Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
I han spost match interview mener han at Fellaini var en af de bedste spillere på banen. Jeg vil dog også sige, at jeg sjældent har set ham lave så mange skarpe afleveringer, som i aften. Men det gør ham langt fra blandt de bedste på banen - han var langsom i presspillet, som er utroligt vigtigt for vores midtbanespillere, og hans klodsethed koster omstillinger. For en gangs skyld virkede det til, at dommeren ikke bare gav pool frispark, når der var infight mellem Fellaini og en pool spiller. Det er ellers kutymen i PL. Men der burde selvfølgelig have været rødt til ham til sidst.
Skrevet af GF4life
Simeone ville kunne fyrre op under Old Trafford og alle spillerne ville dø med støvlerne på. Tror egentlig det kunne blive rigtig godt. Han er også en der har vist han kan tage en klub i krise og gøre til mester. Synes heller ikke det direkte spil er så kedeligt, se bare Leicester.
Skrevet af Toggle
Jeg håber Giggs snart får lov at overtage tøjlerne igen. Hvem der så tager ansvaret til sommer må tiden vise - LvG skal bare ud hurtigst muligt. Et nederlag på OT næste torsdag mod Liverpool - hvis han ikke ryger der så kan woodward fandme også skride ad helvede til.
LUHG
Skrevet af GF4life
I´ll be throwing bottles...Endnu et nederlag?
Skrevet af Slettet(262004201905)
FA cuppen er up for grabs i år. Ikke just skræmmende hold i semien. De to, på papiret, bedste hold tilbage er dem der spiller nu på OT.
Skrevet af GF4life
Du har ret Europa League er mere end svær, så bedste chance for pokal. Kræver dog,...KONSISTENS.
Skrevet af Jarlenizzle
Forsigtig 1 halvleg

Martial skal bare have kuglen noget mere, der sker magi hver eneste gang han får den. Valencia bliver rundtosset på den HB
Skrevet af #GGMU
Forstår ikke jer som ikke vil have Mourinho, han er jo netop det som vi elsker - En vinder! Og han vinder kampe!
Skrevet af GF4life
Synes nu de offensive spillere smider bolden væk alt for tit. Gode chancer, men skarphed mangler.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Atkinson har ikke en alt for heldig kamp. Payet burde have været ude for film der, og tidligere har han tilladt wh at være alt for voldsomme, men ikke united den anden vej.
Skrevet af Foxy
Klamt det netop er ham som kan afgøre kampen...
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af 8letters
Crazy-gang

Hold dog op. Det straffe var jo klokkeklart
Lampard é Deus
Skrevet af trannel
Føj hvor er United ringe. Det er det samme hver eneste gang. Og hvad i alverden laver Atkinson, simpelthen så svag en dommer. Noble saver Lingaard ned, og filmer 5 min senere. Har ikke engang en advarsel. Payet diver og får ligeledes heller ikke advarsel. Det er jo absurd. Lige så absurd som LvG stadig er træner for den flok amatører.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af GF4life
Hvorfor bliver Payet ikke smidt ud da han laver en Benteke? Nå noget pis at vi giver det frispark uanset.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Dårlig joke??
Skrevet af #GGMU
Så starter plan lange bolde vel snart..
Skrevet af uden_benskinner
de gea helt chanceløs, men hvem er det i forsvaret ved siden af Mikrofonhåret i muren som ikke hopper op og header bolden væk...?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af #GGMU
Smalling
Skrevet af GF4life
Det bliver nok en 4-2-4 med Fellani og Rashford på toppen.
Skrevet af KriminalisLFC
Howard Webb mente nu også det var et straffe. Han var igennem på den langsomme gengivelse på BT Sport
YNWA
annonce
0