Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Pinky ser ikke vores kampe så det er fint at han kan tale med alligevel ! Jeg synes sgu ikke der var meget offensiv tilgang til spillet i de sidste 2-3år under fergie, og skruer vi tiden tilbage til 7-8år siden så var der en del der sad og skrev akkurat det samme i denne tråd om fergie!
Den defensive tilgang idag mod et bundhold skyldtes sgu da at vi har spillet 3kampe på 6 dage og den midterste kamp lå tættere på sibirien og derved har været en del rejsetid ! For 1år siden sejlede vi rundt herinde omkring spillet var noget lort og resultaterne ligeså, hvorfor ikke glæde os over resultaterne og så skal spillet med 6. gear nok komme når mourinho har fået muligheden for at påvirke truppen det han kan. Top 2 venter lige om hjørnet !
LUHG
Skrevet af Manchester_United17
Lige akkurat, Toggle.

Det er som om, at brugerne herinde simpelthen ikke kan se indlysende ting. Fodboldspillere er mennesker, ligesom du, der læser, og jeg. Prøv DU at spille fodbold på allerhøjeste niveau, 3 kampe på 6 dage - heriblandt en udenlandsk tur.
Folk ser kun snævert på Bold og ud fra den éne kamp. Man spørger aldrig sig selv: "HVORFOR mon Mourinho agerer, som han gør?" "Har det noget at gøre med de mange kampe i streg?" "Har det noget at gøre med, at vi spiller uden flere af vores bedste spillere?" "Har det noget at gøre med, at vi op til flere gange har forspildt chancen for at rykke højere op i tabellen, men har smidt det i vasken, hvorfor vi i denne kamp skal gøre alt for at sikre os, at vi får 3 point - om det så kræver syv mand bagi?" Det vidner for mig brugere, der simpelthen bare ikke følger United nok.
Manchester United.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Dem der kender klubben:
Giggs, Quiroz.

Dem der ikke kender klubben:
Santos, Low.

Hvem er Santos - portugals træner??
Han er for defensivt minded, ligesom Queiroz er det.

Jeg kan gå med til Giggs og Löw - men Löw får vi ikke.
Jeg så dog hellere Tuchel ind, fremfor Giggs.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Følgende er ikke en stikpille, men jeg forstår ærlig talt ikke, at folk opfatter Mourinho som en træner, der ikke passer til Man. Utd.. Ferguson kunne sagtens have fundet på et lignende stunt som Mourinho idag. Måske ikke helt så ekstremt, som Mourinho gør det til med sine indskiftninger, men Ferguson elskede da arbejdssejre og de simple dyder. Og Mourinhos tåbelige opførsel i pressen er da som snydt ud af næsen på Ferguson. Hvor mange steder har BBC været boykottet?

Du mener Fergusons sidste tid i klubben.
Jeg så uddrag fra nogle kampe omkring årtusindesskiftet for nyligt. Det var godt nok god offensiv bold vi spillede dengang med Scholes, Veron (som ville være selvskrevet til det nuværende hold), Keane, Giggs, Beckham etc. etc.
- ja, Ferguson begyndte at spille mere pragmatisk, især på udebane i CL, mod slutningen af 90´erne, efter vi røg ud til Dortmund i en sæson, hvor vi burde have vundet CL.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi har i [4 kampe - i hvert fald i 45-60 minutter af disse kampe] år helt sikkert spillet det bedste fodbold lige siden Ferguson. Det kan der simpelthen ikke herske nogen tvivl om. At folk ikke kan se dette, vidner om en hukommelse der er ikke-eksisterende.


There, fixed it.

Vi havde i øvrigt en lignende periode i van Gaals første sæson, hvor spillet faktisk flød fremragende.
Hvorfor skifte van Gaal ud med Mourinho, når det bare er same shit, different day.

Han har fået lidt flere points i skuffen, end van Gaal (jeg har ikke lige læst statistikkerne for dette tidspunkt i sæsonen, så jeg antager), men det er godt nok at træde vande, hvis man som United stiller op, som Stoke mod Liverpool/City, når man som United møder Middlesborough.
Skrevet af Inuk.
hvorfor ikke glæde os over resultaterne og så skal spillet med 6. gear nok komme når mourinho har fået muligheden for at påvirke truppen det han kan. Top 2 venter lige om hjørnet !

Spillet med 6. gear kommer jo aldrig sålænge manageren hedder Mourinho. Han har brugt 1,3 mia kroner blot for at geare spillet ned i forhold til sidste sæson.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af KnockOut
Tjaa nu fulgte jeg nok Man United som så mange andre i beundring den gang det hed Giggs, beckham osv, det jeg kan sige om jer som var så beundrings værdig var den måde i kunne mose andre hold sætte jer på dem og holde spillet oppe på deres halvdel også i det 95min, syndes faktisk aldrig i var kendt for at spille det gode offensiv fodbold med smarte hæl tå, det var sten hårdt arbejde med super gode individuelle spillere som kunne meget på egen hånd, giggs, beckham /indlæg frispark), cole/york osv, men det var altid den her Ferguson med 100% control med super defensiv og en arbejdets hest af en midtbane.

jeg ved ikke lige hvor det andet billede af Manchester United er opstået, måske man har en tendens til at huske ting bedre end de var ?

