Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
LaPioche

Ham Jadon Sancho er vanvittig. Så ham til u17 EM her for noget tid siden og han var bare en en-mands hær. Fremragende dribler. Stort tab for City hvis de mister ham.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Var der nogen der så kampen i nat, der kan sige om vi spillede godt?

Det ser ud som om vi spillede en 4-3-1-2 formation, men det er normalt ikke helt til at stole på.

Men hvis vi rent faktisk spillede med 2 angribere, og begge (i første halveg) scorede, har det da indtil videre ikke været nogen ringe lakmustest at spille med 2 oppe foran.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi spillede 4-2-3-1 i følgende formation:

De Gea;
Valencia, Lindelöf, Smalling, Blind;
Herrera, Pogba;
Lingard, Mkhi, Rashford;
Lukaku

Walker fik dog lukket Rashfords fuldstændig ned, så ham og Lingard byttede kant efter en halv time. Her fik Rashford så også et mål fra højre side af, da han løb i cirkler omkring Fernandinho, der spillede Citys venstre back. Herefter skiftede Mourinho det meste af forsvaret og målmanden ved pausen, samt gradvis flere ændringer undervejs. Bailly var som altid god i anden halvleg.

Især første halvleg var faktisk en fed kamp. Smalling og Lindelöf så ikke specielt sikre ud, men resten af spillerne spillede virkelig godt. Lukaku og Mkhitaryan var de mest iøjenfaldende spillere for mig. Lukaku giver bare en helt anden dynamik end Zlatan gjorde. Han strækker forsvaret med sine løb og tvinger modstanderens forsvar til at reagere frem for bare at kunne stå og se passivt til.

Der er heller ingen tvivl om, at hvis vi skal have 100% ud af Mkhitaryan som kontraspiller, så skal han spille 10´er. Han er SÅ god centralt når han får lov til at føre bolden frem på omstillinger, og det går bare lynende hurtigt. Han har det her lidt særlige løb, hvor han accellerere to gange. Når han ligner en mand, der spurter og modstanderen er ved at hente ham, så har han bare et gear mere, og trækker så forbi.

Brætmand: Enig. Målt på talent må han være en af de mest lovende engelske spillere overhovedet lige nu. Modsat Angel Gomes på Uniteds akademi, som kan mange af de samme ting, så har han fået nogle flere centimeter og der er derfor markant mindre tvivl om, at han kan klare det i PL. Der kan man stadig tvivle lidt på Gomes.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Virker som om det offensive spil flyder mere med Lukaku på banen, tror det bliver godt.


Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Battlegoat
først og fremest, nej hvor var ham kommentatoren træls at høre på, jeg er klar over klokken er 4 om morgenen, men hvorfor ikke bare sende den direkte udsendelse fra mu-tv så? anyway.

Fantastisk underholdende første halvleg, tror rashford og lukaku på top bliver godt. lukaku var et bæst havde en god kamp.

det ligner at herra er begyndt at bruge lidt pogba magic på banen når han skal passere bolden forbi modstanderen, eller er det bare mig der ser ting?

smalling puha tror ikke han overlever næste sæson hvis han bliver ved med at lave personlige fejl. daley blind havde os en god kamp syntes jeg fik i modsætning til darmian, en hel del gode offensive løb ned af kanten

missede de sidste 20-25 min, søvnen tog over :)
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Battlegoat
Ja, han var sgu meget spøjs ham kommentatoren. Han mente jo også det var en klar fejldom, da City ikke fik straffespark efter en halv time da Smalling tappede ham Roberts på skulderen.

Jeg har tænkt på, at når man har in mente, at Bailly-Lindelöf skulle være Mourinhos kommende stopperpar i United, så er det mærkværdigt, at de endnu ikke har spillet sammen. Der er selvfølgelig masser af tid til at nå det i preseason, men man skulle da tro, at det bare gjaldt om at få dem spillet sammen så hurtigt som muligt. Jeg er stadig lidt spændt på, hvem af dem der skal spille i venstre side, for umiddelbart virker de begge klart bedst i højre.
Skrevet af Battlegoat
er ashley young ikke med på tour eller er han ved at blive solgt, han har da ikke været med endnu?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han er med men træner separat sammen med Luke Shaw (og nu også Juan Mata), da han er skadet.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg synes det ligner en 4-4-1-1. Det kan godt blive spændende, gad godt se følgende:

---De Gea
Valencia-Smalling-Linde-Darmian
Rashford-Herrera-Pogba-Henrik
----Mata
----Lukaku
Tror det kunne være godt :-)
Skrevet af Toggle
Iflg flere medier ser det ud mere og mere ud til at det er matic vi henter for et beløb mellem 35 og 50mio £. Jeg vil fortsat helst ønske mig dier!

