Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
fordi Pogba har været god i 32 sæsoner i europas 4. bedste ligaChampions League

Og i den ene af de to sæsoner endda var et af holdets vigtigste spillere da holdet kom i finalen.

Som jeg læser det mellem linjerne er vi alle enige i at Pogba vil være en fin tilføjelse til holdet. Der hvor vi er uenige er om prisen gør at han bliver tynget og det ødelægger hans spil og potentiale ligesom det gjorde det med veron og dimaria? Fordi gør det det kommer han aldrig til at være en bærende kraft på holdet.
Jeg tror dog ikke at det sker. Pogba er i en helt anden psykisk forfatning end de to førnævnte. Lad mig bl.a. citere ham for følgende:

"I said to Ferguson: ‘Play me, and I will show you if I’m ready or not,’ Then against Blackburn on December 31, 2011, I was on the bench. Ferguson put Rafael in midfield with Ji Sung Park. Then I gave up.
Juventus can help me to realize my dream of becoming the best player in the world."

En spiller der har så meget tro på egne evner er netop hvad vi mangler. Jeg mener dertil også at fergie nævner i sin biografi at Sydamerikanske spillere bare ikke rigtig kan tilpasse sig i England og her har Pogba jo den fordel at han 1. ikke er sydamerikaner 2. har spillet en del af sin karriere i united. Så sammenligningen bør slet ikke ske.

Han har nogle spidskompetencer vi i særdeles mangler på holdet - nu forsøger jeg at gengive noget af det jeg ser i hans spil:
Fysik på midtbanen - 1. han 190cm høj og vejer omkring 80kg. 2. Han er muskulær veludviklet og er derved fysisk stærk og robust.
Disse to attributter er en stor del af hans spillestil: Han er ekstremt god til at skærme bolden og en stor del af hans driblinger går ud på at screene bolden fra modstanderen, hvorfor modstandernes forsvarsspillere derved har ekstremt svært ved at tage bolden fra ham. Pga. hans højde kunne man forestille sig at han ville være langsom og klodset i sine bevægelser, ligesom en fellaini men det ser jeg ikke - tværtimod. Hans størrelse gør også at han dækker et større område både med og uden bold. Hans tyngdepunkt er qua hans størrelse selvfølgelig ikke ligesom Messi´s og derfor kompenserer han med det højere tyngdepunkt ved at spille mange små kombinationer når områderne bliver crowded fordi han ikke kan lave små vævre driblinger - noget man så flere eksempler på under EM. Jeg sammenligner det egentlig med busquets. Derudover er hans driblinger lagt meget an på at screene bolden fra modstanderne og derfor er han mega god til at holde på bolden.
Hans lange ben fungerer ligeledes som vægtstangsarme når det kommer til afslutninger og lange afleveringer - hvorfor han får mere kraftfulde skud fra distancen og kan udnytte til at slå lange afleveringer i omstillingssituationer som om noget er det Mourinho er kendt for.
Størrelsen på ham gør også at han er effektiv i hovedspillet og det er endda på et niveau med Fellaini. Læg dertil hans spil med ryggen mod modstanderen - der bruger han sin størrelse til at holde bolden på sikker afstand til forsvarsspilleren i ryggen på ham.
Hans pasningsspil er i øvrigt aggressivt forstået på den måde at jeg ofte ser ham sende lange hårde afleveringer igennem kæderne - noget som man tidligere også så carrick eller scholes gøre. Det vel og mærke hvis muligheden for at afslutte ikke er tilstede - og når vi nu snakker om hans langskud så synes jeg faktisk det som minimum er på niveau med Scholes allerede nu, både hvad angår almindelige afslutninger fra distancen i medløb eller som flugtere, som man har set utallige eksempler på i hans tid i Juve.
Derudover synes jeg også at man ofte ser ham slå de kortere diagonalpasninger omkring den sidste tredjedel af banen - noget der gør ondt på alle forsvar, men især de forsvar der står dybt. Noget vi har haft ekstremt stort besvær ved at bryde op de senere sæsoner hvor den eneste plan har været indlæg mod fellaini. I tillæg til dette synes jeg faktisk at han er nogenlunde lige god med begge fødder i sit pasningsspil.

