Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skal det virkelig være en deal-breaker for at kunne skifte til Man Utd, at man kunne være førsteangriber i Real Madrid og Juventus? Det mener jeg bestemt ikke.

Når man betaler £70m (eller £80m som rygterne i dag siger Real vil have) for en angriber, skal han selvfølgelig have været førsteholdsangriber på det hold vi køber ham fra, og han skal have bevist sig i en af de europæiske top ligaer.

Var det ikke dig der var imod at ansætte en træner, som ikke havde vundet noget stort, selvom man kunne se potentialet, og han eventuelt havde været træner i et af de lande hvor Bayern, Real, Juventus og Barcelona har patent på mesterskabet?

Hvorfor mener du så der er retfærdiggørelse i at betale noget der minder om Pogba priser for en spiller der end ikke har bevist sig for mindre hold, og egentlig kun har vist sig som en habil reserve?
Skrevet af Battlegoat
Syntes at have hørt et sted at ham renato er lidt af en party boy - bange for at han er en ny depay
Men kan os undre sig over hvorfor Bayern allerede vil af med ham nu
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du er sku Crazy, at nævne Rashford og Martial på samme hylde som Morota er jo ja Crazy, han er en top spiller der har bevidst det i Juventus og Real Madrid, det er ikke for sjov mange hvis ikke de fleste Real fans håber han beholdes frem for Benzema, den eneste grund til det ikke sker er politik og at Benzema er bedere til at sætte Ronaldo op.

Rashford og Martial er talenter ikke andet, ingen af dem har givet indtryk af de er klar til at gå et skridt op, nej de skal stadig bruge tid (måske kommer det aldrig hvem ved) men at nævne dem sammen med Morata må jeg væmmes, det er tydelig for en hver der faktisk følger med at Morata er en klasse spiller og er klar til at være første angriber.

Så først denne besked nu. Du må gerne væmmes. Jeg håber da Real beholder Morata, men for mig at se, købte de ham bare billigt tilbage fra Juventus, for at kunne sælge ham videre med fortjeneste. Han er og bliver aldrig verdensklasse. I en alder af 24 har han endnu ikke været førstevalg i nogen af de klubber han har spillet i. Hans bedste sæson var den netop overståede, hvor han scorede 21 mål i alle turneringer.
Han har da vist mere stabilitet (på et noget lavere niveau) end Martial og Rashford, men hans talent rækker ikke til noget i nærheden af, hvad de to kommer til at nå, hvis talentet bliver indfriet.

Morata er en fin reserve-angriber, hvis han skal spille på et tophold - intet mere. Chicharito ville være et bedre valg, da det er målene man mangler og ikke en spiller der indgår godt i kombinationsspillet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
og troede ikke du kunne komme dummer men det fik du da lige sat en streg under med din sidste post.

- du glemte underskriften "arne 3 år"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lacazette ville være en kandidat til sammen position som Griezmann - bag ved den forreste angriber. Han er ikke en kandidat til at spille 9´er for Mourinho hvad enten man kan lide det eller ej.

Hvorfor - han spiller da som forreste angriber i Lyon. Umiddelbart ser jeg ham som samme type som Morata - bare billigere og bedre og mere "proven".

Lukaku har efter alt at dømme valgt, at han vil spille for Chelsea.

Sådan ligesom Hazard, ifølge eget udsagn, havde valgt at skifte til en Manchesterklub, indtil Chelsea kom på banen?
(http://www.tribalfootball.com/articles/man-city-man-utd-target-hazard-im-moving-manchester-3174881)

Så er vi nede på Aubameyang, Belotti og Morata.

Kun hvis man antager at dine gætterier og antagelser ovenfor er sandheden.

Men det er simpelthen ikke rimeligt over for en klassespiller som Morata at sidestille ham med Rashford og Martial.

Igen så vurderer du, at Morata, der aldrig har spillet en hel sæson på topplan er en klassespiller - det er jeg ikke enig i. Han har vist stabilitet for Juventus, dog uden at score nær det han vil forventes at score i United. Når Martial og Rashford har spillet deres bedste kampe, mener jeg ikke Moratas niveau er i nærheden.

