Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ja, du har ret, Bosse, men det er også en svær størrelse, for det ville jo synes rimeligt at sige en håndfuld point eller deromkring, men man kunne også ende i situation, hvor holdene ikke har noget at spille for i de sidste kampe.

Bud: Vi har tre point eller mindre op til 1. pladsen, når vi møder West Ham på udebane i 35 runde?
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Bosse1983
Så du siger du ikke kan lide whisky, Alsen?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Ferguson41
Jeg er desværre med Hænning her, vi vandt på Anfield, men det var igen en tam indsats og en heldig sejr som ikke kan skjule, at det bare ikke rigtig kører for os spillemæssigt. Som tingene er nu vil jeg være glad for bare at ende på 4. pladsen, og tanken om mere og endda mesterskabet virker meget fjern, også selvom der da ganske vist kun er 7 point op til 1. pladsen.

Hvis jeg skal få lidt håb tilbage i det hele, så skal vi klaske Southampton overbevisende på lørdag, men kender jeg United ret fra de sidste 2½ år, så får vi maks. 1 point ud af den kamp, og så er håbet igen slukket.
Skrevet af Hænning
@ Alsen

Jeg er i og for sig fuldstændig enig i dine betragtninger omkring "mesterskabsfavoritterne". Der er ingen der som sådan stempler ind, og der er ikke meget der tyder på at der er et hold der pludselig sætter en stime sammen. Jeg synes stadig at Man City spiller den bedste bold og jeg tror også at det er dem der nupper titlen. Aguero begynder at være tilbage på niveau, og så er han ligaens klart bedste angriber.

Arsenals skader midt i parken er for dyre, og førstevalgene kommer tilbage for sent. Den går naturligvis ikke for Leicester, og Tottenham mangler X-factor (for nu at bruge et slidt og fortærsket udtryk). Tottenham har et solidt hold og et tydeligt koncept, men de mangler spillere, der kan vinde kampe ud af det blå. De skal kæmpe for meget for deres scoringer.

Men så langt er vi enige. Man kan nemt "risikere" at blive mester med historisk lave 76 point. Jeg har dog svært ved at finde det positive i Man Utds spil, som gør at man skulle nære specielt store forhåbninger til et fremtidigt skub imod toppen af ligaen. Det er trods alt også to hold (3 hvis vi tæller Leicester med) man skal hente seks-syv point på, og så er det altså Man utd som virkelig, virkelig skal sætte ovennævnte stime sammen.

Man skal hente omkring 40 point i de sidste 16 kampe hvis man skal blive mester. Det har jeg svært ved at skue i horisonten, også selvom mange af de scenarier du fint lister op, går i opfyldelse. For bundlinjen er stadig at Van Gaal er manager, og selvom spillet ikke har manifesteret sig i utilfredshed hos spillerne udenfor banen, så er spillet stadig alt for rigidt og stivt til at sejrene kommer nemt. Der skal slides alt for meget for sejrene. Hvornår har Man Utd sidst vundet en kamp med 2 mål?

Men det behøver jeg selvfølgelig ikke at overbevise dig om, og jeg kan da heller ikke helt udelukke at du får ret. Det er fodbold, og på trods af at spillet har været semi-sløjt er Man utd stadig indenfor berøringsafstand af titlen. Jeg er dog med på en god Whiskey. Har du et favoritmærke? Og hvad er betingelserne. De 3 point fra førstepladsen i 35 runde? Den er jeg med på.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Hænning
@ Toggle

Som Merc antyder så skal du nok ned på Århus havn og hente æren engang i Maj, når Arsenal har smidt skabet på en ny horribel facon. Men derfor kan vi da godt sætte den på spil. Æren altså. Man Utd kommer ikke i top-3. Det tror jeg i hvert fald ikke de gør.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Alsen_RedDevils
Bosse, jeg elsker whisky, og jeg har tænkt mig at vinde en flaske.

