Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Alsen_RedDevils
@Fribytter

At spillerne under Ferguson har prøvet at spille med stor boldbesiddelse betyder ikke, at de hurtigt kan vænne sig til Van Gaals fodbold.

Så tror jeg bare, vi er uenige om, hvad hurtig er. 18 måneder er lang tid i fodboldverden, og det er svært at udlede andet fra Soton-kampen end, at processen er meget langt fra mål. I virkeligheden kan man jo også være bekymret over, at vi rent faktisk periodevis har ramt noget, der ligner den slags fodbold, LVG gerne vil. Det gjorde vi i marts i fjor og i enkelte kampe i efteråret, men stimen har aldrig varet længe end et par kampe i træk. Det er svært at udlede andet fra det, end at LVG har enormt svært ved at ramme skiven taktisk.


Nu burde Rodgers ikke sætte standarden for noget som helst PL-hold.

Klart, men hans præstation vidner trods alt om, man kan rykke et hold ret langt på et års tid. At salget af Suarez og Rodgers egne mangler endte med at bremse udviklingen er en historie for sig, der dårligt tåler sammenligning med andre klubber.

I denne sæson har Spurs rigtig nok set mere spændende ud end Man. Utd., men det er jo også kun i denne sæson - altså i 23 kampe indtil videre


Men man så allerede udviklingen i foråret sidste år. Konturerne til det, man høster på i dag, var allerede tydelig der. Kane blev ført frem, Lamela, Dembele, Dier, Walker, Davies/Rose og Vertonghen blev ført ind i konceptet, og så har det tilsyneladende været ret nemt for nye folk som Delle Alli og Alderweireld at træde ind. Hvis du tegner Spurs kurve - og ikke kun på resultater, men på spil, udviklingen hos de enkelte spillere, taktisk forståelse, så er den gået en vej under Pochettino. Det er den ikke hos LVG. Det er forskellen.


Og så er vi tilbage til, hvem der skal overtage holdet nu? Hvorfor ikke bare operere med en plan, der hedder, at Van Gaal er færdig til sommer, med mindre han pludselig får Man. Utd. til at spille markant bedre og i mellemtiden får helt styr på, hvilke kandidater der er realistiske, og hvem der egner sig bedst til at føre holdet videre? Hvorfor skal Van Gaal fyres lige præcis nu?


Vi taler om en stædig manager, der har været i gamet i årtier og kender sine egne styrker og begrænsninger, og som nu har tilbudt at trække sig tre gange på en måned. Det er prisværdigt al den stund, at det vidner om en sjælden ærlighed og evne til at se indad, men det vel på samme tidspunkt tolkes som andet end en accept af, at han ikke kan få holdet videre. Og det er der brug for - helt præcist skal der hentes seks point på Spurs, som vi har på udebane, og som er bedre kørende.
Hvis LVG ikke selv mener sig i stand til det, kan jeg simpelthen ikke se, hvorfor vi andre skulle mene det.
Jeg har redegjort før, hvorfor det ville en katastrofe at misse CL-spillet for anden gang på tre år, så den del behøves vel ikke gentages.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Recognize, her er der også lidt om forholdet mellem EW og LvG, hvis du stadig ser det som en the sun eller Qureshi-artikel værdig, at LvG har tilbudt at stoppe, mens EW har bedt ham revurdere.

http://www.theguardian.com/football/2016/jan/25/anchester-united-louis-van-gaal-resign-offer

"Hvis LVG ikke selv mener sig i stand til det, kan jeg simpelthen ikke se, hvorfor vi andre skulle mene det."

Meget enig.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Inferno
Er det ikke bare rygter at van gaal har tilbudt at sige op? Der er jo også skriverier om at det ikke passer. F.eks i the telegraph i dag...
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jojo, intet er bekræftet, og United er også selv ude og afvise han har tilbudt det denne weekend. James Ducker er dog ret tæt på Man Utd, men mit indtryk er også, at han har lidt et horn i siden på LvG.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af skydefinten
Af Englands 92 ligaklubber er United det hold med færreste afslutninger på mål på hjemmebane


