Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Nu er det vel lige så sjældent at i møder superligahold, der tilmed ikke har spillet en turnerings kamp i to måneder.
Det var ikke pointen. Du har selvfølgelig ikke fulgt tråden, men vi er en del der er trætte af hvor lidt chancer og mål vi producerer, og så scorer vi 8 mål i de sidste 2 kampe, hvilket må betyde at vi har brugt vores scoringskvote for resten af måneden. Modstanderen er ligegyldig.

Man kan altid tilgive knægten for at bruge ½ til en hel sæson før han finder sig til rette både ift. til niveau i ligaen og tempoet i spillet. Men efter en sæson skal der simpelthen også kunne spottes fremgang, og jeg mener ikke man stiller for høje krav hvis man forventer en spiller som Memphis spiller en stor rolle blot i sin anden sæson i klubben.
Vi så vel lidt det samme med shaw i sidste sæson? Man kan altid tilgive hvis han op´er sig. Jeg tror i øvrigt ikke det er PL der er problemet, jeg tror mere det er klubbens størrelse der er problemet for en del af spillerne - presset !
LUHG
Skrevet af Inuk.
Søndagens modstander er selvfølgelig af en anden kaliber men hold kæft hvor var det godt i aften :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, Memphis får næppe en lige så god kamp mod Bellerin som har været en af PLs bedste backs i denne sæson.
Heldigvis må vi regne med at Januzaj og de Gea er tilbage, og Rojo må kunne spille mere end 20 minutter. Og vi kan få en eller to mere tilbage
Skrevet af Mr. Pink
Rooney var god i sit indhold. Ja, det var også et taknemmeligt tidspunkt, han kom ind
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Fussbal 4ever
Hvad indeholder han da?
Skrevet af Yildis
@Toggle:

så scorer vi 8 mål i de sidste 2 kampe, hvilket må betyde at vi har brugt vores scoringskvote for resten af måneden.

Det er jo noget decideret sludder. Mål kommer ofte i stimer. I en periode havde United 2-3 afslutninger i løbet af deres kampe, og lavede 1-2 mål. Pludselig ophørte heldet, og man skulle bruge væsentligt flere chancer på at lave mål. Sådan går det lidt i bølger.

At man formår at lave 8 mål i 2 kampe er kun et incitament om god målform (selvom man sagtens kunne have scoret flere) og kan aldrig være negativt.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Virkelig god indsats. Det er selvfølgelig belejligt for kommentatorer og FCM-folk nu at tale United op til en mægtig størrelse, men faktum var, at vi stillede med et totalt amputeret og uprøvet hold, som FCM burde have udfordret meget bedre. Vi snakker en højrefodet debutant på venstrebacken, en 18-årig debutant som enlig spidsangriber, en forholdsvis uerfaren og uimponerende højreback, to centrale midbanespillere i forsvaret, en halvsløj reservekeeper, nulbonnen Lingaard på den ene kant og Memphis, der har gang i en rædselsæson, på den anden kant.

Jeg anser EL for den klart mest realistiske vej til en CL-plads. Med lidt held trækker vi et sløjt hold i den næste runde, og vi vil til hver en tid have en fornuftig chance mod Sevilla, Lazio, Tottenham eller Villareal over to kampe. Dortmund virker umiddelbart som det hold, vi helst ikke skal trække lige med det samme.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Ferguson41
og vi vil til hver en tid have en fornuftig chance mod Sevilla, Lazio, Tottenham eller Villareal over to kampe.


Det kommer godt nok an på skaderne, for vi skal helst have tæt på fuldt mandskab, hvis vi skal slå de hold du nævner.
Skrevet af GF4life
Tottenham, Villa Real, Napoli, Vallencia og Dortmund er hold jeg ikke ønsker at trække lige med det samme.
Skrevet af Mrbertelsen
Med så mange unge spillere aå det ikke overbevisende US. De gjorde det dog godt i aftes. Dog synes jeg Lingard spillede en skidt kamp. Memphis var suveræn og forhåbentlig kan dette kickstarte hans karriere på old Trafford.
United!
Skrevet af Kroesus
At Lingard spillede en skidt kamp er jeg enig i, men jeg mener dog at han pt er vores bedste højrekant. Januzaj, Pereira og Mata vil alle spille som Mata har gjort tidligere på sæsonen. Søge ind mod midten, gøre spillet snævert og forhindre vores højreback i at komme med frem. Så god eller dårlig så er Lingard stadig den bedste mulighed vi har.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Foxy
Så god eller dårlig så er Lingard stadig den bedste mulighed vi har.


Og det er jo ret så sørgeligt i sig selv, hvis man dog er enig i den betegnelse.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Foxy
Vi trak så Liverpool. Dejligt med meget kort rejsetid, og et hold vi kan slå ud på en god dag.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Ferguson41
Vi kender dem i hvert fald ud og ind, og vi har slået dem de sidste fire gange, så selvom der på papiret var svagere hold, så kunne det bestemt også have været værre med hold som Dortmund og de mange spanske hold i bowlen. Også fint at vi slutter på Old Trafford.
Skrevet af Toggle
Tjah, liverpool var nu min våde drøm at møde i en evt finale, og slet ikke min våde drøm at møde i næste runde med tanke på skadessituationen. Det er vel 60/40 i vores favør...så kort og godt en runde der kan gå begge veje.
Fuck jeg hader Liverpool
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Liverpool har ikke fundet melodien med Klopp ved roret endnu. Det forventer jeg egentlig heller ikke før næste sæson. Dog er deres stjerner (Coutinho, Sturridge og Firmino) begyndt at vise lidt tænder.

Vi bør være favoritter i de opgør.
Skrevet af Inuk.
Vi bør være favoritter liderlige i de opgør.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Fussbal 4ever
Puha det bliver spændende, den skal bare vindes. Max liderlighed tak!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den der med liderlig, er det ikke bare en dansk oversætter der har oversat det udtryk han brugte forkert - måske passion?
Skrevet af Hænning
Hehe. Nej, Van Gaal sagde Horny. Vidunderlig bramfri udtalelse.

Daniel Taylor
‏@DTguardian

Van Gaal with some unusual instructions for his players - says he wants to see they are all "horny" tomorrow night
KROENKE RAUS!
annonce
0