Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Synes stadig den unge fra Milan skal hentes. Så kan han tage over efter De Gea
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Hænning
Det må dog forventes at både Real Madrid og Atletico Madrid appellerer. Ligesom Barcelona gjorde. Det vil flytte straffen et vindue, så de kan gå spending amok til sommer. Igen, ligesom Barcelona.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Foxy
Så nemt kommer det ikke til at blive. Hvis der bliver truffet en løsning inden sommer, træder den stadig i kraft fra sommeren 16 til og med sommeren 17
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Hænning
Men der bliver jo netop ikke truffet en afgørelse inden sommer. Det er hele humlen. Barcelona appellerede i april og der blev først truffet en afgørelse i december. Hvorfor det skulle gå hurtigere denne gang, ved jeg ikke. Real Madrid har vel et par ret så dygtige advokater ansat, der er ansat til at få trukket tidspunktet for sådan en afgørelse tilpas langt, så de kan agere ligesom Barca gjorde. Jeg tør godt smide det meste af pensionen på at Real Madrid kan handle til sommer (hvis der er nogen der er villige til at risikere deres), og netop derfor, tror jeg heller ikke de kommer til at gå shop amok her til vinter.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Foxy
Det er plausibelt, men jeg ville nu ikke tage chancen hvis jeg var dem. Dog er Real jo i den gunstige situation at have en MEGET bred trup. Og der er vel ikke en position hvor de ikke har en godkendt reserve. Så kan være du får ret :)
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Kemosabe
Vi skal vel også lige have klarhed over, hvor meget Hænning egentligt har sparet op til pensionen. En mand, der ser 3 fodboldkampe på en gang, kunne vel nok mistænkes for at leve lidt vel meget i nuet.
Skrevet af Fribytter
Real Madrid løber da ingen risiko ved at forsøge at få karantænen udsat.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
Hvis Barcelona-sagen anses som præcedenssag, er det nu fuldt muligt, at behandlingen af de andres går noget hurtigere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hænning
Hehe Kemo. Det har gjort indtryk kan jeg forstå. Selvom jeg bestemt lever lige rigeligt i nuet, så har jeg vist fået sat en eller anden pensionsordning op. Jeg har dog ikke tænkt mig at ødelægge mystikken omkring min Internet-persona ved at sætte et specifikt tal på.

@ Fribytter

Jeg tror at Foxy mener risiko ift. om Real Madrid vil købe spillere i det her vindue.

@ Bosse

Det tror jeg ikke den gør, hvis jeg har forestået detaljerne rigtigt. Altså sagerne minder selvfølgelig om hinanden, men der er dog nuancer til Real Madrids sag, der gør at den ikke er fuldt sammenlignelig med Barcelona. Zidane´s sønner f.eks. Og selv hvis ikke det var tilfældet, så finder jeg det naivt at tro, at Real Madrid ikke kan finde ud af at forhale processen indtil sommer, hvis/når den når til CAS.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Foxy
@Bosse

Præcis min tanke. Og derved mener jeg de løber en chance. Men deres advokater må vel vide bedst.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Er vi ikke også under luppen for at bryde reglerne med at hente unge spillere?
LUHG
Skrevet af kimblim
Delvist off-topic, da det er lidt køb/salg, men det er trods alt United-trøjer, det drejer sig om... Jeg har oprettet en auktion på eBay med en mindre samling af United-trøjer fra 90´erne: http://kmblm.dk/1UXduqY

Skriv evt. direkte til mig på kimblim@gmail.com, hvis du kunne være interesseret i trøjerne.

Beklager afbrydelsen og god kamp idag — lad os så få de scousere ned med nakken!
#7 Cantona
Skrevet af Toggle
Hvor meget tør man lægge i at fergie hjælper giggs såfremt LvG bliver fyret?
LUHG
Skrevet af Toggle
Kedelig 1. Halvleg af begge hold. Det kan vel kun blive bedre. Ærgrer mig lidt over at Martial ikke afslutter på en berøring tidligere på den chance til sidst. I øvrigt består vores ve side af en 18 årig og 19 årig. det lover vel nogenlunde for fremtiden.
Man kan godt savne at LvG tør smide Martial op ved siden af Rooney. Liverpool spiller alligevel bolden over midtbanen hver gang de har en omstilling hvorfor det kunne være spændende at spille med 4 kæde der
LUHG
Skrevet af Inuk.
Hvor meget tør man lægge i at fergie hjælper giggs såfremt LvG bliver fyret?

Tror du virkelig Fergie vil sætte sit eftermæle på spil?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Foxy
Sørgeligt Werge og Frimann prøver at tale kampen op, når man tydeligt kan se det er 2 hold i en elendig forfatning der forudsager de utrolig mange fejl. Og ikke det høje tempo som de mener.

Det er så jammerligt igen at være vidne til at det halve kunne være nok. En lille procent del af mig (og jeg undskylder) ønsker simpelthen vi bliver ydmyget i dag. I håb om vi kan komme videre fra dette mareridt, Farce af et cirkus [indsæt flere ord der beskriver denne forfatning].

LVG bliver ALDRIG en succes i United. Om han så får 5 år og 5 Milliarder at købe ind for passer hans filosofi og spillestil simpelthen ikke til os. Alle alternativer vil blive budt velkommen fremfor hvad vi fans skal stå model til pt.

Der er så mange tossede beslutninger allerede i denne kamp.

Den allerstørste tossede disponering er hvorfor Fellaini IGEN er at finde i start 11´eren. Vi har allerede set statistikkerne på hvordan vi klarer os med og uden ham på banen. Han er ikke andet end et stort skrummel der laver en helvedes masse frispark. Og jeg føler vi hele tiden er i undertal med ham på banen.

Den anden underlige beslutning er, LVG vælger at beholde Mata på bænken når man kender til hans stats imod Liverpool. Og man netop ser hvor elendig Fellaini er.

Hvorfor skal de chance betonede afleveringer skabes af vores forsvars spillere?
Det burde jo netop være midtbanen og 10´eren som burde være mellemled ift. Forsvar og angreb.

Young han skaber virkelig så mange tåbelige problemer for sig selv pga. ubeslutsomhed, i form af manden ikke er back men fløj.

Blind skaber akkurat samme problemer og uro omkring sig selv, fordi han heller ikke tager beslutningerne i tide.

Martial er helt låst på den venstrefløj, og det er virkelig en skam at se vores allerbedste mand stå ret opgivende at kigge på vores afleveringer primært er bagudrettede eller sidelæns.

Det er uinspirerende, og jeg forstår ikke hvorfor nogle betaler i dyre domme for at glo på dette uinspirerende fodboldhold.

Vi falder som Liverpool gjorde det i sin tid, hvis der ikke bliver ændret noget markant til sommer.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Har vi råd til at lade vær med at forsøge at overtale pep?
Ellers spot on foxy
LUHG
Skrevet af Yobo
Er det kun mig, der hører Werge og især Frimann holde helt vildt med Liverpool?
Skrevet af UnluckyImp
Er det kun mig, der hører Werge og især Frimann holde helt vildt med Liverpool?


Jeg synes de er ret neutrale.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af GF4life
Kedelig kedelig lortekamp. Skuffende når man husker tilbage på hvad det var engang.
annonce
0