Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Det er ikke en klub, hvor der bliver piftet ad spillerne i modgang, eller en klub, hvor man træffer hovedløse kortsigtede løsninger og skifter et halvt hold hvert år.

Du har ikke fulgt med de sidste sæsoner?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Yildis
@Inuk:

Jo, og jeg kan jo netop se, at det ikke virker. Men potentialet er der, så nu skal der bare ro på, og så kan det blive godt over tid, med nogle få, rigtige tilføjelser.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er meget enig med dig i din analyse, Yildis. Både mht. Pogba, fundamentet og hvor tåkrummende denne tråd er under kampene.

Fin lodtrækning med Celta. Ajax var naturligvis den letteste modstander tilbage, men omvendt er der nok heller ikke nogen tvivl om, at Lyon var den sværeste. Celta Vigo er ikke et dårligt hold, men hvis vi ikke kan slå dem ud, skal vi heller ikke i EL-finalen. Vi har vist endda hjemmebanefordel så vidt jeg kan se.
Skrevet af Mr. Pink
1: ja, jeg bliver meget grebet af følelser, når jeg ser United, og jeg har en tendens til at fokusere på det negative, når spillet ikke fungerer, hvilket det ikke gør eller har gjort i et par år nu (dog afbrudt med få lyspunkter).
2: Jeg kunne aldrig drømme om at ønske en spiller skadet - hverken en med- eller modspiller.

3: Jeg roste også Pogba i går, men der var ikke meget at rose. Man får ikke point i min bog for at være spilbar. Hård? Måske. Måske er jeg for hård, men Carrick var også spilbar i går, og var også dårlig i går. Det svarer til, at man roser piloten for at lande et fly. Selvfølgelig er en midtbanespiller spilbar.

4: Jeg mener stadig, at Uniteds spil er rædsomt . Ja, det blev bedre i slutningen af kampen, men det skyldes en lang række faktorer, og ikke blot at United tog sig sammen.

5: Hvor svært er det at spille som Rashford? Ofre sig??? Løbe. Presse. Kæmpe? Jeg bliver harmdirrende, når Martial - og alt for ofte Pogba - udstråler alt andet end Rashfords attitude! De lunter rundt. De virker fuldstændig ligeglade. Ja, Pogba bliver frustreret, men måske han burde kanalisere sin frustration ud i kroppen og benene??? Løb vs lunteri! Fight vs "det klarer forsvaret nok"
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Jo, og jeg kan jo netop se, at det ikke virker. Men potentialet er der, så nu skal der bare ro på, og så kan det blive godt over tid, med nogle få, rigtige tilføjelser.

Hvis Woodwards linje havde været at nu skal der ro på, så det kan blive godt over tid, så ville Moyes stadig være ansat.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mr. Pink: Først og fremmest så er det efterhånden svært at vide, hvis du en sjælden gang i mellem roser Pogba, fordi dine indlæg i 9/10 tilfælde er så gennemsyret med sarkasme, at det halve kunne være nok. Jeg er naturligvis ikke herre over hvad du skal skrive i dine indlæg, men det er bare tænkt som et velment tip.

Derudover, når jeg fx som i går skriver, at det er som at høre fanden læse biblen, når du kommenterer på Pogba, så er det fordi jeg har en mistanke om, at du på forhånd har besluttet dig for, at Pogba ikke må få lov til at spille en god kamp i din optik. At historien uanset hvad kommer til at være, at han ikke lever op til prisskiltet på £90 mio.

Den vinkel kan du være sikker på, at medierne nok skal stå for, så der er da ingen grund til, at vi fans også vælger den. Hvis vi efter hver eneste kamp skal vurdere, om han er pengene værd, så bliver svaret afvisende hver eneste gang. Giv ham dog lidt kredit at løbe på og lad os se tilbage på det efter en sæson. Så måske én til. Han er en langsigtet investering. Præstationen i går var ikke prangende, men den var på det jævne. Kan man tillade sig at forvente mere? Ja, selvfølgelig. Men når man læser dine indlæg fra i går, så får man næsten indtrykket af, at han ikke har ramt en bold igennem 120 min. Sådan har det været stort set hver eneste kamp de sidste mange måneder.

