Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Det er ikke tit, at jeg er vidne til så åbenlyse straffespark.

Dommeren kan ikke dømme andet i de to situationer.

Sikkert hakket ind i begge tilfælde iøvrigt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af GF4life
Mata skal bare være fast mand.
Skrevet af GF4life
Wow Pogba.
Skrevet af Jarlenizzle
Småkage
Skrevet af Slettet(260021200206)
forstår ikke hvorfor at rooney/rashford ikke startede på toppen mod pool når målet var at stå dybt og zlatan i dag hvor vi er i possesion? synes han laver nogle mærkelige dispositioner
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Lynild
Mu17,

Sjov måde at skrive undskyld på.

Og du har stadig ikke fattet mit indlæg, dit æg.

Skrevet af Manchester_United17
Jo, jeg har, fjols. Du siger, at Bailly var svagest i vores forsvar. Det må så betyde, så jeg lige kan skære det ud i pap for dig, at du, udover Smalling og Valencia, også synes Blind var bedre end Bailly, hvilket slet, slet ikke giver mening - som sagt.
Manchester United.
Skrevet af Toggle
for vi fik primært 0-0 fordi Liverpool ikke ramte dagen.
Vi fik 0-0 fordi liverpool valgte at stille med en midtbane der hele tiden skulle dække af for pogba og fordi mourinho ødelagde deres styrker - altså at liverpool ikke havde en plan b.

Nu står hverken Klopp eller Mourinho for tikitaka, så at en kamp mellem to tikitaka-hold kan bekræfte dig i, at Mourinho gjorde det rigtige i weekenden, virker en smule søgt.
Næh det gør de ikke, men læs nu hvad jeg skriver. Vi kunne have ladet vær med at fokusere på at liverpool er pisse gode til at lægge et højt pres - og især deres genpres efter en tabt bold, og de omstillinger der kommer ud af det. Hvor mourinho så vælger at forsvare dybt fordi liverpool derved ikke får nogle af de situationer som de har forvaltet godt i denne sæson hidtil. Havde vi spillet som i resten af denne sæson, hvor vi rent faktisk har forsøgt at spille os ud af presset og i øvrigt ført bolden fint rundt på den sidste tredjedel så var vi netop blevet kørt over. Pep vælger i kampen i går kun at fokusere på sit eget tikitaka fodbold uden (i hvert fald hvad man kunne se på banen) at skænke det en tanke at det var barcelona de spillede mod, og det kostede en øretæve af de store.

Så min pointe var kort opsummeret: Det er validt at fokusere på at ødelægge modstanderens spil for at forbedre sine egne chancer da det er naivt og dumt kun at fokusere på sin egen spillestil. Dertil mener jeg i øvrigt at det er et must at fokusere på modstanderens spil når modstanderen har nogle ekstreme spidskompetencer, som fx liverpools omstillinger, barcelonas tikitaka, stoke´s hovedspil etc etc
LUHG
Skrevet af Fribytter
Man kan sagtens tage højde for genpresset uden at kaste det chanceskabende spil over bord. Mourinho tog alt for mange forholdsregler. Det var frygt frem for fornuft, der styrede taktikken. Og det giver egentlig sig selv. At være så meget i kontrol defensivt uden at skabe noget offensivt fortæller jo, at balancen mellem defensiven og offensiven var helt skævvreden. Mourinho manglede jo ikke individualisterne.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bosse1983
@Fribytter

Accepter nu bare den kontrafaktuelle sandhed der bliver dig præsenteret. Havde man prøvet at spille med, havde man tabt med tenniscifre. Når man mentalt er indstillet på at forsvare alle dispositioner, må sandheden oplagt afstemmes direkte mod nævnte dispositioner i retrospekt. Spiller man skyttegravsbold og får 0-0, vil det været det maksimalt opnåelige og en taktisk genistreg, for havde der været bedre afstemte alternativer, havde man SELVFØLGELIG valgt dem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af GF4life
Fribytter: For det første havde vi den største chance, hvor Zlatan burde have scoret. For det andet var kampen én af fire svære kampe på 10 dage. Derved var det rigtig smart at kunne gemme spillere som Mata og Martial eksempelvis. Kampen mod Fernebache viser jo også bare at det er en taktisk undtagelse som måske bliver brugt 4-5 gange på en sæsonen. Det bliver spændende om Chelsea ude også er en af de gange. Det håber jeg ikke, men det kunne det sagtens blive.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Arhhh, jeg vil da mene, at Liverpool havde 2 chancer der var større, end den Zlatan havde. Han var jo i en skidt vinkel til målet. De Gea redede United i de to situationer Liverpool havde.