Det er vanvittigt.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af Ferguson41
Hvis Van Gaal virkelig selv har tilbudt at trække sig, og stadig forbliver i jobbet, så er ledelsen virkelig en flok idioter.
Skrevet af uden_benskinner
dead man walking-syndromet. for hvert point som united forsømmer at få med hjem, vil endnu et søm blive slået i van gaals ligkiste. jeg tvivler på, at han holder sæsonen ud. dels virker han selv træt af sit arbejde, og dels ser fansne ham hen hvor peberet gror. der er så meget negativitet i og omkring klubben allerede, at van gaal skal træde yderst varsomt fra nu af.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis vi ser bort fra Giggs og Mourinho (som begge er kandidater til den permanente position), hvem ville United så kunne få fat i som gider at være interrim manager i 4-5 måneder, som ville være bedre, end van Gaal?
Skrevet af Ferguson41
Hvem siger vi ikke kan ansætte en permanent løsning nu?
Skrevet af GF4life
The Crazy Gang : Sir Alex :)
Skrevet af Inuk.
Jeg har meget svært ved at tro på historien om at vi i herrens år 2016 ikke selv er istand til at opsige vores stilling.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Inuk.
Derudover er spillet for langsomt og rigidt uden løb foran boldholderen og her er der bestemt ikke bedring at spore.

https://www.youtube.com/watch?v=O1EhD3e7RyY

Der er netop muligheder for mere direkte spil, men spillerne ser dem ikke. Fellaini har ikke samme intelligens som Xavi, Herrera tror han gør nytte ved at være ude af position, Schneiderlin spiller den sikre aflevering 10/10. Smalling er pt. låst taktisk og ikke kan føre bolden oftere fordi Blind ikke er den nærkampstærke CB.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)

Hvem siger vi ikke kan ansætte en permanent løsning nu?

Så er der jo kun 2 muligheder. Og hvis man nu har låst sig fast på Mourinho, kunne det så ikke tænkes, at han har valgt først at ville starte til sommer?
Skrevet af Fribytter
@ Mr. Pink

Jojo, jeg så skam kampen. Jeg havde brug for et eller andet, der kunne få min puls ned efter LFC´s sejr.

@ ScouserTommy

Fyringsgrundlaget tror jeg, at alle kan få øje på, men derfor giver det stadig mening at overveje, hvornår tidspunktet er bedst.

@ Alsen

Jeg tror nu nok, Van Gaal ved, hvad han skal sigte efter, og hvad det kræver at ramme det, selvom PL måske er en lidt for stor mundfuld. Og som nævnt tidligere har han også sigtet efter en lidt anden skive til tider for at skaffe resultaterne, når han har brugt Fellaini. Min konklusionen er nok bare, at materialet simpelthen ikke passer til det totalfodboldinspirerede. Der er ikke blevet købt godt nok ind, og den trup, han overtog, var gearet til en anden type fodbold og evner ikke at omstille sig.

Der, hvor jeg har mine tvivl, er ved Herrera og Mata. Van Gaal har arbejdet med de to spillere i halvanden sæson, og de kommer fra en fodboldkultur, der burde give dem en god forståelse for Van Gaals fodboldideer, men ellers var der jo ikke noget at bygge videre på for Van Gaal fra sidste sæson.

Nu er det så også relativt nyt, at Van Gaal mener, at han ikke længere skal stå i spidsen for Man. Utd.. Og han baserer selvfølgelig sin vurdering på langt flere oplysninger og en indsigt, som vi ikke har adgang til, så selvfølgelig er Van Gaals egen vurdering bedre end de fleste andres - inklusive dem som i lang tid har ment, at han skulle trække sig. Men man kan jo samtidig spekulere over, hvorfor klubben ikke bare tager imod Van Gaals opsigelse med kyshånd.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toggle
inuk
Fair nok at du finder en kampanalyse fra newcastlekampen frem. Jeg vælger at lade vær med at se den igennem for det er en af de 4 bedste kampe vi har spillet under LvG og uheldigvis ender det med pointtab. Vi spiller rent faktisk i den kamp mere direkte end jeg mindes at have set tidligere under LvG. Derudover ændrer den ene kamp ikke på det store billede i hvad jeg skriver tidligere - her ment i de 18mdr. For få løb foran boldholder og derved for få muligheder for at spille igennem kæderne hvilket altid resulterer i den farlige ;) aflevering til siden eller bagud og dermed for få producerede chancer. Det burde muligvis være vores plan A - se gerne vores spil på den sidste tredjedel under fergie. Vores plan B burde være kantspillet, mens de lange bolde burde være plan C eller D. Det er i virkeligheden ikke ret svært at have spillere der tjener på den gode side af 1mio i ugen og så træne dem til at være mere kreative på den sidste tredjedel...det burde det i hvert fald ikke være. Og hvis det er det, så skulle man muligvis overveje at de ikke skal have den hyre de får.
LUHG
Skrevet af Inuk.
For få løb foran boldholder og derved for få muligheder for at spille igennem kæderne hvilket altid resulterer i den farlige ;) aflevering til siden eller bagud og dermed for få producerede chancer.