Hans defensive spil er hvad nogle vil mene er hans svaghed. Dog er der også styrker i den del af hans spil. Igen lagt an på hans fysik gør hans lange ben ham god til at intercepte afleveringer og komme i vejen for meget. Jeg synes han er god til at positionere sig når han løber i pres - det er sjældent at han ikke skærmer min. 1 afleveringsmulighed for den modstander han løber i pres mod. Igen, han er god til at screene bolden hvis en modstander forsøger at drible forbi ham - noget jeg ser Mourinho især kan optimere helt vildt hos ham. Jeg synes til forskel fra hvad der er andre der mener at han netop er god til at komme i returløb hvis han bliver overspillet - det er han altså ikke for fin til. Han har gennem 4 sæsoner spillet under Conte og Allegri, som er nogle af de største taktikere i fodboldens verden. Det har helt sikkert haft en afsmittende effekt på Pogba´s positionering og defensive roller.

Overordnet set er Pogba en verdensklasse 8er. Han skal ikke sammenlignes med Laudrup, Zidane, Ronaldinho etc som jeg ser som 10ere. Han har stadig gode muligheder for at udvikle dele af sit spil. Er han 100mio værd - med dagens transfersummer in mente - måske en anelse for dyr. Men har vi råd til at lade muligheden for at hente ham hjem forsvinde. Næppe. Han bliver midtbanegeneralen, og ja, han får muligheden for at kunne gemme sig en smule bag navne som Schweini og Rooney og Zlatan i et år endnu, så presset stadig ikke er så stort på hans skuldre, selvom jeg ser ham klare det pres fortrinligt.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og i den ene af de to sæsoner endda var et af holdets vigtigste spillere da holdet kom i finalen.

I kampe mod mindre gode modstandere. Jeg mener ikke han på noget tidspunkt var outstanding, eller sit holds bedste i kampe mod gode modstandere.
Juventus mistede Pirlo og Vidal, og efterfølgende kom de ikke til finalen i den sæson, hvor Pogba naturligt skulle tage mere ansvar.


Han bliver midtbanegeneralen, og ja, han får muligheden for at kunne gemme sig en smule bag navne som Schweini og Rooney og Zlatan i et år endnu, så presset stadig ikke er så stort på hans skuldre

Så du tror den engelske presse og de engelske fans giver ham muligheden for at gemme sig bag andre spillere, efter man har betalt DKK 1 mia. for ham?
Skrevet af fedefynboen
Kære Crazy Gang.

Jeg er beæret over at du finder tid til at lære mig dansk.
Selvom jeg efterhånden har en ganske fremskreden alder, er det vel aldrig for sent, tænker jeg :)

Jeg vil bestræbe mig på at lave flere afsnit, så teksten fremstår som det ønskes.

Således vil også de, der har travlt med at komme til tasterne, kunne skimme uden at nærlæse.

Nå, sarkasme er fint nok - i nogle sammenhænge og måske denne er malplaceret.

Skulle disse ord kunne opfattes som en perfiditet, er det ganske tilsigtet.
Ikke voldsomt berigende. Ikke befordrende for frugtbar dialog.
Måske blot bevis for en irritation, der har ramt mig.
Og som skygger for formålet ved at være deltager i denne blog.

Som jeg vil bestræbe mig på at skrive læsbar dansk, vil jeg også i fremtiden undlade denne type tåbeligheder.

Du undrer dig over hvordan jeg dog kunne komme på den idé at du var perfid.

Det simple svar er din bemærkning til mig og (var det Toggle) om at vi fokuserer på navne frem for det der er det vigtige.

Måske min alder er så fremskreden, at Alzheimer´en har gjort sit indtog. Ved det ikke, men mig bekendt har jeg aldrig indgået i nogen navneleg hvad angår nyanskaffelser til klubben.
Jo, jeg har udtalt mig negativt om mit syn på relevansen ved at bringe Mourinho og især Zlatan. Men det er vel det præcis modsatte af dit argument.

Hertil kommer at jeg tidligere har ytret interesse for Griezmann, eller en type som han.
Har såmænd også argumenteret herfor ved den lejlighed.

Så én gang til - for Prins Knud.
Navne er uinteressante. Spiltyper er interessante.
Ego´er og diverse priser er uinteressante. Kun klubbens resultater er interessante.

