Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
@LaPioche:

Sorry for den anklagende tone... Det lød bare på dig som om, at du bare mener, at klubben skal agere uden tanker for økonomi.

Da jeg nævnte mine beløb, var det ærligt, at jeg mener det er den faktor der er mellem Morata og Kane/Neymar (de bør koste noget i omegnen af faktor 3-4) - jeg mener de vil kunne løfte holdet, mens Morata, at best, vil kunne udfylde et hul på holdet marginalt bedre, end Rashford og Martial kan lige nu - men med tiden vil begge de nuværende United spillere være klasser bedre.

De €10 mio. kommer jo ikke til at vælte virksomheden, og det er formentlig heller ikke dem, der får hele budgettet til at skride. Det skal især ses i lyset af, at klubbens Morata-alternativ er Belotti, som er mindst lige så dyr.

Men hvorfor er de £19m (for det er altså forskellen mellem de £61m, som United angiveligt skulle have budt, og de £80m, som Real angiveligt vil have der er forskellen) så uvæsentlige ved Morata handlen, når du tidligere i tråden har agiteret for, at €50m for Perisic var alt for meget? - Perisic må antages at være Mourinhos førstevalg, da vi endnu ikke er blevet kædet sammen med andre spillere af den type.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Problemet er vel bare at United så ikke køber den bedste angriber de kan få. At Mou ikke kan tilpasse sit hold til Aubameyang fortæller vel en del om ham.

Jeg har svært ved at se Morata er i nærheden af Aubameyang.


Det er én måde at anskue det på. Jeg ved ikke, om Mourinho ikke kan tilpasse sit hold til Aubameyang, eller om han simpelthen ikke ønsker det. Personligt tror jeg mest på det sidste, hvilket efterlader det første lidt uafklaret. Jeg har egentlig respekt for, at en træner har sit eget koncept og sine egne idéer om fodbold, som han holder udgangspunkt i. Det gælder både for Mourinho, for Guardiola, for LvG osv. Som en af de mest vindende klubtrænere i nyere tid synes jeg heller ikke Mourinho har grund til at fravige den måde at spille fodbold på, der har vundet ham så mange titler. Hvis han mener Morata og Belotti er bedre angribere til den måde at spille fodbold på, som han praktiserer, så har jeg ikke ondt i maven over, at Aubameyang ikke er inde i overvejelserne.

Skrevet af Slettet(100659192308)
"Det er én måde at anskue det på. Jeg ved ikke, om Mourinho ikke kan tilpasse sit hold til Aubameyang, eller om han simpelthen ikke ønsker det. Personligt tror jeg mest på det sidste, hvilket efterlader det første lidt uafklaret. Jeg har egentlig respekt for, at en træner har sit eget koncept og sine egne idéer om fodbold, som han holder udgangspunkt i. Det gælder både for Mourinho, for Guardiola, for LvG osv. Som en af de mest vindende klubtrænere i nyere tid synes jeg heller ikke Mourinho har grund til at fravige den måde at spille fodbold på, der har vundet ham så mange titler. Hvis han mener Morata og Belotti er bedre angribere til den måde at spille fodbold på, som han praktiserer, så har jeg ikke ondt i maven over, at Aubameyang ikke er inde i overvejelserne.
"


Problemet netop i dette tilfælde er vel at der nærmest kun er en angriber, som United er rygtet til at købe/som gider til klubben. Og det er Morata som ikke står for noget særligt for de fleste. Herudover er prisen udfra rygterne alt for høj, for en spiller som scorede 7 mål for Juve i Serie A over 34 kampe.
Aubameyang kan sagtens passe ind i United, og det er ligemeget hvordan man vælger at spille.