Jeg er helt med på, at du er irriteret over hans attitude. Men selvom du skal have lov til at have den holdning, så er der jo ingen grund til at blive forblændet af den og ikke se noget som helst andet. I går vinder Pogba fx flere tacklinger end nogen som helst anden spiller på banen. Det er da værd at have med inden du kritiserer ham for ikke at fighte.

Kigger vi mere generelt på det har han i forhold til alle centrale midtbanespillere i PL flest skabte chancer, flest driblinger, flest afleveringer og flest vundne dueller. Det er den slags man ikke ser, hvis man på forhånd har bestemt sig for hvordan det kommer til at gå.
Skrevet af Battlegoat
Forstår ikke kritikken af Pogba, folk forventer han er messi eller Ronaldo.
han er fantastisk til at holde på bolden, fantastisk pasnings spil. normalt en rimelig afslutter haft mange bolde på træværket i denne sæson, og helt igennem fremragende til at drible sig selv ud af højt presspil (Liverpool kampen som undtagelse, men der blev han os nærmest overfaldet hver gang bolden var i nærheden af ham). hvilket hjælper holdet utroligt meget

tager han for mange skridt med bolden, ja når han er offensiv spiller syntes jeg ikke han er hurtig nok, og har en tendens kun at lede efter Zlatan selvom rash/ling/martial står mere fri.

Pogba er ikke en herra han skal ikke løbe 14km per kamp det ikke det han er med for
pogba har ifølge whoscored haft 84 keypasses i denne sæson som defensiv midtbane mand.
Eriksen som ligger i helt i top 120 og han er offensiv spiller...

Skrevet af fedefynboen
Yildis

Tak for respektfuldt svar
Den tone og tilhørende argumentation bør anerkendes - meget endda
Hvad denne tråd desværre ofte savner.

Vi behøver ikke være enige, snarere tværtom - af grunde jeg (og andre) tidligere har anført.
Og det er vi heller ikke - altid

Blind til eksempel
Han var alt andet end god igår. På mig virkede han kyst, ja nærmest skræmt fra vid og sans.
Vi (jeg) ved ikke hvad hans opgavetildeling har været og endnu mindre hvad han dagligt møder af tillid eller det modsatte, men jeg tænker hans indsats igår bar tydelige præg af at noget andet end at det egentligt fodboldfaglige trykker.
Han var ganske enkelt rystende nevøs og lavede horrible fejl.

Er det så fordi han er en dårlig spiller, evt. fejlplaceret eller er det noget med hierarkiet og mandskabsplejen?
Nogle vil hævde det første, andre det andet, men jeg hælder så ganske klart til det sidste.
Du nævner at ingen i Uniteds trup kan styre opspillet bedre end Pogba, nu hvor Carrick synger på sidste vers.
Her er jeg aldeles uenig, hvilket ikke er nogen nyhed. Blind har med afstand større fodboldforståelse både hvad angår den direkte aflevering og hvad angår den som først giver pote 2-3 pasninger videre. Det mener jeg fortsat.
Pogba har hele tiden egen iscenesættelse lysende som en neonreklame, kun afbrudt af når han øjner en mulighed for at spille bolden op på Zlatan. Det er selvfølgelig en generalisering, som ikke helt holder vand, eksempelvis den fremragende aflevering til Rashford igår. Det er forfærdeligt let læseligt for modstanderne.
Den tendens sporer jeg aldrig hos Carrick eller hos Blind, der begge synes at trives bedst gennem holdets præstation og ikke søger selviscenesættelse i overdreven grad.
Og sådan bør en midtbanegeneral agere, synes jeg.
Faktisk mener jeg at Blind er bedre til at fordele boldene bagfra end Carrick, netop fordi han også kan slå den lange præcise, der ligger til at arbejde videre på.
Skal han konkurrere på fysik i et jernmandsforsvar, taber han til mindre gode spillere
Skal han løbe om kap på fløjen med hurtig wings, taber han også den duel
Men bruges han rigtigt, vil han - stadig efter min bedste mening - være et aktiv for ethvert hold. Fordi han ser udover egen næsetip og fordi han er så præcis oftest.
Der er dog næppe nogen tvivl om at hans dage i United er talte, i al fald med Mou ved roret og det skal jeg være den første til at beklage.
Han vil efterlade et indtryk af ikke at være god nok, men det vil jeg helt tilskrive Mous besynderlige mandskabsbehandling. Den mand ønsker robotter, ikke mennesker. Bortset naturligvis fra de par stykker han hænger sin hat på.
Og det er med mine øjne synd for Blind og endnu værre, synd for United

