Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af #GGMU!
Syntes Darmian har spillet en okay kamp, Martial derimod har været ELENDIG siden han kom ind.. Pogba har spillet okay, brugt sin krop godt og lagt nogle okay afleveringer, men han mangler dog at steppe op til sidst, hvor han slår ud med armene istedet for at løbe med hjem (mener faktisk det er lige før Anderlecht score)
Zlatan klart min MOTM!
Skrevet af uden_benskinner
man sidder og blir lidt halvtræt af at se united spille med håndbremsen trukket, og samtidg se mourinho lave defensive indskiftninger for at holde en relativ nem føring.

martial virker helt uden gennemslagskraft, tabte alle sine dueller, så forstår næsten hvorfor rashford er foran i køen.

i aften var der ingen der nævnte rooney med ét ord, hvilket vel betyder, at han muligvis er ved at være fortid nu..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Det har han været længe.

Morten Brun nævnte ham.

Elendigt resultat når man ser på spilovertaget. Skulle ha scoret mindst to mål
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
det er ikke så meget resultatet jeg begræder, det er mere at jeg ikke rigtig kan genkende uniteds halvtamme måde at spille på.

jeg savner arbejdsraseri, dedikationen og den kompromisløse fremdrift. nu er det bare spillen bolden rundt og rundt og rundt, indtil pogba begynder at synes han bør forsøge sig med noget spektakulært der kan føre til et eller andet semi-tilfældigt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Yildis
@Uden_Benskinner:

Enig... I oktober og november var der fremgang at spore spillemæssigt, samt i december, hvor pointene også fulgte med. Derefter er det desværre gået lidt i stå igen, synes jeg...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Som uden_benskinner og Yildis fremhæver, er jeg også helt enig i at spillestilen og mindsettet er skurken.

Ansvaret for det er Mourinhos og de der ansatte ham.
Man U er ved at udvikle sig til et nyt Chelsea og det er en gru at overvære,
når man husker at det kan være anderledes.

I går var et lysende eksempel på hvorfor kompromisløs angrebsbold er United og såmænd også måden at vinde trofæer på.
Så længe det mindset herskede, var United mindst en klasse over Anderlecht,
men da Mourinho begyndte at få kolde fødder og søgte at parkere bussen, var Anderlecht vel nærmest bedst.

Som så ofte før fik "vi" heller ikke i går udbytte af overtaget i tilstrækkelig grad
Det var ikke pga. manglende indstilling, i al fald i første halvleg, men som jeg ser det, primært fordi holdet mangler spillemæssigt overblik bagude og er slave af rigide løbemønstre.

Rashford og senere Martial kan ikke trives i det, de er alt for let læselige
Pogba kan ikke levere på fordelingsplanet. Han søger konstant at iscenesætte sig selv, ikke medspillerne (måske lige Zlatan undtaget) og eneste mand med forståelse for at bolden er hurtigere end den hurtigste spiller, nemlig Carrick, ikke er hvad han har været.

Som Yildis anfører, var der små fremskridt at spore før jul, men implementeringen af Pogba som general har vist sig at være en dødssejler. Han magter det ikke og kommer næppe heller nogensinde til det.
Holdet skriger på styring bagfra, der kan tilvejebringe uforudsigelighed fremme
og indtil det bliver dagens orden, vil United fremstå som nu.

Har nævnt det før. Den eneste i den nuværende trup, der har hvad kræves for virkeligt at spille offensivt, udover Carrick, det er Blind og han er ikke i kridthuset.

Må man udbede sig en tilbagevenden til tidligere tiders mindset og red devil mentalitet.
Som det er skræmmer Mourinho flere fans væk end klubben hverver nye

Ser ikke andre muligheder for at det kan ske, end at Mourinho sendes på porten
Lad endelig Arsenal overtage

Skrevet af Mr. Pink
jeg savner arbejdsraseri, dedikationen og den kompromisløse fremdrift. nu er det bare spillen bolden rundt og rundt og rundt, indtil pogba begynder at synes han bør forsøge sig med noget spektakulært der kan føre til et eller andet semi-tilfældigt.

