Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
Så lige den her:

Points won vs. ´big 6´ this season:
Man Utd (18) Liverpool (12) Spurs (10) Arsenal (10) Chelsea (9) Man City (4)


Hvis bare LvG havde kunne sætte holdet op til at banke sådan nogen som Norwich og Bournemouth havde vi satme nappet ´skabet den her sæson.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Foxy
Folk glemmer helt at Guardiola hev en ung og uprøvet Sergio Busquets op i førsteholdstruppen i Barca og vandt the treble i sin første sæson. Tror sagtens han kunne få meget ud af folk som Rashford, Martial & Varela !


Og folk har også en tendens til at glemme den egentlige grund til Barcelona´s succes. Messi! Du kan ikke komme udenom han måske er den bedste fodboldspiller i historien til dato. Og hvad er det konkret Pep han har gjort meget bedre, end både Tito + nu Enrique?

Jeg kunne ikke klare at se Barcelona under Pep, det var så røvsygt. Og spillet under Tito og Enrique blev da klart forbedret i min bog. Så lad nu vær med at forgude en træner der klart havde matrialet til at vinde Chl.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Mr. Pink
Egentlig enig. Har selv været med på hesten, der har trukket pep´s guldglorie efter ham, men Barcelona er sgu bedre nu under Enrique end under Pep.
Skræmmende at United har høstes så mange point mod top 6/big6 og fået så lidt mod Bournemouth
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Ferguson41
Barcelona har også Neymar og Suarez nu.
Skrevet af Toggle
Schweini ude resten af sæsonen forlyder det - skade på det indvendige ledbånd i knæet. Vi skal bare aldrig købe spillere fra bayern igen...for fanden !
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Fedt. Først OH og nu BS. United må droppe alle tanker om Thiago Alcantara
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu var Schweini jo heldigvis rimeligt billig. Men skidt, da spillet med ham i form har set bedre ud, end spillet uden ham på holdet.
Hargreaves var aldrig nogen vildt succes, selv da han spillede - han var god erobrer, men fik meget kritik for sine offensive mangler - men jeg tror også folk var blevet forvente, da Keane jo faktisk var en glimrende boldspiller. Typer som Ham og Viera ser man sjældent i dag. Busquettes er vel den der kommer nærmest.
Skrevet af Toggle
Både Rooney og Shaw træner fuldt med fra i næste uge. Vildt hvis Shaw når EM

Edit
Det var så kun let træning til shaw. Håber han er fit for fight næste sæson
LUHG
Skrevet af andib
Både Rooney og Shaw træner fuldt med fra i næste uge. Vildt hvis Shaw når EM
Det er vel ikke det man håber han gør herinde? Jeg håber at se Shaw tilbage for fuld styrke i den kommende sæson og jeg ville foretrække at han ikke kom med til EM, hvis jeg var Man Utd-fan.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Norup
Hvor ser du han er tilbage i træning?
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af #GGMU
GÅSEHUD!
Skrevet af GF4life
Kom nu bare Mourinho :)
Skrevet af Toggle
18 årige Rashford til 18 årige Fosuh-Mensah og videre til 20 årige Martial. 1-0
LUHG
Skrevet af GF4life
Efterfulgt af Jagielka på overliggeren, men målet var smukt. Martial og Rashford gør det strålende.
Skrevet af Toggle
Sikker sejr. Lidt for spændende de sidste 10min.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Det var ikke berusende, men vi holder presset på City, i hvert fald indtil næste weekend, hvor vi har Tottenham ude og City har WBA hjemme, det burde betyde, at City udbygger forspringet.
Skrevet af GF4life
Der er pres på Spurs, så selv om det bliver meget svært tror jeg på point. Især hvis vi kan stille med den samme firebackkæde i 90 min :)
Skrevet af GF4life
Vi skal også gerne hjælpe Leicester til at blive mester så hurtigt som muligt så de kan stille med deres reserver i sidste kamp mod os :)
Skrevet af uden_benskinner
jeg tror helt seriøst united har en chance mod tottenham, hvis vi kan få gang i presspillet sådan som liverpool spillede dem i går.

men jeg havde nok ikke drømt om, at vi igen ville være så tæt på 4. pladsen. håber at det faktum kan sætte spillerne endnu mere op nu, hvor der igen er noget på spil.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0