Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jo der har været rygter fra forskellige kilder om uro længe men så vidt jeg ved ikke en decideret opsigelse..

@Crazy

ja det forstår jeg slet ikke.. en okay første sæson hvor målet lykkedes omend af omveje men samtidigt har vi i store dele af sæsonen spillet langt under det niveau united burde spille på..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej, jeg troede man havde lært af Moyes ansættelsen. Det er fint nok, at give manageren en fin lang kontrakt, når han har bevist, at han kan få holdet til at fungere.

Det bør ikke være et bevis, at man med et sommerbudget der var ca. 10 gange så stort som finalemodstanderens hold til sammen var værd, kan vinde EL.

Hvis Mourinho skulle tilbydes så lang en kontrakt, skulle han lige bevise, at vi kan spille lige op med de andre top 6 hold i PL, uden at pakke sig ned, og at vi generelt kan spille flot angribsivrig fodbold, og samtidig få de resultater vi alle tørster efter (som minimum en PL titel).

Lige nu har han bare bevist, at han kan vinde den lille Cup i england, som er noget nemmere at vinde, end FA Cuppen, og EL, som er nemmere at vinde, end PL. Og det var ikke med sprudlende fodbold - bortset fra enkelte udvalgte kampe (Chelsea hjemme var måske den bedste bedrift).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nogle af rygterne i dag siger, at Mourinho vil blive tilbudt en 4 eller 5 års forlængelse.

Var det ikke bare The Daily Mail? Rygter der kommer fra den kant plejer jeg personligt at ignorere.

Ligesom jeg synes det er håbløst at snakke om en fyring af Mourinho, ligesåvel synes jeg ikke det giver meget mening at forlænge ud fra den første sæson vi har set (og med Mourinhos historik in mente). Kan han tage os i den rigtige retning næste år, så kan vi jo overveje en forlængelse.
Skrevet af #GGMU!
Syntes også det virker håbløst at vil af med Mourinho allerede?

Hvilken klub vi dog er ved at blive til, fandme sørgeligt og til grin!

Mourinho gør alt rigtigt, og alligevel vil folk have ham fyret, klamt!

Jeg står ihvertfald 100% bag Mourinho, og tror det her projekt som han har gang i, bliver stort!
Skrevet af Battlegoat
@ggmu - helt enig
Skrevet af Yildis
Enig med LaPioche. Snakke om fyring og forlængelse er pt. lige malplaceret.

@GGMU:

Fair nok at stå bag manageren, men har han ligefrem gjort ALT rigtigt?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche & Yildis

Guderne skal vide at jeg ikke er Mourinho fan og gerne så en anden i United
Men med skyldig hensyntagen til klubben og fremtidige ansættelser, nytter det ikke at omdanne United til et gedemarked, hvor relevante emner vil pænt takke nej.

Så lad os nu blot beholde Mou i den indgåede kontrakt og kun forlænge, hvis der næste sæson viser sig afgørende ændringer i spillestil og balance på holdet.
Man kan jo håbe at Mou både gentager sin vanlige sæson 2 succes og magter at konstruere et hold, der er leveringsdygtigt i flere sæsoner

Selv jeg må erkende at muligheden er tilstede
Der er dog også det lille aber dabei, når det er Mou vi taler om.
Han må meget gerne skrue ned for teatralskheden og selviscenesættelsen også
United har ikke brug for drama queens, men for seriøst arbejdende folk, der lader alle gøre hvad de er bedst til og hvor ære og hæder placeres hvor den retteligt bør.

Så som jer, er jeg enig - giv ham chancen for at bevise han er det værd han selv mener
Sæsonen der gik var så langt fra prangende, men med hæderligt slutprodukt.
Det rækker, men kun som begyndelse. Momentum skal fastholdes og om det sker ved vi først næste år.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt enig, Fynboen - for én gangs skyld.

--

https://twitter.com/andremar655555/status/868916436978237441

Jeg aner ikke hvem det her er, men han melder Bakayoko til Chelsea og Fabinho til United med lægetjek i de kommende uger. Som nævnt på de sidste par sider i tråden, så synes jeg de to transfers giver mening for alle 4 parter, og hvor ville det dog være dejligt, hvis vi kunne snappe Fabinho for næsen af City.