Snakkede man om flot offensiv var det mere Liverpool i den tid, men som idag blev der bare ikke lukket af som hos fergi.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Fribytter
I begyndelsen af 90´erne spillede Ferguson altså også ret defensivt og utrolig fysisk. Treble-holdet var rigtig nok mere offensivt, og offensiven med Ronaldo, Tevez og Rooney var vanvittig. Herefter gik Ferguson tilbage til det mere defensive. Men grundlæggende var Ferguson jo ikke bleg for at stille defensivt op, hvis han mente, at det kunne sikre resultatet. Fergusons spillestil afhang fuldstændig af spillermaterialet. Hvis ikke Ferguson mente, at han havde spillermaterialet til offensiv fodbold, så spillede han ikke offensiv fodbold. Længere var den ikke. Og så var han stor tilhænger indlæg. Ikke at det i sig selv er defensivt, men spillestile, der er lagt an på klassiske indlæg, er ofte en smule rigide. Det handler om medspillernes positioner og løb, når indlægget skal slås, og Man. Utd. var fantastiske til at holde et tryk på modstanderen med masser af indlæg.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(260021200206)
Fribytter

Og det er jo bare ikke sandt, i 93/94 sæsongen havde vandt united med en plus målscore på 42 hvor de havde scoret 80??
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Fribytter
Ja, over 42 kampe. Det giver ca. et målsnit, der svarer til Chelseas i Mourinhos første mesterskabssæson. Desuden scorede Newcastle flere mål end Man. Utd. og havde en bedre målforskel, men fik 15 point færre i den sæson. Arsenal scorede 81 mål i 91/92 under George Graham, der ud over titler vel mest huskes for den firebackkæde, han efterlod efter fyringen. Blackburn scorede også 80 mål i 94/95, men det var jo heller ikke et særligt offensivt hold. Dalglish spillede en traditionel 4-4-2, som var milevidt fra den taktik, han benyttede i Liverpool i slutningen af 80´erne. Generelt var engelsk fodbold jo ikke et pragtsyn, hvad angår de offensive aspekter i 90´erne. Det var først, da Ferguson begyndte at bevæge sig væk fra den traditionelle britiske stil i slut-90´erne, og da Wenger overtog Arsenal, at der skete noget spændende rent offensivt i PL. Evans og Keegan havde forsøgt at skabe en mere flydende form for fodbold med en masse kombinationer og løb i dybden, men de fandt aldrig den rette balance mellem defensiven og offensiven.

I 99/00 scorede Man. Utd. 97 mål i løbet af 38 kampe, og flere gange har Ferguson præsteret et meget bedre målsnit end det i sæsonen 93/94. Bedømt alene på antal scorede mål så er 93/94 ikke en særlig bemærkelsesværdig mesterskabssæson for Ferguson. Jeg tror endda, at han har præsteret et bedre målsnit i sæsoner, hvor han ikke har vundet mesterskabet. Hvis man så tager spillet med i betragtning, så skabte Ferguson nogle langt bedre offensive hold senere hen. Holdet i begyndelsen af 90´erne var typisk britisk og ikke noget særsyn rent offensivt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mr. Pink
Jeg ser - heldigvis for mit helbred - ikke nær så mange kampe med United, som jeg plejede at gøre. Uanset om frekvensen af mine Unitedkampe er meget lav i forhold til tidligere , så ændrer det ikke på, at Uniteds spil ikke er godt. Jeg er ligeglad med, at United spiller mange kampe. Det gjorde de også førhen. Det er attituden, den er gal med. Det er viljen til at vinde en tackling, en lufttduel og en kamp, der er fraværende. Ja, der er spillere, det kan meget med en bold, men attituden ffs! Martial? Laller rundt og nægter at udtrykke andet end modløshed. Pogba? Behøver han en kommentar? Fellaini? Lunter rundt og virker mentalt fraværende. Rooney? Han er færdig. Rojo har noget attitude, men han er bare ikke god nok til United. Savner spillere, der vil United, som han ville: https://www.google.dk/search?q=roy+Keane+blood+pokal&client=ms-unknown&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_tMDY9uTSAhWBBSwKHctxCWgQ_AUIBygB&biw=360&bih=560#tbm=isch&q=roy+Keane+blood+cup&*&imgrc=N2Fag13Lvn-PVM:
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Alsen_RedDevils
Fin sejr igår under vanskelige betingelser. Jeg forstår godt Mourinhos frustration over at en sen kamp torsdag efterfølges af en tidlig søndagskamp på udebane.
Opgaven blev ikke lettere af karantænerne og det faktum, at Boro lige har skiftet træner og den revitalisering af gejsten, den slags øvelser gerne afføder.

