Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Foxy
Jeg er ked af at ødelægge dit billede af Mou, men jeg er ret så sikker på hans største ønske var at gå i SAF´s fodspor. Selvfølgelig tænker Mou på sig selv, men han ved også godt, skal han have legende status engang i fremtiden for United. Så skal han ændre sin adfærd. For ellers er vi blot endnu et springbræt af topklubber han havner i.

Chelsea står ham meget nært, men United har altid været hans største passion.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af chrmik
@Foxy

Serious?
Hvis du mener at United står Mourinho hjertet tættere end Chelsea ... Så er du mere forskruet end først antaget.

Mourinho kommer til at agere som Mourinho altid gør når tingene ikke går hans vej, nedsmelter

Og så bliver det spændende at se om United fan grupperingen kan huske egne udsagn om ham efter hans tid i Real Madrid og Chelsea

Men det kan de nok ikke ...
God søndag
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Slettet(100659192308)
Foxy

Jeg kunne da også godt tænke mig, at vide hvor du har det fra, at United er Mou største passion?

Det lyder selvfølgelig ret godt lige præcis den dag, hvor Mou bliver kraftigt rygtet til klubben.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af KnockOut
tror der er en der forveksler det gode bånd mellem Fergi or MOU med han skulle have et specielt kærligheds forhold til klubben, jeg er dog 100% sikker på han glæder sig til at stå i spidsen for Man U, kunne godt blive et super mix, jeg er selv ret mange for det vil rykke Man U det sidste, og jeg er enig som så mange andre der skal sku ikke meget til før i har en Super trup.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mou var en tosse i sin første tid i Chelsea og i Real op til og under opgørerne mod Barcelona. Men ellers har han faktisk været mere tilbageholdende. Han havde også sine kontroverser med Fergie, men de aftog, da det blev Wenger i stedet.

Så omkring hans personlighed, har jeg ikke noget imod ham som træner i klubben. Men han tænker som regel ikke meget på fremtiden i klubben, og går mere efter her og nu spillere når han handler, og er også pragmatiker mht. spillet på banen. Jeg har det som sådan fint, at vi parkerer bussen i 3-4 kampe om året på udebane mod de andre tophold, hvis bare han vil spille mere flydende i de andre kampe. Men det kan man bare ikke vide med sikkerhed.

Men lad os nu se.
Skrevet af GF4life
Chrmik Jeg er i udgangspunket enig, men netop pga fyring i Real og Chelsea tror/håber jeg Mou vil være mere ydmyg. Det her er hans sidste chance som træner på højeste niveau - Én til fyring i vanære så kan Mou ikke træne klubber over Porto-niveau.
Skrevet af Inferno
Fra artiklen i The Guardian:

"According to the Spanish newspaper El País on Saturday night, a source from his agent Jorge Mendes’s company Gestifute has now confirmed the 53-year-old has already signed an agreement to move to Old Trafford last month, although United still reserve the right to change their mind."

Haha, den sidste del er klasse; "United forbeholder sig stadig retten til at ændre mening" - så er journalisterne da også garderet.

Lad os nu se..
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Toggle
Så lad mig være den første så pinky kan følge med. Hold kæft et klasse mål
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tak - erselv på vej på ferie, og kan desværre ikke se den.
Skrevet af GF4life
Rashford er god på kontra, det må man give ham.
Skrevet af Toggle
Man ser tydeligt hvor stor forskel det gør når fellaini ikke spiller ift det fremadrettede spil. Jeg synes vi har spillet en god kamp. Har været sårbare på omstillingerne men det skal man være mod en klasse modstander som city. Håbløst at rashford ikke får straffespark til sidst - sjældent man ser en blive så bortdømt. Og så kan jeg rigtig godt lide den aggressivitet rashford og lingard viser i bataljen med demichelis og fernandinho bagefter. Det er sgu det vi har manglet siden fergie stoppede
LUHG
Skrevet af GF4life
Ærgerligt vi ikke fik det straffe - Oh well 0-1 ved pausen er bestemt godkendt.
Skrevet af Thy87
Jah det var et klart straffespark. Rashford leger med Demichelis 1 vs 1
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Ferguson41
Ultra vigtig sejr, som igen kan give noget (falsk?) håb om top 4. Get in!

Og hold kæft hvor vil det være fryd, hvis Guardiola skal i arbejdstøjet torsdag aften næste sæson.
Skrevet af Mrdojoy
@Ferguson41

Kunne være fantastisk, men han har vist desværre en klausul der gør at han kan afvise jobbet hvis City ikke kvalificerer sig til Chl.
Manchester United
Skrevet af Toggle
Hahahahaha. Situationen: United ender på 4. Pladsen og city nr 5 og ryger ud til psg i CL. Pep afviser city og skriver istedet med united. Det vil simpelthen være det sjoveste der kunne ske i fodboldverdenen i mange år
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
så er 4. pladsen pludselig i spil igen, dn havde jeg ikke set komme. hvordan ser resten af uniteds slutprogram ud - er det overkommeligt?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mercenary
... Hvorefter United må opsige forhåndsaftalen med Mourinho, der skriver med City og tager PL-pokalen i første sæson.
Lose all to save a little
Skrevet af Adellund
Toggle jeg tror dog de ender med at få Mourinho, men jo det ville være et rigtigt scoop for United at få Guardiola. så tror jeg de bliver et absolut verdensklasse hold igen.

Folk glemmer helt at Guardiola hev en ung og uprøvet Sergio Busquets op i førsteholdstruppen i Barca og vandt the treble i sin første sæson. Tror sagtens han kunne få meget ud af folk som Rashford, Martial & Varela !
- Leverkusen siden Ballack (2002) Der findes kun 1 Frisparkslegende (Juninho Pernambucano).
Skrevet af Toggle
Ja er som sagt begyndt at vænne mig til tanken om mourinho så tror selvfølgelig ikke på pep. Ligesom jeg har svært ved at forestille mig at vi skulle ende på 4. Pladsen.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/watch-video-wayne-rooney-helping-7592822
En rigtig møgsag. Tror ikke Rooney kommer tilbage på 100 procent mere i denne sæson med denne hængende over hovedet. Til gengæld betyder det så forhåbentlig masser af spilletid til rashford.
LUHG
annonce
0