Han skriver selv på sin Twitter, at han er "transferspecialist" for L´Equipe. Ikke nødvendigvis et rygte, der er mere troværdigt end de andre der florerer, men om ikke andet præcis det rygte, jeg gerne vil høre. Ift. franske spillere/klubber bliver det først for alvor troværdigt når Mohamed Bouhafsi melder noget ud.
Skrevet af Toggle
Crazy
Det bør ikke være et bevis, at man med et sommerbudget der var ca. 10 gange så stort som finalemodstanderens hold til sammen var værd, kan vinde EL.
Jeg synes det er at sætte tingene lidt firkantet op. Hvis en Pogba skulle købes af Ajax kostede han nok ikke tilnærmelsesvis det samme som når united køber ham. Netop fordi sælgende klub ved hvilke penge der er i hhv united og ajax

Lige nu har han bare bevist, at han kan vinde den lille Cup i england, som er noget nemmere at vinde, end FA Cuppen, og EL, som er nemmere at vinde, end PL.
Du glemmer også at Mourinho er den første unitedmanager i historien som har vundet et trofæ i sin første sæson ! Vi er alle sejrsvante unitedfans, og jeg tror også på projekt mourinho. Jeg græmmes ved at se ham spille fodbold som han gjorde mod liverpool, men ved også hvorfor han gjorde det sådan. Det minder mig i øvrigt ret meget om da mancini var manager i city i starten og de spillede på samme måde mod united - og vi ved jo alle hvordan den historie endte !
LUHG
Skrevet af Yildis
Også enig her. Og tak for link, det kunne blive rigtig spændende med Fabinho. Håber det lykkes. Gad vide, hvordan Monaco i så fald klarer sig i den kommende sæson...

Mht. Mourinhos teatralskhed er jeg dog splittet. Efter hans karantæne i efteråret synes jeg, han lagde en mere finurlig approach i medierne. Jeg har set flere pressemøder, hvor han heller ikke var bleg for at drille journalisterne, og for mig blev han faktisk ret likeable. Det havde jeg alligevel ikke troet muligt. Og nu skal vi heller ikke glemme vores egen helt, Sir Alex, der om nogen også kunne bruge medierne for at fremme sin agenda. Her synes jeg faktisk, de to har en del til fælles.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Det minder mig i øvrigt ret meget om da mancini var manager i city i starten og de spillede på samme måde mod united - og vi ved jo alle hvordan den historie endte ! "

Ja, han blev vist fyret i City? hehe
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(262004201905)
@toggle:
Moyes vandt da også community shield i sin første (og eneste) sæson.
Nu skal vi ikke gøre det bedre end det er. Mourinho har, med EL trofæet, haft en rimelig (og acceptabel) første sæson.
Men hvis der ikke bliver lagt til spillet på banen (uanset eventuelle trofæer), bør han ikke få mere end én sæson mere.
Omkring hans mediehåndtering, blev jeg faktisk overbevist om at han var ret cool kort efter hans første periode i Chelsea.
Jeg synes dog han er trådt lidt tilbage i denne sæson, og har kritiseret egne spillere lidt for ofte.

Fabinho kunne være en god spiller at hente, selvom jeg personligt hellere så Bakayoko, som jeg ikke helt forstår Chelsea hagter, når nu de har Kante.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://twitter.com/hesham786/status/869525674670907392

Mere Twitter-benzin på Fabinho-bålet. Dog stadig ikke nogen af de pålidelige journalister, der har meldt noget ud. Jeg krydser alt, hvad der krydses kan.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hvorfor ikke bare Weigl, han virker mere spændende.
Skrevet af Slettet(260021200206)
kunne være fordi han er ude i fire måneder med brækket ankel, og derfor først vil være aktuel i slutningen af september start oktober..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Toggle
Ja, han blev vist fyret i City?
Ja et år efter at man blev engelske mestre.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Aubameyang efter sigende meget tæt på PSG - han var en af de få angribere jeg meget gerne havde set i United. Der er ikke så fandens mange angribere, som har den klasse der skal til.
Vi skulle efter sigende også være tæt på at have sikret os et stort angrebstalent på 16 år fra Betis - foran City der også var ude efter ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, der er ikke mange af de helt store topangribere. Jeg er ikke sikker på Aubameyang havde været den rigtige angriber for os, selvom han jo selvfølgelig er verdensklasse.

Raiola er blevet citeret for, at United fortsat ikke er uinteressant for Zlatan. Jeg er efterhånden begyndt at tro mere på, at der kunne komme en forlængelse til ham. Hvis vi leger med tanken og siger, at United henter både Griezmann OG en anden ung 9´er a la Lukaku/Morata, så er vejen til spilletid pludselig meget lang for Rashford i mange år frem. Så ville jeg nok foretrække hvis vi kunne holde på Zlatan ét år mere og lade Martial/Rashford spille på toppen i de første måneder af sæsonen. Så er de forhåbentligt klar til at være startere fra 2018/2019 sæsonen af.

Det bliver næppe sådan. Mourinho er jo også notorisk kendt for at spille med en target-mand, men det ville være mit ønske-scenarie. Jeg har svært ved at se Martial, Rashford, Lukaku og Griezmann i samme start-11´er og med det potentiale/niveau de alle 4 har er der jo ikke nogen af dem, der vil være tilfredse med bænken.
Skrevet af Battlegoat
griezmann har lagt en reklame på hans twitter hvor han enten afslutter et opkalde fra en jose eller ignore et opkald fra en jose, ca 1min inde i reklamen.

så der gået pogba i den.
annonce
0