Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Foxy
Jeg synes desværre ikke James er løsningen i højre side, der er brug for dybdeløber ikke flere mellemrumspasnings spillere. Dem har vi så mange af at vi kan fodre svin med dem. Måske Cuadrado hvis Juve ikke vil have ham.


Hvem snakker om James skal spille højre fløj? han er da fuldblods 10´er. Både på landsholdet og for Real.

Jeg forstår slet ikke du nævner Cuadrado, jeg synes han er ret så middelmådig, noget vi besidder nok så meget af pt.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Inferno
"Modstanderen har så ekstremt nemt ved at dække op for vores spil, fordi vores spillere ikke har meget frihed. Det giver en hvis kontrol, men chancer skabes der bare slet ikke nok af."

Foxy, jeg ved ikke om spillerne mangler frihed. Det er muligt. Jeg mener, at det er et større problem, at holdet i for mange kampe har spillet for langsomt. Det er med til, som du skriver, at modstanderne har nemmere ved at dæmme op for vores spil.

"Og så kan du spørge dig selv Inferno, hvordan vil sæsonen ikke have set ud, hvis vores spillere ikke var så kyniske på deres afslutninger?"

Jeg forstår godt hvad du mener. Der har bestemt været kampe hvor vi har skabt for lidt men været kyniske. Der har dog også været kampe hvor det ikke har været tilfældet. Ifølge squawka har holdet skabt 302 chancer i 37 kampe i ligaen. Et gennemsnit på over 8 pr kamp. Det burde egentlig være nok, hvis ellers man udnytter chancerne og formår at lukke af defensivt.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Foxy
Jeg ved ikke hvor de får de 8 chancer pr. kamp fra. Jeg menes at have set samtlige United kampe i år. Og vi har i gennemsnit haft 4-5 chancer pr kamp. Hvor 1-2 har været chancer som skal scores på.

desuden kunne jeg godt tænke mig samme statistik med holdene foran os. Den giver nok et fint indblik i hvor pisse heldige / Kyniske vi reelt har været.

Mindes at have set en hjemmeside der målte statistikker ift. Skud på mål / ball % / Skabte chancer etc.. der burde Arsenal fører ligaen, med Liecester som 3´er. Hvor vi rodede rundt på en 11 plads, tankevækkende.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Mr. Spock
Blander mig normalt ikke i fremmede klubtråde, men det her er simpelthen for...

Der har bestemt været kampe hvor vi har skabt for lidt men været kyniske. Der har dog også været kampe hvor det ikke har været tilfældet. Ifølge squawka har holdet skabt 302 chancer i 37 kampe i ligaen. Et gennemsnit på over 8 pr kamp. Det burde egentlig være nok, hvis ellers man udnytter chancerne og formår at lukke af defensivt.


I ligger fjerdesidst på chancer skabt, fjer-de-sidst, nummer fire fra neden, kun bedre end Watford, Villa og FC Pulis, og overgået af champagneboldens power houses i Sunderland, Stoke, Bournemouth og Norwich, f.eks. I er i den rangering tættere på Villa/WBA på den delte sidsteplads end I er på Swansea på 11.-pladsen.

Lad os se på udnyttelsen (top 10-holdenes scoringer i forhold til chancer):

17,9% LEI
15,7% WHA
15,2% UTD
15,1% CTY
14,9% CHE
14,2% SOU
14,0% TOT
13,5% ARS
12,7% LIV
12,5% STO

Er chanceudnyttelse et stort problem for United? Nej. Er det et lille problem for United? Nej. Kynisme er ikke alene ikke et problem for jer, kynisme er sammen med defensiven jeres force. 8 chancer pr. kamp lyder jo flot, men chancerne i "chances created" er ikke lutter friøbere. Aston Villa har f.eks. skabt 7,4 "chances" pr. kamp. Hvis United har skabt rigeligt, så har ingen hold i PL haft problemer med at skabe chancer, ingen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af trannel
"Trannel, hvordan når du frem til den konklusion ?"

Helt seriøst Inferno, mener du det alvorligt? Vil du afvise der er en korrelation mellem hvor mange chancer et hold har og hvor mange mål de scorer?

Desuden så se Spocks post.

Men jeg er nået frem til den konklusion, ved at se på stats på Squawka. De viser vi skaber færre chancer end i nogen af de sidste to sæsoner. Vi scorer også færre mål end i nogen af de sidste to sæsoner. De viser også vi har den tredjebedste udnyttelsesprocent.

