Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hej!
Nu må man lige se, hvor sagen bærer hen.

Men hvis han er skyldig, er han vel heldig, at det er i Spanien og ikke England - i England giver de "rigtige" domme til fodboldspillere, og så kan han pludselig stå i en meget karrierehæmmende situation.
Skrevet af Cheech
Og det er jo dejlige nyheder! Altså såfremt han viser sig at have spillet en rolle i en såkaldt "tvangssexsag" - eller det, nogle af os kalder en voldtægt - så er det vigtigste selvfølgelig, at han kan slippe så billigt som muligt.

På samme måde drager vi et lettelsens suk, når fodboldspillere, som tjener hundredevis af millioner om året, slipper for at spjælde den, når de bliver taget i massivt skattesvindel. For nok er det forargeligt, at disse personer tror, de kan behandle andre mennesker som viljeløse dyr. Eller at de ikke mener, de bør bekymre sig om at bidrage til samfundet på samme vilkår som personer, der tilbringer 40 år bag kassen i Netto for at tjene, hvad disse hjernedøde læderlossere tjener på 3-6 måneder. Men det er trods alt ikke så forargeligt, at det er prisen værd at fjerne dem fra græsplænen i et år eller to, så de kan modtage deres retmæssige straf.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af GF4life
Jeg vil nu mene at de skal straffes som alle andre, hvad de heldigvis også bliver. Adam Johnson eller hvad han hedder blev jo også straffet hårdt for sex med en mindreårig. Hvis De Gea er skyldig skal han straffes som alle andre og så er han vel færdig i United.
Skrevet af Halil
Hej.

Jeg er doven.

Blev De Gea sendt bort fra Frankrig?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Det er jo før lykkedes voldtægtsforbrydere og andre kriminelle at fortsætte fodboldkarrieren efterfølgende. Men lad os nu se, hvad der er op og ned i den her sag.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er han skyldig, skal han selvfølgelig straffes.

Han slår mig dog ikke som en type der laver den slags. Forhåbentlig finder myndighederne frem til sandheden.
Skrevet af Recognize
Hvis beviserne er en WhatApp samtale hvor han benægter at have været til stede under denne påståede voldtægt, hvorefter offeret tilbyder at ´ordne´ ham og 4 andre mænd på en gang, hvortil han svarer at han ikke ved om han gider - tvivler jeg stærkt på at han bliver dømt for noget som helst..

Skrevet af Bosse1983
Der er en reel chance for at det er "voldtægt" fordi hun ikke fik penge eller fordi hun i eftertid mente der var flere penge at hente. Det er trods alt nogle år siden og timingen er ret speciel.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Yildis
@Recognize:

SAF fejlede på ingen måde i sine sidste år. Han stoppede fordi konens søster døde i hans sidste sæson og han derfor ville tilbringe mere tid sammen med hende.. Derudover skabte han et mesterhold i sin sidste sæson, med en fornuftig blanding af ungdom og erfaring.. Den eneste fejl han lavede var at anbefale Moyes til bestyrelsen..


Hvorfor er det enten-eller? Kan man ikke have lavet fejl, når man vinder mesterskabet? Kan man ikke sige både-og?

Altså... SAF vandt mesterskabet, og det var flot. Dermed var han selvfølgelig ikke en fiasko eller noget der ligner. Og jeg vil altid betragte ham som én af de allerstørste managers i historien. Men det er vel tilladt at kritisere enkelte dispositioner.

For en manager og en klub med en historisk stor tro på ungdommen undrer det mig, at man ikke bragte Pogba ind på holdet, som i øvrigt manglede lige præcis én som ham centralt. Man prøvede i stedet med Rafael m.fl. og hentede Scholes tilbage fra pension. Da Pogba havde besluttet sig for Juventus, var det for sent. Han skulle være bragt i spil længe før, og han havde jo længe bevist sig for U/21-holdet.

Derudover havde man et pensionsmodent midterforsvar i Rio og Vidic, og på den centrale midtbane havde Carrick toppet. Forsøg på at hente kreative offensivspillere fejlede, da bl.a. Lucas Moura og James Rodrigues valgte fransk fodbold frem for United. Her kunne man måske også have gjort mere for at sikre fremtiden.

Van Gaal brugte mange penge, ja... Men han skulle også erstatte Rio, Vidic, Evra, Van Persie, Nani, Scholes, Giggs m.fl., samt fallerede talenter som Evans, Rafael, Cleverley, Anderson og Fletcher.

Havde SAF tænkt mere langsigtet - ingen over klubben og alt det der - havde han længe sikret en mere løbende udskiftning af holdet...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Recognize
Derudover havde man et pensionsmodent midterforsvar i Rio og Vidic,


Med unge kræfter som Jones, Smalling og Evans i baggrunden - Evans spillede sin bedste sæson ved siden af Ferdinand i Fergurson´s sidste sæson (og der var derfor god grund til at tro at han kunne spille en fast rolle på holdet)

og på den centrale midtbane havde Carrick toppet.


Det passer ikke. Carrick spillede netop sin bedste sæson nogesinde i Fergurson´s sidste sæson og kom også på årets hold så vidt jeg husker.. Rafael spillede også sit bedste og mest konsistente bold i Fergurson´s sidste sæson..

