Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Du nævner, at mine diagnoser er floskler og gentagelser, men det er jo, hvad man havner i, når man ser United spille. Skal jeg tages til indtægt for, at United spil bl. a. lider af mangel på nogle af de floskler og gentagelser, som jeg hoster op med og efterlyser???
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår ikke helt, hvorfor du prioriterer ikke at ville se den måske vigtigste kamp på sæsonen for United i PL, når du mener du er fan af klubben.
Der er da ingen vigtigere kampe i en sæson, end vores største rival. Man kan måske sige at City er en større rival, og at Leeds også er det.
Men når du har muligheden, og under selve kampen finder tid til at høre hvordan spillet er, når vi rent faktisk møder Liverpool, fatter jeg ikke helt, at du stadig mener du er fan, men ikke gider se kampen.

Ordet medgangssupporter falder mig lidt ind her.
Personligt havde jeg muligheden for at se en United kamp på OT i sidste sæson, da jeg var i Manchester, og kunne fange en billet - vi skulle møde Chelsea, og jeg forventede faktisk at vi ville tabe. Men jeg valgte stadig at tage ind og se kampen, og var da i fantastisk stemning, da vi udlignede til 1-1 i sidste minut.
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg forstår ikke helt, hvorfor du prioriterer ikke at ville se den måske vigtigste kamp på sæsonen for United i PL, når du mener du er fan af klubben"

Afgør du for mig, hvilken kamp der er vigtigst i løbet af en sæson med 50 kampe?

Jeg har andet at lave, men det betyder jo ikke, at jeg er medløberfan. Jeg har set utallige kampe med United - primært gode, men så sandelig også elendige kampe - især det seneste år. Nu er jeg også AGF-fan, og har set mange kampe med dem siden 1988. Tror du, jeg bare er medløberfan, når jeg har fulgt AGF i snart 30 år?

Jeg gider som sagt ikke sidde og blive frustreret over Uniteds elendige spil på en søndag, hvor vejret var smukt og børnene ville kælke. Havde de spillet om aftenen, havde jeg nok set den - selvom spillet for tiden er så skidt, at jeg bliver i dårligt humør over det.

Jeg vil egentlig skide på, hvad du mener, der er ægte og rigtige kriterier for en fan. I løbet af årene falder og stiger intensiteten af intervallerne af kampkiggeriet- I hvert fald for mig. Jeg har sjovt nok et liv uden for fodbolden.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Afgør du for mig, hvilken kamp der er vigtigst i løbet af en sæson med 50 kampe?

Hold nu. Der er ingen der afgør for dig hvilken kamp der er vigtigst i en sæson, men det burde lægge dig naturligt som unitedsupporter at kampen igår ER den vigtigste. Ellers må du jo hjem og læse lidt op i dine united historiebøger. Det er fandme en om´er pink.
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Hvorfor snakker du nu om årets vigtigste kamp, når vi diskuterer om jeg er medløber-fan eller ej?

Kampene mod Pool er vigtige, men slet ikke som for år tilbage, hvor man (også jeg) stod på barer og så kampen sammen med 50% unitedfans og 50% Poll-tilhængere. Dertil har Pool simpelthen været for ringe igennem mange år. De er stadig store rivaler, det er jeg helt med på.

1: Kampen kom på et ugunstigt tidspunkt i forhold til børn
2: vejret var for godt
3: jeg er et andet sted i mit liv, hvor selv en Pool-United kamp ikke er første-prioritet længere. Men så er man åbenbart medløber, når man ikke kaster alt i hænderne for at se sit hold spille aldeles rædsomt og uinspireret mod et andet falleret storhold, der heller ikke spiller super.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du kommer ind i tråden kort efter kampen slutter, og spørger om kvaliteten af spillet og Rooney. Det er sæsonens vigtigste kamp medmindre United kommer i FA Cup finalen.
Hvis man ikke gider se den kamp, fordi man synes United pt. spiller kedeligt, er man imo medgangssupporter.

Man er medløber når man vælger ikke rigtigt at gide se holdet fordi spillet ikke kører, og man bagefter er glad for at man tog det valg.

Jeg kan sagtens forstå at familien bliver prioriteret højere end fodbold, men så forstår jeg bare ikke at man prioriterer at benytte sin tid på at skrive på et fodboldforum kort efter kampen til fordel for familien.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Van Gaals statistik mod Liverpool taler for at lade ham løbe kontrakten ud. Det er sært at se os spille for tiden, men jeg tror faktisk, jeg vil gå imod masserne og spå os en plads i titelræset.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Mr. Pink
Så det et ikke muligt for mig, at spørge på bold. dk, mens der holdes en pause med kælkeriet?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Yildis
@Alsen:

Jeg håber, du har ret, Alsen.

