Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke om det er bedst for Everton, men det er da muligt, at de får en anden Rooney at se end ham der har luntet rundt med elendige førsteberøringer på Uniteds hold de seneste 2 år.

Da han var på toppen var han en helt fantastisk fodboldspiller og uden tvivl den bedste engelske i mange, mange år, men jeg synes ikke der har været meget klasse over hans præstationer i de seneste sæsoner. Det har i bedste fald været glimt og jeg klager bestemt ikke, hvis vi får ham sendt til Everton, hvor jeg i øvrigt ønsker ham det bedste.
Skrevet af Don_Millionaire
Helt enig og det kan der forhåbentlig ikke være 2 meninger om, for så har man slet og ret ikke set ham spille.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sladderaviserne Daily Mirror og Daily Mail skriver i deres avis i morgen, at United nærmer sig Lukaku i en byttehandel med Rooney. Dette skulle for øvrigt være som supplement til Morata - ikke alternativ.

De er formentlig blevet stukket en plade for det lyder godt nok vildt hvis vi skulle bruge lige knap 200 millioner pund på 2 angribere, men det er alligevel længe siden nogen har meldt Lukaku til United.

https://twitter.com/hendopolis/status/882712984916815873
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4669120/Manchester-United-set-beat-Chelsea-world-record-100million-Everton-striker-Romelu-Lukaku.html

Richard Keys har lavet dagens mærkeligste tweet. Han er ikke helt så utroværdig, som jeg gerne ville have ham til at være, men det lyder stadig som lidt af en røverhistorie.

https://twitter.com/richardajkeys/status/882702028249628672

Skrevet af Slettet(100838201910)
Marca skriver i øvrigt at vi har sendt et 75 mio. euro bud afsted på Morata. Real Madrid har eftersigende spurgt efter 80, så en aftale burde være nært forestående.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lukaku rygterne har ellers været der i nogle dage nu.

Arsenal har købt Lacazette - French connection. Ham havde jeg ellers gerne set i United.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TCG

Fair play, jeg har ikke fulgt så godt med de sidste par dage, så jeg har først set det nu. The Guardian og James Ducker har også samlet den op nu: http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/05/manchester-united-plan-use-wayne-rooney-makeweight-bid-hijack/

Svært at sige om vi virkelig er ved at stjæle ham, eller om Raiola spiller os ud mod Chelsea for at presse dem. Under alle omstændigheder er Lukaku vel de flestes førsteprioritet herinde, inkl. min egen. Jeg tror dog ikke på, at vi henter begge.
Skrevet af #GGMU!
Lukaku er jo bare ikke en presspiller som dør for holdet, hvilket jo er det Mourinho gerne vil have.. men vil elske at han kommer til United, har jeg vidst skrevet et par gange efterhånden :-D
Skrevet af Genne
Lacazette-handlen kan muligvis sætte gang i lavinen. Giroud skal væk, og Everton har udvist interesse såvidt jeg kan forstå. Det øger ihvertfald sandsynligheden for at Everton vil sælge Lukaku. Om det så bliver til jer eller Chelsea skal jeg ikke kunne sige, men jeg har på fornemmelsen at Chelsea ikke er villige til at bruge helt så mange penge som jer.
Skrevet af Mercenary
Giroud skal ikke nødvendigvis væk...
Lose all to save a little
Skrevet af Pindhunden
Jeg synes, at det er ret frustrerende at føle sig nødsaget til at skulle betale 700-800 mio kr for spillere som Morata, Belotti eller Lukaku.

Så kan vi bruge en ny sæson på at prøve at legitimere, at verdens måske dyreste spiller tydeligvis kun er fra hylde 2.
Hvis man skal betale sådanne beløb, burde det være et skifte mellem to topklubber - og angribere i top fem i verden (Suarez, Lewandowski, Bale, Aguero, Higuian). Ronaldo og Messi er uden for kategori.

En reserve i Madrid og gode angribere fra semistore klubber som Torino og Everton skal bare ikke koste så meget. Jeg ved godt, at markedet er stukket af, men Man United må også sende et signal om, at klubberne ikke kan kræve hvad som helst, bare fordi United er en af verdens rigeste klubber.

Det er ikke vores penge, og United kæmper desperat for at bevare sin status som topklub, så jeg ved godt, at det kan være nødvendigt med dyre indkøb. Men mit problem er nok, at jeg ikke tror, at de tre potentielle transfermål nødvendigvis flytter United meget tættere på mesterskabet.
De andre titelkandidater har alle langt bedre offensive kræfter, selv hvis United køber Morata eller Lukaku. Tænk hvis United - og ikke City- havde Jesus i truppen. Så ville problemerne være løst. Han er vanvittig og et talent på niveau med Mbappe.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Simon Stone melder det samme nu. Han plejer at være en af de mest pålidelige, selvom han sjældent er den første, der skriver noget.

http://bbc.com/sport/football/40516483

Jeg glemte i min post tidligere, at det selvfølgelig også kan være os, der har stukket alle journalisterne en plade for at lette forhandlingerne med Real Madrid om Morata. Det er svært at vide hvad der foregår, men både Woodward og Raiola ved hvordan man kan bruge medierne i en forhandling.
Skrevet af Don_Millionaire
Tænker nu også mest at Lukaku rygterne er til for at sætte skub i Morata forhandlingerne. Nægter hvert fald at tro på at vi er ude efter begge og ser der bestemt heller ikke som en god idé. Der skal stadig være plads til Marcus!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu ser det ud til, at United og Everton er blevet enige om en pris på £75m for Lukaku.

Stadig en alt for høj pris, men noget mere spiselig, end de £80m Morata, da Lukaku er "PL proven", og derfor umiddelbart en noget mindre satsning.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hold da kæft et hi-jack. Vores bud på 75 mio. euro på Morata blev afvist, og vi vil eftersigende ikke byde yderligere, men hvis Lukaku kommer så er det da også bedre.
Skrevet af Slettet(100659192308)
De siger nu i Everton tråden budet er afvist.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af pondus-united
No deal....Everton har ikke acceptere bud fra United på Lukaku
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg gætter på United har fået et uformelt accept fra Everton, breaket historien til medierne, men nu afviser Everton historien og venter (klogeligt) og ser hvad Chelsea stiller op. De er sgu ikke så dumme over på Merseyside.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mon ikke United tilsvarende holder på Rooney, indtil en angriber er hentet ind. I sidste ende kan han jo blive dyrere for Everton, hvis de ikke har nogen alternativer og mister Lukaku.
Skrevet af Toggle
Jeg synes lukaku ville være det bedste valg til en ny angriber. Hans målsnit de sidste 3 sæsoner er også kun gået en vej 10-18-25. Lad os drømmer og bare lægge 6mål på til næste sæson så tror jeg vi har spilleren der kan skyde mesterskabet hjem hvor det hører til
LUHG
Skrevet af haraltidret
Jeg tror Rooney skifter til Everton som en del af Lukaku handelen, på en 1 eller 2 årig lejeaftale, hvor United betaler halvdelen af Rooneys ugeløn på 250.000 £. På den måde kommer den samlede værdi af af handelen også op på et sted mellem 85-90 mill £, hvilket ligger lidt tættere på den pris Everton på rygtebasis forlangte for Lukaku.
annonce
0