Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Lacazette er ikke god nok.
Skrevet af uden_benskinner
say what..??
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Woodward i gang med damage control og ganske rigtigt har vi spurgt efter Lacazette: https://mobile.twitter.com/GFFN/status/870412699565522944

Samtidig ligner det, at vi har panikket og betalt Inter de 50 mio. euro de vil have for Perisic. Røveri ved højlys dag: https://twitter.com/carlolaudisa/status/870413237380161536
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan bare stadig ikke helt forstå det her med Griezmann. Du går da ikke på nationalt TV og flirter med en anden klub for derefter at snakke om dit behov for at vinde titler, for derefter at anmode om en transfer, hvis du hele tiden er klar over, at en tabt appel-sag vil være tungen på vægtskålen. Der må næsten være sket noget mere eller noget andet. Måske var det aftalen, at Griezmann skulle komme uanset, men at han fik kolde fødder. Jeg tror i hvert fald der er ugler i mosen her.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Han er nok ikke meget mere intelligent end så mange andre fodboldspillere - han sagde jo (lidt fortolket) at der var 60% chance for at han skiftede til United, men 70% chance for at han blev.
Skrevet af Yildis
Håber stadig det blir et nej til Perisic.

Lacazette, derimod, har scoret næsten et mål pr. kamp gennem flere sæsoner og har den force, modsat Lukaku, Belotti m.fl., at han kan dække fløjen også. Stiller man op med Lacazette som 9´er og Rashford på en af kanterne, vil man altså kunne lade de to rotere i løbet af kampene.

Det kunne jeg godt se fungere. Det er så nævnt, at han ofte er skadet, og det trækker selvfølgelig ned. Hvor ofte har jeg dog ikke tal på.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ifølge 14/15 sæsonen har han, ifølge transfermarkt, misset 15 kampe:
https://www.transfermarkt.com/alexandre-lacazette/verletzungen/spieler/93720
Skrevet af pondus-united
15 kampe på en sæson lyder imo som meget.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af pondus-united
det forlyder at Arsenal skal have budt 87mio pund på Mbappe
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men 15 kampe på 3 sæsoner er jo ikke vildt.

Vi skulle vist også have forhørt os på Mbappé. Jeg synes bare det er en vild pris for en spiller der har haft én god sæson.
Kan han fortsætte, er det jo nok billigt i forhold til hvad priserne vil være om et par år.
Men hvis han falder igennem, er det mange penge.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er heller ikke specielt lun på Perisic. Ikke så meget fordi han er 28 år, og der ikke er mange år i ham endnu, men mest af alt fordi prisen virker alt for høj til hans meritter.

Til gengæld støtter jeg meget princippet i at hente spillere, der kan gøre en forskel fra i morgen af. Vi har massere af unge spillere med potentiale, der har brug for nogle erfarne spillere at læne sig op af i de kommende par sæsoner. Derfor overrasker det mig også lidt, at vi slet ikke er kædet sammen med en angriber som Cavani. PSG er eftersigende ved at sprænge banken for Aubameyang og medmindre de vil til at spille 4-4-2, så kunne det da godt tyde på, at de ville lytte til bud på ham. Han er hurtig, stærk og løber enormt klogt. Jeg ved faktisk ikke om der er en angriber i Europa, der på egen hånd ville være i stand til at blive farlig så mange gange i en kamp, som Cavani gør. Nuvel, det ville også bare være mit alternativ til 9´eren. Jeg ved godt han er oppe i årene og den slags, men han ville da i det mindste have en anden profil end eksempelvis Mbappé. Han er jo bare i samme kategori som Martial og Rashford, forstået på den måde, at han stadig er meget ung og meget lovende. Jeg tror så godt nok slet ikke, at han er interesseret i United, men det er jo en anden side af sagen.

Sky Sports melder, at vi er interessede i Varane. Det lyder jo som den sæson, hvor Moyes fik tøjlerne. Der er da næppe nogen grund til at skifte til England for ham, og han er vel ikke meget mindre skadet end Jones og Smalling. Mon ikke det ender med Keane eller Lindelöf til centerforsvaret? Sky har i øvrigt været voldsomt upålidelige i dette vindue allerede.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nogle af de varmere rygter går på, at Arsenal vil købe Mbappé. Det er selvfølgelig nok præget af det franske linkup ved Wenger.

Jeg ved ikke om han skulle være avers mod et skifte til nordengland, men det med at han skulle have et ønske om at spille for Zidane fortalte han jo forleden var en fejlfortolkning.
Han havde ment, at han gerne ville spille sammen med Zidane.

Men jeg vil, som nævnt, synes det er ret satset at slå transferrekorden for et talent der endnu ikke har bevist sig over længere tid og på højeste niveau (jo, han har da vist noget i CL i år, men har han konsistent scoret mål mod de bedste hold i den turnering).
Jeg tror han bliver vild, men hvis jeg stod med pengene ville jeg også vente 1-2 år, hvis vi snakker de summer der bliver nævnt.
Skrevet af pondus-united
Enig mener ikke at det er det rigtige at købe Mbappe. Vi har brug for erfarne kræfter, som kan gå direkte ind i start 11´eren. Mbappe er kun 18 og har kun vist sig i en sæson, det er for lidt til at kunne bedømme, hvorvidt hans talent er stort. Derudover er 87 mio pund for meget for en så ung en spiller, hvor der stadig er mange ukendte faktorer.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Inuk.
Fint med Perisic, så er Rashford fri til at spille på toppen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Perisic til kanten? ØH? Why?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
En hurtig søgning afslører Perisic har spillet 29 kampe som venstrekant i denne sæson. Du vil måske placere ham på en anden position?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Duncan Castles, der vel mest præcist kan beskrives som Jorge Mendes´ (Mourinhos) marionetdukke skriver i dag i Sunday Times, at vi forlanger £66 mio. for De Gea, eller £23 mio. + Alvaro Morata. Morata var ifølge italienske medier meldt fuldstændig sikker til AC Milan, men det afviste han selv i går.

Morata ville ikke have været mit førstevalg til angrebspladsen, men hvis vi kan få ham uden at skulle af med både en arm og et ben som Lukaku fx ville komme til at koste, så synes jeg ikke det lyder helt dumt. Meget komplet angriber, der kan lidt af det hele, omend jeg stadig synes det står lidt hen i det uvisse, om han kan være den helt store målsluger, der leverer 25 mål på en sæson. Han er uden tvivl bedre i det opbyggende spil end Lukaku er.

Vi mangler jo ikke penge, men derimod dygtige spillere, så jeg ville til hver en tid foretrække en byttehandel med Real Madrid frem for de kolde kontanter. Spørgsmålet er så, om Morata er den rigtige spiller at få i bytte. James ville heller ikke gøre mig noget, nu hvor Griezmann glippede, men med Morata kan vi jo holde døren åben for Griezmann næste år.
Skrevet af Tikks
Rashford er direkte amatør på toppen, eneste gode kamp fra ham er mod Chelsea hvor han viste lidt i små mængder. Alt for tynd og mangler rigtig meget fysik. Teknik holder lige. Han skal IKKE på toppen igen.
Skrevet af Forlan21
Helt perfekt med kanonkassen fra Carrick lige inden han skulle ud...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt perfekt med kanonkassen fra Carrick lige inden han skulle ud...

Ja, det kunne ikke være skrevet bedre. On another note, er Seedorf åben for en kontrakt, tror I? For pokker hvor var han god. Klassespiller
annonce
0