Nu er det på tide du svarer på, hvordan opspillet er blevet bedre, og hvilke andre parametre klubben er forbedret på. Når det er næsten samtlige kan det vel ikke være så svært?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
Mr. Spock.
Dine data bekræfter og understøtter, hvad jeg og andre har klynker over i mere end et år. United skaber intet. Ofrer sig ikke. Løber ikke (hurtigt). Søger ikke chancen. United hverken kan eller vil pt. Det starter hos træneren
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af a-mg
"Chances created" dækker, så vidt jeg ved, bare et skud inden for rammen. Det er jo helt håbløst at hive sådan et tal frem og slutte at vi skaber nok chancer. Man kan jo bare se på kampene. Spocks tal illustrerer holdets primære problem.

At opspillet skulle være forbedrer vil jeg gerne anfægte. Vores bagkæde har muligvis godt spille sig forbi modstanderens angriber(e), men så snart man skal igennem midtbanen, bliver der oftest spillet til siden eller rundt. Og så har jeg slet ikke nævnt hvor nemt vi stresses af en modstander, der lægger et højt pres.

Skrevet af Fribytter
Chances created er faktisk bare skud på mål. Skuddet behøver slet ikke at ramme målet. Til gengæld er indlæggene, som angriberen er en millimeter fra at nå, og friløberen, som bliver ødelagt af et dårligt træk og ikke afsluttet, ikke chancer i følge statistikken.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af a-mg
http://www.squawka.com/football-stats-definitions

Jeg læser det nu til at være afslutninger inden for rammen. Uanset har du dog helt ret i at "chances created" langt fra giver det fulde billede.
Skrevet af Fribytter
Jeg er nu ret sikker på, at det skal forstås som et skudforsøg. Sådan defineres en chance i hvert fald mange andre steder.

Og kun at se på antallet af chancer giver heller ikke en fornemmelse af kvaliteten af chancerne. I april havde Man. Utd. den syvende bedste difference mellem expected goals for og imod i Michael Caleys metode. Caley har desuden analyseret nogle andre facetter end blot chancer her:
https://www.washingtonpost.com/news/fancy-stats/wp/2016/04/06/keeping-a-boring-louis-van-gaal-may-not-be-the-right-move-for-manchester-united/
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er jeg den eneste der tænker Mario Götze - han er "billigt" til salg fra Bayern, og har været en stor kreativ kræft på både Dortmunds og Tysklands hold. Han er jo desværre primært 10´er, hvilket jeg egentligt helst ser os spille uden. Men han bør da kunne give noget kreativitet på midten af banen.
Før han røg til Bayern, så jeg ham som mindts lige så god som Özil, og han var da også på højde med Reus.

Med købet af Renato Sanches har Bayern indikeret, at de gerne vil af med noget af overskudslageret - jeg fatter ikke helt hvordan en klassespiller som Götze kan komme i den kategori, men hvis han er en mulighed, bør vi da bare slå til. Hvis han får tillid og spilletid, tror jeg han kan blive en stjerne (igen).
Skrevet af Foxy
Kan han hentes for de £15M som rygterne siger Bayern blot vil have for Götze, mener jeg klart han burde overvejes.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Inferno
"8 chancer pr. kamp lyder jo flot, men chancerne i "chances created" er ikke lutter friøbere. "

Nej mr.spock, det er jeg sgu da godt klar over. Chancerne i "chances created" på squawka er kort sagt afleveringer der fører til skud på mål. Det siger f.eks ikke en skid om hvor store chancerne er (kvaliteten af chancerne). Udnyttelsesprocenten er, som jeg tidligere har nævnt, ikke uvæsentlig, men den siger heller ikke alt om hvor store chancerne er (kvaliteten af chancerne).
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Inferno
"Helt seriøst Inferno, mener du det alvorligt? Vil du afvise der er en korrelation mellem hvor mange chancer et hold har og hvor mange mål de scorer?"

Ja Trannel, spørgsmålet var reelt. Nej der kan sagtens være en korrelation mellem hvor mange chancer et hold har og hvor mange mål de scorer. Men ikke nødvendigvis. Det er swansea et godt eksempel på hvis du kigger på stats på squawka. De har scoret færre mål i denne sæson, end i sidste sæson, på trods af at de har skabt flere chancer.

"Men jeg er nået frem til den konklusion, ved at se på stats på Squawka. De viser vi skaber færre chancer end i nogen af de sidste to sæsoner. Vi scorer også færre mål end i nogen af de sidste to sæsoner. De viser også vi har den tredjebedste udnyttelsesprocent."