Forsøg på at hente kreative offensivspillere fejlede, da bl.a. Lucas Moura og James Rodrigues valgte fransk fodbold frem for United. Her kunne man måske også have gjort mere for at sikre fremtiden.


Ved ikke lige med James, men Lucas Moura opgav han fordi den sælgende klub ville have et ekstremt beløb for ham. Mener det var over 300 mil.. Det er på sin vis fair nok at man ikke smider det efter et uprøvet talent der kun har spillet i den brasilianske liga.

Havde SAF tænkt mere langsigtet - ingen over klubben og alt det der - havde han længe sikret en mere løbende udskiftning af holdet...


´Ingen over klubben og alt det der´ - bør så også gælde for Pogba som tilsyneladende følte at han var berettiget mere spilletid på trods af en alder på 18. Ja, i hindsight var det dumt at han ikke fik mere spilletid. Men som du selv siger, ingen over klubben..

Derudover stoppede Fergurson som sagt af personlige årsager og jeg tvivler på at han ellers havde planlagt at stoppe efter den sæson.
Skrevet af Inuk.
Fergie havde helt sikkert disponeret anderledes hvis ikke det var han havde tænkt sig at stoppe.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Yildis
Enig Inuk.

Hvis der er sandhed i rygterne om, at SAF fravalgte Lewandowski frem for Van Persie, er det for mig et signal om, at SAF tænkte "nu og her" og ikke flere år frem. Det kan man som sådan ikke fortænke en manager i, men lige præcis SAF havde jeg forventet mere af.

@Recognize:

Evans har efter min mening vist et højt niveau i én sæson og ellers været middelmådig. Men du har ret, i midterforsvaret havde man forsøgt at sikre fremtiden med Mike og Phil.

Om Carrick mener jeg også, at han toppede i netop den sæson. Men med hans alder i betragtning forventede jeg ikke, at han fortsat ville leve op til det niveau. Lucas og James var eksempler på spillere, som man forsøgte at hente for at tilføre kreativitet til offensiven. Jeg kunne også have nævnt Sneijder, Nasri, Özil, Modric, Kroos m.fl. (rygter), og at det ikke lykkedes at hente bare én kreativ midtbanespiller, er i mine øjne en fadæse.

Med tanke på hvor hurtigt Pogba etablerede sig i en klub af Juventus´ format, kan man næsten ikke fortænke ham i, at han ville til et sted, hvor han fik muligheden for at vise sig frem. Og ja, han satte sine egne ønsker foran klubbens, en klub som valgte at bruge Rafael m.fl. i stedet for ham på den centrale midtbane. Man skulle længe have kørt ham ind og givet ham spilletid, som man ser i dag med Fosu-Mensah, Rashford m.fl., for så havde han ikke på samme måde stillet stolen for døren. Ingen af os ved præcis, hvad der skete dengang, men med tanke på SAF´s historik med unge, bl.a. class of 92, undrer det mig, at Pogba ikke blev kørt ind i rotationen på holdet.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Recognize
Enig Inuk.

Hvis der er sandhed i rygterne om, at SAF fravalgte Lewandowski frem for Van Persie, er det for mig et signal om, at SAF tænkte "nu og her" og ikke flere år frem. Det kan man som sådan ikke fortænke en manager i, men lige præcis SAF havde jeg forventet mere af.


Fergurson købte Berbatov i 2008 da Berbatov var 28 år. Mener Van Persie var 29 da han købte ham. Det er ikke første gang Fergurson har købt en her-og-nu løsning fordi der manglede noget fremadrettet
Skrevet af Will
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/653915/artikel_mkhitaryan-muss-bleiben---berater-redet-von-wortbruch.html

Der skulle angiveligt foreligge et bud på 24 mio. euro for Mkhitaryan.

Er det rigtigt, at I i de sidste 2 år har betalt i omegnen af 2,5 mia. kr. for nye spillere? I så fald kunne I da godt lige smide et par mio. euro ekstra for Dortmunds assistkonge #1. 23 mål og 32 assists i 52 kampe - det kan man da godt tillade sig at smide guld efter.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Yildis
@Recognize:

Berbatov var nu 27, men valid pointe alligevel... Sheringham var 31, da han kom til.

Det er nu mere en undtagelse end en regel, da man typisk har hentet angriberne yngre, så de kunne formes i United. Yorke og Cantona var 26, da de kom til, Van Nistelrooy og Saha 25, Tévez, Andy Cole og Alan Smith 23, Forlán og Chicharito 22 og Rooney 18. Et gennemsnit på 23,3 for de ti angribere, jeg lige brainstormede mig frem til. Og det er ikke tilfældigt, for SAF gjorde meget ud af kontinuitet i truppen.

Derfor mener jeg, at Van Persie-købet var (for) kortsigtet, i hvert fald hvis man kunne have hentet Lewandowski i stedet. Ingen af os ved jo reelt, hvad der var af muligheder.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Ferguson41
@Will

I kan få Januzaj oveni.
Skrevet af Will
Haha.. Nu er jeg i tvivl!
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mon Dortmund sælger flere vigtige spillere i dette vindue - det må da være nok med Gündogan og Hummels.
Skrevet af #GGMU
PAYET TIL UNITED!
annonce
0