Hænning, så er det et væddemål. Jeg er i en tidlig fase i mit forhold til whisky, så jeg har ikke lagt mig fast på noget og vil tværtimod være parat på at smage nyt.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Hvad angår det rigide og stillestående i vores spil synes jeg, der er nogle faktorer, der formilder omstændighederne.

Først og fremmest har det været katastrofalt, at Luke Shaw har været skadet. Det har efterladt os uden en naturlig venstreback. Vi har reelt været efterladt med én naturlig back i form af Darmian, der forventeligt har skulle omstille sig til et anderledes tempo og stil end i Italien. Man kan så undre sig over, hvorfor man fandt ham bedre end fx Clyne, der ville have været et kærkomment indslag med sit tempo.
Når Valencia ligeledes har været på lazarettet i store dele af sæsonen, har vi været nødt til at spille med Young, Rojo og et par opkomlinge. LVGs stil med to holdende midtbanespillere er designet til at skabe plads for vores backs, og vi spillede ubetinget nogle af vores bedste kampe i starten af sæsonen, inden Shaw blev skadet.

Og tilsvarende er LVG stærkt afhængig af driblestærke og hurtige kantspillere. Salget af Di Maria og en foreløbig bleg erstatning i Depay har været kostbar. At en middelmådig Lingaard rent faktisk har kunne bidrage med noget, siger mere om det åbenlyse behov for speed end Lindgaards egentlige evner.
LVG kan selvfølgelig ikke se sig fri for sit ansvar i forhold til først at decimere di Maria til ukendelighed og siden for at gentage kunststykket med Depay, men det taler til hans forsvar, at han arvede en trup uden én fuldgod back eller én fuldgod kantspiller. Det er alligevel en mundfuld for en træner, der baserer det meste af sin filosofi på bidrag fra de positioner.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af a-mg
@Alsen

Jeg ved ikke om jeg vil kalde det for formidlende omstændigheder. Det er naturligvis ærgerligt at Shaw blev skadet, da han netop var begyndt at spille godt. Holdets spil bør dog ikke stå og falde med at en 20-årig venstreback bliver skadet. Hvis backsene er så vigtige for LVG virker det i øvrigt mærkeligt at han starter sæsonen med kun to backs, og rykker Blind, der faktisk er en habil back, ind i midterforsvaret.

I forhold til kanterne var der muligvis mangler da LVG overtog, men han har i den grad fået midlerne til blandt andet at kunne forstærke kanterne. Han har både fået stillet di Maria og Memphis til rådighed og har fået minimalt ud af dem. Hvis hurtige kanter der kan udfordre er vigtigt for ham, virker det mærkeligt så ofte at placere en spiller som Mata derude, der hverken er hurtig eller nogen stor dribler.
Skrevet af uden_benskinner
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af GF4life
Ja så kan vi afskrive næste sæson til gengæld bliver vi mestre året efter. Herefter forlader Mourinho klubben i kaos ;)
Skrevet af Slettet(262004201905)
rygter si´r van gaal er færdig til sommer - og mourinho vil tage over:

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/vildt-avis-rygte-van-gaal-smutter-til-sommer/5916462

Arh, men for h.... - de starter med at skrive "De troede, at de havde skudt papegøjen i Manchester United" - det var der ingen der troede.

Han blev hentet ind, fordi han var den eneste manager der var ledig, som havde autoriteten til at overtage United på det tidspunkt. Man havde indset, at der skulle en større oprydning og genopbygning i gang. Men der var ingen i klubben der troede at de havde fundet det nye sort.
Han har i øvrigt klaret sig fint mht. genopbygningen. Spillet er ikke prangende, men holdet er blevet fornyet med unge meget talentfulde spillere, og træningsfaciliteterne er blevet forbedrede, og man har hentet en del unge store talenter ind til ungdomstrupperne, som med tiden kan blive 1. holdsspillere.
Det er kun mht. det spillemæssige (og til dels det resultatmæssige - vi havde dog ikke forventet en titel i sidste sæson, og det kan stadig nås i denne sæson) når han har fejlet indtil nu.