Så vær rar i fremtiden ikke at tage mine ord til indtægt for det modsatte af hvad jeg rent faktisk mener.

Manchester United er ikke Facebook. Ingen spillere vil nogensinde kunne måle sig med klubben og dens historie. For slet ikke at tale om dens DNA.

Så vær rar ikke at reducere den til et glansbillede. Dens slags forgår, det gør United forhåbentlig aldrig.

Håber denne langvarige bøvs er både læselig og forståelig!

Skrevet af Slettet(262004201905)
Nå, jeg tror jeg trækker mig fra denne diskussion.

Der er IMO kun et validt argument for at mene, at £100m er OK at betale for en spiller (i dette tilfælde Pogba)... At han (med overvejende sandsynlighed) vil kunne løfte holdet et eller flere niveauer, fra middelmådighed (eller et stærkt niveau) til verdensklasse - eller fra verdensklasse, til et hold der er blandt de bedste 3-4 hold i verden (det er jo denne kategori vi håber United ligger i inden længe).

Det stiller jeg mig tvivlende overfor, om han kan, og derfor mener jeg det vil være en handel der er skadelig for både United og for Pogba.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@fedefynboen
Meget mere læsevenligt.
Jeg forstår ikke hvad det er du tager så personligt, at du ligefrem mener det er ondskabsfuldt.
Min stikpille til dine indlæg, var fordi de var lange og uden afsnit, hvilket gjorde dem meget lidt læsevenlige.

Jeg er så ikke helt sikker på jeg kan se hvad din pointe er med det nederste af indlægget. Men jeg har gjort det klart hvad jeg mener mht. en mulig nært forestående Pogba handel, og hvad jeg mener er det eneste valide argument for at det skulle være en god handel for Uniteds side.
Skrevet af Toggle
Du vil enkeltvis kunne tilføre enten Messi eller Ronaldo til det united hold vi så i sidste sæson og vi ville næppe være kommet længere op i tabellen end en 3. plads. Pogba vil blive en del af den samlede forstærkning der gør at vi i den kommende sæson bliver titelbejler.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Helt enig Toggle.

Chancen er at de som Di Maria ville være fejlcastet og ikke gøre den store forskel.

Årsagen til det er selvfølgelig ikke at de savner spilleprofil og kvalitet.

Jeg kunne godt se Messi rende rundt som en hund i et spil kegler, ganske som Di Maria gjorde.
Kunne også godt se at Ronaldos fravær i returløbet kostede holdet lige så mange mål i mod, som han scorede.
Alt i alt nulgevinst, uanset hvad de måtte koste.

Indrømmet det er hypotetisk, men jeg tillægger det som sagt fraværet af en tydelig strategi at det scenarie ville være endog meget sandsynligt.

Der er også i min bog langt mere substans i at hente en Pogba som isbryder i et fremadrettet United hold. Så skal Martial, Rashford, Zlatan m.fl nok putte de nødvendige bolde i kassen.

Pogba gør det ikke alene, så langt fra. Men hans blotte tilstedeværelse på midtbanen er intimiderende for ethvert forsvar.
Og derfor kan hans værdi ikke gøres op i scoringer, assists eller udnævnelser til dit eller dat.
Han er hurtig. Han er bomstærk. Han er, størrelsen til trods, en glimrende teknikker. Fremfor alt er han opportunist. Det gør ham mere end bare giftig. Det gør ham til en konstant trussel der skaber plads til andre.
Som en bagspiller i håndbold der gavner stregspilleren, ved at være en konstant trussel.

Der er megen fokus på målscorere og assistmagere. Men men men. Ofte er det den tredjesidste aflevering der skaber chancen. Ofte er det et virilt løb, der giver andre muligheden for at assistere eller score.

Er en spiller der evner disse ting mindre vigtig end navnene, der pryder forsiden på Sunday Times?

Jeg synes det ikke og er ganske sikker på at det gør hans holdkammerater heller ikke.

Pogba er en halvskidt forsvarsspiller er et alm. argument.

Jeg hører til de, der synes han ved EM søgte at råde bod på den misopfattelse og derved solgte lidt ud af egne offensive muligheder.

Måske han havde en evt. kontrakt med United i tankerne, vel vidende hvad Mourinho står for.
Er det tilfældet, så tror jeg Mourinho ville bifalde hvad han så.

