Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pondus-united
Matic er taget med Chelsea til deres pre-tour i Kina.....mon en transfer til United stadig er aktuel?

endvidere har Leicester købt Jakupovic fra Hull. Mon Schmeichel er på vej væk og til evt, hvilken klub eller vil Leicester bare forstærke på målmandsposten.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Slettet(100838201910)
http://www.espn.co.uk/football/manchester-united/story/3160227/jose-mourinho-not-happy-with-manchester-uniteds-summer-business-so-far

"What I will say is that, a long time ago, we thought about four players to strengthen our squad, but it is really hard to do it. If we do the third and forget the fourth, I would be quite happy with that because I know it is difficult.


Lyder heldigvis ikke som om Mourinho vil købe, hvis ikke de rigtige spillere er tilgængelige.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@The Crazy Gang

Men det er jo bare ikke højre side, vi har problemer i. Den dækker Valencia fint og er i forvejen en af de spillere i PL, der slår flest indlæg ind i boksen. Han er faktisk også en af dem, der rammer flest folk i feltet på sine indlæg. Problemet er, at der ikke kommer noget i venstre side, og det ville en spiller som Perisic uden tvivl være med at afhjælpe, så vi får et mere balanceret og uforudsigeligt angreb.

Shaw!!
Skrevet af KasperK
@pondus - Matic er ikke taget til Kina.
https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/07/asia-here-we-come.html

Det bliver vel os eller juve, der snupper ham. Personligt er jeg lidt lunken - ville hellere have noget vildskab på midten.
Skrevet af pondus-united
@KasperK

ja det ved jeg. jeg manglede bare at indsætte et ikke i sætningen :-)
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Mr. Pink
Matic er, præcis som Kasper K nævner det, ikke vild og fightende nok. Han ligner for meget de andre midtbane"slidere"
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Matic er en fin spiller. Men han er oppe i alderen, og der render yngre og mindst lige så gode (omend lidt anderledes) spillere rundt derude, som ikke er væsentligt dyrere.
Matic er god defensivt, og vil helt sikkert kunne frigive plads til Pogba og Herrera. Men det kunne være fedt med en der også kunne lidt med bolden, fremfor bare at erobre og spille til nærmeste medspiller til siden eller bagud.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu ser det ud til, at Chelsea er blevet enige med Real om en pris for Morata.

Så får vi da i hvert fald syn for sagen, om vi vandt eller tabte ved ikke at hente en af Reals reserver for en pris der ville have gjort ham til verdens 3. dyreste spiller nogensinde.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror han bliver god for Chelsea. Men om ikke andet har vi da om et års tid det sammenligningsgrundlag med Lukaku vi manglede, da vi diskuterede det sidst, TCG ;-)
Skrevet af Battlegoat
fra BBC
Chelsea have agreed a deal to sign Real Madrid striker Alvaro Morata for about £60m.

Men da vi bød 75m var det ikke nok, det godt nok utroligt

Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Real vil bare ikke handle med os lige nu, sådan er det.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Di Marzio skriver mellem €80-85 mio. Det tror jeg umiddelbart ikke er helt forkert, når du tilføjer bonusser.

Jeg kan ikke huske, om vi fik afvist et bud i den størrelsesorden, men situationen ændrede sig jo lidt for Real Madrid efter vi hentede Lukaku og Belotti bliver meldt til Milan. Pludselig var Chelsea deres eneste køber, så det kan måske forklare, hvis de har accepteret et bud, der var lavere eller på samme beløb som dét, de fik afvist fra os.
Skrevet af pondus-united
Sky skriver at grundbeløbet er ca. €66m med add ons skulle det totale beløb løbe op i ca. €80m. Det må man sige er en meget høj pris. Spændende at se hvem Lukaku eller Morata som viser sig at være det bedste køb.
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mourinho gentager på pressemødet inden kampen mod City i morgen tidlig, at han i det nuværende marked kan leve med, at vi kun henter én spiller yderligere og ikke to som planlagt. Jeg gad vide om det er 6´eren eller kantspilleren, han er villig til at gå på kompromis med.

Han gør også meget ud af at fortælle, at resultatet ikke betyder noget, men jeg tror sgu han bluffer. Det ville overraske mig meget hvis han ikke allerede nu forsøger at få det psykologiske overtag på Pep og City med en sejr.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Spændende om det er Verratti der er 1. target nu? håber stadig på Fabinho..

@lapioche

Jeg håber og tror at 6´eren har første prioritet for ham.. medmindre han har tænkt sig at Carrick og talenterne skal deles om pladsen..
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(260021200206)
Men har stadig ikke forstået hvorfor vi ikke har været interesseret i Aubameyang, han virker for mig som den oplagte makker til Lukaku med sine enorme fart og dybdeløb.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi kommer ikke til at hente flere angribere i dette vindue, det kan jeg ikke forestille mig. På trods af sin størrelse er Lukaku jo netop også en spiller, der tager mange dybdeløb og bruger sin fart på den måde. Han spiller jo slet ikke som Zlatan. Skal vi spille med to angribere (og det håber jeg, vi får at se), så synes jeg også Rashford virker oplagt frem for at bruge 100 mio. på Aubameyang.

Jeg håber også 6´eren er prioriteten, men jeg ved ikke, om jeg også tror på det. Jeg kunne faktisk godt forestille mig, at hvis Mourinho ikke kan få en af de spillere, han gerne vil have (Dier, Matic), så vil han hellere bare spille med Carrick et år mere.

Til gengæld forstår jeg ikke, at vi slet ikke har været interesseret i Krychowiak i PSG. Han har jo slet ikke slået til og må kunne hentes for billige penge. I Sevilla synes jeg faktisk han var en af de bedste defensive midtbanespillere i Europa. Måske også den bedste 6´er ved EM´16. Bomstærk, taktisk dygtig og med en god lang aflevering i som en del af repertoiret (han minder mig faktisk lidt om Dier). Han ville stå højere end Matic på min liste, hvis jeg var Mourinho.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Aubameyang ryger ifølge Dortmund ingen steder nu. Men prisen var altså en af de mere spiselige i forhold til de priser der har været nævnt for mange af de andre angribere.

Jeg er enig i, at et 2 mands angreb bør inkludere enten Martial eller Rashford (eller begge, hvis Lukaku er ude) i denne sæson.

Jeg håber også en defensiv midt er det primære mål, og at man kan leve med, at Perisic bliver i Inter.
Skrevet af Slettet(100838201910)
I en tid hvor der er alt for mange gudsbenådede fodboldspillere, der tager deres talent for givet og glemmer hårdt arbejde og ydmyghed, så er det altså en nydelse at følge Marcus Rashford. Her er lidt fra pressemødet i går, hvor man igen fornemmer, at han altså har skruet hovedet helt rigtigt på: http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2017/Jul/Marcus-Rashford-discusses-rooney-ibrahimovic-and-his-aims-for-new-season.aspx?utm_campaign=ManUtd&utm_medium=post&utm_source=twitter

Der har Mama Rashford givet en god opdragelse.
Skrevet af Slettet(100838201910)
http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/arsenal-transfer-news-latest-tottenham-circle-city-jadon-sancho-break-down-a7851981.html

Jadon Sancho er åbenbart på vej væk fra City. Han er lidt deres svar på Angel Gomes forstået på den måde, at det er stjernen på akademiet og en af de mest lovende spillere i England overhovedet. Jeg håber virkelig Nicky Butt har en føler ude for at høre, om han kunne tænke sig at blive boende i Manchester og træne på Carrington i stedet for. Ham her bliver stor.
annonce
0