Men jeg tror også at samarbejdet stopper til sommer.
Desværre kunne det blive til fordel for Mourinho. Jeg kan egentlig godt lide Mourinho (det har ændret sig gennem tiden) for sine kommentarer i pressen, og sit forsvar af holdet (omend nogle af eskapaderne i Real mod Barca var over stregen). Og han er mildest talt garant for titler, og kan formå at hente profiler til klubben. Og jeg tror da også han resultatmæssigt kunne blive en succes i længere tid, end bare 1-2 sæsoner.
MEN... Han er notorisk dårlig til at indlemme de unge og talentfulde spillere der måtte være i truppen, hvis de ikke leverer fra dag 1 (hvilket kun de færreste gør). OG han spiller en form for fodbold United normalt ikke identificerer sig med.

Jeg har ikke udelukket Pep, som ikke lader til at have truffet et endeligt valg endnu (måske for ikke at underminere Pellegrinis post, og derved forringe Citys chancer for titlen).
Han har tidligere været positivt indstillet over for United, som han har ment har en historie a la den der er i Barcelona.
Men jeg er godt klar over, at City pt. er det varmeste bud på hans næste klub. Alternativt er der selvfølgelig gode managers fra mindre klubber, men hvis van Gaal har problemer med presset, hvordan vil disse så have det i United.
Skrevet af Inuk.
Jeg er desværre med Hænning her, vi vandt på Anfield, men det var igen en tam indsats og en heldig sejr som ikke kan skjule, at det bare ikke rigtig kører for os spillemæssigt.

Hvad havde du ventet? At det skulle blive en nem kamp på Anfield? Mod Liverpool?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ferguson41
Bestemt ikke, men en mere lige kamp burde det have været, i stedet for en kamp hvor Liverpool havde 4-5 rigtig gode muligheder for at score, mens vi scorer på vores eneste reelle mulighed i kampen.
Skrevet af Inuk.
Bestemt ikke, men en mere lige kamp burde det have været,

Hvorfor? Du er måske ikke klar over vi har mangler i vores opspil?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ferguson41
Hvilket er acceptabelt?
Skrevet af Inuk.
Hvilket er acceptabelt?

Det er ikke op til mig at bedømme.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Som Merc antyder så skal du nok ned på Århus havn og hente æren engang i Maj, når Arsenal har smidt skabet på en ny horribel facon. Men derfor kan vi da godt sætte den på spil. Æren altså. Man Utd kommer ikke i top-3. Det tror jeg i hvert fald ikke de gør.
Bare rolig - jeg tror det bliver krudttøndens år, så du behøver ikke at hoppe i havnen til maj. Ligesom jeg er meget enig i Alsen. Det var vist også os der talte mesterskabssnakken sidste sæson. Jeg er helt overbevist om at vi har forbedret os ift sidste sæson. Jeg er fortrøstningsfuld ift LvG ved hvad han laver - og jeg tror rent faktisk at Januzaj er kommet tilbage med begge ben solidt plantet på jorden og en portion ærgerrighed og ydmyghed...noget han i hvert fald havde glemt at pakke i rygsækken da han smuttede til Tyskland. Det kan medvirke til mere fart på kanten, og så mangler vi bare at få schweini tilbage. Jeg tror dog at vi er ca 5points efter 1. pladsen efter runde 35, men det er vel også et eller andet sted legitimt når man tænker på hvor udskældt holdet har været det meste af sæsonen.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
@Inuk.

Du må da have en holdning til det?
Skrevet af Inuk.
Selvfølgelig, jeg støtter holdet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af han_solo
Man kan da også stadig støtte holdet og være kritisk over måden spillet har set ud stort set gennem hele LvG æraen.
UTD
annonce
0