Men Mou kan selvfølgelig gøre som han vil, jeg forstår bare ikke man vil "nøjes" med en spiller som er langt ringere end andre, fordi han passer ind i Mou´s system.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(100838201910)
@The Crazy Gang

No worries. Jeg går bestemt også ind for økonomisk forsvarlighed og som jeg også skriver et par sider længere tilbage, så er mine synspunkter jo ikke et udtryk for, at jeg ikke synes vi skal forhandle om prisen. Vi skal stadig sikre os den bedst mulige aftale. Men jeg synes det er vigtigt at sondre mellem privatlivets økonomi og økonomien for en klub som Manchester United. I min verden kan det slet, slet, slet ikke sammenlignes og derfor behøver €10 mio. ikke være mange penge for United, selvom det er det for mig.

Jeg kan godt forstå, hvordan det kan se lidt mystisk ud, og det bunder måske også i, at jeg ikke har fået forklaret mig godt nok. Jeg ved ikke om det her hjælper, for jeg er ved at være lidt træt i hovedet efter en lang dag, men jeg håber på det.

I forhold til Perisic, så er det min vurdering, at han ikke forstærker holdet synderligt. Hvor jeg slet ikke er i tvivl om, at Morata er en opgradering ift. Martial og Rashford (her er vi nok uenige), så kan jeg ærlig talt ikke se, at Perisic skulle være ret meget bedre end vores andre optioner på kanten. Mit udgangspunkt er derfor, at jeg håber vi ikke henter ham. Jeg synes han er for selvisk og selvom han er 28 år ligner han umiddelbart ikke en spiller, der leverer på et stabilt højt niveau, som man jo ellers forbinder med erfarne spillere. Tværtimod så ligner det, at han er præcis lige så svingende som Martial og Rashford. Derfor er mit udgangspunkt: Nej tak.

Hvis han bliver hentet ind for en skilling, ville jeg have et håb om, at det så ville være i en eller anden form for rotation med de andre kantspillere, og det ville jeg godt kunne leve med, for han er trods alt en anden type end Martial og diversitet har jeg ikke noget imod. Men hvis vi lægger €50 mio. for Perisic, så er det jo uden tvivl fordi Mourinho vil starte ham i majoriteten af vores kampe, og det ville jeg være lidt ked af. Uanset hvad ville jeg stadig foretrække en bedre spiller, hvis vi skal have en ny venstre kant, men jeg kunne godt leve med, hvis han bliver hentet ind som rotation. Det tror jeg bare ikke han gør, hvis vi er villige til at betale €50 mio.

Altså, mit synspunkt om, at det ikke skal være €10 mio. der afholder Mourinho fra at få sin førsteprioritet, står stadig ved magt. Også for så vidt angår Perisic. Har jeg givet udtryk for andet, så skyldes det formentlig, hvad jeg forbinder med prisen (som forklaret ovenfor) eller, at jeg har været en vaskeægte hykler og i mine følelsers vold hidset mig op over de opskruede transferpriser, som jeg ellers kritiserer andre for.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Problemet netop i dette tilfælde er vel at der nærmest kun er en angriber, som United er rygtet til at købe/som gider til klubben. Og det er Morata som ikke står for noget særligt for de fleste.

Det er efterhånden debatteret til ukendelighed i denne her tråd, men der er tydeligvis to forskellige opfattelser. Der er dem, der ikke kan se noget særligt i ham, og så er der dem, der ser en stjerneangriber i svøb. Vi har ikke set ham score 25+ mål for hverken Real Madrid eller Juventus, men det er i min verden heller ikke et ultimatum. Jeg hæfter mig ved, at han har et af de bedste scoringssnit i Europa i denne sæson målt på mål/minut. Jeg husker også, at han var helt fantastisk for Juventus i Champions League, så jeg synes bestemt også han har vist, at han kan bide skeer med de største. Konklusionen må alt andet end lige være, at vi ikke ved, hvor god han kan være, hvis han får en hel sæson som førstevalg. Så indtil da må vi jo lade det være op til spekulationer, og mit bud er, at han sagtens kan tage skridtet op.

Hvorvidt han er den eneste, der opfylder ovenstående krav ved jeg ikke, men jeg synes han er en god mulighed.

Aubameyang kan sagtens passe ind i United, og det er ligemeget hvordan man vælger at spille.