Det er så her jeg må undres over at du (og andre) helt undlader at tage stilling til pragmatisme/spillestilspørgsmålet.
I Real Madrid er det ikke nok at vinde. Det synes jeg heller ikke det er i United.
Stilen er alfa og omega, når man tager det lange lys på.

Den slags vinder hjerter, det gør et tilkæmpet halvheldigt mesterskab ikke.
Enig - det er en holdning og den behøver ikke at deles

Men for mig er det vigtigt at fastholde kærligheden til kærligheden
Jeg var solgt, da jeg i sin tid så Uniteds tresserhold i TVbolds grønne ungdom her til lands. Interessen var ikke for nedadgående i 70´ernes og 80´ernes magre år.
Fordi spillestilen var genkendelig og spillernes forståelse for holdet over alle gennemsyrede alt hvad foregik og ikke mindst fordi tilgangen altid var kompromisløst offensiv.
Jo, der var perioder hvor jeg syntes spillet blev en smule for britisk (Joe Jordan og i mindre grad Mark Hughes), men det varede heldigvis kun kort.

Men nu! Der har jeg ofte svært ved at genkende den klub, der har givet mig (og formentlig mange andre) så meget.
Pogbas og Mous egoer er uforenelige med holdånd i min bog (måden de begge altid giver alle andre skylden for alt er decideret tåkrummende) og jo før den virkelighed går op for drengene på direktørgangen, jo bedre.

Kan kun håbe der ikke er gjort ubodelig skade allerede
Skrevet af junkdeluxe
Efter endelig at ha fået lidt mere fritid i weekender har jeg haft tid til at se lidt flere kampe og jeg må sige at
jeg har svært ved at se en gameplan med holdet. Hvad kendetegner holdet? Hvad er spillestilen? aggresiv? kontra?
høje bolde til Fellaini fra 60 min. og frem?
Det er lidt som om spillernes spidskompentencer stikker i alle mulige retninger og ikke rigtigt trækker i samme retning,
hvilket desværre nok er et produkt af flere forskellige managere med forskellige idéer om spillestil.

Jeg er spændt på hvad der skal ske til sommer mht indkøb. En yngre Carrick må være 1. prioritet da jeg syntes han bringer en ro over spillet så ikke det virker så febrilsk.

hvad med de spillere der potentielt kommer tilbage fra udlån i juni, hvad er udsigterne med dem?

Adnan januzaj
Cameron borthwick-jackson
Andreas pereira
Guillermo varela
Skrevet af Slettet(100838201910)
Adnan Januzaj:
Stensikkert væk til sommer.

Cameron Borthwick-Jackson:
Han spillede et par lovende kampe for Wolves i starten. Siden da er det dog gået helt galt for ham og han er konsekvent blevet forbigået af en højrebenet på venstre back. Jeg tænker enten klubben hellere vil satse på deres egne eller at der har været noget helt galt i træning. Her på det sidste har han været tilbage og spille for Uniteds U23-hold.

Andreas Pereira:
Klart den mest lovende af de 4 du nævner. Han har naturligvis ikke spillet på et prangende Granada-hold, men han har været udmærket. Der har været en 4-5 mål og han har generelt præsteret på det jævne. Oven i det har han været nævnt som en leder i omklædningsrummet. Jeg vælger at tro på han kommer hjem til Manchester med en del flere hår på brystet og er klar til at spille med om en førsteholdsplads i preseason.

Guillermo Varela:
Fik det meste af sæsonen ødelagt af en knæskade. Til sommer har han ét år tilbage af sin kontrakt. Med tanke på hans alder vil jeg tvivle på han har en United-fremtid.
Skrevet af Mr. Pink
Hvem tror, at Pogba er Messi eller Ronaldo?? Hvem i denne verden tror det ?

Pogba har et absurd stort attitude-problem.