- især ikke hvis den angriber er så ustabil som Rashford er det. Han skal nok blive en stor spiller for Man Utd en dag, men hvis vi skal spille med om mesterskabet i næste sæson, så bliver det ikke med 38 starter på toppen til Marcus Rashford.

Vi vinder ikke et mesterskab, hvis vi spiller med 1 angriber, og Morata er førstevalg.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Noget helt andet er, at Bayern München har købt Tolisso i Lyon - et glimrende køb og de fortsætter bare med at lave fornuftige handler. Det efterlader formentlig Renato Sanches i overskud, og jeg håber virkelig, at vi vil overveje ham. Jeg tror han er en spiller, som Mourinho ville kunne få rigtigt meget ud af og talentet er jo uomtvisteligt. Bayern stjal ham netop for næsen af os sidste sommer, så Mourinho har helt sikkert tidligere ville have ham.

Sanchez var en fin spiller under EM, og for Benfica - men hvor skulle han spille i United?
Er han ikke for dyr at købe til at indgå i rotation med Pogba og Herrera?

Hvis vi får fyldt de huller vi har i truppen, og budgettet er der, ville han selvfølgelig være en god signing til den pris Bayern købte ham til.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Herrera kunne vel spille defensiv midt, og Sanchez box-box, og så Pogba som dyb playmaker :)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg så nu hellere en Fabinho (selvom rygterne siger, at Mou ikke vil have ham) eller Bakayoko til den defensive plads.
Men jeg tror sagtens Sanches kan udvikle sig til at blive rigtigt god. Og vi har manglet bredde på midtbanen, så hvis vi får lukket de huller der er, ville det ikke være et dumt køb.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Okay, jeg prøver lige at tage det fra en ende af.

Jeg er helt enig i, at prisen er grotesk. Jeg bryder mig heller ikke om, at Morata skal koste så mange penge og Real Madrid er - som jeg også har nævnt for et par indlæg siden - ved at flå os.

Jeg er meget imod at vælge en træner, der ikke har vundet noget, når vi kan vælge en træner, der har vundet alle de steder, han har været. Kunne vi hente en bedre angriber end Morata, der har spillet fast for de helt store klubber, ville jeg selvsagt også foretrække dette, men det mener jeg bare ikke er muligt. Ikke når det skal være en angriber med de krav, som vi ved Mourinho har. Om man har bombet kasser ind for Torino i Serie A, eller om man er en succesfuld reserve for Real Madrid/Juventus kan jeg ikke se skulle gøre den helt store forskel.

Hvorfor - han spiller da som forreste angriber i Lyon. Umiddelbart ser jeg ham som samme type som Morata - bare billigere og bedre og mere "proven".
Fordi Mourinho altid spiller med en stor, stærk centerforward, der kan holde fast i bolden, når han får en tung forsvarsspiller i ryggen. Drogba i Chelsea, Milito i Inter, Benzema i Real Madrid, Costa i Chelsea, Ibrahimovic i sidste sæson. Om man kan lide det eller ej, så er det altså en angriber i den kategori, som Mourinho vil have, og det er Lacazette ikke. Når det så er sagt, så er Morata vel en af de mere dynamiske angribere på markedet, når de nu samtidig skal leve op til Mourinhos fysiske krav.

Det du kalder mine "antagelser" og "gætterier" er jo selvfølgelig støttet op på de rapporter, som troværdige journalister har offentliggjort og som jeg i stor stil har linket til her i tråden. Selvfølgelig er Lukaku ikke bekræftet i Chelsea, men du må da være blandt de eneste på dette forum, der ikke er overbevist om, at det er dér, han er på vej hen.

Vi vinder ikke et mesterskab, hvis vi spiller med 1 angriber, og Morata er førstevalg.

Måske ikke, men vi har bedre chancer end med Rashford på toppen. Hans kamp for England forleden mod Skotland er et meget godt eksempel på, hvor lavt hans bundniveau er. Han mistede bolden helt ufatteligt mange gange - primært pga. en elendig førsteberøring. Hvis Rashford er førstevalg næste år, så får vi mere end almindeligt svært ved at holde fast i en 6. plads.