Det er svært at lave en ideal opstilling - synes efterhånden vi har en del strenge at spille på. Min opstilling ville indtil videre nok være:
DDG
Valencia - Bailly - Lindeloff - Darmian/Shaw
Herrera -Carrick
Mkhitaryan/Mata - Pogba- Martial/Rashford
Lukaku/Rashford

Vi mangler i den grad en backup eller et sikkert førstevalg til den kontrollerende del af midtbanen !
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Er han god nok til United? Gider ikke flere middelmådige midtbanespillere (Gibson, Morgan, Fellaini et)
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Morten5500
Er der ingen der tror på Veratti? Han passer måske ikke på Mourinhos ønske om høje spillere, men må da betegnes som en af de allerbedste midtbanespillere i verden og et statement fra United om at man går efter de helt store trofæer.

Downside er selvfølgelig at PSG sikkert ikke sælger for under 70m£. Til gengæld kan jeg så ikke forstå hvorfor man ville bruge 48m£ pund på en 5 år yngre Matic...
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Renato Sanches vil være fin at få til klubben. Han giver fart centralt, og det er efterhånden vigtigt med spillere som Fellaini og Carrick i truppen. Prisen på 370 mio er dog noget i overkanten.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Verratti er selvfølgelig en fantastisk spiller, som ville pynte på alle hold i hele verden. Men bortset fra det, så giver det jo ikke meget mening at gå efter ham i min verden. Vi har brug for en spiller der kan yde beskyttelse foran forsvaret og dermed frigøre Pogba og evt. Herrera til mere offensive opgaver. Det er ikke dét Verratti står for.

Endvidere virker det til, at Mourinho har udset sig en profil på en fysisk stærk spiller a la Dier og Matic. Det er Verratti bestemt heller ikke.

Jeg synes det lyder som en FIFA-signing og ikke en, der giver mening på taktiktavlen.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis alternativet til at spille med Carrick, som den foretrukne 6´er, er at hente Matic, så siger jeg go for it! Det er simpelthen for risikabelt ikke at have mere cover på den position og med Carricks alder in mente så er der brug for en spiller mere.

Der er meget hype om Andreas Pereira lige nu, men det vil jeg alligevel være lidt skeptisk overfor at lade ham være backup, da man endnu ikke helt ved hvad man har.
Skrevet af Yildis
@LaPioche:

Jeg er ikke sikker på, at vi er enige om Herreras rolle i United. I min bog er han blevet væsentligt bedre som bolderobrer under Mourinho, end han var som den mere kreativt orienterede 8´er eller 10´er under Van Gaal.

Den sidste brik på midtbanen (3-mands m. Ander og Pogba) kan i min bog altså lige så godt være en dyb playmaker, som Herrera beskytter med sit arbejsraseri, som han kan være den mere fysiske type. Men jeg medgiver, at det er alt for sårbart, hvis Herrera er den eneste midtbanespiller med defensive kvaliteter i truppen...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes slet ikke Herrera beskytter bagkæden nok til at spille 6´er i en 3-mands midtbane. Måske i en 3-5-2, men ikke i en 4-3-3.

Jeg går ud fra, at vi fortsat spiller 4-2-3-1 med Pogba-Herrera når vi vil dominere og 4-3-3 så er det mere defensive alternativ mod de store hold og i CL. Carrick kan spille 6´eren men Herrera beskytter slet ikke nok. I de kampe har vi brug for en Dier/Fabinho type.

Jeg vil meget hellere have Herrera længere fremme hvor han kan presse højt og vinde bolde langt fremme på banen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://twitter.com/jimwhite/status/888846214883680257

Jeg går ikke ud fra Levy så meget som overvejer det her.
Skrevet af Toggle
...men budet skal jo starte et sted. Jeg synes det er perfekt at gå efter dier men max 50mio ellers satse butikken på fosu mensah
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig. The Guardian skriver i øvrigt, at det var det 3. bud efter vi startede på 25. Jeg tror bare ikke Spurs sælger og slet ikke til under 50.
annonce
0