Kort sagt så så jeg en spiller, der er ved at være "voksen" og som har indset at det lille spil er et holdspil og ikke en manege for at udfolde ego´et.

Kan Memphis aflure denne detalje, kan der stadig ligge en fremtid i United for ham og hvem ved. Måske en dyr Pogba vil sende det signal til Memphis. Du er fortsat blot et talent. Se nu at folde det ud.

Vil han opnå respekt og sympati i omklædningsrummet? Jeg tror det afgjort.
Vil han acceptere at andre scorer de fleste mål og laver de fleste assists. Jeg tror det.
Vil han kunne afgøre lige kampe, som "store" spillere hævdes at gøre. Det tror jeg såmænd også.

Kort sagt er der, efter min mening, meget mere perspektiv i en spiller som han end der har været i signingen af eksempelvis Di Maria eller Mata. Eller Zlatan for den sags skyld.

Mourinho ønsker givet succes fra starten, men endnu mere tror jeg han ønsker et United tilbage i et konstant selv.
Som kan slutte 1 eller 2 i mange år fremover.
Og som kan gøre sig i Europa.

Med Pogba som del af holdet, er mine forhåbninger til fremtiden i al fald lysere.

Uanset prisen!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du vil enkeltvis kunne tilføre enten Messi eller Ronaldo til det united hold vi så i sidste sæson og vi ville næppe være kommet længere op i tabellen end en 3. plads. Pogba vil blive en del af den samlede forstærkning der gør at vi i den kommende sæson bliver titelbejler.

Men ikke desto mindre var det hold vi kunne stille i sidste sæson bedre, spiller for spiller, end det hold vi sidst vandt mesterskabet med - vi manglede bare en altoverskyggende profil, som vi havde, da vi vandt mesterskabet sidst.
Sidst vi vandt mesterskabet, scorede RvP 26 mål, og lagde op til 15 - havde vi haft de 41 mål mere i sidste sæson, ville vi være havnet højere, end 3. pladsen.

Hvad var det i øvrigt vi manglede allermest i sidste sæson - en angriber (ja, vi fik en purung Rashford ind, og Martial, som oftest spillede i venstre side, men vi manglede i den grad en skarp angriber).

Nu har Juventus i øvrigt lige købt en 28-årig Higuain. Nogenlunde samme alder, som da vi hentede RvP. Men til en sindsygt høj pris - mon ikke det betyder, at Pogba bliver solgt for en endnu mere sindsyg pris en af de nærmeste dage.
Skrevet af Toggle
Men ikke desto mindre var det hold vi kunne stille i sidste sæson bedre, spiller for spiller, end det hold vi sidst vandt mesterskabet med

Det er jeg så absolut ikke enig i.
De Gea er genganger og muligvis bedre nu end dengang - til gengæld er hele forsvarskæden med vidic, rio, rafael og evra da klart at foretrække fremfor darmian, smalling, blind og hvem man nu ellers havde som ve back. Midtbanen var ligeledes en klasse over dengang: valencia, scholes, carrick (der muligvis havde en af sine bedste sæsoner den sæson), cleverley og young mod mata, schneiderlin, martial, herrera og en ældre udgave af carrick. Angrebet bestod dengang af rooney, RvP og supersub´en ærten der tilsammen havde 48 scoringer i ligaen mod denne sæsons rooney, martial og rashford der havde glimrende 24 scoringer at dele mellem sig. Jeg synes spiller for spiller at vi netop mangler i hvert fald 4 navne for at kunne måle sig med den sidste mesterskabssæson. 1 i midterforsvaret da shaw nok skal kunne måle sig med evra dengang. Schneiderlin/schweini skal virkelig oppe sig for at komme på niveau med carrick dengang men tilgengæld mangler vi et fuldgod navn i stedet for scholes og det er en central spiller der skal være playmaker vi snakker om her. Mkhitarian er vel en klasse bedre end valencia og martial en klasse over young, men man kan vel håbe på at memphis bliver spillet ind i den ve side så martial kan komme frem i stedet. Angrebet dengang afløses nu af en zlatan og en kedeligere udgave af rooney. Vi mangler kort sagt en playmaker der kan styre tempoet i kampene - og det er her Pogba kommer ind i billedet.

