Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
Eurosport 2 sender kampen. Jeg ved ikke om de giver en gratis måned, men jeg tvivler på det. Jeg er meget sikker på at det kun kan være ulovlige sider man skal ind på hvis det skal være gratis.

Jeg kan ikke engang finde ud af om man kan abonnere på Eurosport 2.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Mrbertelsen
Jeg har ikke eurosport... Men tak ellers.. :-)
United!
Skrevet af Marting89
Så ser det ud til at Di Maria snart er fortid. Trist at det ikke kunne fungere bedre, og at han ville give det en chance!
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Toggle
Link?

Umiddelbart en fin 1. halvleg hvor jeg synes vi i store dele af halvlegen var i fin kontrol, selvom barca sagtens kunne have scoret 3 med lidt mere skarphed og held. Kan godt lide det meste af det jeg ser fra de nye spillere (dog en smule anonymt fra memphis) så dem glæder jeg mig til at se mere til. De gea viser desværre indtil videre at han er uundværlig.
LUHG
Skrevet af Marting89
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Kroesus
Jeg så ikke første halvleg, men var det virkelig fin kontrol når Barcelona havde bolden 61% af tiden?

Det ser lidt morsomt ud når et helt hold forlader banen.

Lækkert mål. Hvem var det Fellaini fjernede?

Edit: Alba så det ud til.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
Sergio Roberto brændte en friløber og Suarez ramte stolpen to gange, men ellers gjorde vi det fint i 1. halvleg, hvor vi også selv havde et par gode muligheder foruden målet.
Skrevet af Kroesus
Er du tosset de unge har fart i støvlerne. Januzaj, Lingard, Pereira og specielt Wilson. Wilson havde gjort det til 3-0 hvis det ikke var fordi han var så hurtig!
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Ferguson41
Det endte 3-1, Rafinha fik reduceret i det 90. minut, men Januzaj scorede lige efter vi havde givet bolden op, efter en fremragende aflevering fra Lingard.
Skrevet af Kratos
Shaw har da fået på intensiv træning i sommerferien og ligner noget af det vi smed så mange penge for.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Toggle
Ja som sagt kunne barca have scoret 3 gange med lidt held men ellers synes jeg ikke de havde ret meget at byde på i 1. halvleg. Til gengæld synes jeg at vi i glimt så noget af det direkte spil i omstillingerne som jeg savnede sidste sæson ligesom young og shaw gjorde det rigtig fint i ve side. Det er på trods af at være en træningskamp vel aldrig skidt at slå Barcelona.

Edit
Er lidt ærgerlig over at dimaria smutter men hvis det ender med at cavani eller endda zlatan smutter den modsatte vej som rygterne også går på så er det vel til at leve med. Vi kan vel være tilfredse med kun at tabe 150mio på den transfer.
LUHG
Skrevet af Marting89
Det er virkelig ærgeligt at han ikke bliver og tager kampen op, men det virker osse til PSG har sat alt ind på at hente ham, efter FFP er blevet ophævet. Som mange har sagt så var PSG nok hans ønske destination, hvor Man Utd kan var andet valg. En anden ting er at familen heller aldrig har følt sig tilpas, og det kan selvfølgelig osse have haft indvirkning på de præstationer han gav mod slutningen af sidste sæson. Men en trist slutning, havde virkelig ønsket han skulle få succes i klubben.
AaB, Man Utd Mestre 2014 Pokalvindere 2014
Skrevet af Slettet(262004201905)
Først er de enige, så er de uenige, så er de enige igen.
Woodward slår mig ikke som en mand der accepterer et tab på kr. 150 mio. på 1 år på et fejlkøb.
Så medmindre van Gaal har fortalt ham at han ikke vil bruge di Maria eller di Maria selv har bedt om at blive solgt, kan jeg ikke se, at han skulle blive solgt med så stort et tab.
Skrevet af Kratos
Hvilket nok også er grunden til at der ikke er nogen afklaring endnu. Det er jo ikke som om PSG først henvendte sig for 2 dage siden vil jeg tro.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Toggle
Vi har tidligere snakket om i tråden at et salg med et tab på 100mio ville være acceptabelt men jeg tror da heller ikke Woodward er interesseret i et tab på 150mio og derfor fristes man måske til at tro at der bliver sendt en spiller den anden vej.
LUHG
Skrevet af Kroesus
https://twitter.com/ManU…72700262400

Edit: Noget jeg ikke vidste: LvG var manager i AZ da Romero vogtede buret.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Milanisti
efter FFP er blevet ophævet.

Hvor står det at FFP er blevet ophævet?
Skrevet af Inuk.
590 mio. eller ej. Hvis man sidder på bænken i en 6 points kamp imod Chelsea, og slet ikke formår at gøre en forskel når man bliver smidt i kampen i 2. halvleg, så skal man bare videre. Så spiller man i den forkerte klub.

I øvrigt syntes jeg vi skal være glade for der er nogen som vil give så meget for ham. For spørgsmålet er i virkeligheden, er 10 assist i Premier League virkelig 440-490 mio. værd?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Kroesus
Nu er 10 assists meget langt fra hans top niveau...
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Inuk.
Præcis.

At han ikke formår at præstere på sit topniveau er endu et vidnesbyrd om at han spiller i den forkerte klub.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0