Jeg tror ikke Aubameyang ville være særlig god mod hold der parkerer sig på den sidste tredjedel af banen og derfor ikke har et bagrum at angribe i. Det er selvfølgelig ikke tilfældet i alle kampe, men der var en hel del hold, der (med succes) valgte denne tilgang i sidste sæson. I de kampe er United i meget høj grad overladt til småspil omkring modstanderens felt og indlæg. Det mener jeg ikke Aubameyang er særligt dygtig til, og jeg er i hvert fald slet ikke i tvivl om, at Morata er bedre.

Men Mou kan selvfølgelig gøre som han vil, jeg forstår bare ikke man vil "nøjes" med en spiller som er langt ringere end andre, fordi han passer ind i Mou´s system.

Når jeg mener, at Morata vil være det bedste valg, så er det fordi jeg tror Manchester United under Mourinho vil opnå de bedste resultater med Morata som angriber. Jeg tror Aubameyang ville komme til kort, og jeg tror United ville score færre mål og vinde færre fodboldkampe med ham på toppen. Derfor "nøjes" jeg gerne.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jeg tror ikke Aubameyang ville være særlig god mod hold der parkerer sig på den sidste tredjedel af banen og derfor ikke har et bagrum at angribe i."

Har han ikke lige haft en sæson i Dortmund med 31 mål, netop mod ret mange hold som pakker sig mod Dortmund?

Ihvertfald vil jeg mene han er ret god til det.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Mr. Pink
Loooooool. Har Morata kun scoret 7 fucking mål i 34 kampe for Juventus? Jeg er målløs over hans prissætning. Jesus, Lord Bendtner ville ku ha scoret 8 ud af 34 kampe for Juve, hvis han havde fået kampene fra start
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100659192308)
Hvis vi kun tager Serie A, hvor Juve vel må siges at være langt foran alle andre. Så scorede Morata 15 mål i 63 kampe.

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(100838201910)
Af de 34 kampe var kun de 16 fra start. Stadig ikke imponerende tal, men ikke en uvæsentlig detalje. Personligt tror jeg det vil give ham et boost at være fast mand, og som sagt har han jo hævet sit scoringssnit ganske betragteligt i denne sæson.

Dortmund spiller på en markant anderledes måde end United og Morata har på den halve spilletid scoret flere mål fra indlæg uden for feltet end Aubameyang har. Jeg kan sagtens se, hvorfor Mourinho mener, at Morata skulle være en bedre boksangriber til Uniteds behov.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg forstår ikke hvorfor alle Europas topklubber ikke jagter Morata...

Men når nu Morata har så godt et snit, og han må være så god, er det da lidt underligt, at især PSG ikke overhovedet har meldt sig på banen. De plejer altid at være der, når der snakkes om de største talenter, og har også været på banen omkring Mbappé. Men de har jo nok holdt deres interesse for Morata hemmelig.


Ingen andre, end United og måske Chelsea - som jo allerede har sikret sig Lukaku - har vist interesse i Morata. Det er for mig ret underligt, når nu han er det nye sort.
Skrevet af Don_Millionaire
Det står vel ikke skrevet noget sted at Morata er det nye sort. Der argumenteres blot for hvorfor han skulle passe bedre end i United, end nogle af de andre nævnte navne der er mulige at få, og at man ser noget potentiale i ham.

Skrevet af Mr. Pink
United skal - som verdens rigeste klub - og som een af verdens største klubber, selvfølgelig jagte de største angribere. Er Morata det? Når det er sagt, så ved jeg ikke om eksempelvis RvN var jagtet af alle, men han står for mig som den største og bedste angriber siden Cole/Yorke-æraen.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Skrevet af Mr. Pink
Nævner det lige igen: Leon Goretzka anyone?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er ikke for at ignorere dig, Pink, jeg har bare ikke noget kendskab til ham, så jeg kan ikke rigtigt være med i debatten
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men er han ikke offensiv midt?
annonce
0