Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hænning
Hvis Man Utd sender en forhandler til Lyon med et udgangspunkt på 150-170 millioner på Lacazette, så bliver vedkommende spyttet på og smidt ud på røv og albuer. Det vil være tæt på respektløst i det nuværende marked.
KROENKE RAUS!
Skrevet af BillyTheKid
Nu er Lyon ikke hvad de har været og de mangler penge ligesom alle andre franske klubber foruden Monaco og PSG. Er enig i at markedet er opskruet men præsidenten for klubben var selv fremme og sige at de var klar til at sælge ham for 350 mio. hvilket jo er et forhandlingspunkt, hvor man sælger sig selv dyrt i starten.

Nu det ikke fordi Lyon notorisk er kendt for at sælge deres spillere til overpriser. Lloris røg for under 100 mio og Gomis gratis grundet kontraktudløb. Men noter da gerne 200-230 mio her på falderebet.

Skrevet af Slettet(260021200206)
@Billy

Lacazarette går ikke under 300 mio i dagens marked..

Han vil være det optimale, men det kommer ikke til at ske, lad os nu se hvem der er ledige, og jeg mener faktisk at den spillemæssige type bendtner er vil passe godt ind.
At det så ikke skal være lord er en anden sag. Men man må vælge om vi skal have en hurtig dybdeløber eller en boksspiller som kan slås.. lige pt. har vi ingen af dem..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Ferguson41
Vi bliver ved med at tro, at vi kan købe os ud af problemerne, men faktum er bare, at så længe Van Gaal er manager, kommer vi til at spille det her lortefodbold, hvor vi skal slide alt for meget i det for at skabe chancer. Vi skaber jo stort set ingenting i vores PL-kampe, i de første par kampe skabte vi vel tre chancer og scorede to mål, det blev så lidt bedre mod Newcastle med vel en håndfuld chancer, og i går var vi igen nede på vel 2-3 chancer, og det siger sig selv, at når man skaber så lidt, så skal man være ekstremt effektiv.

Aguero kunne tillade sig at brænde 3-4 store chancer mod Chelsea for et par uger siden, for City skabte chancer som det passede dem, og det er det vi også skal kunne, især mod klubber som Swansea med alt respekt. Vi slider alt for meget i vores spil, og det har været et tema lige siden Moyes blev ansat, selv i de såkaldt kedelige Ferguson år til sidst, kunne vi nemt sætte tempoet op hvis det var nødvendigt, og så skabte vi chancer og scorede det nødvendige antal mål. Den evne har vi totalt mistet, ikke mindst fordi hele holdet efterhånden er fyldt med langsomme spillere, der vil have bolden i fødderne, hvorfor der absolut ingen bevægelse er for boldholder, det er så frustrerende at se på, og jeg kan ikke se det ændre sig, før Van Gaal får sparket.
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Fer

Helt enig, der er alt for stor stilstand, men jeg ved ikke om vi mangler løbevillighed i forhold til de spillere der er på holdet, synes egentlig heller ikke vi mangler fart..

vi mangler en højre side offensivt, og så mangler vi et større tempo og øget bevægelighed i spillet, mere dynamik, men tror ikke det er så svært for truppen, hvis den fik lov..!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Yildis
@Ferguson:

Det handler vel ikke om at man køber sig ud af problemerne, når man blot forsøger at erstatte de massive afgange, der har været. Man kan ikke sende navne som Van Persie, Nani, Falcao, Chicharito og Di Maria af sted uden at hente nogle erstatninger ind.

Sidste sæson havde man Falcao, Rooney, Van Persie og Wilson til at slås om 9´er positionen, nu er der kun de to engelske tilbage. Der skal altså ske noget.

Men jeg er da enig i, at spillet går ALT for langsomt, og at der også skal ske noget på det taktiske, før det bliver godt.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Noget kunne tyde på, at vi henter Martial:
http://www.bold.dk/nyt/u…stjerneskud

Jge kender ikke det store til ham. Men profilen ser spændende ud - langt mere, end f.eks. Carvani og Higuain, som begge menes at koste over £50m og som begge vil være ret kortsigtede løsninger.

Der er ikke angivet andre priser, end de spekulationer der har været. Og £36m+ lyder af mere, end hvad talenter bør gå til i dag. Men når han har fået lov til at rejse til United af det franske forbund, har han og United jo også fået accept af Monaco. Så den virker rimeligt sandsynlig.

Han ser umiddelbart ud som en hurtig, teknisk stærk spiller, som endnu har tilgode at bombe en masse mål. Men det var jo også tilfældet med Cristiano Ronaldo, da han blev hentet - uden andre sammenligninger i øvrigt.
Skrevet af Yildis
Enig, Crazy Gang.

