Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Falastin
Jeg tror faktisk han vil få sat skik på jer igen, og at han vil overraske de fleste positivt. Mest af alt så tror jeg, at han vil få bragt noget tiltrængt vindermentalitet med sig, skulle han få adresse i den røde del af Manchester.
Skrevet af Falastin
Og tillykke med pokalen for resten. :)
Skrevet af Ferguson41
At ansætte Giggs vil være hjernedødt. Lad ham tage andetsteds nu her, og vise at han har hvad der skal til for at være United-manager, han skal ikke have jobbet foræret.
Skrevet af Toggle
When they want to use my knowledge and my management, I shall continue.

Den kommentar kunne selvfølgelig også betyde at han overtager sædet fra woodward, hvad angår sportsanliggender - så lad woodward tage sig af det han er god til, sponsordeals.

Hvorfor vil det være hjernedødt at ansætte Giggs? Alt manden har rørt ved i sit liv er blevet til Guld. Han kender klubben bedre end nogen anden. Og så går han 100% ind for akademiet.
Til gengæld kan jeg sagtens se Giggs som assistent fremadrettet - han bliver ikke fyret i den rolle, og kan derved bibevare klubbens DNA i trænergruppen også. Til gengæld kan man omvendt forestille sig at Mourinho bringer sine egne ind og så ryger Giggs. Alt andet lige vil jeg dog tro det bedste for Giggs vil være at tage min. 1 år sammen mourinho og så måske derefter 2-3 sæsoner på egen hånd i en mellemstor klub som westham eller so´ton eller lignende.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Giggs var en fantastisk spiller og kvinderne elsker ham, men det der med at han kender klubben er et tyndt argument, for hvad skal han helt præcist bruge det til som manager? Man vinder ikke fodboldkampe og titler på at "kende klubben".
Skrevet af GF4life
Nej men Giggs har den fordel at alle spillerne respekterer ham, og ser op til ham. Se evt. Benitez vs. Zidane i Real. Derfor mener jeg også Giggs bør få chancen hvis det, mod forventning, skulle gå galt med Mou.
Skrevet af aicha88
tror han vil kunne begynde på en ny ære Ale busby, og sir Alex. For han det team som han tog ind efter moyes fik sparket, samt kan bruge Sir alex og Bobby Charlton som rådgivere,vil vi være et stort skridt den rigtig vej, og som meulensteen udtalte forleden har Giggs den fordel at han om nogen ved hvad der kræves for at få succes efter alle de år i klubben( People say that Ryan Giggs has no managerial experience but the one thing they forget is that he might not be the finished article but he has more experience of Manchester United than many of the coaches that could come in. That is a big plus for him. He knows the identity of the club and has been part of a successful at the club for a long, long time. He would know what it takes to get United back to where they belong.?)
Skrevet af Jarlenizzle
Er lige vågner med en vision om at Zlatan Laver en henke larson og vinder Champions league med mou
Skrevet af Toggle
Mourinho has already agreed a salary and has discussed possible transfer targets with the club and is likely to be presented as United’s new manager once his agent, Jorge Mendes, has finalised the finer details of the contract.
Theguardian
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Nej men Giggs har den fordel at alle spillerne respekterer ham, og ser op til ham. Se evt. Benitez vs. Zidane i Real. Derfor mener jeg også Giggs bør få chancen hvis det, mod forventning, skulle gå galt med Mou.


Man må bare ikke glemme, at Real Madrid har et langt bedre hold end os, så det er meget nemmere for Zidane at skabe resultater end det ville være for Giggs med os.
Skrevet af andib
Man må bare ikke glemme, at Real Madrid har et langt bedre hold end os, så det er meget nemmere for Zidane at skabe resultater end det ville være for Giggs med os.
+ slet ikke den samme konkurrence overhovedet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Toggle
Men er vi mere til en manager med united værdierne eller er vi mere til at sælge klubbens sjæl til djævlen?
Giggs ville være en langsigtet løsning - mourinho det helt modsatte.
LUHG
Skrevet af GF4life
Ferguson: Jo de har et bedre hold, men de skal stadig slutte over Atletico og helst Barcelona næste sæson. Jeg siger heller ikke Giggs skal tage over i morgen, men hvis det skulle gå skidt med Mou er han min topkandidat.
Skrevet af Toggle
...og lad os nu ikke glemme at det stadig er LvG der er manager
LUHG
Skrevet af Ferguson41
@Toggle

Giggs vil kun være en langsigtet løsning hvis han er god nok.
Skrevet af GF4life
Toggle m. fl. giv nu Mourinho en chance. Manden har vundet meget, og har selv en interesse i at det her skal gå godt.
Mange Chelsea-fans støttede ham til det sidste, mens LVG ARMYY har været stille. Jeg tror det er det rigtige nu og her.
Skrevet af Sten_H
Det er vel svært at kalde Giggs for den langsigtede løsning, når han ingen manager erfaring har, og derfor er lidt af en lottokupon.

med Mourinho ved man hvad man får, hvilket betyder ny managerjagt i løbet af sæsonen 18/19.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Halil
Giggs ville være en langsigtet løsning - mourinho det helt modsatte.


Tim Sheerwood ville også være en langsigtet løsning.

Det ville være et større sats med Giggs som træner, da Giggs ikke har meget erfaring med trænergerningen - Selvom Giggs har spillet under en af de bedste trænere nogensinde, så er den manglende erfaring i jobbet en hæmsko. Især med tanke på, at det er en af verdens største klubber der skrives om.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Ferguson41
Der er heller ingen af Fergusons tidl. spillere der har gjort sig specielt positivt bemærket som manager, den bedste er vel Mark Hughes. Der er ikke noget der taler for, at Giggs skulle være god nok, som sagt har ingen tidl. Ferguson-spillere vist alverden som manager, og britiske managers nu om dage er en joke der fejler i de fleste jobs, ikke mindst når de får chancen i et af de helt store jobs. Hvorfor skulle Giggs være anderledes?
Skrevet af Toggle
Så er den i hvert fald bekræftet - altså LvG afgang og så endda af LvG selv:
Louis van Gaal has broken his silence on his Manchester United future amid reports of Jose Mourinho’s imminent appointment.

Asked by Sky Sports this morning to react to the news that broke following United’s FA Cup triumph, he replied: “No, no - it’s over.”

Når det så er glazers der ejer klubben er de vel i øvrigt ikke forpligtet til at melde noget ud ift børserne? Så vi må vel vente lidt endnu på en officiel udmelding fra united.


Ferguson
Jeg vil nu sige at laurent blanc har gjort det fortrinligt. Men det er vist også kun een af de 29 der har haft en managerkarriere efter de er stoppet. Udover neville er der vel ikke rigtig nogen af de andre der har haft en topjob.
LUHG
annonce
0