Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Hænning: De købte ham for 10 mio ?, så det tror jeg nu godt han kan fås for. Alternativt bliver han solgt til Bayern eller Dortmund for en lavere pris.
Skrevet af Fribytter
Det er ligemeget, hvad de købte ham for. Forsberg og Keita har klausuler, der træder i kraft næste sommer, som gør, at de kan sælges for £50 mio.. RBL sælger ikke for mindre end det denne sommer, så det er nærliggende at tro, at det samme gælder Werner.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hænning
RBL har lige kvalificieret sig til CL for første gang og har i forvejen masser af finansielle muskler i ryggen. Folket elsker energi drik, forstå det dem der kan.

Det er jo i den forbindelse fuldstændig ligegyldigt om Werner kostede en bøjet femmer og en kasse øl for et år siden. Jeg har stadig svært ved at tro på at RBL sælger deres suveræne 21 årige topscorer, som ligner at han har fået sit gennembrud på verdens bedste landshold, for under 50m € når markedet er som det er. Medmindre der er klausuler involveret.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ifølge AS er årsagen til, at Morata-handlen er gået i stå, at Ronaldo endnu ikke har fortalt Real Madrid, at han ønsker at blive. Real vil naturligt nok ikke sælge nogen som helst før de ved, hvor de har deres stjerne.

Vi ved jo alle hvad det ender med, så for min skyld må Ronaldo meget gerne løfte røret og ringe til Perez så vi kan komme videre med sammensætningen af vores hold.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jo, det er ret dyrt - jeg vil dog til dit argument påpege, at Mbappé også kun har haft 1 sæson på topplan med mere end 1 mål. Og han er et af de populæreste mål mht. rygtestrømmen - og her snakker vi priser der vil gøre ham til verdens dyreste."

Jo jo, men vi er vel blive enige om at Mbappe har vist så meget mere end Werner? Werner har endnu ikke spillet CL modsat Mbappe, derudover er prisen for ham jo også alt alt for høj.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af haraltidret
Mourinho er åbenbart også ved at være lidt træt af Woodward: https://uk.sports.yahoo.com/news/jose-mourinho-collision-course-ed-woodward-manchester-united-transfers-094053274.html


Det er for mig en gåde hvordan en klub som United stadig har en klovn som Ed Woodward til at stå for klubbens spillerhandler. Det er ihvertfald grotesk at manden på nuværende tidspunkt er i New Zealand for at se rugby, midt i det der for ham gerne skulle være et travlt transfervindue.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er ikke imponeret af ham i dette vindue, men sidste år gav han vel trods alt Mourinho mere eller mindre hvad han bad om. Lindelöf kom også hurtigt på plads. Jeg vil foretrække at vente til efter vinduet med at fælde dom over Woodward, men jeg er lidt lunken på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Don_Millionaire
Kritikken af Woodward er unuanceret. Manden kom dårligt fra i land i hans virke pga. en manager der ikke vidste hvad han lavede. Det hænger stadigvæk på ham.
De sidste par vinduer har han jo gjort det til UG.

Hvem ved at den historie er sand? Det er jo nemt at skrive sådan noget nu hvor alle ved at Mourinho gerne vil have handlerne på plads inden preseason og når det ikke er sket så skal medierne jo have noget at skrive om.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Historien er skrevet af Duncan Castles og selvom man jo ikke kan stole 100% på noget som helst, så er lige præcis Castles kendt for at være Mourinhos talerør. Jamie Jackson har skrevet en lignende historie i The Guardian.
Skrevet af Don_Millionaire
I så fald at den er sand så ved jeg ikke hvem det siger mest om. Sådan noget burde alle dage kunne klares internt.

