Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Fed kamp, ellers! Fight, vilje, gejst, energi og en super tydelig gameplan!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Regsa
På 6´eren synes jeg at det lignede offside. Uanset hvad, er det ikke dommeren, der skal have skylden i dag. Vi spiller bare dårligt, og det værste er næsten, at Everton heller ikke spiller specielt godt. Det er bare så forkrampet.
Skrevet af fedefynboen
Der var en gang noget der hed The Red Devils
Skrevet af fan123555
vores b hold ku ikke men var tæt på.

mourinho skal starte med stjernerne næste gang!

OGSÅ HVIS DE BLIVER SKADET DE GLAS BEN DE ALLE HAR FORFANDEN.
Skrevet af Mr. Pink
Det er der stadig. De hører til i Belgien!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Vent nu med at brokke dig over dommeren til du har set den igen
Så vidt jeg husker skal tvivlstilfælde i offside-situationer komme angriberen til gode, så jo jeg tillader mig at brokke mig over dommeren. Og når jeg ser den igen så synes jeg ikke at der kan være tvivl om at der skulle være dømt mål. De 15-20min jeg så af kampen var endnu en ørkenvandring. Jeg ved simpelthen ikke hvad der skal til for at vi begynder at spille mere underholdende - uanset hvad er denne sæson under mourinho vel det mest underholdende vi har spillet i 4år efterhånden.
LUHG
Skrevet af fan123555
toggle, se nu på spillerne forhelvede.

det ku ligne et bundhold uden stjernerne.

mourinho er bare for at de bliver skadet igen eller så sparer han dem.

men det fandme for grimt at se på fellaini lingaard mfl.
Skrevet af Inuk.
Vi må opfinde et nyt begreb, Mourinhotime. Når det ene point sikres i overtiden.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Jeg stemmer for Mourinhonomoretime
Skrevet af uden_benskinner
mourinho´s grå hættejakke var aftenens ubestridte højdepunkt. hvis nogen evt. ved, hvor den kan købes så sig gerne til.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af han_solo
Det er godt nok deprimerende at se fodbold for tiden...

- Tror ikke på Carrick holder til mere fodbold på det niveau efter denne sæson, han ser færdig ud.
- Rashford har skuffet mens Zlatan har været ude og er begyndt at ligne det han er, en dreng blandt mænd. Han skal bruge mere tid.
- Lingard og Fellaini har ikke niveauet til at være startere for et hold der vil spille med om Champions League pladser. De har deres kampe, men over en hel sæson nej.

Håber virkelig Shaw bruger Mourinhos kritik produktivt, da man så hvad der sker, når man rent faktisk har en venstre fodet venstreback til at slå indlæg, også selvom han naturligvis var lidt rusten i nogle situationer.

Mourinho bliver nød til at gå all-in på mindst 1 profil med garanti for mål og så en erstatning for Carrick!
UTD
Skrevet af Toggle
Men hvem skal afløse carrick - jeg synes faktisk det er den vigtigste position at få dækket ind til sommer, en dybdeliggende playmaker. Jeg ved ikke om blind kan gøre det?

Lingard er en fin marginalspiller a la o´shea, brown, blomqvist etc. Fellaini er simpelthen for middelmådig, langsom, klodset og ikke særlig forudseende i sit spil.
Og så hold dog igen med kritikken af Rashford. Det er et år siden han fik sin førsteholdsdebut og han er stadig en dreng. Der er en grund til at de unge spillere altid fik lov at lugte lidt til førsteholdsfodbold for derefter at blive sparet lidt, dengang manageren hed fergie.

LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det her united-hold har bare ikke balancen indbygget i hverken angreb eller forsvar, derfor er det næsten lige meget om den eller den spiller er så eller så dårlig.

mourinho skal de næste sæsoner forsøge at finde helt nye spillere fra bunden af...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af han_solo
@Toggle

Nu ved jeg ikke om dit svar var til mig, men hvis det var, så skriver jeg jo netop at Rashford er en dreng blandt mænd og har brug for mere tid.