Mht. Barca-City sammenligningen, synes jeg den er valid, selvom Liverpool spiller en helt anden taktik, og selvom City og Barca har en taktik der baserer sig på samme værdier.

Sammenligningen er jo på hvor langt holdene er i deres respektive udvikling ift. taktikken, og her er Barca jo altså meget længere, end City (ud over at spillerne på de fleste offensive pladser er noget bedre i Barca, end i City).
Ligeledes er Liverpool meget længere med implementeringen af den filosofi, som Klopp er ved at indføre, end United er mht. Mourinhos filosofi. Og så har Liverpool vist sig som det bedste offensive hold i pl. over de sidste 12 måneder.

Så det ville da være at skyde sig selv i foden, at gå all in på offensiven i sådan en kamp, ligesom det var det for City.
Skrevet af GF4life
Coutinho´s skud er jo ikke en stor chance, men et fantastisk skud. Can´s chance er forholdsvis stor, men han er meget presset i skudøjeblikket. Zlatans chance er kæmpe. Jo han skal ligge den modsat, men det er ikke noget han ikke har gjort mange gange før.
Skrevet af Fribytter
@ GF4Life

Jamen det var da også vanvittigt flot, at Man. Utd. kunne producere kampens største chance med et simpelt indlæg og en mand i feltet... Hvad fortæller det dig om mulighederne for at score imod Liverpool? Er det en fremragende taktik, der resulterer i, at Man. Utd. er det eneste hold indtil nu, der ikke har formået at score imod Liverpool?

Man. Utd. har sgu da ikke fire vigtige kampe på ti dage medmindre, EL- og CC-kampe er begyndt at være vigtige. Skal klubbens selvforståelse også hives ned på et niveau, hvor Mourinhos dispositioner kan forsvares til fulde?

@ Bosse

Det kan være, jeg bliver nødt til. Sidste sæson var Van Gaals stil for kedelig til Man. Utd., selvom Van Gaal formåede at hive en sejr hjem på Anfield. Men det er åbenbart glemt nu.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skal klubbens selvforståelse også hives ned på et niveau, hvor Mourinhos dispositioner kan forsvares til fulde?

Nu ved jeg ikke om du kun rettede denne til GF4Life, men fra min synsvinkel, er det kun oplægget til den kamp vi spillede i mandags jeg forsvarer. I lige præcis den kamp, mener jeg det var OK at spille til 0´et og håbe på at der kom noget ind i den anden ende. Jeg hader at se United have så lidt af spillet, men i lige den kamp, og med det in mente hvor vi står spillemæssigt lige nu, mener jeg den var OK. Akurat som jeg mente den taktik Mourinho spillede med Inter mod Barca for nogle år siden var den rigtige (og som sidenhen vandt dem CL-trofæet).

I andre kampe i år mod svagere modstandere, end Liverpool, har jeg været kæmpe Mou kritiker. Bl.a. mod Feyenoord mener jeg han burde have satset mere på en sejr.
Skrevet af Fribytter
Den kommentar rettet til dem, der mener, at Man. Utd. har et meget hårdt kampprogram i de næste ti dage.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af GF4life
Fribytter : Først og fremmest var det en kommentar til Crazy, men lad det være. Klubbens filosofi er at spille offensiv fodbold, og udvikle unge talenter som Rashford eksempelvis. Det at man af taktiske årsager ændrer spillestil i enkelte kampe ændrer ikke herpå. Kampen mod Ferne var jo tilbage til udgangspunktet.

Vi har haft diskussionen før, men jeg ser det som en styrke i PL at en træner er mere taktisk end filosofisk. Jeg synes kampen mod Liverpool var et ok eksempel på det. Var vi gået ind til kampen som Chelsea eller Arsenal gjorde, så havde vi spillet alle kort i Klopps hånd. Modsat er det ret tydeligt at Liverpool har haft svært ved at skabe kampe, da det hele skal komme fra Coutinho.
Skrevet af Fribytter
@ GF4Life

Du svarer som sædvanligt ikke på det, jeg spørger om. Når Pogba med et simpelt tidligt indlæg kan skabe kampens største chance, hvad fortæller det så om Liverpools forsvar? Hvorfor har alle hold på nær Man. Utd. formået at score imod Liverpool i denne sæson?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af GF4life
Fribytter : Det aner jeg ikke, jeg har ikke set alle Liverpool-kampe i sæsonen :) Jeg har dog et bud på hvorfor United og Burnley kampene er de eneste hvor i ikke får scoret.
Skrevet af Fribytter
Fordi andre hold ikke har afskåret sig selv fra muligheden for at score mål ved at overvurdere Liverpool i helt uhørt grad. Selv Burnley spillede en bedre kamp offensivt end Man. Utd..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0