Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GF4life
Det kunne være sjovt hvis vi i en kamp stillede med det hurtiste hold vi kunne, samtidig med at det var teknisk stærke førsteholdspillere naturligvis:

----De Gea
Valencia-Bailey-Rojo-Shaw
----Pogba-Herrera
Henrik----Mata----Rashford
----------Martial

Sådan en opstilling ville være dynamisk :)
Skrevet af GF4life
Han er nu meget god Fellaini når modstandere pakker sig.
Skrevet af uden_benskinner
fellaini er ofte god mod mindre gode hold, mod de gode hold blir han reduceret til et potentielt rødt kort.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fint indlæg af Schweini også. Han blev bedre mod slutningen af halvlegen og ser noget lettere ud end sidst.
Martial har ikke ligefrem spillet sig tættere på holdet mod Hull og Shaw har vel heller ikke været mere end "okay". Han er så til gengæld så heldig, at der ikke rigtigt er nogen, der imponerer på venstre back, så der skal ikke så meget til at spille sig i startopstillingen.
Skrevet af uden_benskinner
en god dag på kontoret, gad vide om schweini igen snart efter et mål og en fin assist. rooney skuffer ved ikke at komme til flere scoringschancer mod et så ringe hold. martial virker til at have fået et mindre knæk på selvtilliden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Det er svært at drage nogen som helst konklusion af dagens kamp
dertil var Wigan alt for svage

men måske alligevel en
Fellaini er brugbar som plan B, men som 6´er er han håbløs
selv ikke mod lille Wigan satte han mange fødder rigtigt

fra min ungdom husker jeg at vi ofte grinede af Henning Munk Jensen
indehaver af landskamprekorden i en række år
men han var håbløs som boldspiller og Fellaini er på nogenlunde samme niveau
Fellaini kunne vel knap dominere i en serie 2 kamp
bortset selvfølgelig fra detaljen med hovedspillet

personlig synes jeg han er en skændsel i den røde trøje
også selv om han scorer vigtige mål
det er tåkrummende at se ham spille, ganske enkelt
Skrevet af Foxy
Han er et omvandrende frispark... ikke en skid andet. Manden er jo end ikke en force som 10´er som vi så i hans Everton tid.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(260021200206)
problemet med blind på 6´eren er bare at han ikke har samme defensive overblik og placeringsevne som Carrick og så er han næsten lige så langsom.. Ja han kan lægge nogle fine bolde i dybden og er generelt en god playmaker men han er ikke et defensivt anker som samtidig er i stand til at opsætte angreb og kontrollere kampe. Synes mere man skulle prøve ham længere fremme.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Mainy
Hvem er foretrukket i det centrale forsvar for United?

Bailly er vel den mest sikre, men er klar til at spille for fuld blæs allerede i morgen?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Sten_H
Bailly spillede ca 1 time på jeres U/23 hold i går aftes. Han blev udskiftet efter at have fået skrub på den ene fod. At han spillede for reserverne gør at jeg ikke tror han spiller.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af GF4life
Jeg tror heller ikke på Bailey lige med det første. Smalling, Jones og Rojo er alle foran lige pt. "If it ain´t broken don´t fix it".
Skrevet af Toggle
Ærgerligt at fodboldkampene idag varer 90minutter. Ville ellers være fint for os hvis de alle blev fløjtet af efter de 60min.
Jeg tror også mest på at Smalling, Jones og Rojo er at foretrække foran Bailly. Husk også på at Bailly kun er 22, så han skal ikke bruges konstant så tror jeg nemlig at han ryger ind i en del skader som vi årenes løb har set bl.a. Smalling og Jones have. Lad manden få nogle kampe fra bænken så han får lov at restituere sin krop en smule !
LUHG
Skrevet af GF4life
Så er der forsinkede julegaver her i aften, nu må vi håbe vi åbner dem i morgen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, hvis vi vinder i morgen, er der kun 3 points op til 2. Pladsen.

Mon ikke Bailly får lov til at vikariere for Valencia igennem foråret.
Skrevet af han_solo
Kampene i aften kunne nærmest ikke være endt bedre, men kender man United de senere år, så skal de sgu nok smide det hele på gulvet når chancen byder sig!

Og for at joine debatten, så burde Jones og Rojo stadig være først i køen, men Smalling ligner en spiller hvis form styrtdykker.. Han er så usikker på bolden, at det skaber et kæmpe uro bag i.
UTD
Skrevet af Slettet(100838201910)
Bailly spillede ganske rigtigt for reserverne og blev udskiftet efter en time, men Mourinho har bekræftet, at han er fit til at spille i dag. Om han gør det, er selvfølgelig ikke givet, men jeg er meget uenig i, at Bailly skulle være 4. valg til midterforsvaret bag Smalling, Jones og Rojo.

