Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GF4life
Det er lige før Zlatan bør bænkes i weekenden. Med Blind, Rojo og Darmian i defensiven har alle hold en fin chance imod os, så jeg har ikke nogen forventninger.
Skrevet af Inuk.
Martial.

Han har ansat Mourinho. Og nu vi er ved Mourinho, kan du nævne bare en spiller som Mourinho har gjort til en bedre spiller? Nej, alle, på nær enkelte det har holdt niveau, er blevet dårligere efter Mourinho er kommet til.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad har Woodward nu gjort udover at købe alle de spillere trænerne ville have og levere gode resultater på bundlinjen?

Simpelt... Han har famlet i blinde omkring det sportslige. Han har været nogenlunde lige så dygtig til det sportslige, som Darmian var på banen i aften.

Woodward som direktør er OK, hvis hans fokus er på økonomien. Som sportslig leder har han ikke lavet meget rigtigt. Købt alt for dyre spillere, som nogen gange kunne passe ind på holdet, alt for forskellige trænere, som måske kunne bruge enkelte af de spillere der var hentet året før af den forrige træner, og ikke mindst lagt alt for meget i hænderne på den siddende manager (f.eks. at lade Moyes skille sig af med nøglepersonnel i klubben, som havde kæmpe viden omkring processerne i klubben).
Det har været et langt forsøg, som ikke har fundet sporet.

Ind med en hjælpende hånd til ham til det sportslige (det økonomiske styrer han ret godt) - det kunne evt. være en Arnesen.
Skrevet af fedefynboen
Hvem mon Woodward rådfører sig med, når beslutninger om indkøb træffes?

Der er næppe megen hjælp at hente hos rodeo drengene.

Næh, mon ikke den gode Ferguson indkaldes til en kaffeslabberas eller to.

Og så er vi tilbage ved udgangspunktet for miseren.

Det var i Fergusons sidste tid at planløsheden og den håbløse indkøbspolitik begyndte.

Moyes blev ganske enkelt sat på en uriaspost, som han naturligvis ikke kunne overskue eller magte.

Hollænderen forsøgte, men fejlede da han ikke indså hvad klubbens DNA er. Han havde ellers i det mindste en plan.

Nu har man så investeret i en portugisisk notabilitet, som ikke synes at magte noget som helst.

Tju hej hvor det går. Pengene fosser ud af kassen og ind igen via alverdens tiltag, der intet med fodbold har at gøre.

Man tvinges til at hylde liberalismen.
Det er i det mindste underholdende.
Skriverkarlene har kronede dage og sælger som aldrig før.
Det gavner BNP siger de.

Når BNP stiger, bliver vi alle rigere hævdes det frejdigt.
Alle halser afsted for at være med på vognen.

Hvad skete der i grunden med eftertanken og omtanken.
Vi har en statsminister, der ofte kan citeres for at levere rettidig omhu.

Det er måske så som så med omhuen, og ligeledes med rettidigheden.

X-tra X-tra read all about it!!!

Titanic sejler om fem minutter og der er stadig ledige pladser.

Skulle nogen synes dette scenarie minder om United pt. så er det naturligvis helt forkert.
For her hersker ordnede forhold og vi er trods alt pæne mennesker.
At være pæn, det koster. Det ved vi alle.
Pænt tøj, ensartede slips, absolut politisk korrekte udtalelser fra alle.
Det er sgu rart at tilhøre eliten. Så er man da noget.

Var det fodbold vi kom fra?
Det er vist noget med den der rettidige omhu.
Skrevet af Fribytter
@ Fedefynboen

Red Issue mener at vide, at Ferguson er lodret uenig i Woodwards kommercielle tilgang til at skabe et succesfuldt fodboldhold.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jeg kan simpelthen ikke tage det her mere.. Hvis ikke Mou snart fatter at vi mangler den defensive motor, en rolle som kun en aldrene over the hill Carrick kan bestride så skal han afsættes.. Vi har ingen organisation, intet koncept, ingen plan b og vel knap nok en plan a.. Vil skide på om Woodie får to kæmpe stjerner yderligere til klubben i december vinduet hvis ikke vi får United mentaliteten, fighten, gnisten og spillere der bløder for klubben kan alt samnen være ligegyldigt..!!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af fedefynboen
Jeg kan naturligvis ikke vide om det er korrekt fribytter.

