste år under ferguson - lottokuponner der alle var nitter, og som desværre ikke kan hjemføre titler.
Jeg mener ikke det var en nødvendighed med Mata eller Fellaini, men de fleste andre transfers der har været post Fergie har været til positioner der skulle opgraderes.

Og når nu vores direktør har været så god til at lave et ekseptionelt pengeflow ind, er det vel også fair, at han bruger nogle af dem igen, i stedet for, at ejerne bare skummer fløden.

Der er dog også positive tendenser mht. fremtiden, da man de sidste par år har været god til at hente nogle af de største talenter i Europa ind til akademiet.
Skrevet af Bosse1983
Evolutionen er nu sjov at følge. Før var man, relativt til Chelsea og City, en klub med indre værdier, som ikke kunne købes og ikke var til salg. Det var kultur. Nu er der helikopter-penge i spil, og mere så en hos de to andre, men man har jo tjent dem, førnævnte kultur kaster ikke noget af sig og man har desperat brug for netop den svinedyre spiller der nu måtte være emnet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror mere du skal se det sådan, at Abramovic, Mansour bin Zayed Al Nahyan og Nasser Al-Khelaifi m.fl. sammen med de svinedyre TV aftaler i især PL og de lukrative sponsoraftaler som nogle klubber nu kan hente har ændret markedet.
Tidligere kunne man finde talenter eller sågar stjerner til forholdsvis rimelige penge. Nu vil alle hold have kassen for selv middelmådige spillere.
Selv Arsenal er begyndt at bruge penge.

Og i United har man desværre ladet stå til alt for længe - Ferguson var nok den største synder, idet han ikke havde vist rettidig omhu.
Skrevet af Ferguson41
Vi har selv tjent pengene ja, men derfor kunne vi godt prøve at holde noget af den gamle kultur i hævd, og ikke bare springe over hvor gærdet er lavest, for der er ikke mange ben i at købe store stjerner og vinde, det kan alle gøre hvis de har pengene.

Jeg kan godt lide købene af Depay og Schneiderlin, selvom de ikke kom for peanuts, men det er ikke megastjerner, eller de færdige produkter som f.eks. Müller, hvorfor prisen også er tre gange så stor (hvis ikke mere). Schweinsteiger er så en stjerne, men til den pris er det til at leve med, så det er ikke fordi vores transferaktivitet indtil videre er pinlig, der bliver brugt mange penge, men de bliver indtil videre brugt nogenlunde fornuftigt.

Jeg forventer dog også, at vi i næste sæson er tilbage på det niveau vi kendte under Ferguson, hvor vi som minimum spillede med om mesterskabet til det sidste. Hvis vi igen skal nøjes med en 4. plads, og kun i teorien er med i mesterskabskampen, så har Van Gaal med alt tydelighed vist, at han ikke er god nok. Der skal leveres, når man har fået lov at brænde så mange penge af som han har.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er klart der er press på van Gaal. Men det havde der også været hvis han ikke havde brugt et pund.
Så havde presset sandsynligvis været større, da folk ville være forundret over, at man ikke skiftede ud i en trup der havde så mange mangler.

Jeg forventer da også, at man kæmper med om mesterskabet i år. Og jeg ser da også helst at man henter spillere som stadig skal udvikles, og at man rent faktisk bruger dem. Men der skal en gang imellem suppleres med stjerner som Keane, van Nistelrooy, Andy Cole m.fl.
Og den slags koster bare mere i dag, end tidligere - vi kan håbe på at Darmian er en bargain a la Evra.

Prisen for Müller tvivler jeg dog på er en som United nogensinde vil byde for ham. Jeg tror dog godt man kunne finde på at smide så hæftig en sum efter Bale, hvis han skulle blive tilgængelig.

In retrospekt burde Fergie nok have strukket sig den ekstra tand mht. Hazard. Men den slags er jo desværre ikke til at spå om.
Skrevet af Inuk.
Nogen bud på en startopstilling den kommende sæson?

Købt spiller
købt - købt - købt - købt
købt - købt - købt - købt
købt - købt

Bænken:
Købt
Købt
Egen avl!
Egen avl!
Egen avl!
Egen avl!
Købt

Altså i bedste fald.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er Januzaj egen avl?
Er Evans?
Skrevet af Inuk.
De sidder på bænken, i bedste fald.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sådan har det jo været i lang tid efterhånden.
Sidst vi vandt et mesterskab var det med Giggs, Scholes, Welbeck og Cleverly på bænken - og Evans i en rotationsrolle.

Men der er jo heldigvis folk på vej. McNair, Blackett, Januzaj, Wilson og Pereira. Og derudover er der hentet nogle af de største europæiske talenter til u19 truppen. Så det virker ikke som om van Gaal har negligeret ungdommen.
annonce
0