Det er jo det, jeg har skreget på de sidste par år! Ja, jeg har gentaget mig selv, men det har jo ikke ændret sig?

Hvilken rolle havde Pogba i Juve? Han fungerer i hvert fald slet ikke i den rolle, som han spiller nu.

To angribere i toppen, tak!

Zlatan og Rashford.

En hurtig venstre kant samt tre boks til boks spillere på midten

En fireback-kæde, hvor Shaw og Valencia kommer hamrende!

Hvor svært kan det være?

Nogen der kender til Goretzka? Han kunne passende erstattes med Fellaini og LingaardHvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)

Som Yildis anfører, var der små fremskridt at spore før jul, men implementeringen af Pogba som general har vist sig at være en dødssejler. Han magter det ikke og kommer næppe heller nogensinde til det.

Det der er noget sludder. Pogba i en stram organisation, som den vi har i United under Mourinho lige nu fungerer ikke. Men i Juve var han altså en virkeligt god iscenesætter for sine medspillere. Der viste han potentiale til at blive blandt verdens bedste midtbanespillere.
Jeg skal ikke kunne sige om det er presset, eller Mourinhos stramme organisation, men Pogba kan sagtens blive en general på midtbanen, hvis han får friere tøjler.
I øvrigt har vi ofte diskuteret hvem der kunne overtage Carricks rolle på United holdet. I går spillede Pogba overfor en der muligvis har potentialet til det - Tielemans.
I første halveg, som jeg så (faldt i søvn i starten af 2. - ikke på grund af spillet) virkede han dog ikke klar nok til dén opgave.

Men at sige, at implementeringen af Pogba har vist sig som en dødssejler, er alt for hårde ord for en 24-årig.
Da Pirlo var 22 spillede han som venstre offensive wing/central offensiv midt i Inter, hvilket de ikke mente han var dygtig nok til, hvorfor de solgte ham til deres største rivaler. (Inter mente jo heller ikke Roberto Carlos var god nok, da han var for offensiv - hvem sagde Catenaccio :) ).
Men da han kom til AC Milan udnyttede de hans potentiale til fulde, og fandt frem til at den defensive midt var den ideelle position for ham, hvorfra han kunne udfolde sine fine spielmacher egenskaber.
Skrevet af Fribytter
Pogba er en af de få spillere, der har frie tøjler under Mourinho. Han er endnu mere på bolden end i Juventus. Det handler netop om, at ansvaret er for stort. Og at Mourinho ikke gør ret meget for at indarbejde nogle offensive mekanismer i holdet. Det er pudsigt, at Conte har fået gang i Chelseas offensiv med en tilgang, der er meget inspireret af Van Gaal. Jeg tror, Pogba faktisk ville godt af lidt Van Gaalsk maskinfodbold, så han ikke konstant skulle vise vejen selv.

De automatismer, som Pogba er vant til fra Juve, er ikke tilstede i Man. Utd., og Mourinho gør ikke meget for at udvikle andre. Han har satset på, at Pogba havde udviklet sig så tilpas meget i Juventus, at han ville være mere eller mindre hævet over den slags, og Pogba kan det spektakulære, så ideen var ikke helt dum.

