Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af #GGMU!
Du kan jo ikke sige shaw er vital når han nærmest ikke har spillet i denne sæson ;-)
Skrevet af haraltidret
Zlatan king of Manchester.
Skrevet af Slettet(260021200206)
lad os så få det sidste og få den kamp afgjort!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af uden_benskinner
det man vil huske denne finale for, er mourinho´s nonchalance efter sejren, står og kigger blasert som om han høfligt er taget med sin kone til en gang hestemilitærdressur i dresden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
uden_benskinner

Mou er så umådeligt fokuseret på sig selv altid, at det gi´r myrekryb
for ham er Mou hele verden
på mig virker han ofte som en 6års dreng, der siger
se mig!

herudover var der ikke meget for ham at være stolt af i dag
holdet spillede som en pose nødder, hans dyre indkøb (Pogba) var tæt på at være et problem frem en hjælp og vel kun de Gea (som vanligt) levede op til anstændig standard

havde det ikke været for Zlatan og at Herrera blev så træt at han så sig nødsaget til at "stå en fløj", var resultatet nok ikke gået "vores" vej
Southampton var det bedste hold
Skrevet af forzainter213
jeg syntes i skal se hvordan de fejre trofæet et par gange og et par gange til hehe


CHAMPIONS GLÆDEN KAN MAN IKKE TAGE HAHAHAH !
Skrevet af uden_benskinner
i mine øjne er pogba kun to et halv håndtegn fra at være lige så utålelig som balotelli.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Ufortjent. Pinlig optræden. Pogba er - ja, rædsom. Mata var væk. Jesse var væk. Herrera var virkelig ikke god. Rojo? Sælg ham, hvis man kan få penge for ham.

Tillykke til Zlatan
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Mr. Pink

Man kan ikke sige du rutter med ordene hehe
men det er sgu svært at være uenig

listen over dårlige præstationer i dag, var dog længere end din
Martial, Valencia, Smalling og Bailly må inkluderes

hvad vi så var et hold helt uden styring
de spillede på blegt og mirakler
fraværet af styring af opspil var også årsagen til at de forreste løb rundt som hovedløse kyllinger og at Mata aldrig kom ind i kampen

det var en jammer at overvære og top 4 synes uendeligt langt væk lige nu
havde det ikke været for Zlatan........

det værste var næsten at man kunne tvivle på om Carricks eller Blinds tilstedeværelse fra start havde gjort en forskel.
den måde Pogba ville profilere sig selv på hører ikke hjemme i United
Ikke efter min mening
Skrevet af Regsa
Jeg synes, at folk herinde skal slappe lidt af. Jeg forstår slet ikke at Pogba kritiseres så voldsomt, men det virker til bare at være standardreaktionen, når holdet spiller dårligt. Så er det dyre Pogbas skyld.

Selvfølgelig spillede vi ikke nogen god kamp. Jeg synes dog det er forfriskende at holdet, for en gangs skyld, viser noget kynisme. Det man bør tage med fra kampen i går er resultatet. Soton spiller en rigtig god kamp og jeg tror de kunne have givet de fleste hold kamp til stregen. De har trods alt også haft 14 dage til at forberede sig på kampen i går, som er deres vigtigste kamp i sæsonen. I mellemtiden har vi spillet tre kampe. Soton var i hvert fald sat bedre op til kampen end os, men det behøver selvfølgelig ikke alene skyldes forberedningstiden.
Skrevet af fedefynboen
Regsa

Forberedelsestid kan være guld værd
Spillerne kan være uden skavanker og friske

Men intet er så godt for et hold, som at være i en stime
og den slags kræver kampe og sejre

det har United haft, i al fald delvis, på det seneste
og alt andet lige burde det kunne ses på spillet

men det kunne det ikke
hvorfor så ikke det?
fordi styring var helt fraværende, efter min mening
netop på grund af de mange kampe, burde styring være implementeret

3 grunde vil jeg anføre som problemet
fraværet af spilstyrer(e) bagude
Pogbas insisteren på at ville hvad han ikke kan
og Mous mandskabsbehandling/casting

det har altså absolut intet med Pogbas indkøbspris at gøre
men udelukkende med attitude og tilgang

PS! Hvis du nærlæser denne tråd, vil du se at kritikken af disse fænomener ikke er ny og såmænd også har været der i perioder hvor spillet var bedre end i går.
min (og måske andres) reaktion kan ses som standard
men det er nok fordi problemstillingen har været der det meste af sæsonen
så bliver det standard
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg må ærlig talt erklære mig enig med Regsa. Langt hen af vejen virker kritikken af Pogba usaglig og det kan da være ligegyldigt hvor mange (og grimme) frisurer han har, hvor mange emojies han har fået tildelt osv. Han var ikke god i går, men han var hverken værre eller bedre end resten af holdet. Jeg synes også han var med til at vende det i anden halvleg, hvor vi trods alt fik skabt en mere lige kamp efterhånden som minutterne gik. Han havde held til at slippe igennem Saints´ høje pres mere end én gang.

