Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ferguson41
Puha det holdt godt nok hårdt, men for satan hvor er det dejligt vi vandt, og nu igen er med i top 4-kampen. Pulis står så klar på søndag, så man skal næppe glæde sig alt for tidligt, men vigtig vigtig sejr på en dårlig dag spillemæssigt.
Skrevet af GF4life
Sikker sejr ;)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vintage United forårskamp. En jævn kamp mod en modstander vi bør dominere. Redder nogle store chancer hjemme og vinder 1-0 til sidst.
Og så hentede vi i øvrigt også 4 mål på city.
Skrevet af uden_benskinner
tæt på at sejren var ufortjent, men hold da op for 3 vigtige point ift at få troen tilbage vedr. 4. pladsen.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Kroesus
Den holdt sgu hjem! Tak til Mata og DDG for at hive den her hjem.

Rashford kom ud på højrekanten i anden halvleg og viste egentlig fine takter. Han satte sin direkte modstander mange gange og burde have fået en assist.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(262004201905)
Rashford kom ud på højrekanten i anden halvleg og viste egentlig fine takter. Han satte sin direkte modstander mange gange og burde have fået en assist.

Enig - jeg synes han viser mere end Lingard på den position.
Skrevet af Toggle
Jeg tænker efter denne runde: 1. leicester begynder at smide points. 2. Kan det her være lidt gummiben i spurs og arsenal. 3. Pelle har vist smidt håndklædet i ringen - kan man vel næsten ikke sige noget til sådan han er behandlet i city. 4. Hvad med westham og so´ton der kommer buldrende bagfra. 5. Er chelsea nogen reel trussel?

Edit:
6. Vinder vi fa cup/EL og opnår top 4 i PL hvordan set LvG position så ud?
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Jeg tror allerede vi har en aftale på plads med Mourinho, så selvom vi ender i top 4 og vinder både FA Cuppen og EL, så er det stadig farvel til Van Gaal.
Skrevet af Mr. Pink
Enig med Ferg41.

Har ha, Toggle. Dejlig optimistisk i forhold til mig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Kan man være andet når man lige har vundet 4. kamp i streg ;)
LUHG
Skrevet af Recognize
Glemte fuldstændig der var bold i dag, men kan se på livescore at resultaterne egentlig ikke kunne have flasket sig bedre for os. Smukt
Skrevet af Inferno
"Jeg tror allerede vi har en aftale på plads med Mourinho, så selvom vi ender i top 4 og vinder både FA Cuppen og EL, så er det stadig farvel til Van Gaal."

Det tror jeg nu ikke du/i skal regne med. Hvis Van Gaal når de sportslige mål for denne sæson, hvad skulle begrundelsen for en fyring så være? Altså set med ejernes og Woodwards øjne ??
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror heller ikke der er en aftale på plads med Mourinho. Men jeg tror man har haft samtaler med ham og andre potentielle kandidater.
Jeg tror dog van Geniaal er fortid til sommer uanset resultater i resten af sæsonen (medmindre det helt usandsynlige sker, at vi bliver mestre).
Spillet har ikke udviklet sig nok i denne sæson, og det tror jeg ledelsen ser meget kritisk på.

På positiv siden er unge spillere hentet ind, og den transformation af holdet der var nødvendig, er påbegyndt, og unge spillere fra talentafdelingen er (noget nødtvungent) blevet indsluset på holdet, og træningsanlæget er blevet forbedret.
Så alt i alt har van Gaal lagt et fundament som en ny træner kan bygge videre på. Den del manglede totalt under Moyes.
Skrevet af Inferno
"Spillet har ikke udviklet sig nok i denne sæson, og det tror jeg ledelsen ser meget kritisk på. "

Men der er jo stadig små 3 mdr til sæsonen slutter, så det kan jo nåes endnu mht spillet ?

Der sidder 12 i bestyrelsen der har hovedsæde i usa, og hvor mange af de "store" beslutninger træffes. Glazer familien har 6 pladser i den bestyrelse, som også tæller Woodward,+ den kommercielle direktør + 4 andre. Jeg ved ikke hvor meget udviklingen i spillet betyder for dem, men jeg tror ikke at det er nok til en fyring.

Jeg tror en top 4 placering i ligaen + en FA cup og en Euro-leage titel er nok til at Van Gaal får lov at fortsætte. Mindre kan måske endda gøre det. De økonomiske "mål" for sæsonen ser klubben ud til at nå, og hvis man også når de sportslige mål (f.eks som skitseret) kan jeg ikke se en fyring. Jeg kan da ikke afvise det, men det tror jeg simpelthen ikke på, for slutter vi i top 4 og vinder både Fa-cuppen og Euro-league, så er der tale om så mange kampe, at det ikke er rent held, og så har der også været udvikling i spillet.

Bortset fra det er vi enige, Crazy.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Inuk.
Hvis spillet på banen havde betydet noget for bestyrelsen så var LvG blevet fyret i december.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Efter sigende var det woodward der holdt hånden over ham, da det var woodward der havde ansat ham.
Men derudover er det som regel ikke specielt succesfuldt at skifte træner midt i sæsonen. Og medmindre man er 100% sikker på at det er et skidt match bør man udvise tålmodighed med træneren. Men jeg tror også at man er i gang med at finde en afløser, hvis man ikke sporer den store fremgang i spillet. For vanGaal har alligevel maks 1 sæson mere i klubben, og hvis han alligevel ikke formår at udvikle spillet mere og reelt er uden chance for at vinde mesterskabet i næste sæson, kanman lige så godt finde hans arvtager.

Men jeg er absolut for atklubben finder en langsigtet løsning. Det mest vindende nfl hold mht titler (siden sammenslutningen af afc of nfc) har haft 3 trænere!!!
Skrevet af Yildis
@Crazy:

Du har ret, der er bare nogle trænere derude, som har for vane at arbejde i relativt kortvarige ansættelser.

Nogle frivilligt, som Guardiola, der selv lader sine kontrakter løbe ud for at sige nye udfordringer.

Andre ufrivilligt, som Mourinho, fordi hans hold efter to sæsoner med opadgående form pludselig rammer muren og falder fra hinanden i et væld af skandaler og disharmoni.

En Ferguson, og en Wenger, er virkelig sjældne i topfodbold i dag. Både i forhold til den respektive managers langtidsholdbarhed, men også i forhold til klubbernes tålmodighed i tider under pres.

At United frem til sommer - eller næste sommer - kan finde den mand, der skal lede United de næste +20 år, er en romantisk og meget smuk tanke, dog næppe realistisk.

Busby havde vagten i næsten 24 år, kun afbrudt af Jimmy Murphys halvsæson ca. halvvejs i Busby-æraen.

Ferguson havde som bekendt vagten i næsten 27 år. Men indtil Fergusons tid var der godt 17 år med 6 forskellige managers (deriblandt endnu en halvsæson med Busby), så de langtidsholdbare managers hænger ikke just på træerne.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Inuk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Recognize
Er the secret footballer stadig en ting?

Har man ikke for lang tid siden fundet ud af at det er Dave Kitson? Og hvorfor skulle sådan en divisionspiller vide noget som helst om hvordan det er at spille under Mourinho?

Det sagt, så ser jeg stadig Van Gaal bliver sæsonen ud, og så kan vi evaluere til den tid.
Skrevet af Fribytter
Hvorfor skulle en divisionsspiller kende Goethe-citater?

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0