Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
med alle de skader united har fået raget til sig virker en top-4 placering tvivlsom, selv om den med lidt held er inden for rækkevidde. om top-4 så også er fortjent vil jeg helst ikke udtale mig om.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ved godt det til tider har været umådeligt kedeligt at se på, og ikke en stil jeg personligt er glad for, men 24 ubesejrede kampe i træk er altså utroligt effektivt.

Det vil være klubrekord, hvis vi undgår at tabe til Swansea på søndag - forhåbentlig bliver det en sejr.

Fortjent er et lidt underligt begreb i fodbold.
Når man over 38 kampe har fået flere points end de andre, er det imo fortjent. Det var fortjent at Leicester vandt PL sidste år, det vil være fortjent, hvis vi ender i top 4, og det vil være fortjent hvis vi havner udenfor top 4.
Skrevet af Yildis
Når man over 38 kampe har fået flere points end de andre, er det imo fortjent. Det var fortjent at Leicester vandt PL sidste år, det vil være fortjent, hvis vi ender i top 4, og det vil være fortjent hvis vi havner udenfor top 4.


Fuldstændig enig, Crazy Gang.

I min verden er det kun fejlagtige dommerkendelser, der kan føre til et ufortjent resultat.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)
I min verden er det kun fejlagtige dommerkendelser, der kan føre til et ufortjent resultat.

Enig, men dem er der så mange af, både for og imod (onde tunger vil mene, at vi under Fergie havde flere kendelser for, end imod) over en sæson, at det vil være noget af et job at holde styr på dem.
Som regel får topholdene flere straffespark tilkendt, end bundholdene. Men det er jo fordi topholdene oftere er i modstandernes felt, end bundholdene.

Jeg har set 2 kampe i år, hvor jeg mente dommeren var direkte årsag til resultatet, grundet alt for mange kendelser til det ene hold - den slags er jeg selvfølgelig modstander af.
Det var i CL, hvor vi alligevel ikke har været med, men jeg forstår taberholdenes frustrationer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Med FellIainis karantæne og Fosu-Mensahs skade i slutminutterne af derbyet presser vi endnu en gang truppens bredde. Scott McTominay er kaldt op fra U21-holdet. Han er en høj central midtbanespiller, der dog har spillet angriber for reserverne i denne sæson grundet deres håbløse sammensætning (de er som regel nødsaget til at spille med 7-8 forsvarsspillere i startopstillingen).

Ellers er dagens gode nyhed at Juan Mata er checket ind sammen med resten af holdet på hotellet. Han har i den grad været savnet så al den spilletid han kan tåle ville være særdeles tiltrængt. Gætter dog på han starter på bænken med Rooney og Lingard på banen fra start.

Spændende om han tør starte Bailly som har spillet min. 90 min 9-10 kampe i træk, eller om Tuanzebe får liga-debut.
Skrevet af Battlegoat
bliver godt at få mata tilbage igen, godt nyt.
kunne være rart at se tuanzebe få en kamp i dag, gerne med mourinho ved siden bare for lols =)
kunne forestille mig at Rooney er midtbane mand i dag.

så lige det omvendte opgør på mutv. vi må meget gerne kopiere den første halvleg derfra. og pogba´s mål i det opgør. puha!
Skrevet af han_solo
Shaw ude nu... De her skader begynder at være en dårlig joke!
UTD
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hold kæft en ringe start
Skrevet af Foxy
Er spillerne stadig mentalt på Etihad?

Hold nu kæft en ringe start, og det sejler jo fuldstændig vanvittigt!
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Toggle
Vi ser fandme trætte og tunge ud...puuuuh.
Efter den første halve time må jeg endnu engang konstatere at blind aldrig bliver svaret i midterforsvaret. Håber tuanzebe får nogle minutter, evt en halvleg og mata må gerne komme ind og agere redningsmand. Martial, lingard og rashford får ikke meget ud af det indtil videre.
Edit
Og publikum sover da i den grad idag - det er sløjt over hele linjen !
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det virker som en sløv træningskamp, hvor ingen rigtig gider forsøge finde hinanden helhjertet. gad vide hvorfor mourinho ikke er i stand til at sætte spillerne bedre op..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
pff en skidt halvleg første 20min fuldstændig håbløst. vi står meget lavt og har ingen midtbane. lingard skidt halvleg af ham i dag, håber mata kommer ind fra start i 2nd

som toggle os skriver, ser vi meget trætte ud i dag. måske de ikke er stået op endnu.

ufortjent føring, men den tar vi med.
Skrevet af Toggle
Tyndt straffespark. Det tager jeg gerne på en dag som idag.
En lille analyse af det: han er i hop og bliver ramt, jeg synes ikke at han gør noget for at blive ramt, men jeg synes heller ikke han forsøger at undgå det. Kontakten er der, men for fanden i den billige ende. Til gengæld bliver vi flamet i trådene idag - ABUs, dem elsker vi jo !!!
LUHG
Skrevet af Cheech
Han kaster sig, inden der overhovedet er (minimal) kontakt. Det var ikke tyndt, men rent film.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af han_solo
Det er sløvt, men synes ærlig talt ikke man kan klandre spillerne alt for meget. United spiller så mange kampe pt. og har egentligt gjort det hele året og med alle de skader, er det jo nærmest umuligt for Mourinho at give pauser.
UTD
Skrevet af Toggle
Jeg vil ikke argumentere mod dig cheech - det var yderst tyndt straffespark. Jeg tager det gerne med idag, for det er den eneste måde vi kan score på ! Til gengæld er jeg ikke tryg ved blind i forsvaret !
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
svært at se noget straffespark, men når det ikke fungere i åbent spil, så er det den slags man ikke siger nej til.

lidt mere gejst, fantasi og vilje i 2. halvleg tak.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Petersea
Nu siger du tyndt kan du sige IKKE skyggen af straffespark. I min optik søger Rashford kontakten, mens Fabianski gør alt for ikke at ramme ham, håber fandme ikke sådan en kendelse ender med at blive kampafgørende, men forstår da godt at man som Fan tager hvad der kommer!
Esbjerg fb Liverpool FC
Skrevet af Toggle
Det er vores 9. kamp i april, vores kamp nr 28 siden nytår, og så er der ikke taget højde for landskampene ! Der er ikke noget at sige til at vi ser slidte ud - det er også derfor jeg siger at lige i dagens anledning tager jeg gerne et mål på et yderst tyndt straffespark !
Jeg forstår dig godt petersea, i vil jo hade at vi ender over jer i denne sæson - og vi vil især elske at se liverpool glippe CL. Til gengæld har vi også haft en del situationer i løbet af sæsonen hvor vi er blevet snydt. Jeg krydser fingre for at det ikke er det eneste mål vi scorer!
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har ikke haft mulighed for at se første halvleg. Jeg kan se Luke Shaw er udgået med skade - er den mand vitterligt lavet af glas?

Rashford med et dive overrasker mig til gengæld. Han har indtil videre slået mig som en utrolig fair spiller, så det er skuffende hvis han ikke er et hak bedre end andre slyngler som Aguero i torsdags. Øv!
annonce
0