Cavani og Higuain er kortsigtede løsninger a la Van Persie. Heller ikke min kop te.

Til gengæld er Martial stadig teenager og må forventes at have en tilvænningsperiode samt knap så konstante præstationer de første år.

Mit drømmescenarie er en mellemting. Altså en spiller under 25, som har bevist sig over tid på et højt niveau, men som stadig kan udvikle sig og forbedre sig i United. F.eks. Lacazette.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Ferguson41
Men jeg er da enig i, at spillet går ALT for langsomt, og at der også skal ske noget på det taktiske, før det bliver godt.


Men hvornår mon det sker? Vi har som du nævner solgt folk som Falcao, Van Persie, Chicharito og Di Maria, spillere der burde være en god portion mål i, men det kom der ikke, og hvem siger det skulle blive bedre med Martial eller en anden? Van Gaal fremstår som en træner, der er dybt afhændig af folk der kan utrolig meget på egen hånd, som f.eks. Robben under VM, hvis han skal skabe resultater, men hvor dygtig en træner er han så rent faktisk?

Jeg savner skabeloner og automatismer i vores offensive spil, det er alt for meget tilbage og til siden, og der virker ikke til at være en overordnet plan, andet end at holde på bolden, og sparker den langt når Fellaini kommer ind. Jeg er dybt skuffet over, at Van Gaal ikke tilbyder ret meget mere end Moyes, for hvor Moyes altid har været en mid table-manager, så har Van Gaal et CV der viser, at han kan noget, men vi ser det meget sjældent.
Skrevet af trannel
United som sædvanligt aktive "sidste" dag i transfervinduet.

Januzaj til Dortmund på lån. Fint for ham, men hvorfor i alverden skulle han så spille fra start her i starten af sæsonen. Giver ingen mening.

Chicharito til Leverkusen. Fint, han er ikke god nok.

Martial. Har set ham et par gange, spændene. Han har efterladt et fint indtryk. Men den pris. Det er simpelthen en joke.

Fra offensiven har vi sagt farvel til Di Maria, Nani, RvP, Falcao, og nu Chicharito og Januzaj. Ind er kommet Depay og efter alt at dømme Martial. Simpelthen for sløjt.


"The transfer deadline gives you a clear indication of which are the badly run clubs!" - Gary Neville.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg læste et rygte der gik på, at Chelsea havde budt £40m for Martial for et par måneder siden, men at Monaco ikke ville sælge. De har så ændret indstilling efter de røg ud af CL.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Selvom jeg synes Januzaj mangler en del, så forstår jeg simpelthen ikke hvis man lejer ham ud til Dortmund til sidst i vinduet.

Der må være flere emner på vej ind end Martial fra Monaco, ellers forstår jeg ikke man luger sådan ud i offensiven.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror ikke der er andre på vej ind, end potentielt Martial.
Og ja, vi ser forbandede tynde ud i offensiven. Pt. har vi Young og Valencia til kanterne, som subs for Depay og Mata. Og på 10´er positionen har vi Herrera, Rooney, Fellaini og evt. Mata (+ Pereira i nogle enkelte kampe), hvis Januzaj ryger. Det er ikke den vilde firepower.
Skrevet af Schleimann
Januzaj til Dortmund med købsoption? Hvad sker der?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Mr. Pink
Det er løgn??

Så var det derfor, han var så deprimeret
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(260021200206)
Det er forhåbentlig i forbindelse med et Reus køb :-) kunne være så frækt..!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af BillyTheKid
Mon LvG er klar over vi skal spille 60+ kampe på en sæson. I øjeblikket er det rimelig ensrettet med Lindegaard, Hernandez, Januzaj, di Maria, Nani, Persie, De Gea, Evans, Blackett og Valdez der efterhånden alle er væk.

Imens kan vi sætte vores lid til en 19-årig angriber til 300 mio. som man ikke engang kan forvente starter inde. Kan selvfølgelig være de sparede lønomkostninger skal bruges på lykkepiller til fansene.
Skrevet af Recognize
Januzai til Dortmund er der omtrent lige så meget hold i som Mülller til United..

Lad være med at nævne det som en sikker transfer, da der ikke er meget der tyder på at det skulle være tilfældet..
Ville absolut heller ikke give meget mening at udleje en af vores eneste spillere der kan spille en ordentlig højre wing, og som der samtidig kan udfordre og sætte en mand..
Skrevet af Kroesus
Januzaj kan spille en ordentlig højre wing? Er vi ikke enige om at han er en venstrefodet 10´er?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Kroesus
Januzaj kan spille en ordentlig højre wing? Er vi ikke enige om at han er en venstrefodet 10´er?
Manchester United Chicago Bulls
annonce
0