Den måde Pogba ville profilere sig selv på hører ikke hjemme i United

Det her er virkelig et oprigtigt spørgsmål, for jeg kan bestemt ikke se, hvad du mener. På hvilken måde mener du Pogba "profilerede" sig på banen i går?
Skrevet af fedefynboen
Svar til LaPioche

I størstedelen af kampen var Pogba udelukkende offensivt tænkende
som sagde han - giv mig bolden, så skal jeg....
han var direkte lad i defensiven og gjorde intet for at hjælpe holdkammeraterne

han søgte, indrømmet det er selvfølgelig subjektivt, hele tiden at lede og fordele spillet, hvilket oftest betyder enten en lang bold til Zlatan, eller roteren om sig selv, fordi overblikket manglede

Pogba kunne være endog rigtig god, hvis han castede sig selv rigtigt, eller hvis Mou gjorde.
Hans primære force og måske bedst i verden til det, er at søge penetrerende løb gennem kæderne med eller uden bold og derigennem finde vej til afslutning eller assist.
For at det skal kunne virke, må han nødvendigvis lade andre styre spillet og koncentrere sig om at løbe i huller og først når rigtig situation opstår, overtage styring.

men han insisterer på at ville det hele offensivt, inklusive at være spilstyrer og viser med sin lade adfærd utilstrækkelig respekt for holdet

håber det forekommer sagligt og jeg kan tilføje at hans frisure eller andet er komplet uinteressant

du nævner at det var lidt bedre i anden halvleg og jeg er enig
det skyldes, efter min mening, tilstedeværelsen af Carrick og hans boldfordeling bagfra
Pogba kunne derfor lave indslag i en sammenhæng og ikke som hovedregel

Vedr. min holdning til at Pogbas attitude er United uværdig, så skal det ses i lyset af hans spilmæssige profilering og tilsyneladende fravær af respekt for holdet, som værende større end nogen enkelt spiller.
Skrevet af GF4life
fede: Jeg er ikke decideret uenig om at han var sådan i går, men det sker når Lindgard placeres foran. Pogba er trods alt ti gange bedre til at fordele spillet end Lindgard. Havde Henrik ligget foran Pogba, så var det ikke sket. Endelig synes jeg Pogba blev bedre i anden halvleg efter Carrick kom ind, og Lindgard røg på kanten. Både Pogba og især Martial mangler den sidste selvtillid, og følgende sikkerhed i spillet. De mange kampe med forskellige lineups spiller givetvis også en rolle i den henseende.
Skrevet af Mr. Pink
Pogba var klart bedre da Carrick kom på banen. Vi kan altså konkludere, at United er afhængige af to spillere, der tilsammen er over 70 år.

Jeg kigger overhovedet ikke på Pogbas pris, når jeg gentagne gange korser mig pga hans spil. Pogba er langlemmet og høj, men lunter rundt som en doven Fellaini og virker til, at han spiller strandfodbold med sine homies nær Saint Tropez. Der er stort set ingen vildskab at spore, med mindre han får et indkast imod sig, ja, så bliver han vred.

(Min "teori" om typer a la Pogba:

Pogba tror, som så mange andre spillere, at man helst skal være cool, mens man spiller bold. Man må ikke agere i et vildt raseri-løb uden bold, for det trækker ned på coolhedsfaktoreren. Jeg har set dette fænomen lige fra serie 6, over serie 2 til Superligaen (tilskuer) og naturligvis også hos de helt store stjerner. Blandt visse fodboldspillere, er der en opfattelse af, at man først og fremmest skal agere cool, og mister man bolden, så jagter man den ikke, men skælder i stedet ud. Faktisk skal man helst ikke løbe hurtigt, kaste sig ned, blive beskidt eller lignende, og hvis man kan gå bolden i mål, mens man har snydt tre spillere, så er det klart, det ultimative. Så skal man i øvrigt heller ikke juble efterfølgende, for det var da en selvfølge, at man lavede sådan et mål. Keane han jagtede bolden (og manden), hvis han tabte dem, og skældte su ud bagefter. Ser man Pogba gøre det?
Zlatan er ikke bleg for at jagte og figthe, selvom han er een af de mest cool og "arrogante" spillere man kan forstille sig. Pogba? Han lunter rundt og laver langsomme aflveringer. Laver et lækkert træk midt på banen - med stor risiko for at miste den, men han får da til tider frispark i den forbindelse. Attituden er bare imod ham. Fantastisk talent, men en ugidelig, lad og alt for "cool" attitude)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
pogbas problem kunne synes, at han i sin iver for at please sit eget velfriserede ego mere fremstår som et utilregneligt bandemedlem, hvor attituden med ikke at overanstrenge sig virker fremherskende. pogba lunter rundt som det passer ham, har hverken travlt i defensiven eller offensiven, men ta´r nonchalant tingene som de kommer. med den position som pogba pt. spiller så skal arbejdsraseri og loyalt holdarbejde komme først uanset hvad, men lige nu virker det mest som om han spiller for sig selv, for sit eget velfriserede brand - og måske lidt for succeszlatan også. det er bare ikke godt nok i længden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Enig mht. Pogba. Han manger i høj grad konsistens i sit spil.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Ja, så er den vist på plads!

