Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inferno
Haha. Ok
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af GF4life
Så længe det ikke er Clattenburg. Uden tvivl den dygtigste dommer, men hans sympatier skinner lidt for tydeligt igennem.
Skrevet af StretfordEnd95
Det kan virke ufatteligt, at 3 forskellige United-managers har haft så godt et øje til Fellaini, når majoriteten af tilhængerne ikke kan udstå ham. Jeg er med på, at han er blevet gjort til syndebuk for Moyes-tiden, men jeg kan simpelthen ikke se, hvordan han kan have en rolle på et hold, der skal spille med om mesterskabet. Forlængelsen af kontrakten må dog være et klart tegn på, at Mourinho ønsker at beholde ham på det hold, der skal spille med om titlen - hvis ikke i år, så i hvert fald næste år.

Med Schneiderlin på vej ud af døren er der allerede en masse skriverier om, hvem der skal erstatte ham. Flere medier skriver om Bakayoko fra Monaco. Jeg har kun set lidt Monaco i Champions League i år, men har derudover set lidt klip af ham, og han ser altså enormt spændende ud. En rigtig "destroyer", der vinder rigtigt mange bolde på midten. Præcis den type, vi ikke har haft i nogle år og den rolle, som Fellaini og Schneiderlin ikke har formået at udfylde. Det virker dog til, at især Chelsea også er interesseret i ham. Mourinho gør hvad han kan for at understrege, at vi ikke kommer til at købe nogen spillere i dette vindue, men man kan jo aldrig rigtigt regne med ham. Han erklærede også Chelsea transfervindue for overstået i Chelsea i 2013 og hapsede derefter Willian for næsten af Spurs. Hvis Chelsea eller City rykker på Bakayoko i dette vindue, kan jeg ikke forestille mig, at han bare ser til.

Skrevet af Acheron 3
Forlængelsen undrede også mig, men klubben kan jo også have valgt at gøre det for at presse prisen på ham op hvis/når der kommer bud på ham til sommer.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Røret
Jeg tror at Fellaini forlængelsen skal ses i det lys, at han har nogle spidskompetencer som ingen andre midtbanespillere i truppen(måske ligaen) besidder.

Synes det er en ok forlængelse, han har helt klart noget at byde ind med, som til nøds kan anvendes.
Vil gerne tilføje, at jeg ikke ser ham som en mand i startelleveren og jeg finder ham også irriterende med de høje albuer og klodsede bevægelser til tider. Pengene kunne godt anvendes bedre, men han er et fint alternativ.
Skrevet af Acheron 3
Spidskompetence = albuer?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af uden_benskinner
forlængelsen med fellaini kan kun handle om én ting: at mourinho ønsker at bevare en balance mellem de hurtige letvægtsfrontløbere og så de mere stationære og tunge typer med en overvejende fysisk tilgang til spillet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Yildis
@Uden_Benskinner:

Ja, det er en fin overvejelse.

Det kan nu også handle om, man i forvejen har en del midtbanespillere, der er på vej ud: Schneiderlin, Schweinsteiger og på sigt Carrick. Derfor kan det give mening at fastholde Fellaini for at bevare en kontinuitet.

Derudover har der også været forlydender om kinesisk interesse. Og i så fald kunne en forlængelse være med til at sikre en indkomst, hvis Fellaini har en kontrakt, han skal købes fri af.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Røret
Acheron er i det hunoristiske hjørne :)

Fine pointer uden_benskinner og Yildis, det er nok en blanding af alle elementerne: hans spidskompetencer(fysik/luftstyrke) og et håb om kontinuitet.

Tror dog ikke pengene fra en evt. kinesisk klub eller lignende har spillet en rolle.

Edit: Vil også gerne have balance-problematikken som uden_benskinner nævner med i årsagen til forlængelsen.
Skrevet af Toggle
Seriøst - vinder han virkelig så mange hovedstødsdueller som folk gør det til? Jeg synes man op til flere gange ser ham tabe dueller han burde vinde. Derudover er han jo bare en elefant på en fodboldbane der ikke formår at slå fremadrettede afleveringer.

Vi har lige solgt Schneiderlin og forlænget med Fellaini...det er jo helt sort det her...
LUHG
Skrevet af Yildis
Rygter om €30 mio. for Bakayoko fra Monaco som erstatning for Schneiderlin. Er der nogle følgere af fransk fodbold, der kan give sit besyv med her? Vil han være et godt køb?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
https://www.youtube.com/watch?v=9I5WsgJYtDE

Efter at have set denne video fra Scoutnation er jeg meget positivt stemt. Den viser selvfølgelig ikke det fulde billede og tager jo udgangspunkt i de bedste situationer for ham.

Men han lader til at have hele pakken, synes jeg. Fylder meget defensivt, god til at komme ind på kroppen af modstanderen og stjæle eller prikke bolden. Relativt høj og god med hovedet. God til at vende med bolden, og fine temposkift samt skift mellem korte og lange pasninger, som i øvrigt slås ret præcist. Ligner en ledertype, som har masser af initiativ og gerne fører bolden frem.