Hvis det udelukkende er presset, og de anderledes forventninger til ham i Man. Utd., som er skyld i de svingende præstationer, så kan Mourinho stadig nå at få sin spiller. Og Pogba får jo også erfsring og modnes som spiller ved simpelthen at træne og spille fodbold. Men hvis ikke så er Mourinho nok ikke den rette til at gøre Pigba til en af de bedste spillere i PL. Han kan selvfølgelig forsøge at hente en spiller, som Pogba kender i forvejen og har en fin spillemæssig relation med som Griezmann. Jeg tror bare ikke, at det er det, der skal til.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Ang. Inter så er det et dårligt eksempel at hive ind, da det tydeligvis bare er klubben, der har jvajet sig mange gange ved ikke at have et blik for, hvordan spillere skulle bruges. Det var i øvrigt Hodgson, der mente, at Carlos ikke var god nok til st spille back. Pogba bruges, som han skal -han får ikke bedre betingelser på et Mourinho-hold udover måske bedre medspillere. Pirlo og Carlos fik aldrig rigtig chancen til at vise, hvad de kunne i de roller, der gjorde dem til verdensstjerner.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er spændt på hvad Mourinho gør i morgen. Spiller han med en 3-backkæde? I så fald er han nødt til at tage Blind eller Fosu-Mensah med i startopstillingen.

Kanterne må være Valencia og Shaw. Jeg gætter på følgende opstilling:

De Gea;
Bailly, Rojo, Blind;
Valencia, Herrera, Fellaini, Shaw;
Pogba;
Ibrahimovic;

Jeg er på stadion i morgen, så jeg håber virkeligt ikke på en afklapsning, men de første 30 min mod Chelsea i EFL Cuppen bringer mig håb om, at Mourinho kan komme med et modsvar til Conte.
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er det opløftende at se Napoli spille fodbold! Hvor er det deprimerende at tænke på, at United er meget meget langt fra at spille så godt.
Napoli har en tydelig gameplan. De spiller hurtigt og aggressivt. Hurtigt. Se på Pogba, Failaini, Carrick, Darmian og Rooney og sig så efter mig: "hurtigt". Det er faktisk ikke muligt at sige, vel?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Geddar , moderator
Hurtigt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mr. Pink
Du sagde det ikke
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
LaPioche
Er ret sikker på at vi ikke kommer til at spille med 3 i bagkæden med Mourinho udtalelser in mente om at Rojo og Bailly skal spille resten af kampene og man har tuanzebe med som backup. Ville gerne have set en 442
DDG
Valencia Bailly Rojo Shaw
Mkhitaryan carrick Pogba Martial
zlatan Rashford
Det er dog næppe realistisk heller og mon ikke vi ser en opstilling a la denne
DDG
valencia Bailly Rojo shaw
carrick fellaini
Mkhitaryan Pogba Rashford
Zlatan

eller bytte rashford med lingard og så smide Mkhitaryan i venstre og lingard i højre
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
United taber med statsgaranti i dag. Fellaini og Pogba samt en aldrende Carrick vs Matic, Kante og Hazard!

Desuden er forskellen i forsvaret også udtalt
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Desuden er forskellen i forsvaret også udtalt
Ja Chelsea har lukket hele 1 mål mere ind i hele sæsonen end united. Forskellen er slående. LOL

Du må stoppe Pink, fellaini holder med statsgaranti kante ude af kampen i dag med sine høje albuer.
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
At United og Chelsea er lige i mål mod sig, siger jo ikke kun noget om forsvaret. United pakker sig jo big time, så snart de får scoret et mål, og det gør det noget sværere at score imod.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Røret
Pink:

Jeg synes da ofte (alt for mange gange), at der er gået mål ind når vi har pakket os. Desuden så har Chelsea slet ikke spillet pragmatisk i den her sæson eller hvad?

Til historien hører også. at jeg synes Chelsea har er bedre forsvar, hvorfor de blandt andet er så stærke i år. Men de har generelt været et par niveauer over de andre hold i PL.

Edit: men det jo ikke forsvarets skyld vi har været så dårlige i år!
Skrevet af Mr. Pink
Nej, det er det ikke, og det er også derfor, jeg fremhæver, at det er midtbanen, der er den allerstørste årsag til, at United er så ringe kørende i forhold til de andre tophold. At så forsvaret derudover er middelmådigt, er bare endnu et problem. Men jeg fremhævede jo midtbanen.
Ja, egentlig er angrebsspillerne også temmelig tamme. Havde United i øvrigt haft en anden målmand end DeGea, ville der ha gået langt flere mål ind
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0