Desværre er United bare for svingende, og jeg tror derfor max på en 3.plads, selvom de øvrige tophold også til tider har svært ved at være stabile. Jeg forestiller mig en top 5, der ser sådan ud:

1.Arsenal, 2.City, 3.Spurs, 4.United, 5.Leicester.

Men nu må vi se.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
@Mr.Pink:

Jeg har stor respekt for dine prioriteringer i forhold til dine børn, og familielivet bør selvfølgelig komme i første række. Og jeg følger dig helt og holdent i din modstand mod den arrogante bedømmelseskultur, der somme tider opstår blandt nogle selvbestaltede "rigtige" fans.

Jeg synes dog, at dine udmeldinger om, at du var decideret glad for ikke at have set en kamp mod Liverpool og i øvrigt negligerer betydningen af denne kamp - og sejr - på Anfield (!) klinger noget underligt i mine ører. Det forstår jeg simpelthen ikke. Enten har jeg misforstået dig, og ellers synes du kun om at se dem, når de spiller godt og vinder.

Ja, man KAN sidde og blive røv-frustreret, når der mangler fight, bolde smides væk, eller f.eks. forleden da Newcastle udlignede i sidste minut. Men det er en del af det, og synes man, at det er spild af sin tid, så bør man finde sig noget andet at gå op i. Strik f.eks. Der kommer altid noget godt ud af det, f.eks. et par strømper.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af GF4life
Mon ikke Mr. Pink som så mange andre, jeg selv inklusive, er træt af at se United som et Old Boys Barca? Det handler jo ikke om resultatet af kampen som er perfekt, men spillestilen som er blodfattig under LVG.
Skrevet af Slettet(262004201905)

Mon ikke Mr. Pink som så mange andre, jeg selv inklusive, er træt af at se United som et Old Boys Barca? Det handler jo ikke om resultatet af kampen som er perfekt, men spillestilen som er blodfattig under LVG.

Jo, jo. Men selvom vi er trætte af at spillet ikke lige kører, følger vi stadig holdet og ser kampene, og glæder os over at vi har brugt 90 minutter (plus det løse) på at se en nervepirrende (omend forholdsvist ringe spillet) kamp mod vores største rivaler, hvor vi vandt.
Skrevet af Toggle
...og hver gang vi ser united underpræstere Max som fx mod newcastle forleden hver gang værdsætter vi endnu mere de kampe hvor vi præsterer godt. Jeg tror i hvert fald nederlagene og det dårlige spil på banen nok skal gøre sejrens sødme endnu bedre når vi så ender med mesterskabet igen. Oplever man kun succesen tror jeg det hele bliver taget for givet - lidt den følelse mange af os havde gennem fergie æraen...og jeg er ret sikker på at vi nok skal vinde et mesterskab indenfor de næste 2-3 sæsoner
LUHG
Skrevet af GF4life
Toggle: Man har lov at håbe men hvis man følger AGF som Mr. Pink og undertegnede så kender man også til endeløse nederlag og elendigt spil. United nøjes så med det elendige spil, men alligevel er det da frustrerende.
Skrevet af Toggle
Jo det forstår jeg såmænd godt men forskellen er jo bare at det realistisk set sagtens kan ende i mesterskabet for united indenfor en overskuelig fremtid det kan det ikke for agf (min påstand ). Derfor er forventningerne også anderledes til de to hold. Ja jeg ved godt at når man vinder 3 kampe i træk i Århus så snakker man om mesterskabet men det er vel også en smule naivt. Kort og godt så mangler vi ved united vel groft sagt at finpudse og udvikle to elementer i vores spil. Den sidste tredjedel også kaldet afslutningsspillet og så selvfølgelig omstillingerne de/vi hvor vi burde spille mere direkte og hurtigt. Ja det er at lulle folk i søvn når vi fører bolden fra side til side men det er vel nogenlunde effektiv at holde bolden i egne rækker og rent statistisk taber holdet med mest boldbesiddelse kun 20 procent af sine kampe. Det LvG spillestil...desværre. jeg var selv frustreret over at se barca spille på samme måde under pep - de havde så bare udviklet alle elementerne i deres spil.
Kan LvG udvikle de to parametre - ja selvfølgelig. Og når det sker så tror jeg at vi er kandidater til at hjemtage mesterskabet. Som arsenal, city, spurs og leicester spiller i denne sæson kan det sagtens være at vi er heldige allerede at være med i slutningen af sæsonen. Men jeg tror desværre i modsætning til Alsen at vi er for langt efter til at det bliver i denne sæson.
Er jeg træt af LvG spillestil - ja. Men som jeg tidligere har sagt så havde en normal december måned i united standarder altså placeret os helt i top og så havde alt den snak om fyring slet ikke været på tale.
LUHG
Skrevet af Hænning
Del af titelræset, Alsen? Fik du et ordentlig skud nostalgi med morgenkaffen, eller bygger du det på noget mere konkret end en forårsduft af fortidens bedrifter? Der skal selvfølgelig være plads til drømmene, hvorfor jeg da også har en champagne på køl indtil Arsenal ryger ud af CL, men derfra til en oprigtig tro er der alligevel et stykke.