I en verden fuld af spin er sandheden ofte sørgeligt overset.

Den drukner som regel i undvigemanøvrer.

Det ville dog være rart hvis nogen bad disse imponerende tykhudede brugtvognssælgere om list substans.

Måske jeg tager fejl i forhold til Fergies rolle i alt det her.
Men starten på miseren, den kan han ikke spinne sig ud af.
Skrevet af Fribytter
@ fedefynboen

Red Issue skrev om uenigheden, da Van Gaal stadig var træner. Ferguson var ikke begejstret for Van Gaal, og han skulle have givet sine tidligere spillere lov til at kritisere Van Gaal i pressen. Da Mourinho så dukkede op som en mulig erstatning, bad Ferguson spillerne om at skrue ned for kritikken. Ferguson foretrak Van Gaal frem for Mourinho i følge Red Issue.

Woodward ville gerne tilknytte Mourinho, men havde betænkeligheder ved at fyre Van Gaal, da Woodward helst ikke ville have Man. Utd. til at fremstå som en svingdørsklub, og da han var bange for at miste Giggs og dermed den sidste tilknytning til (ud over Ferguson) Class of 92, som havde stor brandværdi ifølge Woodward.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af fedefynboen
Jaså, det er nyt for mig.
Følger ikke så meget med.

Man skal, synes jeg, huske på at Fergie var spindoktor for Moyes tiltræden

Ydermere skulle den stakkels Moyes trækkes med Fergies mangelfulde indkøb de sidste år.

Kunne vel give Fergie grund til lidt spin og som du siger til at forplumre vandene.

Ren brasso til glorien.
Skrevet af Fribytter
Ja, men det forklarer bare ikke modviljen imod Van Gaal og Mourinho. Men Ferguson spiller da spillet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det er stadig early days. At vi ikke kan mande os op i en EL-kamp, er jo ikke noget nyt fænomen. I 2012, hvor vi entrerede turneringen i februar, lykkedes det kun med hiv og sving at besejre Ajax, inden vi fik bøllebank af Athletic Bilbao.

Det er aldrig kønt at overvære Mourinho i modgangstider som nu. Men hans temmelig åbenhjertet kritik af holdet såvel som enkelte spillere er alligevel lidt overraskende for en træner, der har bygget sin karriere op på at samle sine hold som enheder - i både medgang og modgang.
Hans utallige krige med dommere, modstandere og myndigheder i både Spanien, Italien og England er jo ikke kun et udtryk for, at han er konfrontatorisk af natur, men i lige så høj grad at han altid har forsøgt at skærme sine spillere for kritik - uanset hvor dum han måtte se ud, når han gav dommeren ansvaret for et fortjent nederlag.
Eller sagt på en anden måde: Med de resultater, vi har hentet foreløbig, er det et mirakel, at der ikke har været flere kampe med dommere og modstandere.

Spørgsmålet er, hvad man skal udlede af det. Af alle de anker, man kunne have mod Mourinho, var den mest oplagte, at ingen vidste, hvad den bratte nedtur med Chelsea har sat sig af spor i ham. Ville han begynde at tvivle på de metoder, der havde bragt ham så langt? Og ville en ny spillerflok kaste sig betingelsesløst i armene på ham, som de gjorde det i Madrid, Inter og Chelsea?

Noget virker ude af balance. Kritikken af Shaw, Mkhitaryan m.fl ligner ikke Mourinho. Historierne om utilfredshed internt i truppen med hans team-management ligner heller ikke Mourinho fem måneder inde i hans regime. De vekslende startopstillinger og en famlende taktik ligner heller ikke Mourinho. Måden, vi taber på, ligner ham heller ikke. Vi fik tre gule kort i går - ét efter at være kommet bagud 0-2: hvis der er noget, man normalt kunne vide sig sikker på med Mourinhos hold, var det, at det aldrig gik stille for sig, når hans hold tabte.