Sanchez var en fin spiller under EM, og for Benfica - men hvor skulle han spille i United?
Er han ikke for dyr at købe til at indgå i rotation med Pogba og Herrera?

Jeg tænkte netop i rotation med Pogba og Herrera. De tyske meldinger lyder på, at Bayern vil være tilfreds med at gå i 0 på ham, dvs. €35 mio. Det er vel svært at tænke sig, at en Golden Boy vinder bliver billigere end dét i 2017. Snakker vi 50-60 mio., så synes jeg heller ikke vi skal røre ham.

Jeg vil også meget gerne have Fabinho, og jeg ser i højere grad Sanches som en 8´er. Spiller vi 4-3-3 vil der være 2 pladser, som han kan agere back-up til. Bredden er ikke for god på vores centrale midtbane, og der kunne vi godt bruge både en 6´er og en 8´er i mine øjne, dvs. både Fabinho og Sanches.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det du kalder mine "antagelser" og "gætterier" er jo selvfølgelig støttet op på de rapporter, som troværdige journalister har offentliggjort og som jeg i stor stil har linket til her i tråden. Selvfølgelig er Lukaku ikke bekræftet i Chelsea, men du må da være blandt de eneste på dette forum, der ikke er overbevist om, at det er dér, han er på vej hen.

Jeg har allerede givet dig et glimrende eksempel på, at det kan gå hurtigt en anden vej, end den man tror. Moura havde også næsten skrevet under med United.
Det er utopi, at tro, at når medierne gætter på et eller andet, bliver det til virkelighed.
For 2 år siden var der heller ikke nogen chance i helvede for at Shaw skulle ende i United - han var jo Chelsea fan, så dér måtte han da ende.

Hvis United giver Everton et bud, som Chelsea ikke kan matche, lader Everton da ikke spilleren bestemme. Det var lidt det samme med Hazard.

Måske ikke, men vi har bedre chancer end med Rashford på toppen.

Jeg mener ikke, at Rashford skal være eneangriber i næste sæson - det tror jeg ikke han kan klare. Men jeg mener faktisk ikke chancerne er væsentligt bedre med Morata i truppen.
Martial og Rashford i et tomandsangreb kunne være sjovt at se, hvis ikke der bliver hentet en angriber der kan score 20+ i ligaen.

Jeg vil også meget gerne have Fabinho, og jeg ser i højere grad Sanches som en 8´er. Spiller vi 4-3-3 vil der være 2 pladser, som han kan agere back-up til. Bredden er ikke for god på vores centrale midtbane, og der kunne vi godt bruge både en 6´er og en 8´er i mine øjne, dvs. både Fabinho og Sanches.

Jeg mener bare først man skal prøve at købe Sanches, når man har sikret sig de spillere der skal hentes. Jeg håber dog mere på Bakayoko, end Fabinho - men begge vil være fine spillere til den defensive midt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Først og fremmest så er det værd at sondre mellem BS-journalistik, og så de troværdige journalister. BS-journalistik har jeg ikke delt herinde og det bygger jeg ikke nogen antagelser på. Jeg læser artikler fra de troværdige journalister, der har et stærkt netværk. De her journalister skriver jo ikke rapporter ud fra hvad de tror - de skriver ud fra, hvad de får at vide af deres kilder. Når flere journalister skriver, at Lukaku foretrækker et skifte til Chelsea er det altså ikke bare et gæt, men fordi de har fået den information - enten fra spilleren selv/agenten eller fra en af klubberne. Det kan man selvfølgelig vælge at tro på eller ej, men jeg synes bestemt ikke det er gætterier.

