Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swarley
Den skade har jeg i så fald ikke hørt noget om. Der står heller ikke noget om den på diverse skadeslister på nettet.

Har til gengæld hørt at Rojo missede noget af pre-season turen pga hans pas var løbet ud.. Og det falder næppe i god jord hos en type som Van Gaal...


For to dage siden lagde United dette op på Instagram https://instagram.com/p/…esterunited
Gang Green
Skrevet af Ferguson41
Nu går der kraftige rygter om, at vi henter en ny angriber, og det såmend bliver ingen ringere end Charlie Austin. Ja, jeg er sgu snart også ligeglad, det kan vel ikke blive værre end Rooney.
Skrevet af BoroDane
Er Austin ikke en smule uambitiøst? Bevares han er da en udemærket PL angriber, men næppe nok for en af de helt store klubber i verden, også taget i betragtning de penge i smider omkring jer.

@RobertQPRST: Reliably informed that Charlie Austin will undergo his Man Utd medical tonight. Fee around £15 million + add ons. I wish him all the best

Han er chairman for QPR supporters trust.

Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Kroesus
Lige et par ting.

Charlie Austin rygtet fra en twitter account der nu er lukket. Jeg er 99% sikker på at Austin ikke kommer.

Der går rygter omkring Anthony Martial fra Monaco som jeg intet kender til.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Toggle
Charlie austin er egentligt et spændende valg...Han er da garanti for nogle mål hvis man kigger på hans seneste sæsoner og så er han vel en af de få ledige på markedet nu. Og hvorfor ikke bare hente lord bendtner nu når vi er igang.
Omvendt ville jeg hellere se wilson som nr 2 hvis det endelig skal være.
Man tør næsten ikke gå i seng af frygt for at misse noget.
Hentes der ikke nogen yderligere så tror jeg ikke der er CL i næste sæson.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nøj et skidt resultat i dag. Offensiven var skidt, Rooney var den direkte årsag til at Swansea fik deres kontra til 1-1, og Romero så skidt ud ved 2-1 målet.
Romero virker som en ganske udmærket backup, men ikke god nok som 1. keeper. Rooney må for min skyld gerne blive solgt - det er lige før jeg tror vi ville få mere ud af at have Chicharito inde i stedet for ham. Hvor skidt skal han spille, før han får en tur på bænken?
Spillemæssigt startede det igen ret godt, og kan vi få fat i en gennembrudsspiller og/eller en skarp angriber, vil det se ret godt ud. Defensiven var ikke ringe igennem kampen, og Swansea scorede på omstillinger, og midtbanen ser også OK ud. Herrera er bare ikke 10´er.
Skrevet af BillyTheKid
Så røg Chicarito som forventeligt. Han har nu været ganske solid taget spilleminutter og omstændighederne i betragtning. Han er vel skiftet ind i flere kampe end han er startet.
I mere rolige omgivelser, med en træner der tror på ham og kontinuerlig spilletid kan sagtens se ham nå 15-20 i Bundesligaen.

Hvilket efterlader os med Rooney og Fellaini (og James Wilson) til toppen. Hvilket jo er ganske foruroligende.
Det må betyde der er nogen på vej, men græder næsten ved tanken om Charlie Austin når vi selv har sagt farvel til Persie. Og de umulighedsprojekter som Müller og Neymar har været tåkrummende at se på.
Byd dog til på en Cavani, Lacazette eller Icardi. De to sidste havde en mål-ratio sidste sæson på henholdsvis (0,77/0,56) Müllers var trods alt kun på 0,43. Lad os da få en som ved hvor målet står!

Alternativt kunne man have lagt billet ind på Jeremy Menez, Mario Mandzukic, Edin Dzeko eller Carlos Tevez for at blive i de vilde termer. Spillere der har vist de kan præstere og lave mål på højt niveau og i Champions League. Gerne et lokum som ikke fuldstændig forsvinder mellem to kødhakkere i Premier League.

Men det lugter endnu engang af vi skal til at lave en sidste øjeblikstransfer og splash the cash i bedste di Maria/Falcao stil.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Angående kampen igår viste den rigtigt mange ting, skræmmende ting omkring holdet.

Glæden og selvsikkerheden synes i hvertfald offensivt at være forsvundet. Om det så er pga. det fastlåste langsomme system, mandskabs behandlingen eller trupsammensætning kan jeg ikke rigtigt finde ud af.

Dernæst kontroller vi simpelthen ikke kampene når Carrick ikke spiller. Igår havde vi godt nok boldbesiddelsen men vi havde absolut på intet tidspunkt kampen under kontrol.

Ved 2-1 var jeg slet ikke i tvivl om at vi ikke kom tilbage, primært fordi jeg stadig synes vi skaber for lidt og spiller for langsomt.

Så kan man så gå videre til startopstillingen:

Blind var så ringe igår, tydeligt at han bare ikke er midterforsvar. Romero var elendig og er kilde til usikkerhed når han har bolden ved fødderne. Kunne man have levet med hvis han stod som han hidtil har gjort men elendigt målmands spil ved andet mål.

Rooney er ikke frontstrikeren, dertil er han for bevægelig. Mata scorer godt nok, men igen skaber vi intet i højre side, trods darmians offensive kvaliteter og villighed til dybdeløb, overlap mm.