Pogba må finde en anden attitude, eller Mou må gøre det for ham.
Mon ikke en tur på bænken i en vigtig kamp, kan anspore det uomtvistelige talent med den ufærdige adfærd.

Største problem ved det er at Mous attitude desværre er nært beslægtet med Pogbas og at han altid har "hængt sin hat" på de som tiltager sig rettigheder.

Som Mr. Pink ganske rigtigt anfører, kunne begge d´herrer godt bruge lidt tid på at studere Zlatan. Som har mange af de samme kedelige tendenser og har indset at de bare ikke rækker, når man er holdspiller.

Al respekt til Zlatan for det attitudeskift, nu må vi se om de to andre drengerøve magter det samme (i fald de har kapacitet til at indse hvordan tingene hænger sammen)

Måske en genansættelse af Roy Keane som indpisker (også for Mou) ville vække et par slumrende talenter.

PS! sgu spændende at du sætter ord på dine holdninger Mr. Pink
Keep it up, please!
Skrevet af Fribytter
Pogba kommer ikke til at ændre adfærd. Pogba er ikke købt for sin defensive kunnen. Han er heller ikke købt for roen på bolden og evnen til at se det helt store billede. Han er heller ikke købt, fordi han er en helt utrolig holdspiller. Han er købt, fordi han kan slå vanvittige afleveringer over det meste af banen, har et fantastisk langskud, et godt drev med bolden og en imponerende fysik. Så snart muligheden byder sig, forsøger han at lave det spektakulære, og det lykkes oftere for ham end for de fleste andre midtbanespillere. Jeg tror ikke, at der er en træner, der kommer til at tøjle Pogba rent taktisk. Pogba kommer aldrig helt til at forstå, hvordan holdet fungerer bedst med ham på banen. Det er i stedet op til holdkammeraterne at skabe en platform, som Pogba kan skinne fra og forhindre, at han bliver en hæmsko. Pogba spiller sin egen chance, og det er helt åbenbart, at han føler, at han må mere og må tage flere chancer end holdkammeraterne. Han føler sig hævet over kollektivet.

Mourinho er en træner, der lægger meget vægt på kollektivet, men han er også en træner, der går ind for den størst mulige frihed til de største offensive individualister. Hvis han samlet set mener, at han kan vinde mere ved at have Pogba på holdet, så er han klar til at give ham friheden og se igennem fingre med de taktiske og defensive fejl. Pogba har jo fået decideret særbehandling sammenlignet med Martial og Mkhitaryan, der begge skulle igennem en større omstilling for at vænne sig til Mourinhos system. Og det er fordi, Mourinho ikke er parat til at give dem den samme frihed - måske dels fordi, han ikke tror, at de kan forvalte den helt så godt som Pogba, og dels fordi systemet ikke kan rumme, at flere spillere spiller med den frihed, Pogba har. Kanterne må ikke smide bolden tåbeligt væk i forsøget på at lave noget helt ekstraordinært. De skal i stedet tage chancer på de helt rigtige tidspunkter. Der er ikke den samme fejlmargin. Mkhitaryan har responderet ok på den rolle. Martial har sværere ved at acceptere den.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af fedefynboen
Pogba kommer aldrig helt til at forstå, hvordan holdet fungerer bedst med ham på banen!

Fribytter du anfører rigtigt mange rigtige fakta om Pogba og også om Mourinho
Men ovenstående må dog alligevel være muligt, se blot på Zlatan.
Det kan ikke nytte at nogen, selv ikke Cantona i sin tid, tilsidesætter holdet for egen profilering.
Indrømmet nogle typer kan være svære at danse med i den sammenhæng og det er naturligvis tåbeligt at fratage enhver spiller hans spidskompetencer.

Men, men. Enhver spiller, uanset klub eller niveau, kender til at spille forsvar mod angreb. Selv Pogba må dagligt kunne se at "hans hold" taber, hvis ikke de offensive typer lægger sig i selen.
Og når man hæver en løn a lá Pogbas, må det ganske enkelt være et forlangende.

Du nævner at Mourinho tillader hans "udfald" og giver positiv særbehandling.
Det gør andre trænere i andre klubber også (Messi, Ronaldo), men de spiller ikke på pladser hvor holdånden er essentiel for holdets succes.
Det er den helt afgørende forskel og væsentligste årsag til at Uniteds spil ikke fungerer.
Der er i forvejen en Zlatan, som ikke altid vægter holdindsatsen og selv Mourinho må vel kunne se, at endnu en med den indstilling ikke rækker.
Det er vel hvad afgør hvem er god manager og hvem er ikke.
Husk blot på Fergusons indvirkning på Ronaldo. Det samme må være muligt i tilfældet Pogba.
Selv Cantona lærte at nedtone egen profilering i holdets tjeneste.
Pogba har ikke Cantonas klasse og får det heller aldrig, men det andet må kunne læres.
annonce
0