Taktisk var det noget nær perfekt frem til 2-0 føringen - herefter var Mourinho reelt set ved at koste os sejren. Det er hinsides min fatteevne, at man med en halv time igen parkerer seks mand på linje bagerst mod en modstander, der med Gestede og Negredo trods alt har lidt at skyde med i feltet. Fra deres reducering og frem til Valdés fejl var konceptet tilsyneladende at losse væk og håbe på, at en slidt Rashford og Lingard/Martial skulle løbe boldene op. I de sekvenser, hvor vi havde bolden, herskede der totalt rådvildhed, alt imens en af ligaens bedste kontraspillere, Mkhitaryan, så til i 90 minutter fra bænken. Det er mig en gåde, at han ikke afløste Mata, der hidtil havde været banens bedste og skabt de rum, som Lingard og Rashford nød godt af.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af KnockOut
Syndes godt nok som Chelsea fan man kan sidde og nikke genkende til den måde som i beskriver tingene lige nu, det minder så meget om MOU i Chelsea at man som fan nogen gange sidder og tænker, Jamen for f*nden hvorfor, men altså kan så også sige han tit får held med det han laver.
Ingen tvivle om manden er dygtig men nogen gange virker han bare så over forsigtig det ikke giver mening, men det skal vel også siges det er nemt for os uden ansvar at sidde tilbage og lege FM MOU ;)

Anyways held og lykke til jer, nu vil jeg tilbage til mit eget hold og undre mig over nogen af de mærkelig ting ved Conte, som hvad fanden der sker for han altid usdkifter så sent og at Bats ikke skal spille mere ;/
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Inuk.
Holdet i begyndelsen af 90´erne var typisk britisk og ikke noget særsyn rent offensivt.

Det har du ret i. Tilgengæld fik spillerne besked på at glemme alt taktik når der var 5 minutter tilbage af kampen og bare kaste alt frem.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Egentlig sjovt at sidde og kigge på de første sider i denne tråd. Kongen og Razz var af den overbevisning at Mourinho var den eneste der kunne overtage efter Fergie og Crazy havde allerede dengang et horn i siden på Mourinho. Nu er han her - jeg tror på det er et rigtig fint match set på mange faktorer: 1. Hans tiltrækningskraft på transfermarkedet er meget stort hvor det alt andet lige er nemmere at hive bedre spillere ind end fx Moyes og LvG gjorde det. 2. Med den udvikling moderne fodbold har taget skal der trænere til som tænker forholdsvis kortsigtet hvis man skal vinde titler, og dermed bl.a. købe spillere som Pogba. 3. Hans spillestil passer ganske udmærket ind i fodbold i dagens verden. Han sætter holdet efter modstanderen - det er en kynisk måde at gøre tingene på, men det foretrækker jeg mere end den naive omgang fodbold som Arsenal, Liverpool eller City spiller. Jeg ved at en del af jer er fodboldromantikere og hellere ser os angribe for fulde gardiner - men jeg tror simpelthen ikke på at vi kommer til at vinde de store titler ved at gøre det på den måde.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvad er der naivt ved at have en offensiv tilgang?

Barcelona, Real Madrid, Bayern, Dortmund har alle offensive tilgange til spillet, og lige præcis de 4 hold står for 5 af de seneste 8 CL finalister, og 4 CL titler af de seneste 4 CL finaler.

Sidst et defensivt minded hold vandt CL, var Chelsea i 2011/12 sæsonen på straffe, hvilket var meget overraskende.
Skrevet af Toggle
Og så sluttede phil jones´ sæson vist...jeg synes sgu det er synd, men min tålmodighed med ham er efterhånden et overstået kapitel.
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
i relief til tidligere diskution ligger der jo en video nu med Uniteds 9-0 sejr over Ipswich som jeg mener understreger hvor meget vi mangler det kontra spil og pres mod modstanderens boks vi havde 90´erne.. 5 mål af king Cole forøvrigt, savner at se ham i fuldt vigør..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi har da nogle spillere, der er giftige på omstillinger i fx Martial og Mkhitaryan, men der er altså også nogle udfordringer hvis du ville have den nuværende trup til at spille kontrafodbold. Først og fremmest en høj svensker oppe foran.

Min tålmodighed med Phil Jones er efterhånden også ved at være brugt op. Det skulle eftersigende være Smalling, der har brækket tåen på ham til landsholdssamlingen. De er simpelthen et par æsler, de to.
Skrevet af Toggle
Jeg synes også man lige skal sætte i relief at fodbold har udviklet sig til et langt hurtigere spil end for 20år siden ligesom reglerne har ændret sig. Det er egentlig dumt at sammenligne med dengang når tiderne er så forskellige
LUHG
annonce
0