Mon ikke at der er et par handler der falder på plads inden preseason og hvis ikke så er det vel nok fordi at vi ikke vil betale det der kræves og det er i en eller anden udstrækning også fint. Vi skal ikke betale overpris på alt vi vil have.
Skrevet af Battlegoat
Jeg tror de blev sat lidt tilbage af at de var sikre på griezmann - indtil det ikke virkede.
så gik man til Real som ikke har lyst til at sælge, lige nu virker det som om man venter på at Real og monaco kan blive enige om en pris på mbappe, for så at Real og united kan blive enige om morata og james.

så vi ender vel med at finansere deres mbappe handel, hvilket jeg ikke er synderligt imponeret over.

hvorfor Fabino eller matic skal tage så lang tid, kan jeg ikke lige greje er det fordi vi stadig håber på naingolan? eller hvordan det nu staves

Med perisic har man ventet på at inter måtte bukke under for fairplay regler, men så fik de skrabet penge sammen af alle mulige omveje og kræver nu 50mil pund.

- det hele er selvfølig rygter, men mon ikke noget af det, har lidt på sig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er egentlig helt enig, Don M.

I øvrigt er der spansk nyt på Morata-fronten: https://twitter.com/efabascaluk/status/881882774692655104

Sidste år under Pogba-sagaen blev der arbejdet meget i ´indenfor de næste 48 timer, og ellers 48 timer yderligere´, mens det ser ud til, at vi er gået over til ´72 timer´ denne gang.

Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det er en god måde for diverse journalister at gardere sig selv, i tilfælde af at de ikke rammer helt rigtigt, og så håbe at det sker inden for den ramme de sætter.

Sålænge at det bare sker så er jeg helt tilfreds!
Skrevet af Battlegoat
Sidste år under Pogba-sagaen blev der arbejdet meget i ´indenfor de næste 48 timer, og ellers 48 timer yderligere´, mens det ser ud til, at vi er gået over til ´72 timer´ denne gang.


haha det sku for nemt, mon ikke sun metro og express følger trop nu når usa turen starter lige om lidt
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi får i øvrigt 50 mio. i banken fra Michael Keanes transfer til Everton.

Ikke at det fylder det store i klubbens økonomi, men det skal man jo ikke klage over når han nu (forståeligt nok) afviste at skifte tilbage til os grundet ønske om fast spilletid. Om ikke andet så dækker de vel i hvert fald differencen mellem vores Morata-bud og Reals pris.
Skrevet af Pindhunden
Er der nogen, som kan opklare, hvad der sker med denne transfer? Ifølge MetroXPress har Man U skrevet under med den franske U17-landsholdsspiller Aliou Traore:
https://www.google.dk/amp/metro.co.uk/2017/06/28/manchester-united-complete-signing-of-aliou-badara-traore-6741628/amp/
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvad der sker? Altså den er god nok, hvis det er dét, du spørger om. Men han er jo en signing til U18-holdet og et par år fra førsteholdsfodbold.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinho har i øvrigt ladet sin frustration sive til Sky Sports og BBC i dag. Som Don M også skrev i går, så ville jeg da også foretrække, hvis han holdt det internt i klubben, men det er sgu alligevel mystisk at Woodward tager til New Zealand når vi nu tydeligvis har svært ved at lukke de forskellige handler. Det kan sagtens tænkes, at der alligevel ikke var noget at gøre i de sidste par dage, fordi bolden er på Real Madrids banehalvdel, men det ser bare ikke så heldigt ud.

Mht. Mourinho vs Woodward beef´en så opsummerer Simon Stone fra BBC ved som altid ´by stating the obvious´:

https://twitter.com/sistoney67/status/882232313538654209
Skrevet af Don_Millionaire
et kan sagtens tænkes, at der alligevel ikke var noget at gøre i de sidste par dage, fordi bolden er på Real Madrids banehalvdel, men det ser bare ikke så heldigt ud.


Det er også det jeg tænker der er tilfældet, men du har da ret i at det ikke ser for heldigt ud, og sådanne historier kunne være undgået, hvis han var forblevet et eller andet sted i Europa.

Hvis det ender med at de udestående handler alligevel går igennem inden weekenden så er det dog ærgerligt hvis Mourinho har sat gang i en masse støj. Hvis der er en ting man frygter omkring ham så er det jo netop sådan noget.
Skrevet af Battlegoat
Ser ud til at Rooney er på vej til everton. hvis det ender med at ske, er det vel bedst for alle parter.

Everton har haft et godt transfer år, syntes jeg, nogle hæderlige køb - Mr Ronald Koeman, kan hvertfald ikke bruge transfer vinduet som undskyldning i år.
annonce
0