Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Det er han bestemt. Det ser ikke ud til at der bliver købt ind til højrekanten, omend Perisic nok godt kan spille den, så hans primære konkurrenter er de samme som sidste sæson og her er Mikhi nok den der står stærkest, hvis du spørger mig. Det kommer selvfølgelig også an på om det bliver en to-mands -eller tre-mandsmidtbane, for så er det jo plads til flere kreative spillere. Mata skal dog nok få masser af kampe og Mourinho har vist at han har fuld tillid til ham, senest med en startplads i EL finalen.
Skrevet af Bosse1983
Hvem var alternativerne i finalen? Rooney, Martial og Lingard?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Ja, hvem var alternativerne?

Det bliver da et enormt sløvt hold, hvis Mata sidder på højrekanten i næste sæson. Så er det vel bare fra venstrekanten, at der kan komme fart?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af RuneG
Er Mata stadig i spil til idealopstillingen, når vinduet lukker i august?


Jeg tror Mou kommer til at rotere meget på kanterne. Mata kommer til at spille, når vi skal lirke bundholdende op på på hjemmebane.

Når vi møder bedre hold og får mere plads på banen tror jeg mere på spillerne, der har fart i støvlerne; Martial, Lingard, Rashford.

Desuden tror jeg, at Ivan Perisic er United-spiller inden juli er omme.
Skrevet af Toggle
Så er det vel bare fra venstrekanten, at der kan komme fart?
eller fra hø back? Sker der snart noget med lukaku?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis Perisic er den eneste yderligere offensive forstærkning, der kommer ind, kan jeg heller ikke se Mata skifte. Der er lige så meget brug for ham som sidste år, og der fik han 42 kampe, selv med en skadesperiode mod slutningen af sæsonen (i øvrigt hans første i United, hvis jeg ikke tager meget fejl).
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Dier og James så ligner det et godkendt vindue.
Skrevet af Røret
Red-army:
Har du lyst til at uddybe, hvorfor der, i dine øjne, skal bruges penge og tid, som kunne være anvendt andre steder, på James? :)
Skrevet af haraltidret
Dier og James så ligner det et godkendt vindue.


Tottenham sælger ikke Dier.

Betaler United 65 mill £ (det beløb Real Madrid forlanger) for James Rodriguez så vil jeg nærmere mene at transfervinduet bevæger sig nedad på karakterskalaen for Uniteds vedkommende.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Røret: For at styrke vores offensiv når Zlatan og Rooney er væk. James bør desuden ikke være ret dyr når alle ved at han VIL væk.
Skrevet af Bosse1983
James bør desuden ikke være ret dyr når alle ved at han VIL væk.

Det afhænger helt af hvem, hvor mange og hvor dybe lommer de som er interesseret har.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lukaku er i øvrigt helt officiel nu
Skrevet af Toggle
Dejligt. Stadig ikke tilfreds med at vi sendte wazza den anden vej.
Så mangler vi bare en afløser for carrick og nej det er ikke blind
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ville du have beholdt Wazza?
Han var jo en kæmpe liability.

Som tidligere nævnt synes jeg prisen for Lukaku er horribel. Men af de spillere der var mulige, var han nok det bedste valg - i hvert fald det sikre, da hverken Belotti eller Morata har prøvet PL, som er verdens hårdeste liga.

Jeg er i øvrigt ikke helt sikker på at vi har set det sidste til Zlatan i United. Han blev af gode grunde ikke forlænget nu, da hans første halve år ville være genoptræning, og koste United ca. £10m. Men så vidt jeg hørte har han fået lov til at genoptræne i klubben, og der har været rygter om at han vil få tilbudt 6 måneder, når han bliver sin skade kvit.
Skrevet af Røret
Red_army:
Han kommer ikke til at være billig, bare se hvad vi angiveligt skulle have givet for morata.
Kunne godt regne ud, at du ikke ville have ham til klubben for at gøre holdet svagere. Jeg er mere interreseret i, hvad du mener han kan bidrage med?
Jeg synes vi har nok med mellemrumsspillere, også selvom han måske kan noget ekstraordinært.
Desuden finder jeg ham ikke god nok til at spille en venstre fløj, hvor vi godt kunne bruge en "rigtig" fløjspiller.
Hvis vi skal have noget til offensiven, så er det en venstre kant, ellers synes jeg vi skal gå efter den defensive midtbane(men det jo ikke noget nyt).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror ikke vi ser Zlatan igen længere. Han har allerede taget afsked på diverse sociale medier, og selvom man selvfølgelig ikke skal lægge alt for meget i trøjenumre, så er det vel en kende sigende, at Lukaku overtager hans nr. 9.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Nu må vi se, men forhåbentlig indser Zidane at det ikke er i hans og Reals interesse at holde på utilfredse spillere som Morata og James.

Jeg mener at han vil kunne bringe noget af det samme som Mata, men som en bedre afslutter hvilket vil mangler. Ideelt set fik vi dog en spiller som Rooney der kan spille alle offensive positioner, bare bedre end Rooney. Den type spiller hænger dog ikke på træerne.
Skrevet af Mr. Pink
Hvordan kan nogen ønske, at United havde beholdt Ronny? På banen var han en skygge af sig selv, og han trak en astronomisk hyre.

Jeg er enig mht James. Han har høj og ekstraordinær klasse. Han er sulten. Han er smuk, så han kommer til at sælge bunkevis af trøjer til alle de asiatiske teenagerpiger. Men der mangler stadig en 6´er!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er godt nok en del flere, der er løbet med Bakayoko-historien siden i går. Oliver Kay i The Times her til morgen, for eksempel.

Hvis det passer, at han har knæproblemer, så synes jeg ikke vi behøver have travlt med at stjæle endnu en handel fra Chelsea. Så lad ham da lige få sin operation inden der sendes 400 mio. afsted mod Monaco.

Mr. Pink: Jeg tror også Woodward slikker sig om munden ved tanken om James. Dog nok primært pga. de sydamerikanske teenagepiger, men det er også et uudforsket marked for ham. Hvem ved hvor mange penge Woody kan hive hjem på en officiel sombrero-partner, eller måske en officiel Man Utd taco-sauce?

På sine bedste dage er der få fodboldspillere i verden, jeg nyder at se mere end James, men spørgsmålet er, om han er noget for Mourinho.
Skrevet af Don_Millionaire
Vi skal for alt i verden ikke have en spiller bare fordi han har en høj PR værdi. Det er en skrækkelig tanke at spillere skal hentes ind primært af den grund.

Ser ikke et specielt stort lys i James og tænker slet ikke at han passer ind på et Mourinho hold. Han er, lidt ligesom Mata, en spiller med en rigtig god teknik og god i de mindre rum, men er simpelthen alt for langsom. Når vi i forvejen har en spiller som Mata, uagtet at han måske er lidt dårligere, så kan jeg ikke se grunden til at hente ham. Man må jo også formode at det stadig er planen at hente Griezmann, og så ville det jo være tåbelige at hente en spiller til samme position, sommeren før.
annonce
0