Smalling har været en kæmpe skuffelse for mig i denne sæson, og jeg ser ham faktisk som den ringeste af de 4 ud fra nuværende form. Han virker usikker og den slags smitter altså i et forsvar - Jones har også set langt mere usikker ud, når han har spillet med Smalling end med Rojo. "If it ain´t broken, don´t fix it" holder ganske enkelt ikke her, for Smalling har i den grad set broken ud - både før og efter han tåskade.

Hvem der så er de foretrukne af Bailly, Jones og Rojo, synes jeg er svært at svare på. Det er heller ikke sikkert, det er nødvendigt at give et entydigt svar, for der bliver helt sikkert brug for rotation med vores kampprogram in mente. Skulle han stille med sit stærkeste forsvar, så tror jeg ærlig talt, Mourinho ville vælge Bailly og Rojo. De kan kommunikere uden problemer og de komplimenterer hinanden godt. Bailly er lynhurtig og duelstærk, og Rojo er uden tvivl den teknisk stærkeste af de 4 midterforsvarer og slår faktisk nogle gode bolde frem i banen, når han får lov at føre bolden frem. Personligt er jeg lidt bekymret for hans tendens til hasarderede tacklinger, men det virker ikke til at Mourinho har ladet den slags have indflydelse på hans spilletid.

Til kampen i aften har Mourinho bekræftet, at Valencia, Pogba, Mkhi og Zlatan starter, mens Martial må sidde på bænken i denne omgang. I så fald er der vel reelt kun spørgsmålstegn ved venstre back og hvorvidt han skal spille med Rooney eller Carrick.

Spiller han med Carrick bliver det en 4-3-3 og med Rooney bliver det en 4-2-3-1.

Personligt ville jeg dog håbe, at han prøvede følgende opstilling:

De Gea;
Valencia, Jones, Rojo, Blind;
Herrera;
Mkhi, Mata, Pogba, Rashford;
Ibrahimovic;

Vi må forvente, at Hull kommer til at pakke sig, og der har vi brug for mellemrumsspillerne som Mkhi og Mata. Vi har også brug for spillerne, der kan finde dem i mellemrummene og her er Blind og Herrera nøglerne, mens Valencia og Rashford skaber bredden på kanterne. Zlatan er Zlatan og Pogba i en fri rolle - gerne hvor han holder det simpelt, for det er han uden tvivl bedst til.
Skrevet af GF4life
LaPioche: Så du kampen mod Wigan hvor Smalling var bedste defensive spiller? I aften handler det om hvem som er klar og spillet ind på holdet, der er Bailey fjerde valg. Der kommer rigeligt med kampe til at vi får brug for alle, men nu handler det om at vælge sikkert, og udnytte vores konkurrenters pointtab.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så du kampen mod Wigan hvor Smalling var bedste defensive spiller? I aften handler det om hvem som er klar og spillet ind på holdet, der er Bailey fjerde valg. Der kommer rigeligt med kampe til at vi får brug for alle, men nu handler det om at vælge sikkert, og udnytte vores konkurrenters pointtab.

Det var Wigan - det er ærlig talt ikke en reel styrkeprøve, især fordi de ikke kom noget offensivt. De ligger altså helt i bunden af Championship. Hvad med alle de andre kampe, f.eks. mod Hull hvor vi tabte 2-1? Der var han den ringeste forsvarsspiller. Det er da en noget mere relevant kamp at tage udgangspunkt i.

Jeg ville også foretrække at lade Bailly sidde over i dag og lade Jones og Rojo starte, men jeg kan på ingen måde se, at Smalling skulle stå foran Bailly i køen til spilletid. På ingen måde. De er langt hen af vejen samme type spiller, men Bailly er hurtigere, teknisk bedre og bliver stort set aldrig fanget ud af position. Han giver sikkerhed og ro. Det gør Smalling ikke, og hans eneste reelle fordel overfor Bailly er vel hovedspillet.
Skrevet af Røret
Jeg tror GF4 har ret i forhold til Bailly, desuden mener jeg også, at vores stærkeste midterforsvar må være Jones og Rojo.
Man kan i mine øjne nu også sætte mange lighedstegn med Jones og Bailly, så din (LaPioche) tankegang er ikke noget jeg er helt uenig i.

På sigt er der ingen der kan spå, hvem der tager de to pladser(bare se på den nuværende situaiton med Jones og Rojo).
Skrevet af Inuk.
Spiller han med Carrick bliver det en 4-3-3 og med Rooney bliver det en 4-2-3-1.

Personligt ville jeg dog håbe, at han prøvede følgende opstilling:

De Gea;
Valencia, Jones, Rojo, Blind;
Herrera;
Mkhi, Mata, Pogba, Rashford;
Ibrahimovic;


Hvad med at Rooney og Carrick, de 2 mest vindene og erfarne spillere i truppen spillede på samme tid?

Bare en klassisk 442. Zlatan og Rooney i angrebet, Carrick og Pogba centralt og 2 spillere der kan føre bolden frem på hver sin fløj.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0