Igen, så siger skabte chancer og udnyttelsesprocent ikke hvor store chancerne er.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Inferno
""Chances created" dækker, så vidt jeg ved, bare et skud inden for rammen. Det er jo helt håbløst at hive sådan et tal frem og slutte at vi skaber nok chancer. Man kan jo bare se på kampene. Spocks tal illustrerer holdets primære problem."

A-mg, nu "slutter" jeg ikke, at vi skaber nok chancer. Jeg skriver sågar at det varierer fra kamp til kamp i et andet indlæg. For en god ordens skyld så mener jeg, at holdet har scoret for få mål, men at der er mange grunde til det. Jeg mener også, at holdet samlet set har skabt for få chancer, men jeg mener til gengæld at kvaliteten af chancerne er vigtigere end kvantitet.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af GF4life
Hvis Gøtze hentes er det vel som højrefløj? Vi har jo Mata som 10´er og som sagt mener jeg ikke vi har brug for flere mellemrumspillere. Vi har derimod brug for løbere så de kreative har nogen at spille fri. Gøtze er vist rimelig hurtig som jeg husker ham, så det kunne være en fin signing.
Skrevet af trannel
Inferno, hvorfor svarer du ikke bare på de simple spørgsmål du får stillet?

Nu forklar hvad der er i opspillet der er blevet bedre. Vi skaber ikke flere chancer end i nogen af de seneste to sæsoner uanset hvordan du prøver at fordreje statistik. Vi scorer også færre mål end i nogen af de to seneste sæsoner. Så nu bare svar på det simple spørgsmål. Hvad er det ved opspillet der er blevet bedre?

Når du har svaret på det så kom med de andre parametre, hvor der har været forbedring, det er åbenbart på næsten alle, så det kan ikke være så svært.

Underlig debatstil at have, hvor man smider om sig med løse påstande, uden at fremlægge bare en flig af dokumentation for noget.

"Igen, så siger skabte chancer og udnyttelsesprocent ikke hvor store chancerne er."

Jamen så spær dog øjnene op. Hvor mange store chancer kan du tælle i de sidste to kampe mod Norwich og West Ham? Jeg kan finde to, og det er de to første mål. Det sidste mål er soloturen fra Martial. Jeg kan ikke se så meget som antydningen til at vi kunne have scoret bare et mål mere i de to kampe, og det er for ringe.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af a-mg
@Inferno

Et gennemsnit på over 8 pr kamp. Det burde egentlig være nok, hvis ellers man udnytter chancerne og formår at lukke af defensivt.


Her lyder det ellers som om at du bliver enig med dig selv om at vi gennemsnitligt ikke har et problem med at skabe chancer.

Nej der kan sagtens være en korrelation mellem hvor mange chancer et hold har og hvor mange mål de scorer. Men ikke nødvendigvis. Det er swansea et godt eksempel på hvis du kigger på stats på squawka. De har scoret færre mål i denne sæson, end i sidste sæson, på trods af at de har skabt flere chancer.


Bare fordi du kan finde en outlier, betyder det altså ikke, at der ikke er korrelation. Hvis du tager alle 20 Premier League hold i denne sæson, er korrelationen mellem mål og "chances created" på 0,89. Det burde dog ikke komme som en overraskelse, da chancer (eller skud på mål) ligesom er forudsætningen for at man kan score. Når man sammenholder vores ret store effektivitet og meget dårlige evne til at skabe chancer, virker det ret åbenlyst hvad det er der skal arbejdes på.
Skrevet af a-mg
Er jeg den eneste der tænker Mario Götze - han er "billigt" til salg fra Bayern, og har været en stor kreativ kræft på både Dortmunds og Tysklands hold. Han er jo desværre primært 10´er, hvilket jeg egentligt helst ser os spille uden. Men han bør da kunne give noget kreativitet på midten af banen.
Før han røg til Bayern, så jeg ham som mindts lige så god som Özil, og han var da også på højde med Reus.


Götze er da bestemt en god spiller, men er han det vi mangler? For det første vil det kræve at man spiller med 10´er, som i øvrigt kan spilles af mange spillere i den nuværende trup (selvom mange af alternativerne er dårlige). For det andet tror jeg slet ikke det ville fungere med Götze central og Mata til højre. For det tredje synes jeg der er mange andre positioner der i højere grad trænger til forstærkning.

Et køb af Götze ville umiddelbart minde meget om købet af Mata, hvor det primære grund til købet virkede til at være, at han var tilgængelig.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men Götze er hurtigere og mere mobil end Mata - så ville jeg sælge Mata (der trods alt er 28 år) og købe Götze der er 23. Den type vi gerne vil have deroppe er jo en mobil hurtig spiller.
annonce
0