Jeg tager gerne imod væddemål på at Man Utd ikke en gang kommer i top-3.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Toggle
Det væddemål ville jeg gerne være med på Hænning, men det kræver at du så får adgang til mine personlige oplysninger og det har jeg det egentlig fint med at du ikke gør. Så det må være æren vi vædder om. Vi ender helt sikkert i top 3
LUHG
Skrevet af Alsen_RedDevils
Hænning, det er egentlig mest af alt en fornemmelse af, at der er elementer, der bevæger sig i den rigtige retning, samtidig med at de øvrige hold synes fast forhippet på at holde ræset åbent til det sidste.

Allervigtigst virker det faktisk til, at LVG har truppens opbakning, selvom det modsatte synes tilfældet henover julen.
Tiden er jo åbenlyst løbet fra LVG som trænertype - ikke bare taktisk, måske i virkeligheden mest af alt udenfor banen, hvor han har fremstået som en skør kloning af Mourinho, Fergie og Cruyff med den lidet beundringsværdige kombination af et gigantisk ego, manglende evne til at se indad og trang til at gå i direkte konfrontation med journalisterne. Det - til trods - har eventuel utilfredshed i truppen aldrig stået i lys lue, og det kan godt være, man heller vil se maling tørre på væggen end overvære en United-kamp på OT de her dage, men det vidner trods alt om, at truppen følger de anvisninger, der bliver givet.

Resultatmæssigt er vi kommet godkendt fra start i 2016, og programmet levner trods alt forhåbninger om, at vi kan hænge på - og måske endda hente ind på de øvrige hold - i løbet af den kommende måned, og så kan hjemmekampen mod jer jo pludselig blive mægtig sjov at se.
Taktisk er det stadigvæk forstokket - pragmatisk om man vil, men jeg har lønligt håb om, at Rooney kan fastholde formen, at Depay er ved at tage næste skridt i sin jeg-er-kommet-til-en-stor-klub proces, og med Januzajs lidt sære retur kommer vi forhåbentlig til at se lidt mindre til den svært ligegyldige Lingaard.
Efterårets skader betød, at nye folk som Darmian, Martial, Schneiderlin og Schweini har skullet trække et større læs end ønskeligt, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis de allesammen bliver lidt stærkere i foråret.

I sidste sæson var billedet tilsvarende mudret i januar, vi har tre point færre nu end på samme tid sidste år. Det blev fulgt op af en svingende februar (7 ud af 12 point), en stærk marts (9 ud af 9 mulige), der så blev fulgt op af to sejre i april, inden vi blev besejret på Broen, hvorefter sæsonen jo på sin vis sluttede for os, og hvor vi mere eller mindre stoppede med at vinde kampe.
I år er ligaen åbenlys anderledes; der er aktuelt tre hold i førerposition, hvoraf det ene forventeligt kollapser, og de to andre humper afsted.
Det er jo enormt spekulativt, og det forudsætter jo, at vi begynder at vinde fodboldkampe kontinuerligt, men jeg aner som sagt nogle muligheder, der virkede længere væk for en måned tilbage.

Så lad os med andre ord tage det væddemål: er du til whisky? For så lad os sætte sådan en basse på højkant.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Bosse1983
Det må jo kvantificeres. Hvad er "titelræset", sådan i point relativt til de øvrige?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
Præcedens; en gammel diskussion med Kongen popper op i erindringen vedr. Arsenals deltagelse/ikke deltagelse i titelkampen i den sæson Eduardo blev skadet.

@Toggle

Hænning ender alligevel på bunden af Aarhus Havn ved sæsonafslutning, så det kan du nu roligt gøre.
Lose all to save a little
annonce
0