Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hej!
^The Selling Juan :P

Lækker top comment.
Skrevet af Mr. Pink
"Hvad fanden bilder du dig ind, Mr. Pink?

Du sidder og kalder folk alt muligt lort.

Hold kæft"

Nej, det gør jeg ikke. Jeg tillader mig blot at skrive, at Inuk ikke er rask. Lad være med at lege ekstrabladet og overdrive helt absurd meget, blot fordi jeg skriver, at han (Inuk) ikke er rask.

1: Kalder ham ikke alt muligt
2: kalder ikke "folk" alt muligt.
3: Stop dig selv
4: Hold selv din kæft.
Er glad for denne:

A man is no one. A man has no name. A man is here to serve the many face god
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
Men enig i at the Selling Juan er rigtig god.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
The Desperate One, at the desperate club, with the desperate CEO.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Så er bailly transferen vist tilnærmelsesvis officiel. Er der nogen der kan fortælle lidt om niveauet? Går ud fra at Mourinho har scoutet ham personligt i sin ferie så mon ikke han passer ind i hans spillestil
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den er jo ikke sikker før der er en bekræftelse på Uniteds hjemmeside. Men det man kan læse om ham er hurtig og fysisk stærk og god med bolden. Men lidt diciplinære problemer med 9 gule og 1 rødt i 1 sæson for Villareal.
Skrevet af uden_benskinner
"hey, det er united der spør efter en af vores spillere, så læg lige 100 oveni prisen for de er totalt desperate"
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
There is no confirmation. No saying ‘yes’. You will have to be patient with me. I want you to keep wondering where I will go, keep making stories, and when I am tired I will let you know when my next destination is," adding:“My future is A-Z. There will also be A-Z in Manchester.”

Zlatan
LUHG
Skrevet af Inuk.
PSG skulle have forhørt sig om Martial, hvad mener bold.brugerne vil være en retfærdig pris?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ingen - han er ikke en spiller vi vil af med. Mourinho sælger ham heller ikke - så er han dødsdømt fra start.
Skrevet af GF4life
Inuk: 900 mio. så det kommer nok ikke til at ske :)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad fanden skulle vi bruge de 900 mio. til?
Vi kan jo ikke gå ud og bruge de 900 og finde et større eller lige så godt talent. Vi kan prøve med 2-3 sindsygt dyre lottokuponer, og håbe på det bedste.
Men vi har jo i forvejen penge at bruge - det ville da være dybt tåbeligt at sælge et så stort talent, som allerede har bevist, at han kan spille i PL. Et talent vi kan få gavn af i de næste 10-12 år.

Og som jeg siger, hvis Mourinho/Woodward gør det, vil vi skulle finde en ny træner og en ny executive vice chairman. Jeg tænker at begge har deres job for kært til den slags.
Og for PSG ville 900 mio. jo ikke være noget problem. De gav 500 for sideshow bob, og er villige til at betale 1,5 mia. for Neymar.
Skrevet af GF4life
Jeg siger heller ikke at vi skal sælge, men jeg kom bare med et bud på en markedsværdi. Altså teoretisk set kunne man hente Griezmann eller f. eks. Aubameyang for de penge, men det kræver jo at de gider skifte klub.
Skrevet af Inuk.
Jeg mener også den eneste måde Martial kan gennemtvinge et skifte er ved at sætte sig i et hjørne og surmule indtil skiftet går igennem.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af T-United
Griezman burde vi hente uanset - er præcist hvad vi mangler til højre angrebsside.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mit bud er, at Griezman bliver i Atletico - men hvis han er en mulighed, er han klart en vi bør forsøge at hente. Aubameyang er jeg ikke sikker på. Han har haft 1 god sæson i BL - han er lynhurtig og forholdsvis ung, men fordrer det til ny rekord for dyreste transfer i PL nogensinde?
Jeg tror i øvrigt ikke Dortmun vil sælge mere i dette vindue. De har mistet Hummels og Gündogan. Medmindre de finder de helt rette spillere til at fylde hullerne, sælger de ikke flere af deres vigtige spillere i dette vindue. Heller ikke for £60-70m som har været nævnt.
Skrevet af Toggle
dimarzio skriver ligeledes at matic er på vej. det lyder til gengæld som et fornuftigt skifte

Edit
Bailly nu officielt sålænge arbejdstilladelse går igennem.
LUHG
Skrevet af Foxy
Matic spillede gennemført elendigt sidste år. Også selvom Mou fremtvang den ene kamp ud af ham efter den anden. Jeg kan slet ikke forstå, vi endnu ikke har hørt rygter om os og Kante. Ham på midtbanen vil være et KÆMPE boost for vores fremtid!
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg håber ikke vi signer Matic. Kan han noget Schneiderlin ikke kan?
Og for de rygtede beløb på £40m+?

Mht. Bailly, så er han vel næppe så stort et navn, som Ferdinand var, da vi hentede ham, mens prisen er nogenlunde det samme - dog er prisniveauet et helt andet i dag.

Jeg ved godt det er farligt med youtube videoer, men jeg så lige et par stykker, og han ligner et monster. Jeg tror godt han kan passe ind i PL, og han har en alsidighed, som bl.a. Ferguson var glad for i sine spillere. Han kan spille både i centerforsvaret og på backerne.
Det var en mand til centerforsvaret - fin start på transfervinduet. Vi har forhåbentligt fået lukket et af de huller vi har haft.
Skrevet af Inuk.
Vi har forhåbentligt fået lukket et af de huller vi har haft.

Vi mangler stadig generalen på midtbanen. Spilstyren der laver de millimeterpræcise afleveringer over en halv banelængde og sætter holdkammeraterne i scene.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0