Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af realmadrid7
at Higuain kostede Juve 700 mio. sidste sommer? Ikke ret mange, vel? Fordi han har lavet mål og skudt dem til Serie A titlen + CL-finalen.

Nu er det sidste jo heller ikke bare lige til. Og det er vel også derfor mange er så meget ude efter Pogba/United også, når man ikke slutter bedre end en 6.plads efter så mange penge. Jeg medgiver gerne det hele vil være glemt ift. både Pogba og Moratas priser hvis United vinder PL. Men hidtil har de kæmpet for at komme med i top 4, med verdens dyreste trup & næsthøjest lønnet.
Men lad os da se, nu får Mou sin 2.sæson og dyre indkøb, så må det være nu.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Pogba var nok den bedste spiller i EL, at folk så udelukkende dømmer ham på PL, siger ærlig talt mere om standard reaktion fra medier og ABU´s. Som Pogba selv siger hvis han som CM skal bedømmes på antal mål så er han en del bedre end f.eks. Kant´e som alle hylder.
Skrevet af saywhat
Kante bliver hyldet fordi han udfører sin opgave til perfektion, i modsætning til Pogba. Så kan man selvfølgelig diskutere Mou ikke bruger ham helt rigtig. I hvert fald giver rygterne om endnu en 10´er ingen mening, så får man i hvert fald ikke det bedste ud af Pogba.
Skrevet af saywhat
Dertil koster Pogba jo kun 4x prisen af Kante, så han har da også bare at være bedre.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Pogba er jo netop ikke 10´er, men 8´er ligesom Kante. I langt de fleste kampe har han spillet centralt, kun på udebane mod de stærke hold han været længere fremme.
Skrevet af Don_Millionaire
Dertil koster Pogba jo kun 4x prisen af Kante, så han har da også bare at være bedre.


Med den logik så skal John Stones jo være en 500 millioner gange bedre fodboldspiller end Zlatan i PL sammenhæng.
Skrevet af saywhat
1. Nu skrev jeg for det første ikke han skulle være 4 eller 5 gange bedre, blot bedre, kan ikke være så svært at læse.
2. Stones har jo netop været svinet til af stortset alle hele sæsonen, også af jer United fans. Han havde netop ikke fået så meget kritik hvis han fx kun havde kostet 200 mio. Zlatan derimod har fået overdrevet meget ros, på trods af til tid tider dårligt spil, men pga. sine mange mål, men ikke mindst fordi han netop ikke kostede kassen.
Skrevet af Don_Millionaire
Nej, men du gav prisen som et argument til hvorfor han skal være så og så meget bedre, hvilket du ikke kan bruge til noget som helst. Markedet er forskruet - deal with it.

John Stones ville være blevet svinet til uanset om han havde kostet 1 pund eller 1 milliard. Manden har været helt åndssvagt dårlig og han spiller for en rivaliserende klub. Det er rigtigt at prisen er blevet nævnt i kritikken, men han ville være blevet kritiseret anyway.
Skrevet af Don_Millionaire
Iøvrigt så er sammenligningen mellem Pogba og Kante helt umulig. Den ene sættes på banen for at skabe spillet, mens den anden er der for at destruere spillet.
Skrevet af saywhat
Hvis vi skal diskutere, så kan du i det mindste gøre dig umage og læse hvad jeg skriver, det var trods alt ikke så meget igen.
For det første er det ikke mig der bringer Kante-Pogba sammenligningen på banen, det var en United fan. Dertil skulle du så nok ikke have sammenlignet Zlatan med Stones selv så, hvor dumt biver det ikke.
Og igen, jeg skriver på ingen måde han skulle være så og så meget bedre pga. den 4x større pris, men blot bedre, i form af der er større forventninger til ham.
Ligesom der fx var større forventinger til Stones kontra Bailly.
Og igen, med Stones, det er jo ret tydeligt at læse der hentydes til kritikken er større i tråd med prisen. Dermed ikke sagt han ikke ville have været krtiseret ellers.

Det var så det sidste fra mig. Ret tydeligt at se du læser hvad du har lyst til at læse fremfor i det mindste prøve.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvor skriver jeg at det var dig der bragte sammenligningen mellem Kante og Pogba på bane? Konstaterer bare at den er umulig, men det må du da hjertens gerne blive fornærmet over.