Der er dog flere gange, jeg godt mener, han kan slippe kuglen lidt før, men det er så bagateller i det store billede. Og så minder han mig i kropsbygning og bevægelser om Matuidi fra PSG.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af GF4life
Så hellere ham her: https://youtu.be/9Wo9q6eo4cw

Vi kan lige så godt bruge lidt flere penge, og så få en som virkelig gør en forskel fra dag ét.
Skrevet af Yildis
Kondogbia er så absolut en talentfuld spiller, som vel havde nogenlunde samme profil som Bakayoko, da han skiftede fra Monaco til Inter i sin tid. Der var også rygter om United dengang...

Nu følger jeg ikke Serie A så tæt, men jeg skulle mene, at han var været en del ude af holdet og har modtaget kritik for sin attitude mv. Så umiddelbart har jeg en ret skidt mavefornemmelse i forhold til Kondogbia.

Der er også kun halvandet års forskel på de to, så om den ene eller den anden kan gøre en forskel fra dag ét, er vel ikke helt til at sige.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bakayoko virker som en rigtigt spændende spiller. Han er stærk i duellerne og dækker et stort område på banen. Jeg tror dog Mr. Woodward skal forvente konkurrence om Bakayokos underskrift, da både Chelsea og City også kædes sammen med ham. Hvis United får held med at lokke ham til, kan han forhåbentligt udfylde de sko, som viste sig at være for store til Schneiderlin.

---

I morgen bliver en stor kamp. Med en sejr kan United virkelig begynde at lukke hullet til top-4 for alvor, selvom det stadig ikke bliver til avancement i tabellen ift. placeringen.

Jeg regner med at se følgende startopstilling i morgen:

De Gea;
Valencia, Jones, Rojo, Blind;
Herrera, Carrick;
Mata, Pogba, Mhki;
Zlatan

Ift. midterforsvaret er det efterhånden helt vanvittigt, at Jones og Rojo er det mest solide makkerpar. Smalling har været for usikker i de kampe, han har spillet og når Liverpool ikke kommer til at true os i luftspillet, er der ingen grund til at spille med Smalling i stedet for Rojo. Rojos lange afleveringer er som regel ganske præcise og det kan sammen med Blinds overblik vise sig at være vigtigt ift. Liverpools høje pres. Der er en vis risiko for, at Blind bliver overløbet af Liverpools højre side, men jeg stoler mere på ham, end jeg gør på Darmian mht. at spille sig ud af et højt pres.

Det kan lige så godt være Martial eller Rashford, der starter på en af kanterne, men jeg synes det ville være synd at udelade en af sæsonens bedste spillere (Mata) fra startopstillingen. Vi kommer alligevel ikke til at løbe Liverpool over ende. Forhåbentligt kan Valencia give Milner sit at se til.
Skrevet af Toggle
Jeg glæder mig også som et lille barn gør det til juleaften mht kampen imorgen.
Jeg forventer dog at se darmian spille fremfor blind netop pga farten. Det ville være for dumt at gøre andet - specielt set i lyset af at mourinho også er kendt for sin kynisme og dermed også skal tage højde for sin defensive tilgang til trods for hjemmebane. Men i øvrigt er shaw ikke blevet klar? Derudover tror jeg mere på mkhitaryan på hø kant og martial på ve set på formkurven de seneste uger. Så min opstilling ville være
DDG
Valencia, jones, rojo, darmian (shaw)
herrera carrick
mkhitaryan pogba martial
zlatan

Når vi skal tale om gode diskussionsemner sad jeg netop og kiggede på physioroom. Det er godt nok bemærkelsesværdigt hvor mange skader vi havde under moyes og LvG og sammenligner med mourinho - tilfældigt? I think not...

Vi kan lige så godt bruge lidt flere penge, og så få en som virkelig gør en forskel fra dag ét.
Vi kan ligeså godt lade vær med at bruge penge og satse på ham her i stedet for. Han gør garanteret også en positiv forskel fra dag 1 og så er det aldrig dårligt at have en spiller fra ajaxskolen på 6eren.
https://www.youtube.com/watch?v=mDU2DJYDxkA
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jo, Shaw er ikke længere skadet og træner med, men mon ikke de vil sluse ham ind yderst forsigtigt denne gang. Under alle omstændigheder er han i hvert fald ikke i kamptruppen til i morgen :-)

Det bliver spændende at se startopstillingen i morgen, Toggle. Allerede der får vi nogle svar på, hvordan Mourinho vil gribe kampen an.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Toggle kaldte startopstillingen:

De Gea;
Valencia, Jones, Rojo, Darmian;
Herrera, Carrick, Pogba;
Mhki, Ibra, Martial;

Der er altså nogle spændende dueller for os offensivt. Martial overfor Arnold, Mhki over for Milner, Zlatan overfor Klavan og Lovren.
Skrevet af GF4life
Meget kommer an på defensiven, LFC lurer på kontra. Offensivt bør Henrik, Zlatan og Martial til gengæld skabe en del muligheder.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pogba mod Henderson bliver naturligvis også afgørende. På Anfield blev Pogba lukket ganske pænt ned af Henderson, så det skal vi gerne undgå i dag.
annonce
0