Med 3 angribere fremme er der ellers muligheder. Der er bare ikke rigtig nogen, ud over Carrick og Schweini, der mestrer den fremad rettede aflevering. Rooney kan også men hans rolle er en anden.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Groft sagt kan man jo sagtens forestille sig kanterne - her tænker jeg specielt på både mata og martial - kan få en dybdeaflevering i rummet mellem back og midterforsvarer, da de begge godt kan lide at trække ind i banen, ligesom vores 9er og 10er kan få dybdeafleveringer. Hvorfor man med lidt god vilje kan sige der er 4 fremme. 4 spillere der kan få bolden og alligevel vender man altid bolden eller spiller bagud.
LUHG
Skrevet af Inferno
"Jeg er ikke gammel nok til at kunne huske Fergusons første sæsoner, jeg blev først fan i 1990, men jeg mener fortsat det er ligegyldigt, hvordan spillet og resultaterne var dengang, det var en anden tid...."

Ferguson41, Der er vi så ikke enige. Du strammer den pænt meget når du kalder det ligegyldigt.

Men altså, helt generelt mht trænerfyring: Det afgørende, som jeg ser det, er om træneren/manageren stadig har spillernes opbakning/tillid. Har han ikke det, så er en fyring det rigtige. Det er selvfølgelig også væsentlig, at han har ledelsens opbakning, men de to ting hænger som regel sammen.

Hvis man fyrer van gaal, så er Giggs efter min mening det oplagte valg her og nu. Evt med støtte fra f.eks Warren Joyce. Det bør være en som er i klubben, som har føling med hvad der foregår. Som Inuk var inde på, tager det tid at få de mange skadede spillere tilbage og i form. Det tager tid at ændre på de spillere som er ramt på selvtilliden, og hvis man så også vil ændre på det spillemæssige tager det også tid. Det er tid som en ny træner ikke har ift at skaffe resultater.

Lige nu, synes jeg man bør afvente de kommende kampe, og så må Woodward få klarlagt hvad der er galt i en helvedes fart. Først og fremmest om van gaal fortsat har spillernes opbakning/tillid.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Ferguson41
Ferguson41, Der er vi så ikke enige. Du strammer den pænt meget når du kalder det ligegyldigt.


Jeg kan ikke se hvad resultater for 25-30 år siden har af relevans i 2016.

Lige nu, synes jeg man bør afvente de kommende kampe, og så må Woodward få klarlagt hvad der er galt i en helvedes fart. Først og fremmest om van gaal fortsat har spillernes opbakning/tillid.


Hvorfor skal vi afvente yderligere? Hvad skulle der lige pludselig ske, som ændrer på 1½ års kedeligt fodbold, med dertilhørende svingende resultater? Vi slår da sikkert Derby på fredag, men det gør jo ikke, at det så var en god idé at beholde Van Gaal.
Skrevet af Inferno
"Jeg kan ikke se hvad resultater for 25-30 år siden har af relevans i 2016."

Resultater OG spillet. Få nu det hele med. Det var jo mht spillet og resultaterne i den første tid under SAF, ift under Van gaal. Det var efter min mening også kedeligt og elendigt - til tider- under SAF. Du har også undladt at nævne, at holdet sluttede på 11. pladsen i den 3. sæson under SAF og på 13. pladsen i den 4. sæson. men nok om det.

"Hvorfor skal vi afvente yderligere?"

Det skriver jeg jo....For at få klarlagt hvad der er galt, først og fremmest om Van Gaal fortsat har spillernes opbakning/tillid.

Jeg tvivler på at en ny træner kan ændre det helt store før de næste par kampe. Om to dage i FA-cuppen og om 5 dage mod stoke i ligaen.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
annonce
0