Det har også været overraskende at se, at det har været spillere som Herrera og Mata, der har præsteret bedst. De er ikke typiske Mourinho-spillere - tværtimod virkede det mere oplagt, at de ville have sprudlet i Van Gaals rigide og possessionfikseret stil. Folk som Lingaard, Darmian, Smalling og Schneiderlin lignede på forhånd gode bud på spillere, der burde trives på et Mourinho-hold med fokus på disciplin og fysik.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Kravet er naturligvis en sejr søndag. Swansea har været dårlige, og Bob Bradley ligner et godt bud på den mest talentløse træneransættelse, siden Liverpool fiskede Hodgson i Fulham.
En ny landsholdspause kommer ekstremt ubelejligt. Det er for klubben 14 spildte dage, hvor flertallet af spillerne er væk, og hvor det er umuligt at planlægge frem mod de kommende. Mourinho har brug for at finde sin startellever snart, hvis ikke han vil begå de samme fejl som først Moyes og siden Van Gaal.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kan vi ikke bare gøre som i FM, og loade det savegame vi lavede i 2013, da Ferguson stoppede, og lægge en rigtig strategi, fremfor at prøve at få enkelt personer til at passe ind i den strategi der var lagt, og derefter tilrette materialet efter de enkeltpersoner.
Skrevet af GF4life
Jeg håber personligt at Mourinho bare kan få ro nu til at bygge holdet op. Det største problem er for mig at der ikke er kommet den leder ind på holdet som svinger taktstokken. Jeg husker at vi i en lang periode forsøgte at hente Strootman eller Marchisio. Den plads, arvtager for Carrick mangler åbenlyst. Måske Blind faktisk er det bedste bud, omend jeg ikke kender hans lederevner. Taktisk er han dog en klog spiller med overblik.
Skrevet af Inuk.
Det største problem er for mig at der ikke er kommet den leder ind på holdet som svinger taktstokken.

Det største problem er at Mourinho har hentet verdenstjerner som Pogba og Zlatan og ikke formået at bringe holdet tilbage til toppen af Premier League. Hvis det er tid og ro han vil have så skulle han netop IKKE have hentet nogen og istedet bygget videre på holdet og dets nøglespillere der vandt FA Cuppen sidste sæson.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Stategiløsheden er udtalt.
Det samme kan velsagtens siges om truppens interne hierarki.

Der er næppe nogen der betvivler Zlatans evner i truppen, så han vil givet presse sig på som offensiv styrmand.
Det samme har Rooney forsøgt, men har måttet strække gevær.
Ind kommer en overbetalt, men knapt udviklet type som Pogba, der helt tydeligt har et brændende ønske om at bevise sit værd. Men at forvente at han skal kunne "sætte spillet" offensivt er utopi.

Den defensive styrmand savnes, både i spillet fra midten og fra målmand.
De Geas kvaliteter til trods er han jo ikke nogen Schmeichel i forhold til at dirigere det nære forsvar.

En Roy Keane type findes ikke i truppen. Herrera kommer vel nærmest, men er inferiør både som offensiv dirigent og som indpisker.
Så er der Carrick og Schweini tilbage, som begge har gode distributøregenskaber. Af disse synes Carrick lidt "over the hill" og måske gælder det samme for Schweini.

Er Mourinho den gode manager, som han givet gerne selv vil give udtryk for, så sikrer han dette hierarki pronto ved opstart.

Det har han forsømt eller ikke evnet.

Når han så i tilgift er en blegt-og-mirakel manager, som han vel altid har været, så er der intet han kan hænge sin hat på.

Zlatan og Rooney leverer ikke og har derfor ikke den fornødne tillid i spillet.
De unge i front savner tydeligvis managerens overbevisning.
Carrick og især Schweini har været holdt ude i nu snart en halvsæson.

De Gea savner at være vokal og styre det nære forsvar.

Resultatet er at alle er frustrerede. Ingen forstår løbemønstre hverken offensivt eller defensivt.
Ingen styrer noget som helst.

Er det en god managers arbejde?

Og ansættelsen af omtalte manager bærer alle kendetegnene på blegt-og-mirakel manøvrer fra Woodwards side.

Der er velsagtens kun en løsning.
Ud med Woodward og samme vej med portugiseren.