Jeg skrev netop sammenligningen mellem Zlatan og Stones, for at eksemplificere, hvor dumt det er at holde spillere op på den pris de er købt for, idet at markedet i mange tilfælde ikke giver dem en chance på det grundlag og derudover er situationen fra handel til handel meget varierende.

Du bruger netop prisen som argument så måske er det dig der skal læse hvad du selv skriver. Jeg kan fint stå inde for ovenstående.
Skrevet af Muggedreng2
For øvrigt kan dem der siger Pogba har haft en dårlig sæson da ikke have set mange kampe med United.

Han har haft afgørende indflydelse på spillet og vi har spillet 20% dårligere og helt ude af trit de gange han har været ude med skader.

9 kasser og 5 assists samt 10 MoTM kåringer 10 skud på træværket, og havde vore angribere været en anelse skarpere så havde det assist tal også været mere end doblet.

Så hvis I mener han har haft en sæson på det jævne vil jeg da læne mig tilbage og glæde mig som et lille barn til næste år for WOUW så har vi da noget at se frem til
Skrevet af pondus-united
Nye Ronaldo rygter. United skulle være klar til at byde 183 mio pund + de gea for Ronaldo og Morata.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Mercenary
Det er da også en slat...
Lose all to save a little
Skrevet af Martinovic
Og kilden er Tuttosport, så det rygte er ikke så pålideligt.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg køber simpelthen ikke, at vi smider De Gea ind i nogen byttehandel. Hvis han selv ønsker at blive, så bliver han selvfølgelig ikke solgt.

Der er helt tydelige tegn på, at Ronaldo ønsker at tegne et billede i medierne af, at han gerne vil tilbage til United. Hvorfor kommenterer han fx ikke på historierne efter sin landskamp i går? For at holde gryden i kog.

Det virker til, at klubben også er interesserede i at snakke med Ronaldo, men trods alt forholder sig lidt afventende. Det mener jeg er klogt. Vi blev snydt af Ramos for ikke mere end 2 år siden, og vi er har ingen interesse i at blive snydt igen. Jeg håber ikke Ronaldo-sagaen her kommer til at påvirke vores Morata-handel.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det ville sgu være synd hvis den primadonna skulle være skyld i at Morata, som ser ud til at være førsteprioriteten, ikke kommer til klubben.

Ligner unægteligt at han bare har brug for at få plejet hans ego.
Skrevet af Battlegoat
hvis der er hold i rygterne om ronaldo, så vil jeg sige smid de gea til spanien, og betal hvad end vi skal betale og få vores fortabte søn hjem, godt være de gea er dygtig, men ronaldo er verdens bedste, i modsætning til rooney ligner han en, der har hvertfald 3år i sig endnu.

Hele den her ronaldo saga virker bare så icenesat
Skrevet af Foxy
Hvor meget jeg end holder af Ronaldo, og gerne ser ham tilbage på OT. Så skal vi hverken sprænge banken for ham eller sende DDG den anden vej. Manden er 32 år. Han har max 2 år i sig. Han er ikke verdens bedste spiller som nogle påpeger, han spiller dog på verdens bedste hold. Han kan score mål, men ikke sætte sin modstander af 1 mod 1. Han får bare skabt flere chancer for sig i Real, end han vil hos os.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes heller ikke vi skal gå efter Ronaldo - til den pris. Hvis vi snakkede £30-40m ville det måske være en fin idé, men det går Real selvfølgelig ikke med til.
Jeg kunne dog godt være nervøs for, at det er en marquee signing, som Woodward går efter.

Til gengæld er jeg efterhånden ved at varme op til tanken om, at vi henter Donnarumma i stedet for de Gea - om ikke andet, så for at slippe for de evindelige rygter omkring ham. Der er ingen tvivl om, at de Gea er bedre end Donnarumma, men med tiden kunne italieneren blive lige så god.
Alternativt, at Real henter Donnarumma.

Chelsea skulle efter sigende være interesseret i, at hente Morata, og derved forpurre vores forsøg på at hente ham. Men vil de seriøst smide £80m for ham?
annonce
0