Mht. Luke Shaw så var der da netop meldinger på, at spilleren helst ville til United. Se bare her fra BBC: http://www.bbc.com/sport/football/27758163

Nu er Chelsea jo altså ikke en flok fattigrøve. Hvor langt tror du ikke prisen skal presses op, før de springer fra? Selv hvis det skulle ske, så kan Everton jo altså heller ikke tvinge Lukaku til at acceptere Man Utds tilbud. Hvis han har besluttet sig for, at han vil til Chelsea, mon så ikke de vælger at sælge til den næsthøjeste pris frem for at brænde inde med en utilfreds spiller? De får jo efter alt at dømme stadigvæk en kæmpe pose penge for ham. Jeg tænker desuden at Lukaku fremstår lidt mere beslutsom end en ung Hazard, der formentlig bare gerne ville have et stort skifte.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Hvad med Timo Werner? Lacazette? Chicarito? alle tre kan lave mål og alle tre vil være væsentlige billigere.. Jeg vurderer ikke Morata særligt meget stærkere dem vi har og ikke stærkere end lacazette, werner, belotti, auba?!? Chica kunne være nostalgi og jeg synes han har udviklet sig på nogle punkter i tyskland og vil være meget billigere..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
Eller hvad med at indse at den rigtige ikke er der til ordentlige penge og så bruge pengene andre steder og vente til muligheden byder sig samtidig med man udvikler de to man har.. evt. lader Harrop agere reserve for de to..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Battlegoat
efter jeg så Bakayoko i champions League, har jeg ikke den store tiltro til ham, minder om en yngre felaini, langsom, upræcise aflaveringer og skyklapper strammet godt til.

der er os rygter om Matic og dier til den posistion. må indrømme jeg fortrækker carrick.

skal vi have en fra Monaco vil jeg have mendy, jeg tror ikke på shaw.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Hver gang vi giver 500-1000 mio. for en spiller hos vores kontinentale konkurrenter så bruger de de efterfølgende penge klogere end os.. læs monaco, læs psv, Juve, chelsea!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har faktisk set rygter om Timo Werner, så det er muligt, at han står på Mourinhos liste, eller at vi i det mindste holder et vågent øje på ham. Lacazette har vi behandlet på forrige side. Jeg er dog stadig ikke i tvivl om, at Morata er markant bedre end de to + Chicharito. Vi taler altså om en mand, der har scoret i både CL-semifinaler og i en CL-finale. Det taler næsten for sig selv. En komplet angriber, der giver os mere fart og mere bevægelighed end Zlatan. Prisen er helt skør, men spilleren er et godt valg, mener jeg.

Chicharito ville jeg ikke have noget imod at hente ind. Han ville kunne score 10-15 mål som supersub uden tvivl, men jeg er ikke sikker på, at han ønsker den rolle.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Først og fremmest så er det værd at sondre mellem BS-journalistik, og så de troværdige journalister. BS-journalistik har jeg ikke delt herinde og det bygger jeg ikke nogen antagelser på. Jeg læser artikler fra de troværdige journalister, der har et stærkt netværk. De her journalister skriver jo ikke rapporter ud fra hvad de tror - de skriver ud fra, hvad de får at vide af deres kilder. Når flere journalister skriver, at Lukaku foretrækker et skifte til Chelsea er det altså ikke bare et gæt, men fordi de har fået den information - enten fra spilleren selv/agenten eller fra en af klubberne. Det kan man selvfølgelig vælge at tro på eller ej, men jeg synes bestemt ikke det er gætterier.

Jeg ved ikke hvad ovenstående skulle bevise. Både Hazard og Moura var, bekræftet af dem selv, 5 minutter fra at skrive under med United, men skiftede i sidste øjeblik til et andet hold. Hazard efter at han i pressen havde utvetydigt sagt, at han flytter til Manchester.

Det sker hele tiden, uanset hvor meget journalisterne plaprer - jeg har læst Lukaku rygterne, og de baserer det altså ikke på indformationer de har fået fra insidere. De baserer det på, at han i sit interview blinkede til en af rapporterne, da han blev spurgt, om den klub han sagde han havde valgt var Chelsea.

Jeg er dog stadig ikke i tvivl om, at Morata er markant bedre end de to + Chicharito

44 gange i startopstillingen under 4 forskellige trænere. 4 trænere har altså ikke ment han var god nok til startopstillingen for deres hold - i sidste sæson for Juventus var det bl.a. i kamp om pladsen med Mandzukic, som imo ikke er fantastisk (selvom han også har scoret i en CL finale).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det var heller ikke ment som bevis. Blot min udlægning af, at det ikke er alle medier, der sidder og gætter og spekulerer i deres artikler.

