Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GF4life
Crazy: Det kan du ha ret i. Måske Benzema så hvis Real henter Moratta hjem (eller Aubameyang )
Skrevet af Kroesus
GF4life du lever virkelig i en manager verden lige nu.

Laporte, Rugani og Gimenez er komplet urealistiske.

En bruger på Reddit nævnte Koulibaly og Maksimovic som de bedste alternativer.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af GF4life
Har spanske spillere ikke en frikøbsklausul?
Skrevet af Kroesus
Jo. Nu spørger jeg lidt nedladent, ved du hvordan de klausuler virker?
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af GF4life
Sådan at man får lov at forhandle en kontrakt med en spiller, hvis beløbet man byder er det samme eller over klausulen, og at spilleren ønsker at forhandle.
Skrevet af GF4life
Der skulle i øvrigt stå La Liga spillere, nationalitet spiller ingen rolle :)
Skrevet af Kroesus
Ja, spilleren skal selv have lyst. Tænker du frikøbsklausul på Laporte? Den er på 50 mio. euro, men vi burde nok gå efter en spiller der rent faktisk kan sendes på banen.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af GF4life
Nå han er skadet, ja det var ellers en af dem jeg håbede på.
Skrevet af Foxy
http://www.telegraph.co.uk/football/2016/04/25/kelechi-iheanacho-is-europes-most-prolific-goal-scorer/

Realistisk kan vi lande 2 ud af top 7 på den liste. Og det er klar noget som vi burde gå efter.

Zlatan vil dog ikke spille under LVG.

Omkring forsvaret florere der kraftige rygter om en meget utilfreds Varane i Real. Lad os nu bare gestikulere at Mourinho er træner i United til sommer. Han ville måske kunne overtale Raphaël til et skifte. Han var netop manden som hentede Varane til Real i 2011

Dog skal alt dette helst være på plads inden EM slutrunden. Da jeg spår ham kæmpe succes med hans landsmænd fra Frankrig, og derved bliver en meget dyr herrer.

En anden spiller vi kunne bruge er Kante. Den sæson og udvikling han har haft i år, er helt grotesk. Med et godt EM, vil hans pris også stige med yderligere 20-30%

Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af a-mg
Jeg er simpelthen nødt til at spørge, Foxy.

Ar bruge en spiller "ude af sync" og "lad os gestikulere at Mourinho kommer"?
Skrevet af Kroesus
Haha =)
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af GF4life
Ude af sync= Midtvejskrise, og vi skal gestikulere at Mourinho kommer via fagter det er det eneste hint LVG forstår!
Skrevet af Toggle
Jeg ser det egentlig ikke så skidt endda:
Degea
Darmian - x - smalling - shaw (hvis han ikke er ødelagt helt, finder vi ud af i finalen)
Schneiderlin - Rooney
X - X - Martial
Rashford
3 spillere til startelleveren vil være fint. Jeg er overhovedet ikke fan af den gamle kliché om spillere er for unge til at spille. Rashford har spillet pisse godt siden debut´en - var arkitekt bag to mål igår, og scorer ligeledes en del. Han mangler lidt råstyrke oppe foran mod de store forsvarsspillere og det skal nok komme, og martial giver vel sig selv. Hvem mente dengang at en owen, fowler, rooney, ronaldo, messi etc var for unge. Hold nu: er man god nok er man gammel nok. Darmian synes jeg har et højt bundniveau og falder sjældent igennem. Han startede glimrende, og gør det faktisk udmærket. Ham skal vi nok blive glade for. Smalling mangler en makker ved siden af sig og det er og har aldrig været blind. Shaw må vi håbe finder sit niveau og sig selv igen, og ellers må blind hellere være backup der.
På midtbanen synes jeg Schneiderlin gør det fint som 6er - ja, han mangler en smule, men det skal nok komme. Rooney ser jeg gerne som 8er fremadrettet. Han er for langsom til at sætte sin modstander som 9er, og så synes jeg han har for mange boldberøringer som 10er. Til gengæld mangler vi i høj grad en klasse hø kant og en klasse 10er. På 10er pladsen ville jeg gerne sprænge banken for christian eriksen - eller hvad med boudebouz fra montpellier - de få gange jeg har set ham har han gjort det rigtig flot? Ellers kunne mahrez også være en oplagt investering?