Derudover har United voldsomt svært ved at definere sig selv. Som en anden bruger skriver : hvad spiller de? Aggressivt? Kontra?? Der er INGEN plan. Ingen
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Acheron 3
Det kan godt være at i ikke har nogen plan, men i det mindste virker den. I har ikke tabt i ligaen siden oktober.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det kan godt være at i ikke har nogen plan, men i det mindste virker den. I har ikke tabt i ligaen siden oktober.

Dog mega heldigt, at vi ikke tabte hjemme mod Everton.
Skrevet af Slettet(100838201910)
De første meldinger lyder på 2 overrevne ledbånd og 8 måneders pause til Zlatan. Det er spørgsmålet om det betyder enden på hans United-karriere. Jeg kan ikke forestille mig han går på pension på denne måde, men ift. kontraktforlængelsen med United så har han timet sin gevaldige formnedgang skidt med så grim en knæskade.

Ift. sæsonafslutningen er jeg næsten mere nervøs for fraværet af Rojo. Han har vel været vores bedste centerback i sæsonen, og han vil i den grad blive savnet. I sommers havde jeg vitterligt ikke forestillet mig, han ville være i stand til at styre forsvaret på den måde, han har gjort det på det sidste.


Med 120 min i benene i går og en kamp mod City i midtugen så tror jeg vi kommer til at se en hel del ændringer selvom Turf Moor er en svær udebane. Mit bud på startopstillingen:

De Gea;
Young, Bailly, Blind, Darmian;
Fellaini, Herrera, Pogba;
Lingard, Rashford, Martial

Så får vi sparet Valencia, Shaw og Mkhitaryan til Manchester-derbyet
Skrevet af Alsen_RedDevils
Zlatan meldes ude i mindst 8 måneder, altså resten af året. Det er frygtelig trist, og et karrierestop er vel ikke usandsynligt.
Det sidste tror jeg ikke rigtig på. Mon ikke om han gerne vil slutte ordentligt af og selv vælge pensionsdatoen i en karriere, hvor samtlige klubskifter har været timet til noget nær perfektion.

Hvis man skal finde et lys i de triste omstændigheder, giver det klubben en kattelem til at deale med den under alle omstændigheder vanskelige situation ift at forlænge.

Som andre har påpeget, har Zlatan overordnet præsteret en fantomsæson, om end hans rolle er kommet med omkostninger. De øvrige angribere er blevet syltet og spillet ude af vante positioner, vores spil har for mange gange været bygget om det forudsigelige manuskript, hans fysik og tilstedeværelse beder om, og det har - særligt den seneste måned - stået klart, at tiden trods alt sætter sine spor på hans overlegne fysik, og at han trods alt ikke har niveauet til at være selvskrevet spydspids på et Premier League-hold, der gerne vil spille med om titlen.

Med skaden virker det ikke særlig oplagt, at han skal afsted til USA, som ellers lignede det mest oplagte alternativ til en forlængelse. I så fald skal en af de to LA-klubber, der nævnes, formentlig sprænge budgetterne på en mand, de ikke rigtig kan vide sig sikre på har mere bold i sig før om tidligst et halvt år, og Zlatan ville skulle lægge sin karriere i hænderne på en klub og lægestab, han ikke kender. Det virker lidt tvivlsomt.

Hvis vi afskriver den mulighed, er det enten et karrierestop eller en forlængelse. Karrierestoppet tror jeg som sagt ikke på, og det efterlader en forlængelse. Det er foreløbig uklart, om klubben har en option mod skader, der tillader dem at droppe forlængelsen, som han ifølge Mourinho for længst har sikret sig krav på (altså rent juridisk) med sine præstationer.