Mht. Lukaku så har du fx en artikel her i The Independent med en troværdighed over middel, hvor journalisten "erfarer" at Lukaku foretrækker Chelsea: http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/romelu-lukaku-transfer-chelsea-move-reject-manchester-united-a7775191.html
Det kan man jo selvfølgelig tro på eller lade være, men det er altså ikke erfaret med udgangspunkt i, at Lukaku er Chelsea-fan, selvom det sikkert også bliver nævnt et sted undervejs. Det er netop en information fra en insider - eller, det er i hvert fald hvad han giver udtryk for.

Mht. Morata, så er vi jo tilbage til udgangspunktet. Morata har ikke været god nok til at være ubetinget førstevalg i hverken Real Madrid eller Juventus. Betyder det, at han så samtidig ikke er god nok til Man Utd? Det mener jeg bestemt ikke, man kan sige. Hvem han så har kæmpet med at slå af, kan man jo altid gå ind i detaljer omkring, men grundlæggende er det jo 11 spillere, der skal hænge sammen som et hold. I Serie A var Mandzukic i de fleste tilfælde foretrukket, mens jeg kan se, at Morata har startet flere CL-kampe end Mandzukic for Juve sidste år. Måske det også havde noget at gøre med, hvordan man gerne ville have holdet til at spille? Jeg ved ikke hvad der har været udslagsgivende for Allegri.

Personligt kan jeg fornemme, at Mandzukic bliver rangeret lidt højere i min bog end din, men det lyder efterhånden også som om vi ser lidt forskelligt på fodbold.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mht. Morata, så er vi jo tilbage til udgangspunktet. Morata har ikke været god nok til at være ubetinget førstevalg i hverken Real Madrid eller Juventus. Betyder det, at han så samtidig ikke er god nok til Man Utd? Det mener jeg bestemt ikke, man kan sige.

Det der er lidt den retorik Moyes brugte. Vi skal aspirere til at være lige så gode som dem - og så vælger vi spillere de ikke kunne bruge.

Personligt kan jeg fornemme, at Mandzukic bliver rangeret lidt højere i min bog end din, men det lyder efterhånden også som om vi ser lidt forskelligt på fodbold.

Igen... En spiller Bayern var villige til at sælge billigt, og som er forholdsvis perifær i Juventus. Hvis vi skal tilbage på toppen, er det ikke den slags spillere vi skal gå efter.
IMO bør det enten være et talent der kan blive blandt verdens bedste, eller en der allerede er blandt verdens bedste vi skal gå efter på angriber positionen - på de fleste andre pladser kan vi sagtens klare os med rigtigt gode spillere, der spiller for holdet - spillere som Herrera, Valencia, Mkhitaryan.
City har Agüero og Gabriel Jesus, Chelsea har Costa, Barcelona har Neymar, Messi og Suarez.

Det er i øvrigt samme tanker jeg har omkring træneren. Vi skal enten have en der er blandt de bedste, som passer til klubben, eller en der har potentialet til at være blandt de bedste, og passer til klubben.

Det lyder til, at det i din bog er nok, at han bare har vundet noget, men ikke er godt nok, hvis han ikke har vundet noget - både mht. spillere og trænere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det der er lidt den retorik Moyes brugte. Vi skal aspirere til at være lige så gode som dem - og så vælger vi spillere de ikke kunne bruge.

Det er da ikke altid en succes at hente Real Madrid eller Barcelonas affald, men der er da også glimrende eksempler på, at det kan være det. Du nævnte for et par sider tilbage, at du gerne så, vi havde hentet Higuain fra Real Madrid - det var da netop en spiller, de ikke kunne bruge? Alexis kunne ikke bruges i Barcelona, men han ligner da ikke en spiller i Arsenal, der er ikke er god nok til os. Det kan jo gå begge veje, men jeg bider mærke i, at de fleste omkring Real Madrid faktisk ser ud til at være kede af at miste Morata.

Jeg tror vi ser meget forskelligt på fodbold, du og jeg.
annonce
0