Schweini er, selvom det smerter mig at sige, simpelthen ikke god nok i øjeblikket..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(262004201905)
"Rooney er ikke frontstrikeren, dertil er han for bevægelig langsom."

There... I fixed it.

Han virker i øvrigt heller ikke vildt komfortabel på bolden i øjeblikket. Laver dumme fejl, som den der førte til 1-1 målet, og fumlede i den grad ved de 2 "friløbere", hvor han ret nemt bliver hentet af forsvarsspilleren.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Løsningen på overstående:

Jeg ved det sku ikke.. Er det Woodward eller Van Gaal der fejler? Hvad er alternativerne?

Et drømmescenarie for mig vil være at få hentet enten Klopp, Tuchel eller lad Giggs overtage, godt nok først til næste sæson, lad LVG køre sæsonen færdig, selvom jeg tvivler på at vi vinder noget som helst, evt. revurder det vinterpausen.

Få hentet en højrefløj, eller få Young/Depay på fløjene så vi har speed og to spillere der kan udfordre,, lad Mata og rooney kæmpe om 10´eren, og køb så en striker.!

Uden strikeren kan det være fuldstændig ligegyldigt hvor godt fløjspillet fungere hvis ikke vi har en regulær forward, alt for tit er rooney slet ikke i boksen når indlæggende kommer.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Crazy gang

Nej synes slet ikke det er speeden der problemet, nærmere løbene han tager. Han falder alt for tit ned i banen eller tager højrefløjen, og så er det sku sværere at score
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Yildis
@Billythekid:

Personligt har jeg SKREGET på Lacazette, siden vinduet åbnede. Glimrende angriber, som ud over mål også bidrager med fart, hvilket United virkelig mangler. Og så kan han også bruges på højrekanten, såfremt Rooney igen finder sit spil frem.

Cavani kunne også være spændende, og Icardi kender jeg desværre ikke nok, da jeg ikke ser Serie A. Men spændende bud, synes jeg.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Er så klar på Lord..!
Det vanvittige er faktisk at hvis vi stiller med hurtigere kanter og rooney bagved ham tror jeg godt han kunne banke nogle kasser ind.. :-)
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af BillyTheKid
@Yildis

Er også mest tændt på Lacazette, topscorer og årets spiller i League 1 sidste sæson. Send dog en føler ud, han kan ikke koste mere end 150-170 mio. hvilket giver råd til en anden også. Rooney gider tydeligvis ikke at leve op til prædikatet som frontstriker. Han er ikke sulten længere, og har det tilpas i en rolle hvor han dingle lidt rundt. At han er så er for sløv i boldomgangen til den rolle er en anden sag.


Læste at vi ifølge BT skulle være interesserede i Anthony Martial til 375 mio. Hvis ikke det er vendens største and skrevet af en Liverpool praktikant, så er De Bruyne til sammenligning et røverkøb.
Skrevet af Kroesus
De fleste rygter har Martial til omkring 50-60 mio pund. Der var sågar et der havde Rojo med i handlen den anden vej.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af BillyTheKid
Snakken om Bendtner må være med et glimt i øjet og med kampen igår i bagklogskabens lys. Udover han ikke har mentalt hvad der skal til i en storklub er han jo den diametrale modsætning på en spiller efter LvG filosofi.

Edit. Fra Wolfsburg må Bas Dost da være at foretrække.
Skrevet af andib
Husk på at både Lacazette og Icardi netop har skrevet nye kontrakter med deres klubber. De bliver nærmest umulige at hente. Det handler om timingen. Havde Man Utd meldt sig på banen inden vinduet startede (eller deromkring) så var det ikke sikkert at fx Lacazette havde skrevet ny kontrakt.

Jeg tror på at Man Utd i bedste fald henter Austin.

Vi bliver noget klogere i aften.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Yildis
@Billy:

150-170 mio. kr. for Lacazette - dét ville være et røverkøb. Det får vi ham simpelthen ikke for. Særligt ikke når Lyon er at finde i samme kategori som Spurs og Athletic Club hvad angår høje priser på salg af egne spillere.

En forholdsvis ung, lovende angriber, som er topscorer og af egen avl - og som lige har forlænget sin kontrakt. Han går ikke for under 300 mio. kr. Men selv til den pris vil jeg sige KØB KØB KØB!

Martial er i øvrigt i samme kategori som Lacazette, af hvad jeg har set. Hurtig, målfarlig og kan både bruges centralt og på kanten. Og så er han meget yngre. Men 375 mio. kr. lyder dyrt, når han er så ny på højeste niveau.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Mine hår på ryggen rejser sig ved tanken om, at spillere som Bas Dost, Austin og Bendtner nævnes i sammenhæng med United. Også selvom sidstnævnte er ment som en spøg.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
Det er rigtigt, Andib, timingen er af helvede til. Men for den rette pris er han vel til salg. Så har han blot gjort klubben en tjeneste ved at forhøje prisen med sin forlængelse.

Men Lyon er uhyggelige at forhandle med, og der skal nok mere end en ½ mia. til at hive Lacazette væk derfra...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0