Det ville dog give god mening, om man fastholdt at tilbyde forlængelsen. Dels er der ret stærk signalværdi i at støtte om en spiller, hvis karriere er truet, og dels ville han under alle omstændigheder stadig have noget at tilbyde uden for banen, hvor de øvrige spillere sæsonen igennem har lovprist hans vinderattitude og mentalitet. Derudover giver skaden klubben carte blanche til at købe den angriber, man under alle omstændigheder ville have købt, uden at der skal være en masse drama omkring det. Man har haft indtrykket af, at Zlatan ville have forsikring om, at han også ville være førstevalg næste år, såfremt han skulle forlænge.
For Zlatan vil forlængelsen sikre de bedst tænkelige chancer for at komme sig, ligesom han - forhåbentlig - vil kunne gøre comeback i et nyt år, hvor vi - forhåbentlig - er med i en masse turneringer, og hvor vi - forhåbentligt - er lidt tættere på at vinde, end tilfældet er i år.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Mr. Pink
Synd og ærgerligt for Zlatan. Jeg synes faktisk også, at United skal forlænge med ham. Han vil være klar til december 2017, og der har United forhåbentligt fået spillet et system i lang tid, som rent faktisk minder om et koncept.

Rashford må nu gribe chancen som frontangriber, og med den attitude han lægger for dagen, så er det blot ihærdig skudtræning, der skal fokuseres på - for han har alt det andet.

Martial?? Han bør vel også have lyst til - selvom han ligner een, der er pisse ligeglad - at vise sit værd, som vi så i sidste sæson
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Av, 8 måneder. Det kan vel kun være et stop fra højeste plan for ham.
Efter 8 måneder tager det jo gerne 2-5 måneder at komme i en nogenlunde form, og så er næste sæson færdig.

Det er fint hvis vi forlænger - alene for signalværdien og omklædningsrummet. Men mon ikke lønnen kan forhandles ned på en spiller, som sandsynligvis ikke får mange flere kampe på holdet.

Betydningen i indeværende sæson... Vi var hamrende ineffektive i de 4 kampe han havde karantæne, så det kan godt bekymre lidt. På den anden side er Rashford begyndt at score i de sidste 3 kampe. Man kunne håbe på, at det giver Martial chancen for at finde formen, men mon ikke det kommer til at betyde mere spilletid til Rooney.

Det er klart at der skal findes en ny angriber til sommer. Mbappé, Lukaku og Griezmann lyder til at være højest på ønskelisten. Hvis Mourinho vil fortsætte med 1 spidsangriber, virker Mbappé og Griezmann imo som de bedste løsninger, da det giver mulighed for at lade dem skifte plads i løbet af kampene, hvilket giver plads til at Rashford og/eller Martial kan spille i front. Lukaku kan og bør kun spille spidsangriber, og det efterlader ikke meget plads til at lade de forreste cirkulere i løbet af kampene.
Men til gengæld passer Lukaku jo ret godt på den type angriber Mourinho helst vil have.

Køber vi en af de 3, vil det dog uanset hvad, betyde en opgradering af angrebet.
Skrevet af Toggle
Det er klart at der skal findes en ny angriber til sommer
Hvorfor er det klart? Jeg er dog enig i at det vil pynte med en ny angriber og så et farvel til Rooney og Zlatan. Helst ser jeg lukaku i united.
Zlatan bliver vel i bund og grund nu straffet for at have spillet sin pokerhånd forkert. Han skulle have forlænget aftalen for flere mdr siden. Nu håber jeg selvfølgelig at man forlænger med ham men til langt langt under hvad han får nu. Det tror jeg dog sagtens at MLS eller den kinesiske liga kan og vil matche og mon ikke han lader pengene bestemme i sidste ende. en skam men sådan er spillet
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Toggle:????. Det er da krystalklart. Rooney er færdig. Zlatan er færdig. Martial har enorme problemer. Så er der Rashford tilbage. Du mener ikke, der mangler en angriber nu?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Enig med Pink.

1 19-årig angriber i hele truppen er jo slet ikke nok, hvis man vil spille med hvor det er sjovt.

Hvis vi antager, at Martial finder formen, har han jo vist at han både kan spille på kanten og som spydspids.
Hvis vi kunne danne et 3 mands angreb, hvor spillerne skifter position under kampene (som vi så det under Ferguson, når han havde holdet til det), ville vi sandsynligvis kunne lægge maksimalt pres på modstandernes forsvar. Men det kræver jo 3 typer der alle kan spille både forrest og på kanten. Der mener jeg ikke Lukaku passer ind.

Nu plejer Mourinho jo godt nok at ville have en stor og stærk type i front, som både kan være spilstation og målscorer, og der passer Lukaku bedst. Jeg synes bare de £80m der snakkes om, er alt for meget for ham.
annonce
0