Er i øvrigt enig i at Higuain transferen får det til at ligne mere og mere at Pogba kommer. Der går i øvrigt også rygter om at Raiola har aflyst lægetjekket fordi Juve og United ikke kan blive enige om hvem der skal betale ham agenthonoraret og det er det eneste der mangler !
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
De Gea er genganger og muligvis bedre nu end dengang - til gengæld er hele forsvarskæden med vidic, rio, rafael og evra da klart at foretrække fremfor darmian, smalling, blind og hvem man nu ellers havde som ve back

Ja, hvis de spillere du nævner fra 2012 var på toppen af deres karriere. Det var kun Evra som stadig var stabilt spillende, og Rafael vs. Valencia hvis man vil have en offensiv Back, mener jeg stadig Valencia er at foretrække. Vidic og Ferdinand var jo mildest talt færdige på topniveau efter den sæson.
Ser vi på statistikkerne gik der 43 ind i mesterskabssæsonen, og 35 ind i sidste sæson. Vi lukkede altså færre ind.

Midtbanen var ligeledes en klasse over dengang: valencia, scholes, carrick (der muligvis havde en af sine bedste sæsoner den sæson), cleverley og young mod mata, schneiderlin, martial, herrera og en ældre udgave af carrick.

Du glemte Giggs - men altså Giggs og Scholes i deres velmagtsdage ville have gjort en forskel, og Scholes gjorde da også en forskel i nogle enkelte kampe. Men de fleste kunne se, at det burde være hans sidste sæson for klubben.
Var det i øvrigt ikke den sæson, hor Valencia havde 7-tallet på ryggen, og året efter frabad sig det, fordi han ikke havde leveret, ifølge ham selv pga. presset?
Cleverley vs any of Schweini, Carrick, Herrera, Young vs. any wing in the world (i den sæson, da han jo rent faktisk har haft en enkelt god sæson i United + plus den første halve) - Du glemte også Fletcher - men også her er Schniderlin bedre end Fletcher i den form han var i.

Angrebet bestod dengang af rooney, RvP og supersub´en ærten der tilsammen havde 48 scoringer i ligaen mod denne sæsons rooney, martial og rashford der havde glimrende 24 scoringer at dele mellem sig

Ja, og min pointe er jo lige netop, at hvis vi havde haft en angriber, som scorede 26 mål og lagde op til yderligere 15, ville vi være endt på bedre end en 3. plads i sidste sæson.
Hvis vi lægger de 41 mål til de 49 vi scorede, ville vi være endt med 90 mål - altså 4 bedre, end i mesterskabssæsonen, og det med et bedre forsvar.
Skrevet af Toggle
Nu snakkede vi jo ikke om hvordan det var gået men om at vi spiller for spiller var bedre sidste sæson hvilket jeg er uenig i.
LUHG
Skrevet af Ferguson41
Yep, men det var for at illustrere at der stadig er væsentlig forskel på PL og Serie A. og at det var en ret skidt pointe, at kalde æresdivisionen håbløs i forhold til PL, når spillere hentet til PL fra Serie A har det med at falde igennem.


PL er bedre end Serie A, men ikke så meget bedre end Serie A er ift. Æresdivisionen. Hvad angår spillere der falder igennem i PL fra Serie A, så er der da nogen der falder igennem, men det er sjældent de store spillere der gør det, når det en sjælden gang sker, for det sker som jeg lige husker det ikke så tit.

Jeg tror stadig på Depay, og håber han får chancen, hvilket det måske kunne indikere, når han får lov til at beholde 7-tallet.


Jeg har nu heller ikke afskrevet ham totalt, men der skal andre boller på suppen i den kommende sæson.

Ja, det var Sissoko - men jeg ser jo netop ikke kun på EM, men også på de store CL kampe Juve har spillet, hvor Pogba også er faldet ud. Og så citerer jeg lige Elming "big players make big plays in big games" - det har Pogba bare aldrig rigtigt formået (heller ikke selvom han spiller fodbold og ikke am. fodbold).


Det er lidt svært både at bevise og modbevise din påstand om, at Pogba falder ud af de store kampe, for vi ser gerne kampene forskelligt, men jeg har ikke samme indtryk som dig. Pogba er i mine øjne gerne blandt Juventus´ bedste, og man kommer vel heller ikke på både FIFA og UEFAs årets hold, hvis man kun leverer i de mindre kampe?
Skrevet af fedefynboen
Til en afveksling er jeg uenig med dig Toggle.