Jeg kritisere ikke Rashford, synes han er et kæmpe talent, men han er tydeligvis ikke helt klar til at være en starter uge efter uge.
UTD
Skrevet af pondus-united
Åhhh endnu en uafgjort kamp. 12 indtil videre i denne sæson. lige dårlige på hjemmebane som på udebane. top 4 bliver næsten umulig nu, set i forhold til, at United nok har det hårdest kampprogram tilbage. Må håbe at Liverpool snubler i slutfasen som de plejer. Dog ser det ikke ud til at vi hverken kan nå Chelsea, Tottenham eller City (så skal vi vinde den udsatte kamp, hvilken dog med det spil united præstere lige synes umuligt.)

bør nok gå efter at forsøge at vinde EL. men igen det kræver nok at United begynder at omsætte chancer til mål.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af fedefynboen
pondus-united

Det hårde program åbner jo netop muligheder
For vundne kampe giver tilsvarende minuspoint for konkurrenterne

Men der skal vindes
og det magter dette Mourinho hold nok ikke
jeg lader mig dog gerne overraske positivt

men sker det ikke, må manden ud
jeg er dødtræt af at høre hans spin og evindelige søforklaringer
problemet er jo ham for pokker
Skrevet af uden_benskinner
mourinhos måde at spille på, hele tiden med håndbremsen trukket, giver mig lange løg. det er hverken kønt, effektivt eller spor seværdigt.

men hans grå hættejakke er til gengæld yderst seværdig, den gad jeg godt at eje.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Regsa
Spillet er ganske rigtigt en torn i øjet for tiden, bedst eksemplificeret ved Fellainis boldomgang. Den er næsten lige så ubehjælpelig som sarkasmen her i tråden.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er simpelthen på tide at komme op på hesten igen og finde formen frem mod sæsonafslutningen. Vi skal stille det stærkeste hold overhovedet muligt og gøre det uden at tænke på hvem der har en fremtid næste år osv.

Som udgangspunkt ville jeg jo tale for at gå tilbage til den 4-3-3 der fungerede så godt november/december/januar. Balancen på midtbanen var god og vi skabte et hav af chancer. Problemet med dén formation er, at Carrick bestemt ikke har været god i de sidste to kampe. Det kan selvfølgelig have noget at gøre med, at vi netop ikke har spillet en 3-mands midtbane, hvor han kunne få lov til at sidde foran forsvaret. Med de nuværende skader ville det give en opstilling der hedder:

De Gea;
Valencia, Bailly, Rojo, Shaw;
Herrera, Carrick, Pogba;
Mkhi, Ibra, Martial;

Uanset hvad Mourinho siger, så var Shaw en opgradering ift. Blind i går. Hans fart giver bare noget helt andet til spillet, og jeg vil ærlig talt hellere have en hurtig, stærk back end jeg vil have en dygtig pasningsspiller. Det er jo ikke Barcelona, det her. Pogbas suverænt bedste kampe har været når han har spillet i en midtbane med Carrick og Herrera. Carrick til at sætte tempoet, Herrera til at presse og vinde bolde og så Pogba til at finde farlige rum og linke midtbanen med angrebet.

Mkhitaryan over Lingard er en no-brainer for mig og Martial er uden tvivl en bedre fodboldspiller end Rashford på nuværende tidspunkt. Rashford kan simpelthen ikke score i øjeblikket, og derudover synes jeg det er værd at bemærke, at hans bedste kampe i år har været som indskifter. Hans speed er hamrende effektiv mod trætte forsvarsspillere, og derfor må han finde sig i at starte på bænken i resten af sæsonen.

Ingen Darmian, ingen Blind, ingen Fellaini og ingen Lingard. Et par stykker af dem er fine spillere til bredden i truppen, men ikke i vores stærkeste 11. Det her hold ville jeg starte i næste runde og få sat 3 point på kontoen igen. Så er vi heller ikke længere efter.
Skrevet af Mr. Pink
Meget enig, Lapioche
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0