Ansæt derpå en manager med et klart strategisk udtryk som tilgodeser Uniteds DNA. Og giv ham derpå den fornødne tid som også Fergie fik i starten.
Og som kan trumfe egoerne i truppen.

Nogen oplagt kandidat ser jeg ikke lige, men mon ikke han (eller hun) findes.
Måske en Koemann. Det handler om bevidst scouting, baseret på strategi - ikke mere blegt-og-mirakler eller hovsa/lappeløsninger.

Ja det vil forøge den øjeblikkelige kaotiske situation i en periode. Ja, det vil koste flere penge. Men er der nogen vej uden om?

Jeg tager gerne en sæson eller to med svingende resultater, forudsat at forudsætningerne peger fremad. Det billede tegner sig absolut ikke for nuværende.

Det er vel fortsat scenariet i vor klub.
Det er sgu lige til at blive religiøs af.

Skrevet af GF4life
Inuk: Men ingen af de to er defensive midtbanespillere som kan sætte spillet. Både Pogba og Zlatan er individuelister som har behov for at andre styrer organisationen. Schweinsteiger er desværre alt for ofte skadet, for langsom og gammel til at det kan være ham. Carrick har alderen imod sig så en yngre spiller er nødvendig. Jeg ser umiddelbart blind som bedste bud, i sær hvis Mou ville skifte til en 4-3-3, som er det vi har holdet til.
Skrevet af fedefynboen
Ja Blind er også en mulighed på den plads og ville især have været, var han blevet tildelt den rolle fra sæsonstart.

Uden at vide det tror jeg dog at han savner lederinstinktet lidt og vil ikke kunne hævde positionen i forhold til eksempelvis Pogba. Med mindre en tydelig manager dikterer det skal være så.

Jeg ser fortsat Schweini som bedste bud pt. men måske er han over the hill
Skrevet af fedefynboen
Jeg kunne godt forestille mig en 3-5-2 opstilling.

De to stærke + blind bagved

Schweini styrer som 6´er og Pogba´s til tider bizarre indfald kan måske ad den vej forhindres i at skabe kaos bagude.

Herrera kunne være bien der arbejder stenhårdt omkring Schweini og garderer primært.

Fremme ville Zlatan måske kunne profitere af en hurtig, arbejdsom mand tæt ved sig. Det ville heller ikke skade om han blev lidt mindre stationær.

Peruvianeren kunne bruge sine mange kræfter en smule anderledes end nu og ville kunne yde større bidrag til holdet end som isoleret back.

Alt dette plus tydeligheden fremkaldt 2 boldspillere bagerst på midten ville måske endelig frisætte Shaw, som i den grad trænger til lidt nye vinde.

Så er der ikke mange pladser tilbage at fordele, men det er her den største konkurrence skal udspille sig og det kan måske skærpe yderligere.

Flere spillere ville kunne profitere af den anderledes plads og de andre vinkler, der vil skabes. Jeg tænker her ikke mindst på Mata og Martial.

Fellaini kunne fortsat være plan B i en fremskudt position hvor han ikke kan lave for mange ulykker.

Martial og hollænderen kunne få en direkte duel om pladsen ude til venstre. Det vil give sidstnævnte kortere vej for at bevise at han kan bruges og dermed skærpe interessen

Sidst men ikke mindst ville færre spillere være presset i spillet når der skal løbes om muligt endnu mere.

Hvorvidt Mourinho tør en sådan omstilling er nok meget tvivlsomt, men spillermaterialet just nu kunne vel indbyde til en sådan gameplan.

Altså van Gaal bold bagfra parret med en langt mere offensiv tilgang og direkte spil.

Det ville jeg gerne se.
Skrevet af Inuk.
Van Gaals direkte tilgang til spillet er prøvet. Ingen af de etablerede spillere fatter nul og en fis om hvordan de skulle gribe kampen an. Resultatet blev en gang boldtrilleri fra side til side fordi Van Gaals direkte taktik tilsydenladene er for kompleks for midtbanegenier som Fellaini og Herrera. Kun i meget få kampe, og i få meget perioder, så vi holdet spille som det legendariske Ajax hold fra midthalvfemserne der fejede alt modstand af banen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0