Jeg synes at holdet i sidste sæson var bedre end i forrige. Fremfor alt pga. Shaw (der dog kun nåede at vise klassen i glimt), men også pga. Blind og Schweinsteiger.
Jeg har noteret uenighed på det felt og frygter at Mourinho deler din opfattelse.

Jeg ser stadig begge som forstærkninger både nu og fremadrettet, primært pga. deres offensive kvaliteter. De er sgu ikke hurtigløbere nogen af dem, det er rigtigt. Men blikket for spillet fejler intet og det er dér mit fokus ligger. Anerkender at der, specielt i Premier League, er udfordringer defensivt ved at benytte d´herrer.

Schweini er dog god med hovedet og det kan kompensere for Blinds mangler på samme område. Spørgsmålet er om han kan være det defensive monster som 6´er pladsen kræver.

Jeg tiltror ham det og vil fasholde den idé til det modsatte er bevist. Med de to på holdet kan United levere det bedste fremadrettede spil fra de bagerste rækker i Premier League og måske i Europa også.

Kan Pogba defensivt levere fra 8´eren er der håb tænker jeg.
Skrevet af Foxy
@Crazy

Ja, hvis de spillere du nævner fra 2012 var på toppen af deres karriere. Det var kun Evra som stadig var stabilt spillende, og Rafael vs. Valencia hvis man vil have en offensiv Back, mener jeg stadig Valencia er at foretrække. Vidic og Ferdinand var jo mildest talt færdige på topniveau efter den sæson.
Ser vi på statistikkerne gik der 43 ind i mesterskabs sæsonen, og 35 ind i sidste sæson. Vi lukkede altså færre ind.


Så nemt kan du ikke lave en udregning.

Der er langt flere faktorer som spiller ind. Sæt i mente at forsvaret annno 2012, ikke havde nær så meget hjælp fra midtbanen, som sidste år. Det vil sige de stod nærmest på egne ben. Hvor i vi spillede meget mere offensivt, og derved scorede flere mål. Selvfølgelig pyntede det at have den bedste angriber i ligaen via Van P. Men når du skimter de forskellige statistikker, var vores forsvar anno 2012 mærkant stærkere end sidste år. Og det er selvom vi lukkede flere mål ind i 2012.

Har du helt glemt statistikkerne over hvor få chancer, og skud på mål vi havde sidste år? Uden en vanvittig kold blodighed udfra de få chancer vi skabte i hver kamp, havde vi lagt i midten af tabellen efter 38 spillerunder.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
RvP lavede ret mange af de mål han scorede i Fergusons afskedssæson var noget han lavede på egen hånd.
Vi spillede faktisk ret blodfattigt i den sæson også, men vandt kampene i modsætning til sidste sæson - bl.a. fordi vi havde en af verdens bedste angribere i den sæson.
Skrevet af Foxy
Ja vi spillede ikke godt, men det setup og konstatering du kom med holder ikke.

Van Persie reddede os rigtig mange gange. Dog var den defensive tilgang til kampene sidste år, i stor fokus hos Van Gaal. Hellere spille 0-0 end satse på de 3 point.
Og derved havde vores forsvar bare bedre betingelser sidste år end i 2012. Jeg vil for alt i verdenen hellere have det forsvar vi havde i 2012 end det vi diskede op med sidste år. Den eneste som holdte et meget højt niveau (Udover Shaw som blev skadet ret hurtigt) var Smalling. Samtidig skal du tænke på De Gea nok er blevet 300% bedre end han var i 2012!
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Jeg synes at holdet i sidste sæson var bedre end i forrige
Det synes jeg såmænd også. Men nu gik snakken på at vi i sidste sæson spiller for spiller var bedre end den sidste mesterskabssæson og det er jeg uenig i. Midtbanen var spiller for spiller nogenlunde samme niveau, målmandsposten var degea nok bedre i sidste men i forsvaret og i angrebet var vi klart bedre i sidste mesterskabssæson sammenlignet med sidste.
LUHG
Skrevet af Toggle
LUHG
Skrevet af Fribytter
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0