Af resterne ser jeg gerne til bredden:
Målmand: romero, johnstone
Forsvar: blind, fosu-mensah, varela, jones og bo-jack
Midtbane: schweini, januzaj (giv ham lidt tid), memphis, mata og lingard
Angreb: Udover at der altid er muligt at skifte mellem rooney, martial og rashford til den forreste, så skal wilson altså inkluderes.
Dertil synes jeg bestemt at vi mangler en 6er/8er og en 9er til bredden.
LUHG
Skrevet af Foxy
Jeg er simpelthen nødt til at spørge, Foxy.

Ar bruge en spiller "ude af sync" og "lad os gestikulere at Mourinho kommer"?


Jeg er lidt miljø skadet til tider :)

Ude af sync menes om en spiller der er ude af normal postion.

gestikulere er ikke ordet jeg fiskede efter, forudsige er det korrekte.

Tak for det lille heads-up
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Foxy
@Toggle

Det er fint at spille i start 11´eren hvis spilleren har fysikken. Men nu sammenligner du Rashford med nogle rigtig tunge drenge. Og Rashford virker for mig lidt udmattet her på det seneste. Så jeg vil ikke forcere, eller satse på ham som vores goal getter. Det ville være fedt med en rutineret angriber, som Rashford kan supplere med og lærer fra.

Desuden vil jeg have min tvivl omkring den midtbane. tror ikke den vil fylde nok med Rooney som 8´er. Så hellere erstatte ham med Kante. Og er stadig ikke vild med Schneiderlin som 6´er.

Mane/Mahrez ville være et scoop for os, men tvivler det sker. Samme med James Rodriquez der også vil pynte en del i offensiven.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af uden_benskinner
everton´s lukaku ville se godt ud i den røde trøje.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Hent nu bare James, som jeg har skrevet i lang tid.

Udover James, skal United hente en striker med høj kvalitet, en midtbane and samt to rigtig gode midterforsvarer, hvor Varane snildt kunne være en god idé
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inferno
"Hvordan bedre? Vi skaber markant færre chancer end i nogen af de to seneste sæsoner. Derfor scorer vi også markant færre mål. Så hvad er fremskridtet?"

Trannel, hvordan når du frem til den konklusion ? Antallet af skabte chancer er sgu ikke nødvendigvis = flere scorede mål. Antallet af skabte chancer siger ikke noget om hvor store chancerne er. Der er f.eks også noget der hedder udnyttelsesprocent, og den er ret væsentlig. I denne sæson har Man Utd scoret 46 mål i ligaen, og skabt 302 chancer. til sammenligning har Swansea scoret 41 mål på 331 skabte chancer. (Kilde: sqawka.com). Der er mange grunde til at holdet har scoret færre mål og skabt færre chancer i denne sæson end i de foregående. Det er ikke ensbetydende med at jeg synes det er godt nok.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Foxy
Den ret så simpel. Grunden til vi ikke skaber mere end vi gør, er vores system. Det er et komplet låst system, der kræver individuelle handlinger som så fører til vores chancer. Det er ikke mange chancer som er skabt af godt opspil. Det er primært Martial som skaber de største chancer i vores kampe. Og klart nok han er vores bedste spiller ren individuelt.

Vi er så låste i vores spil, og i bund og grund handler det om at lukke ned i defensiven. Have så meget ball possesion som muligt. Vi er en ultra skrabet version af Pep´s Barcelona spil, dog uden de gode spillere. Og når du så mangler disse individualister så ser du resultatet af følgende.

Modstanderen har så ekstremt nemt ved at dække op for vores spil, fordi vores spillere ikke har meget frihed. Det giver en hvis kontrol, men chancer skabes der bare slet ikke nok af.

Og så kan du spørge dig selv Inferno, hvordan vil sæsonen ikke have set ud, hvis vores spillere ikke var så kyniske på deres afslutninger?

Jeg vil da langt hellere have et hold, der skaber en masse chancer dog brænder dem. End et kynisk hold der ikke skaber en skid, dog scorer på de 1-2 chancer vi får i kampen. Uden chancer kommer mål ikke, og mål skal der nok komme en del af hvis du skaber nok chancer.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af GF4life
Jeg synes desværre ikke James er løsningen i højre side, der er brug for dybdeløber ikke flere mellemrumspasnings spillere. Dem har vi så mange af at vi kan fodre svin med dem. Måske Cuadrado hvis Juve ikke vil have ham.
annonce
0